R-STONE-HOOD 12. april 2003 Prijavi Deli 12. april 2003 DIHAJ SVOJ LUFT. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 13. april 2003 Prijavi Deli 13. april 2003 Ali si kaj dal ze njega Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Meni je pa ta izjava totalno vsec..... pusti drugim, da dihajo.... osredotoci se nase (saj si tako mislil, a ne R-STONE-HOOD) - tut ce ne Moja priljubljena misel pa je med drugimi: EDINI NACIN, DA SE RESIMO SKUSNJAVE JE, DA SE JI PREPUSTIMO. (Oscar Wilde) (zdaj grem pa po eno VELIKO cokolado) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Zadnjč je moj sinko tole izjavil:oči če bi bil denar zastonj, potem sploh ne bi obstajal. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Zadnjč je moj sinko tole izjavil:oči če bi bil denar zastonj, potem sploh ne bi obstajal. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Lahko bi bilo še slabše kot je! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 WHEN YOU LOOSE,DON'T LOOSE THE LESSON !! Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Ne naredi danes to, kar lahko narediš jutri. Ne, hecam se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 SMO ANGELI Z ENIM SAMIM KRILOM. DA BI POLETELI, SE MORAMO SAMO OBJETI. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Če te žena zaloti pijanega in te spravlja v spalnico, se ji upri in ji povej da ne smeš, da si poročen . Drugi dan pričakuj da ti bo žena zlikala srajco in skuhala kosilo, čeprav si se ga orng nabutal . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.