cigancica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Karizma je ena od oblik energij, ki si jih ljudje skreiramo zato, da z njimi lahko vodimo (manipuliramo) druge. Zato, da lahko manipuliramo druge ljudi razvijamo še veliko drugih energij s katerimi jih pritegnemo v interakcijo za doseganje naših ciljev. Seveda večino teh procesov poteka nezavedno. Nekatere od teh energij doživljamo kot prijetne in jih želimo še in še občutiti v svojem življenju (primer: karizma) in jim zato sledimo. Ljudje vedno sledimo energiji. bi se kar strinjala s tem Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vidiš te že zanima kako bi lahko to skreirala. Bi želela vplivati na druge, ha? Prizivaj jo, pa jo boš imela, tako kot lahko prizoveš vsako drugo energijo v tem univerzumu. Diplomatsko si se ti meni to izvadijo. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vidiš te že zanima kako bi lahko to skreirala.ja no ce ma pa moznost od samega znalca, mojstra se ucit, ves da bo zagrabla, punca! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Diplomatsko si se ti meni to izvadijo. jp--- Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Diplomatsko si se ti meni to izvadijo. A želiš, da ti napišem na forumu postopke in rituale, ki jih izvajaj za karizmo? Ti povem naslednjič, ko te kje srečam. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 po moje si cist lepo simpl povedal,ne pa diplomatsko Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>po moje si cist lepo simpl povedal,ne pa diplomatsko Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 stekas al ne stekas,simpl kot pasulj,a ne? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 a pol pravis da si manipulatorska, Cigichka al kako, pih, svaka cast za taksno samokriticnost, uvid vase in iskrenost! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a pol pravis da si manipulatorska, Cigichka al kako, pih, svaka cast za taksno samokriticnost, uvid vase in iskrenost! jp,nenamerno,oziroma skoraj nenamerno..da bi bila pa tko zavedno,namerno do koga ,pa ne.se vecinoma res vcasih ne zavedam,kako povlecem za sabo koga .v bistvu mi prija,da pridem do cilja,sam spet mi ni prav ,da dolocen clovek sploh ne opazi ,da dela za moj cilj,ne pa svoj.ce se zavem,ga poskusim oddaljiti od mojega cilja,vcasih se pa ne trudim,ker nekatere ovce hocejo bit postrizene,da bi bil pastir ponosen nanje,jebiga. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 to je res, vcas manipuliramo cist nezavedno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>to je res, vcas manipuliramo cist nezavedno... Manipulacija je nekaj kar tako kot vse brez predznaka. Vsakdo manipulira tako ali drugače pa, če se tega zaveda ali ne. Vsaka mama, da obvlada živahne otroke, vsak vodilni v službi, da lahko usmerja zaposlene do željenega rezultata, vsak partner svojega partnerja, vsak politik, da pridobi podporo volilcev,... Tudi, če nekomu rečemo "Ti pa si manipulator!" z namenom, da bi mu oslabili ali ojačali vlogo manipulatorja, s tem stavkom želimo vplivati nanj in tudi sami igramo vlogo manipulatorja. Temu, da igramo vlogo manipulatorja se je praktično nemogoče izogniti. Ker pa ima izraz manipulacija v družbi negativen predznak si le redkokdo hoče priznati, da to počne. Je pa to škoda, saj nas ravno to osvobaja. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz mam drugacne izkusnje (al pa poglede), sama pripisujem Plutonu pa Saturnu...vestnemu, pridnemu, spostovanja vrednemu..ne tolk takemu, ki nas navdusuje, recimo...Ampak tud Jupitru, ja, pa clo Neptunu...Pa Soncu seveda tud... Po mojih opazovanjih pa predvsem folk s temi na asc al pa mc, na kotih, da so opazni... ..ne vem no... Adolf Hitler, George W. Bush... nben nic kaj pametga naredu... pa kar vodijo velike mase folka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 hitler pluton na mc, morda tud uran (al pa s slednjim ena druga 'podobna' povezava, fora) Bush pa men daje energijo ovna, bolj kot dvojcka...torej kak mars kje tko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ampak tle zame ne gre za karizmo... vodit, v smislu na finto metat mase folka, zame ne pomen karizmo met. torej, cist drug trip kot hitler... ki je CARAL folk...Bush ima... blazoten aparat sam... sam je nula... njegovi nastopi so