Skoči na vsebino

Prvi korak

yoko

Recommended Posts

Hmmm.....torej naj ne jemljem kot kritiko? Bom premislila. x;)x Ja, pri iskanju fanta pa sem zeeeeelo zahtevna, saj išem čisto preprostega fanta, ki bo znal globoko ljubit in če verjameš ali ne, vsaj pri nas na primorskem se takega ne dobi, saj vse bolj zanimajo dragi avti in denar. In vedno se mi lepijo taki. Ker moj lev v ascendentu me zafrkava in navzven delujem malce snob, vsaj tako mi pravijo, ampak čim me enkrat spoznajo, pol pa je druga pesem. Ponavadi, takšni fantje, ki so bolj mirni in preprosti, pa so zakompleksani in pol jim moram vsak dan govorit kako so prekrasni, ampak to pa morajo spremenit v svoji glavi, a ne? Pa z nekimi bilderji sem hodila, da ti ne povem koliko imajo v glavi. Zato sedaj hočem čisto navadnega človeka, takega ki sem ga spoznala pred petimi leti. Pa mora bit simpatičen in mora imet smisel za humor, avanturist in poln idej. x:Dx
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 84
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Orhideja, usedi se v avto in odpelji malo v drug konec Slovenije. Pusti Primorce pri miru. Tile nabildanci so panavadi všeč samo sebi. Iščeš prijetnega , poštenega fanta ? Haha.. le kateri bi pa rekel, da nima takih lastnosti. Potem se pa pokaže njihova narava :vragec: ..

Najslabš varianta pa je ta, da moškim TI dopoveduješ kako so super, in dobri, in lepi .. Eh, samo sebe obremenjuješ. Verjamem, da radi to slišijo. Ti imaš pa verjetno že poln kufer , da te imajo vsi za super razumevajočo žensko. Verjetno bi tudi ti rada, da ti nekdo govori vse te lepe reči, ki včasih tako lepo ležejo na dušo, kajne ?

Pa še malo o prvem koraku. Ženskam je sigurno všeč(meni tudi) , da to naredi moški. Ampak vmes mora biti "kemija", to je pogled z očmi, slučajen dotik.. vse to se ČUTI .. Če je obojestransko, vse to pride spontano. Če pa ni,uhh .. pol je pa zadrega :V: , in začne se misleni proces, kako vse to na "fin" način prekiniti. nekateri dojamejo, nekateri so pa kot hlod...

Res je trubica, čeprav se ne smem pritoževat, ker so me vsi fanti imeli več ali manj radi in so bili sladki kot med, ampak vedno je bilo nekaj vmes, da ni šlo naprej. Ti povem, da veliko mi pove zunanjost tipa in po naravi sem intuitivna, tako da nekako vem katerim tipom se je bolje izognit. Lani sem spoznala enega bilderja, ki mi na prvi pogled ni bil simpatičen, pa niti lep, ampak kasneje sva se zaljubila in kot sem mislila na začetku, mislim tudi sedaj: zaljubljen je bil v svoje mišice in to je vse. x:Dx

Seveda so sladki ko med, v začetku, verjetno ti(nam) paše to. Ampak te sladkobe se sčasoma naveličaš, kajne? Saj veš, če ni ljubezni z obeh strani, ti tud vse to ne pomaga.

Tale tvoja intuicija je pa fasala en virus, kaj ?

Hmmm.....torej naj ne jemljem kot kritiko? Bom premislila.  x;)x Ja, pri iskanju fanta pa sem zeeeeelo zahtevna, saj išem čisto preprostega fanta, ki bo znal globoko ljubit in če verjameš ali ne, vsaj pri nas na primorskem se takega ne dobi...

Noo ti kar premisli.. x:)x Sporoci, ko bos koncala..

Preprosti fant, ki bo znal globoko ljubit.. Koga?

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Ma kaj niti sprašujete! Kaj bi mogla napisat, da mora globoko ljubit mene? Zdaj spet ne vem kaj vam hodi po glavi s tistim globokim, ampak zame je že pomembno, da fant spoštuje starše...že to mi pove kakšen človek je, ne pa kot en moj bivši, ki je v trgovini kričal na eno staro gospo, če se bo zmigala ali kaj.....mah....če pa sem prezahtevna.....?!!? :eek:

Na kaksne tipe ti nabashes, Orhideja!

Vse take stvari se zlahka ugotovijo ze vnaprej, mislim kaksen karakter je tip.

