Marsa 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Od danes, 11. 4. 2003, je delujoča [url="http://www.astrologija.org/trgovina/"][b]Lunca - spletna LN trgovina in knjigarna[/b][/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 [quote name='Marsa' date='11. Apr 2003 ob 20:53'] Od danes, 11. 4. 2003, je delujoča [url="http://www.astrologija.org/trgovina/"][b]Lunca - spletna LN trgovina in knjigarna[/b][/url]. [/quote] Bravo!! predanost osebnosti v videnju potrebe po povezovanju!! Veliko uspeha zelim!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2003 Avtor Prijavi Deli 11. april 2003 Joj, Free! Najlepša hvala za tako hiter in pozitiven odziv! Prvi moški in to riba!! V Lunci! OK. HVALA. Vesela in evforicna pa sem/sva 350/h. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2003 Avtor Prijavi Deli 11. april 2003 ... s citatom, ki je naslov ene od knjig v Lunci! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 [quote name='Marsa' date='11. Apr 2003 ob 22:17']Joj, Free! Najlepša hvala za tako hiter in pozitiven odziv! Prvi moški in to riba!! V Lunci! OK. HVALA. Vesela in evforicna pa sem/sva 350/h. [/quote] Ja, z bikom v MC he he... rdece jagode!!! ... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2003 Avtor Prijavi Deli 11. april 2003 Danes sva ugotavljala, da midva z Mitjo dejansko SVA LN - Mitja ima na MCju Luno (Lunin), jaz pa Uran (net). A ni kul? Potem pa se vsi takile sajni... Kulare. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2003 Avtor Prijavi Deli 12. april 2003 ... ... Nekdo si je pa dobro vse ogledal! 'Usluge' bodo kmalu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. april 2003 Prijavi Deli 12. april 2003 jaz bom pa na kristalcke pocakala.. in olja etericna.. cigava pa bodo? Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2003 Avtor Prijavi Deli 12. april 2003 O, Aliana! Dbest! Olja? Favnova, ki jih tudi sama uporabljam in zato vem, da so OK. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. april 2003 Prijavi Deli 12. april 2003 [color="purple"]bom jest spremljau ugodnosti, lunine popuste in pametne naslove˝ [/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2003 Avtor Prijavi Deli 13. april 2003 Pokowc - kar daj. Saj so pa ze zdaj - ugodnosti - LK je jurja cenejsi, znizan je jantra dnevnik (z reprodukcijami mandal, zelo lep dnevnik), pa se par drugih knjig... Hvala se enkrat vsem stirim za odziv in komentar. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 14. april 2003 Prijavi Deli 14. april 2003 Hojla! Tudi jaz želim veliko veliko uspeha. Bom pa tako kot Aliana počakala na kristalčke in oljčka Zanima pa me, če bo možno tudi kakšen del cd-jev poslušati preko interneta - če ne poznaš vsebine in te zanima, kaj zgoščenka ponuja. Morda se potem kdo lažje odloči za nakup. Pri nas sem to zasledila na straneh knjigarne Om. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2003 Avtor Prijavi Deli 14. april 2003 Tina - zivjo in hvala za pameten predlog; seveda sva mislila na to, samo Lunca se je rodila v bistvu v 10 dneh... V petek sva CD-je sploh sele dobila - komaj da sva jih utegnila pofotkati in sama preposlusat. Imas pa prav in res je to v najinem nacrtu; da bi poslusal del glasbice. Vendar je treba se dovovoriti z zalozbo, avorske pravice in to. Ampak mislim, da ne bi smel bit problem in da bo to v kratkem mozno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 14. april 2003 Prijavi Deli 14. april 2003 Za tako kratek čas, ki sta ga potrebovala za Lunco, pa si zaslužita posebno pohvalo http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2003 Avtor Prijavi Deli 14. april 2003 Saj mogoce pa jih je bilo 14... (dni)... 'Rojevala' se je nekako najbrz dlje... z drugacnimi idejami... kaj pa vem... Tole pa je kar takole naneslo - v bistvu po Kvizu Mandala se je to zgodilo... Pa dalo nama je spet vedeti: vse resitve in vse je ze kar tu, okoli nas, samo prav je treba pogledati.... iz danih moznosti chekirati, kaj se da in kaj je realno razmisljati... Sicer pa imam neko svojo filozofijo: najboljsi biznisi in dogovori so tisti, kjer sta oba (vsi trije, stirje) zadovoljni. To je morda tezko, ni pa nemogoce. Hvala ti, Tina, za prijaznost. Totalno sem dobre volje! [i]In kaj mi je vceraj prislo na misel in sem rekla Mitji? - midva, 'zhidova', v vojni odpirava trgovino... [/i] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 14. april 2003 Prijavi Deli 14. april 2003 [quote name='Marsa' date='11. Apr 2003 ob 21:53'] Od danes, 11. 