Trubica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 >>>>Sploh pa se nekatere punce ne zavedajo kako lahko tipa zelo prizadene, ko se mu neka posmehuje s prjatlcami. Le kako boš potem naprej osvajal. <<<<< >>> Italijani seveda vžgejo v Sloveniji kar se tiče Slovenk samo zaradi stereotipnih predstav da so pravi romantičarji. <<<< >>>Sem lansko leto na Krfu srečal dve Slovenki, ki sta odkrito priznali da iščeta samo Italijane da bi se dale z njimi na vsak način dol. <<<< Dobro jutro vsem. Vidim, da ste bili nekateri zelo aktivni včeraj zvečer. Namesto, da bi spali.. Torej, dragi Volkec, če se ti neka punca "posmehuje" (ugotavljam, da ti to hitro ugotoviš ) samo prste stran. Ignoriraj jo. Bo največji "šokec" zanjo . Kar se tiče Italjanov. Zgolj ena privlečena fama. Moram rečt, da še nisem videla dobrga Italjančka. Razen kakšen fuzbalist iz Ita reprezentance . Na morju pa ..uf, no, ja .. če so taki tipi ženskam všeč , naj si jih pa "privoščijo". Drugače sem pa brala, da oni samo "slovijo" , da kakšni latin lover-ji so. Anketa je menda pokazala, da se veliko slabše odrežejo od kateregakoli drugega tipa. Torej ? Verjetno bi tisti dve Slovenki pristali na henki-penki tudi s kakšnim Grkom, ki menda nič ne "zaostajajo" ... sicer pa vsi otoški mačoti iščejo poletne avanture.. So Španci isti.. sploh kelnerji Aha, še to .. če te prav razumem se zgražaš nad puncami, ki komentirajo "obnašanje" moških(medtem, ko kofetkate..) ? Ha, a se ti ne zdi to normalno? malo heca mora bit. Tudi jaz zelo rada pokomentiram kakšnega tipa, zakaj pa ne. Sicer ste pa moški tudi velike raglje. Oblajate skoraj vsako pi*kico, ki gre mimo. Sploh pa, ko zaidete v "kasnejša" leta .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Zakaj se tako ukvarjamo s tem.. ali smo mi vsec drugemu.. rabimo najprej informacijo, ce smo drugemu vsec, potem sledi prvi korak, ce seveda sledi. A ni bolj logicno, da je drugi nam vsec in to je dovolj, da naredimo prvi korak, kaj bo potem drugi naredil, je pac njegova volja. Sicer pa kadar je obojestranski interes, ni potrebnih kaksnih posebnih prvih korakov. Dovolj je pogled.. in nasmesek in potem itak oba tako planirata, da sedita skupaj in se peljeta v istem avtu, na istem sedezu po moznosti.. in lizeta isto kepico sladoleda... Od tukaj naprej pa je preprosto. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Bravo Tjazy, ta izjava mi je pa bila izredno všeč. Jaz pred leti sem imela taka jajca, da sem nekatere tipe kar poklicala, pa me ni bilo sram kaj si mislijo. Imeli so pa že punco, kar pa nisem vedela. Pol pa ko punce ni bilo več, so se hoteli zbližat, pa sem bila jaz zasedena. Eh....to življenje. Je pa tudi res, da sedaj si tega ne bi več upala, pa ne ker nimam jajc, ampak veš kako je....človek je včasih preveč ponosen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Orhideja.. in kaj ti je pobralo pogum? Ali gre zgolj za ponos? Ce ti nekdo full privlaci, se EGO = PONOS sesuje, ker v ljubezni ni prostora za ponos. Ce obstaja ponos, ne mores skociti v drugega.. Sebe das drugemu, in potem tebe vec ni. Ce ti se vedno obstajas.. potem gre za umsko ljubezen, poem je nesmiselno. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Res ste formalisti...A ni vseeno kdo naredi prvi korak? Glavno je, da tisto, kar si želiš_zaželiš, da se izpolni...Če je to samo da se srečata pogleda, če je to nasmeh...karkoli...samo da je "obema lepo"... Premišljujem, kdo je naredil "prvi korak" pri meni in možu... Se mi zdi, da oba...enostavno veš, začutiš, kemija... Kot začutiš nekoga po postih...ti je blizu ali ne... Kot začutiš nekoga po vonju...ti zadiši ali ne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Če sva že spet pr' Italijanih, ja so avanturisti zato so v Sloveniji. Pr' Italijankah zelo redkokdaj nardijo prvi korak draga moja Yoko. Mama mia je pr' Italijanih že institucija, ker so Italijanke preveč samozavestne, pa se zatečejo mamam do štiridesetega leta.Hja, dr. Rugelj pravi, da Italjani nasplošno niso sposobni nekega zrelega odnosa z svojo žensko vzpostavit, ker so (erotično) preveč navezani na svoje mamice, ki jim pol ne dovolijo ženske po svoji izbiri imet. Sicer imam o Ruglju svoje mnenje, ampak tole bi mu pa kar verjel na besedo, vsaj koliko sem jih gledal na morju .