No, vsaj jaz to ugotovim takoj. Ti pa malce utrjuj svojo intuicijo, saj bo.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

-

Hmmm.....torej naj ne jemljem kot kritiko? Bom premislila.  x;)x Ja, pri iskanju fanta pa sem zeeeeelo zahtevna, saj išem čisto preprostega fanta, ki bo znal globoko ljubit in če verjameš ali ne, vsaj pri nas na primorskem se takega ne dobi, saj vse bolj zanimajo dragi avti in denar. In vedno se mi lepijo taki. Ker moj lev v ascendentu me zafrkava in navzven delujem malce snob, vsaj tako mi pravijo, ampak čim me enkrat spoznajo, pol pa je druga pesem. Ponavadi, takšni fantje, ki so bolj mirni in preprosti, pa so zakompleksani in pol jim moram vsak dan govorit kako so prekrasni, ampak to pa morajo spremenit v svoji glavi, a ne? Pa z nekimi bilderji sem hodila, da ti ne povem koliko imajo v glavi. Zato sedaj hočem čisto navadnega človeka, takega ki sem ga spoznala pred petimi leti. Pa mora bit simpatičen in mora imet smisel za humor, avanturist in poln idej.  x:Dx

Orhideja,

sej bi ti ga pomagala iskat (ker sem glih s Primorske)...

Sam, če bom na takega naletela, ga bom raje zase zadržala! xrolleyesx x;)x

Pazi, konkurenca! x:Dx x:Dx

Yoko : Previdnost je tukaj odveč, če globoko v srcu veš, da je oseba (do katere se ne upaš narediti niti prvega koraka)tisto, kar si vedno iskal!
Ja tako bi moralo biti, v realnosti je drugače. Pa še nekaj v zvezi z Italijani, ja Italijani imajo med Slovenkami kar velik ugled, vendar ko jih malce povprašaš o njihovih ženskah imajo povsem isto mnenje kot moški o ženskah v Sloveniji in sicer da so ženske postale preveč samozavestne in s tem splašijo vse tipe. Še posebej pri njihovih zvezah in zakonih je zoprno, ker so Italijanke obsedene s kriki zadnje mode. Vsa družina mora biti oblečena po zadnji modi itd, da ti ne naštevam o nevšečnostih povprečnega Italijana, ki je poročen in ima otroka. Le zakaj misliš da radi prihajajo sami v Slovenijo x?x Zaradi geografskih lepot Slovenije x?x
Ja sam ka mali pao s lipe

Hmmm.....torej naj ne jemljem kot kritiko? Bom premislila.  x;)x Ja, pri iskanju fanta pa sem zeeeeelo zahtevna, saj išem čisto preprostega fanta, ki bo znal globoko ljubit in če verjameš ali ne, vsaj pri nas na primorskem se takega ne dobi, saj vse bolj zanimajo dragi avti in denar. In vedno se mi lepijo taki. Ker moj lev v ascendentu me zafrkava in navzven delujem malce snob, vsaj tako mi pravijo, ampak čim me enkrat spoznajo, pol pa je druga pesem. Ponavadi, takšni fantje, ki so bolj mirni in preprosti, pa so zakompleksani in pol jim moram vsak dan govorit kako so prekrasni, ampak to pa morajo spremenit v svoji glavi, a ne? Pa z nekimi bilderji sem hodila, da ti ne povem koliko imajo v glavi. Zato sedaj hočem čisto navadnega človeka, takega ki sem ga spoznala pred petimi leti. Pa mora bit simpatičen in mora imet smisel za humor, avanturist in poln idej.  x:Dx

Orhideja,

sej bi ti ga pomagala iskat (ker sem glih s Primorske)...

Sam, če bom na takega naletela, ga bom raje zase zadržala! xrolleyesx x;)x

Pazi, konkurenca! x:Dx x:Dx

Ne bojim se konkurence! x:)x x;)x

Orhideja.. :)

Tebe naj ljubi? Kako je to mogoce. A ves, da ce te ljubi, potem te tudi sovrazi, drugace ne mores vedeti, da te ljubi.

Kaj ce bi bil edini tebi potreben aspekt ta, da ti ljubis njega. Zakaj se ukvarjas s tem, ali bo on ljubil tebe? To nima nobene veze s teboj. Tvoj partner bo itak tvoje ogledalo, ki bo tvoj odsev. Nemogoce je reci, zelim takega in takega partnerja in potem taksen prileti iz vesolja. Lahko reces.. ampak to je pa tudi vse. Namesto, da pravis kaksen naj bo partner.. sebe naredi taksno, kot zelis, da je tvoj partner.. potem itak vec ne bos mogla srecati taksnega, ki ne bo odseval tebe.

