Skoči na vsebino

Prvi korak

yoko

Recommended Posts

• Komentarji 84
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Bi pustili osebo(ki bi vam bila neznansko všeč in za katero bi si upali trdit, da je to tisto, kar ste vedno iskali)" iti mimo vas", samo zato ,ker bi se bali narediti PRVI KORAK

Lep pozdrav,

Yoko

Odvisno, kaj je tisto, kar iščeš. Če iščeš tako osebo, ki bi vse življenje hodila mimo tebe, potem se v tem primeru splača narediti prvi korak! x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Prejle sem omenila, da je lepo, da prvi korak naredi moški.

Ugotavljam namreč, da je veliko moških, ki niso pogumni.Full mi gre na živce, da veš, da si nekemu tipu neznansko všeč in ti le-te pošilja prijatelje-posrednike poizvedovat, kaj si jaz mislim, če mi je všeč ali ne.To me malce odbija, čeprav mi po drugi strani laska.To poizvedovanje (in še druge stvari)po prijateljih ni "prava moška" gesta in to bi se morali moški zavedat.Vem da ni prav lepo, če te ljubljena oseba zavrne, vendar moški bi morali biti toliko moški, da bi si upali tvegat.

Mogoče sem starokopitna, če rečem, da naj moški naredi prvi korak, ker je tako prav.Ne rečem, da ne bom nikoli naredila prvega koraka, (samo zaradi tega)ker sem se naučila, da:NIKOLI NE RECI NIKOLI!!!

Lep pozdrav,

Yoko

Ej Yoko imaš prav, vendar dostikrat ženska daje vtis velike samozavesti, kar odganja še "samozavestne" moške. Takrat bo vsak moški bolj previden. In previdnost je tista čemur pravimo, da je moški plašen.
Ja sam ka mali pao s lipe

:vragec:

previdnost je mati modrost.......oche je pa neznan... x:Dx x:Dx x:Dx

previdnost je tko rekoch SAMOHRANILKA

x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec: si zhe brusi rogece za piknik

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ce se bojis narediti prvi korak, potem te je strah tveganja, potem te je strah zivljenja, kar zivljenje je tudi tveganje, ... potem te je strah ljubezni, ker ljubezen je v zivljenju... potem te strah meditacije, ker meditacija je ljubezen do sebe... potem te je strah smrti, ker meditacije je mala smrt, ljubezen je mala meditacija, prvi korak je mala ljubezen.

Ce si s clovekom, ki se boji narediti prvi korak, moras nenehno paziti kaj reces, ker tak clovek se boji razocaranja.. ali pa je zelo egoisticen.. in zivi po stereotipu.

Se pa strinjam, da je lepo, ce moski naredi prvi korak.. ampak ne zato, ker ga zenska noce.. ampak ker ima moski podzavestno vlogo osvajalca. Dvomim, da si kdo zeli osvajati zensko, ki si ne upa ali zaradi svojega ponosa noce osvajati.

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Orhideja ti kar čakaj, vse bo šlo mimo tebe !

Jaz sem naredila prvi korak tako, da sem uporabila zvijačo! Splet okoliščin je bil takšen, da moj sploh ni vedel, da sem sama !

x;)x xsrcx

Jaz sem zadovoljen.. pa se opis potem kako je bilo ... x:px x:px

Pa kdo ti pravi, da se spravi na prvega.. to tko spontano, ko se zaljubis v nekoga, ko sanjas o nekom.. ko spis z njim, ceprav ga ni ob teb.. in tko ko se ti ponudi priloznost, ker ga ziher srecujes in gledas.. pa naredis neki. Lahko vrzes goro papirjev pred njegove noge in pol jih skupaj pobirata.. in se ga tko diskretno dotaknes.. Ves oba pripognjena.. zatopljena v papirje.. pol pa dvignes glavo .. ga fiksiras z ucmi. in reces.. Kako si prijazen.. in khmm.. in ga v zahvalo povabis na pijaco.. Ko se oba cepita.. on opazi tvoj dekolte, ki si ga prej pripravis.. x:px x:px in mogoce imas se take fajn seksi napete kavbojke.. in ... pol... pa cimbolj uzivas nore dni, dokler trajajo.. In jih vzdrzujes.. x:)x

Orhideja a nisi ravno ti pisala.. da ne najdes pravega tipa?