brez veze.Hitler pa je bil NORC!!! bin laden milijardkrat karizmaticnejsi od busha, recimo (2 podatka - lev, riba) Bush ima prasicje, v bistvu neinteligentne oci, bin laden pa globoke in hipnoticne (ne glede, al se nam zdi totalen capelj) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ...itak, da je Bush bebo in lutka... sam vseen neki karizme mors met da potegnes za sabo 100Mio folka, ne glede na to kaj si jaz in ti misliva o njem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Bush ima prasicje, v bistvu neinteligentne oci lol Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ja to sem zlo grdo rekla... sam... pismu... taka primerjava pac...saj al ce bi pa rekla kravje oci (kot sem 100x hotla za umo thurman, s cimer bi 'utemeljila' tud njenga bika, pa nisem, ker sem vedla da bi se grdo slisal... no ampak - asociacija)neinteligentne pa - nisem rekla butaste... sam da niso inteligentne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Sej jz se čist strinjam! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ...jaz mam progresiranega plutona na MC...cca. 20 let ga bom mel... v rojstni karti je pa stacionaren... tko da mogoce pa le tut pr men ni tko nepomemben tale pluton... mogoce bom pa se novi Dolfi... v natalu mam pa luno pa jupitra na MC... pa revolucionarenga urana na asc., ambicioznga marsa in saturna v 10., retro venero(tut Hitler)... ja ko bom velik bom nazi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj mislite, se človek z lastnostima, kot sta AVTORITETA (osebnostna) in KARIZMA, rodi ALI sta človekova AVTORITETA in KARIZMA odvisni predvsem od okolja, v katerem človek živi in od izkušenj, ki si jih človek v tem okolju pridobi (pozitivnih ali negativnih) Lep pozdrav,YokoP.S.:Pod avtoriteto mislim na osebnostno avtoriteto in ne na pozicijsko. definitivno se človek rodi karizmatik! avtoriteta pa je odvisna od nas samih.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...itak, da je Bush bebo in lutka... sam vseen neki karizme mors met da potegnes za sabo 100Mio folka, ne glede na to kaj si jaz in ti misliva o njem... tukaj karizma nima nobene veze, tuki je samo denar,manipulacija in zgodovina family bush in pa predvsem večina butastih amerikancev.. lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Karakter in karizma Ko boste postopoma obvladali ne-govorjenje, bo dominiral vaš naravni karakter in eventualno nadomestil vašo izumetničeno osebnost. Postopoma tako razvijate karizmo, tišino, neskončno moč. S to močjo boste sposobni pritegniti k sebi vse kar rabite, da realizirate vašo sveto poslanstvo v življenju. Vendar morate biti previdni, da izločite vaš ego iz tega. Moč bo tu samo toliko časa, dokler bo ego ostal v tišini. Če bo vpleten vaš ego in boste zlorabili to moč, bo postala strup. Gnili boste od znotraj navzven z izjemno hitrostjo. Višje boste šli, nižje, hitreje in trše lahko padete. Torej, bodite tiho, kultivirajte svojo moč in spoštujte življenja drugih, ne tlačite jih, ne silite jih prekomerno in ne poizkušajte jih spremeniti ali manipulirati. Premagajte sebe, vendar dopustite stvarem in ljudem da so. Kot je dejal Stuart Wilde: to je Sveta Pot. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Do tega prideš takrat ko ne delaš nič na tem da bi to bil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Karakter in karizma Ko boste postopoma obvladali ne-govorjenje, bo dominiral vaš naravni karakter in eventualno nadomestil vašo izumetničeno osebnost. Postopoma tako razvijate karizmo, tišino, neskončno moč. S to močjo boste sposobni pritegniti k sebi vse kar rabite, da realizirate vašo sveto poslanstvo v življenju. Vendar morate biti previdni, da izločite vaš ego iz tega. Moč bo tu samo toliko časa, dokler bo ego ostal v tišini. Če bo vpleten vaš ego in boste zlorabili to moč, bo postala strup. Gnili boste od znotraj navzven z izjemno hitrostjo. Višje boste šli, nižje, hitreje in trše lahko padete. Torej, bodite tiho, kultivirajte svojo moč in spoštujte življenja drugih, ne tlačite jih, ne silite jih prekomerno in ne poizkušajte jih spremeniti ali manipulirati. Premagajte sebe, vendar dopustite stvarem in ljudem da so. Kot je dejal Stuart Wilde: to je Sveta Pot. Tišina pove več kot govorjenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.