Ce pravis, da hoces partnerja... ki ljubi tebe.. potem je to mozno, da imas samo takega, ki bo nadiral druge.. starke in vse ostalo. Ker on egoisticno ljubi tebe. To pa si imela, zakaj si ga pustila? Mogoce si mislila, fanta, ki bi ljubil TUDI tebe.. najprej pa SEBE, ker kako bo tebe, ce ne more niti sebe?

In ce ljubi sebe, potem je on ljubezen.. in lahko nekako recemo, da ljubi tudi tebe.. ampak ne samo tebe.. tudi tvojo prijateljico, pa prijatelja, pa tvojo konkurenco tudi.. recimo Tamaro :) In spet en bos zadovoljna.

Kako je mozno tebe zadovoljit? Probaj najprej sama sebe zadovoljit.. RES! In ce si to razumela dvoumno.. tudi prav.. ker v obeh primerih deluje. Ce rabis nekoga, da si zadovoljen in zadovoljen (malo spremeni naglas).. potem je kriza na vidiku. Ne obstaja tisti, ki te lahko zadovolji.

In ce malo preberes temo.. o locenih, lahko vidis, da vecina tistih, ki so prej imeli, to kar ti isces, so zdaj tako srecni, ker so se tega koncno znebili. Pa rec, da ni cuden ta svet. Tako cudno hecen in zabaven je, da se ti vcasih lahko v resnici zmesa.

Ljubezen nikoli ne more imeti pogojev. In nikoli ne more nihce "znati" ljubiti (kot si rekla), ker to je potem umska ljubezen, ki se ji rece navezanost. Ljubezen ej zelo svobodna, brez-pogojna.. in vedno se zacne pri SEBI! In ne zacne se tako, da reces.. aha zdaj ljubim sebe.. in naslednjo sekundo ze spet isces tistega ki te bo zadovoljeval tako in drugace. Ko ljubis SEBE, je kar naenkrat ogromno ljudi, ki ti povsem ustrezajo.. in ne mores reci, da si zahtevna, ker je itak VSE ENO!

Poznam pa osebo, ki je bila zelo zahtevna in govorila, kaksnega bo ona imela, elegantnega, ki jo bo ljubil, ji lagal kako je lepa in kako je simpaticna, ampak tega princa kar ni in ni bilo.. potem pa je bila ze v letih in zagrabila tipa, ki jo je res imel rad, ji dolga leta pisal, ampak ga je zanicevala in se norce delala iz njega. Zdaj ima z njim otroka.. in zdaj je katastrofalno nesrecna.

Ampak vem, da se to tebi ne more zgoditi, kajne?

Nekoc si napisala, da ce bi te mi videli, bi drugace pisali.. Kaj si hotla s tem povedati, da imas dobre noge, dobro rit (zadnjico), dobre joske.. ali si zelo lusna in simpaticna. To vse je zelo relativno in videti je mozno samo to. Seveda naredi prvi vtis tudi seksualna privlacnost, ne pa tudi dokoncnega.. tko da na te karte lahko ujames res samo kaksnega bilderja, ki pa je v resnici navaden idiot. Lahko imata dober seks.. samo tega se clovek hitro navelica. 3 do 4 krat te podre in konc. Ampak je pa pomembno tudi to.. seksualna privlacnost, ker tudi vse drugo brez tega je ravno tako jalovo. In ne obstaja lepa in grda zenska.. ampak je vsak lep za nekoga.

Upam, da spet nisi razumela kaj kot kritiko.. in niti ni vse letelo nate.. ampak kar tko bluzim malo.. Res nimam cisto nic proti tebi.. prej obratno.

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Ja, lahko noč. :P Tjazy, to vse vem. Veš, sem hodila pred meseci k psihologinji, ker sem bila čisto na tleh.....in je isto kot da poslušam tebe. Vse vem kako je prav, samo če se zmotim in pozabim napisat le eno besedo, pol je cel živžav.

S tem pa ko sem napisala, da če bi me videli v živo, da ne bi tako govorili, pa ni mišljeno tako kot ti misliš. Jaz sem samo napisala, da si človek preko računalnika marsikaj upa napisat, ampak da v živo, je bolj cucek kot heroj, a ne? In si vsega ne povemo, zato je pa to boljša varianta, da se malce "napademo".