Ja.. ker srecujes sebi enake.. tiste, ki nocejo delati prvi korak.. Sorry.. pa fajn se imej.. :) x:px

Volk, se ti ne zdi mogoče, da se ena ženska lahko dela samozavestno in da v resnici ni? Moški se niti toliko ne potrudite, da bi ugotovili, "na katero tipko je treba pritisnit, da bo klavir zaigral"!

In še nekaj Volk.Če je moški res tako samozavesten, ga ena zavrnitev še ne bo odvrnila od tega, da bi vnovič ne poskusil še enkrat in enkrat ("naredit drugi in tretji korak").Previdnost je tukaj odveč, če globoko v srcu veš, da je oseba (do katere se ne upaš narediti niti prvega koraka)tisto, kar si vedno iskal!

Lep pozdrav,

Yoko

V nebo vpijoče Bobnarjeve izkušnje x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ojoj, zlati fantje,

kako niste nič romantični.Vzgledujte se malo po Italijanih, Francozih in morda Špancih.

Bobnar in Aakhut, upam, da vama vajina komentarja nista ravno v ponos!

Lep pozdrav,

Yoko

Ajejej, ajojoj! Tjazy, ti kar bla bla bla, ampak če me ne poznaš, raje bodi tiho. Jaz, ko ko sem imela 18 let in še manj, sem vedno jaz naredila prvi korak, kasneje sem se umirlila, in sedaj nisem več tista, ki zagrabi fanta za rit ali ga enostavno ogovori, sedaj sem raje tiho. Veliko fantov sem že spoznala, pa so mi rekli, da enostavno jih je bilo sram jih ogovorit, isto kot mene njih, pa tudi sedaj veliko ljudi spoznavam, samo ni prišel tisti tapravi, ali pa ga že poznam ampak ne dovolj dobro. In ti povem, da ne prenesem tistih tipov, ki začnejo komentirat...wow, kaka ritka ali pa kaj podobnega. Raje imam srame-ljive fante, ampak da so v intimnosti pravi levi. :onfire: Pa nehajte no že me kritizirat. Bi rada videla, če bi mi v živo vse to rekli...kar tiho bi bili kot cucki. <_<

No, ne vem zakaj bi vedno moral samo moški narediti prvi korak?

Čeprav je mnogo bolj zanimivo....da ga pustiš malo, da se praži:)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

x8Dx je...če moški naredi prvi korak...samo jaz sem ponavadi tako neučakana...da že izpeljem kr kmal tako, da ve, da me zanima...

Potem pa mi je žal...si želim, da bi ga pustila mal "pražit"(po Nataly)... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Ajejej, ajojoj! Tjazy, ti kar bla bla bla, ampak če me ne poznaš, raje bodi tiho.

Pa nehajte no že me kritizirat. Bi rada videla, če bi mi v živo vse to rekli...kar tiho bi bili kot cucki.

Orhideja.. full dobra ikona.. :)

In ne kritiziram te.. si mi pa zanimiva s svojimi izjavami, zato jih rad pokomentiram.. pa to vzemi raje kot kompliment, ne kot kritiko. Vidis??? Zakaj si to vzela kot kritiko.. zakaj ne raje kot kompliment.. ali pa kot to, da se fantje zanimamo zate? Isto energije bi morala vloziti? Zato si mi tko zanimiva.. in me zasrbijo prsti.

Drugace pa verjamem, da si vesela, pozitivna,, srecna.. samo vcasih malo osamljena.. oziroma ne najdes pravega tipa. Mogoce pa si prevec zbircna.. imas prevelika pricakovanja..?

Kaksen bi moral biti tip, da bi tebi odgovarjal?

Pa ne jemat vec kot kritiko.. prav?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...