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Tjazy, najlepše je kadar sta si oba všeč, da drug drugega "čutita" , mislim da se točno čuti kdaj dela kemija in kdaj ne.. Pa za kemijo ne mislim vedno samo na utripanje srca, včasih je enostavno simpatija , ki nima nič pridiha , ampak samo (nekdo ti je všeč enostavno zato, ker se z nim lahko pogovarjaš, se smejiš, se družiš neobvezno,..se greš nakladanje) .. Praviš, tisti ki čuti naj naredi prvi korak, ne glede na odziv ? Eh, težko je to. Včasih res narediš, se osmoliš .. in si rečeš "trapa neumna, le kje imaš pa ponos" , drugič se umakneš.. Mislim, da skoraj ni pravila, kako ravnaš. Jaz sem si že 100x rekla.. nikoli več,.. pa še vedno včasih naredim kiks. Pa je to res kiks, premalo ponosa kot je rekla Orhideja ? Pa si rečem včasih, ah .. klinc pa ponos. To ti je tako širok pojem. Za vsakega ima drugačen pomen, zajema drugačne vrednote, razmišljanja.. Najlepše je da se dva , nato se krešejo iskrice , nato ti je malo nerodno , ko ti zaigrajo tvojo pesem , se čisto raznežiš , si skoraj pečen ... , na koncu igrata samo še dva srčka.. To ti je najlepši scenarij... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Tjazy, Praviš, tisti ki čuti naj naredi prvi korak, ne glede na odziv ? Eh, težko je to. Včasih res narediš, se osmoliš .. in si rečeš "trapa neumna, le kje imaš pa ponos" Pa si rečem včasih, ah .. klinc pa ponos. To ti je tako širok pojem. Za vsakega ima drugačen pomen, zajema drugačne vrednote, razmišljanja.. Najlepše je da se dva , nato se krešejo iskrice , nato ti je malo nerodno , ko ti zaigrajo tvojo pesem , se čisto raznežiš , si skoraj pečen ... , na koncu igrata samo še dva srčka.. To ti je najlepši scenarij... Se strinjam.. Ampak ne razume to glede ponosa. Kaksen ponos? Saj si lahko tudi moski rece, da bo raje ohranil svoj ponos, ker tudi tvega zavrnitev.Ponos sploh nima nic skupnega s prvim korakom.. Ponos se pojavi, samo v primeru zavrnitve, drugace ga ni. In ce ga ni v obeh primerih, potem ga tudi v primeru zavrnitve ne bi bilo potrebno. Pa kaj ce te zavrne.. pac.. ima svoje razloge in ce imas rad tistega, ki te zavrne ti nikoli ne bo zal zato, ker si se poiskusal priblizat. Tocno tko.. "Klinc pa ponos!" Najbolje pa je istocasno.. in spontano.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Po mojih izkušnjah je pametno počakati na primerni spontani trenutek, ki bi vaju lahko zbližal. Če bi rinila vanj, bi se verjetno še bolj umikal..Čeprav bi si želel... :\: Nekateri fantje so mi priznali, da jim je ljubše, da so v vlogi osvajalca, da se morajo truditi, kot pa da vse dobijo na pladnju. Sicer pa se bo zgodilo tako kot hočejo zvezdice.. Kozmos bo že poskrbel za to, verjemi... Če boš silila v nekaj se bo mogoče zgodilo obratno in zamudila priliko, ki pa se ti mogoče ponuja, pa je ne opaziš... Ljubezni se ne da izsiliti, pride sama... Te poišče... V pravem trenutku ...Ko pogledaš v oči, ki vidijo samo tebe, ko čutiš, da v tvoji notranjosti bije srce le zanj...Ko se zgodi tista kemija.... Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Trubica:Sicer ste pa moški tudi velike raglje. Oblajate skoraj vsako pi*kico, ki gre mimo. Sploh pa, ko zaidete v "kasnejša" leta . Za razliko od žensk, nismo tako glasni, ko kakšno obšimfamo. Kar se pa tiče posmeha, ja saj že tako in tako ignoriram, samo ne vem če sem že kakšno šokiral s tem . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.