Hvala, vse si lepo napisal in se strinjam,....sem se jaz pač slabo izrazila. x;)x

Volk,

recimo povem ti en primer iz mojega življenja -konkretno v zvezi s prvim korakom...še kot študentka sem bila na enem študentkem žuru v šudentu.Cel večer sem debatirala z enim fantom, ki sem ga spoznala na enem od prejšnjih žurov.Moram priznati, da sem bila zaradi vina zelo zgovorna.Cel večer je šel mimo-niti približno pa mi ni padlo na pamet, da bi bila temu fantu všeč, ker na tak način se vedno pogovarjam(povsem neobremenjujoče in sproščeno)-hočem povedati, da z njegove strani ni bilo nobenih posebnih znakov, po katerih bi lahko sklepala, da bi mu bila všeč.Po naravi je bil namreč ta fant zelo umirjen, vendar tudi on ga je preveč spil, tako da je njegova resnica kasneje le prišla na dan.Domov smo šli z enim avtom-peljal nas je eden znanec, ki je že imel punco.V avtu nas je bilo veliko, pogovarjali smo se o veliko različnih stvareh. Kar naenkrat pa je ta fant z zabave rekel -ne vem več v zvezi s čim- temu vozniku kao : "midva pa si ne bova nikoli dobila tako fajn punce kot je ta (kot jaz),ker nisva tako fajn.Taka punca bi naju niti ne pogledala", potem mu je bilo malo nerodno (ker je bil bolj resen stil človeka) zaradi mene in zaradi punce od voznika, ki je bila takrat zraven.Jaz sem se takrat pretvarjala, kot da nisem slišala (ker nisem vedela, kaj naj rečem) in tako je šlo to mimo. Tudi mene je bilo sram zaradi punce od voznika, ki je bila zraven.Tega fanta sem potem videla še na nekem žuru, bil je zopet full prijazen, vendar spet ne toliko, da bi mislila, da sem mu všeč. Kasneje sem ga večkrat videvala ob različnih drugačnih priložnostih, vendar nikoli pa se več nisva pogovarjala tako sproščeno kot pred to izjavo.Te izjave pa nisva nikoli komentirala.Ne vem , če si je dobil kakšno punco.

V glavnem-hotela sem prikazati en primer fanta, ki ne naredi dovolj(in ki mogoče misli, da je naredil).Verjetno bi morala v tem primeru potem jaz kaj rečt, samo nisem vedela, kaj naj si mislim, ker ni nikoli več kaj takega rekel, ali vsaj na to napeljal.Mene me to full jezi, ker tudi sama nisem tip, da bi se vsiljevala in spraševala, itd...

Volk, govoriš o samozavestnih Slovenkah, ki splašijo vse tipe.Ma ne vem, s kakšnimi primerki imaš opravka.

Italijane nisem niti približno omenila zato, ker bi v njih videla idealne moške.Omenila sem jih zato, ker, kapo dol, znajo naredit prvi korak, potem pa ne vem kakšni so...No mislim , da vem, zakaj imajo Italijani Slovenke za tako samozavestne, da jih le-te celo splašijo.Italijani so veliki avanturisti in to Slovenke vemo-samozavest je bolj zaščita pred "škodljivimi učinki" avanturistov.

Glede geografskih lepot Slovenije...saj je tudi Slovenija lepa, kaj praviš? x;)x

Lep pozdrav,Yoko

Oho Yoko za tistega tvojega študenta menim, da je prej moral imeti zelo neugodne izkušnje s kakšno samozavestnico, zato se je tud' pr' teb' bal istih posledic, čudnih pogledov, posmehovanja s prjatlcami. Še dobr vin' ni pomagal, da bi se opogumil. Tip ma posledice, tako kot večina nas tipov. Sploh pa se nekatere punce ne zavedajo kako lahko tipa zelo prizadene, ko se mu neka posmehuje s prjatlcami. Le kako boš potem naprej osvajal.