4. 2003, je delujoča [url="http://www.astrologija.org/trgovina/"][b]Lunca - spletna LN trgovina in knjigarna[/b][/url]. [/quote] [b][i][color="green"] Lepo in pohvale obema! Helena [color="gray"]p.s. Verjamem, da bo Lunca lepo rastla in se "debelila" saj se je rodila s Soncem v ovnu in Luno v Levu. [/color][/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 14. april 2003 Prijavi Deli 14. april 2003 [quote name='Marsa' date='14. Apr 2003 ob 11:33']Sicer pa imam neko svojo filozofijo: najboljsi biznisi in dogovori so tisti, kjer sta oba (vsi trije, stirje) zadovoljni. To je morda tezko, ni pa nemogoce. .... .... Totalno sem dobre volje! [/quote] Marsa [b][i][color="green"] Se strinjam popolnoma, pa še to je fajn, da si dobre volje Helena [/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2003 Avtor Prijavi Deli 14. april 2003 Helena!! Najprej sem opazila ikono!!! cestitam k iznajdljivosti in izboru! A ni kul, ko imas cisto svojo svojcato ikono, and yet... je to LN ikona... somehow... Kulare! ++ tocke! Sicer pa itak - hvala za odziv in taksen. Luna in to - kaj pa si mislila?? To je bilo skrbno nacrtovano (datum - ura pa se je zgodila, na koncu pa se je poklopilo, ker itak Luna vzhaja zvecer... ) Sicer je pa 11 stevilo 2 - Lune - ali pa Svecenice -'moja' karta in 'moja' 'domena'. Pa Luna, Jupiter... Da ne govorim o ostalem... Bili so trije ugodni termini, samo se mi ni dalo cakati niti teden, kaj sele mesec. Pa sem v glavi postavila deadline - 11. MORA biti. In je bilo. ... Ostalo ves in vidis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. april 2003 Prijavi Deli 14. april 2003 [quote name='Marsa' date='12. Apr 2003 ob 12:41']O, Aliana! Dbest! Olja? Favnova, ki jih tudi sama uporabljam in zato vem, da so OK.[/quote] ja, res, FAVN-ova olja so tudi meni cool! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. april 2003 Prijavi Deli 14. april 2003 Joj, Marsa, res sta famozna! Čestitam vama in bodi še naprej dobre volje funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2003 Avtor Prijavi Deli 15. april 2003 O - Free in Mateja! Free (in Aliana in Tina) - samo se kaksen dancek.. Mateja - THANX!! __________________________________________ Uhh.. pestro. Danes sem dodala se tri knjige (poleg ful slik, pa je zdaj cisto zabasano z mojimi slikami, ampak da dam to gor ze enkrat koncno): Castanedo, Fit for life in Tolkiena. Skratka - 'baza' se polni... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 16. april 2003 Prijavi Deli 16. april 2003 [quote name='Marsa' date='14. Apr 2003 ob 16:39']Helena!! Najprej sem opazila ikono!!! cestitam k iznajdljivosti in izboru! A ni kul, ko imas cisto svojo svojcato ikono, and yet... je to LN ikona... somehow... Kulare! ++ tocke![/quote] [b][i][color="orange"] Res je! Ta delfin z mi je tako všeč, da dol padeš! Pa še tvoje delo je Hvala za tako lep forum Marsa, ki za nameček omogoča tudi fotke! To mi je najbolj všeč [color="gray"] Helena p.s. A ni lepa ta Gospa [/color][/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. april 2003 Avtor Prijavi Deli 16. april 2003 Tako. Tudi eterična olja so gor.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. april 2003 Prijavi Deli 18. april 2003 marsa, kej pa odziv nas_ tukajšnje zanimanje že prebranih knjig .A bi se jih dalo kdaj kupit tukaj morda _? [url="http://www.astrologija.org/forum/index.php?act=ST&f=8&t=580"]http://www.astrologija.org/forum/index.php...ct=ST&f=8&t=580[/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2003 Avtor Prijavi Deli 18. april 2003 Poki - ne stekam vprasanja... Kaksnih komentarjev? Morda dodam link od teh knjig v Lunci (recimo L.Hay) sem na forum na temo (samo si podal www in ne knjige). Ne morem pa kopirat mnenj s foruma v Lunco. Prvic itak ne morem (bi se morala za vsako mnenje posebej logirati), drugic pa ni na mestu. Sicer pa ja, tja se lahko prav tako objavlja mnenja o izdelku - ce si to mislil... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.