Če sva že spet pr' Italijanih, ja so avanturisti zato so v Sloveniji. Pr' Italijankah zelo redkokdaj nardijo prvi korak draga moja Yoko. Mama mia je pr' Italijanih že institucija, ker so Italijanke preveč samozavestne, pa se zatečejo mamam do štiridesetega leta. Pojav samcev v poznih letih izvira iz Italije. Italijani seveda vžgejo v Sloveniji kar se tiče Slovenk samo zaradi stereotipnih predstav da so pravi romantičarji. Sem lansko leto na Krfu srečal dve Slovenki, ki sta odkrito priznali da iščeta samo Italijane da bi se dale z njimi na vsak način dol. Do takrat še nista vzpostavili nobenih kontaktov z Italijani, kasneje je imela vsaka svojega Italijana pa še to sta onidve naredile prvi korak. Če bi se Slovenci obnašali kot Italijani, bi bili proglašeni za manijake s strani žensk. Italijanom pa je to oproščeno, samo zato ker so Italijani. Ne vem zakaj se tako rado vzame primer Italijanov in Francozov kot pravi romantičari. Italijanom so po svojem temperamentu kar se tiče žensk, zelo podobni Bosanci, ko žvižgajo iz gradbenega odra. Pa vendar Bosancev zelo redko kdo šljivi. Delajo pa vse isto kot Italijani. A je kakšna razlika med njimi x?x V pristopu do žensk sigurno ne. Pa so samo Italijani romatičarji, Bosanci pa so še naprej samo gradbinci. Kaj praviš na to Yoko x?x Ti je všeč misel, da te osvaja Bosanac, tako kot Italijan, ali raje vidiš da te Italijan osvaja x?x x?x x?x

Volk,

govoriš o tem, da tipe na splošno zelo prizadene to, da se mu v obraz posmehujejo punce, da jih punce čudno pogledajo,itd,...In praviš, da to veš iz osebnih izkušenj.Še enkrat poudarjam, da resnično ne vem, s kakšnimi primerki imaš opravka.Verjamem, da obstajajo dekleta, ki so zelo površinska, zelo nečustvena in zelo posmehljiva.En par takih smo imeli mi imeli na faksu(na naši smeri), zraven njih pa so leteli kakšni fanti (zelo so se mi zdeli smešni) in se jim vsiljevali, jih zabavali v nedogled, itd,itd,...sama pa sem se jim čudila, kako, da so tako slepi, da ne vidijo, s kakšnimi puncami imajo opravka.

Po tem kar pišeš sodeč, je pri tebi moralo iti za zelo občutljivo situacijo, ali pa si reakcije normalnih punc narobe interpretiral.Mogoče so si punce pravile kakšne vice in se nehote obrnile k tebi, ali pa so se posmehovale kakšnemu tvojemu prijatelju.Velikokrat se na primer pogovarjam z nekom zunaj, se smejem in se nehote h komu obrnem, to pa ne pomeni, da se mu posmehujem.Vse skupaj pa je zelo odvisno tudi od prijateljev, s katerimi se družiš.Mene so prijateljice zelo razočarale, zelo so različne od mene, včasih so me tudi spravile v zadrego (tudi pred kakšnim fantom, ki mi je bil všeč).To pravim zaradi tega, ker je možno, da so lahko punco, ki si jo ti osvajal, spravile v zadrego prav njene prijateljice.Lahko so ji bile (predpostavljam) nevoščljive in so začele govorit slabe stvari o tebi, samo zato, da bi ta punca mislila slabo o tebi, punca je lahko bila preveč zaupljiva do prijateljic in se začela (na žalost) posmehovat.Tudi to se dogaja.

Zanima me nekaj.Recimo, da narediš prvi korak, kaj pomeni zate to?Dekletu recimo kaj rečeš, se posmeješ, se približaš, ji pomežikneš, jo vprašaš za telefonsko številko x?x Zakaj se bojiš, da bi se ti dekleta posmehovala?

Ne boš verjel, če ti rečem, da sem že večkrat razmišljala o tem, da je pravzaprav osvajanje Italijanov zelo podobno osvajanju Bosanskim fantom.Če se ne motim, imaš v mislih pretirano vsiljevanje z recimo:"Che bella donna!" (Italijani) ali bosanskim žvižganjem!Meni mi ne eno ne drugo ni všeč.Ni mi všeč pretiravanje, naj si bo Italijan, Nemec, Američan ali Slovenec.

Pri Slovencih pogrešam le vztrajnost, nič drugega.Na živce mi gre neko stalno predvidevanje(ali sem nekomu všeč ali ne), kot mi po drugi strani gre na živce pretirana vsiljivost ( s strani fantov) x!x

lep pozdrav,

Yoko

Kar se tiče izkušenj, niso samo osebne moje izkušnje. Imam pa veliko prijateljic, dostikrat sem v njihovi družbi, na kakšnih kavicah in se dostikrat zgrozim ko začnejo padati komentarji na račun tipov, če jih nekdo lepo pogleda, pomežika karkoli.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...