Skoči na vsebino

Avtoriteta, karizma

yoko

Recommended Posts

ja pajade, zakaj pa pol cvekamo vsi tlele?

fraze fraze...

Tisina pove vec. dajte no mir....

ste na predavanjih raznih v temi in tishini sedel? xrolleyesx

*

Indigo, dobrodosel :palec: - s tistimle tvojim prejsnjim psotom pa se strinjam.

Podobno menim o 'biti vecni otrok' (pue ertus je mensezdi naslov teme na forumu)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 57
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

(popravljeno)
<{POST_SNAPBACK}>ja pajade, zakaj pa pol cvekamo vsi tlele?

fraze fraze...

Tisina pove vec. dajte no mir....

ste na predavanjih raznih v temi in tishini sedel? xrolleyesx

*

Indigo, dobrodosel :palec: - s tistimle tvojim prejsnjim psotom pa se strinjam.

Podobno menim o 'biti vecni otrok' (pue ertus je mensezdi naslov teme na forumu)

:palec: Marsa.Ma včasih mam probleme z interpretacijo tistega kar mislim in zeeeelo obširne zadeve preveč na kratk povem kokr da bi bli vsi mi telepati in bi vse takoj zaštekal.To je moj večni problem.Soory x:)x

Hotel sem povedat da v tišini največ vidiš.Človeka se najbolj oceni takrat ko je tiho.Po gibih, govorici telesa.Največja ljubezen med dvema se dogaja takrat ko sta tiho in gledata en drugega, se čutita.

Veš tišina ima svoje zelo močne elemente ki jih besede nikoli ne dajo.Sploh pa se nasproten ki je pred tabo v tišini ne more pretvarjat in je veliko bolj iskrena kot so njegove besede .V tišini padejo vse maske.

Probej za vajo ocenjevat ljudi takrat ko ne govorijo x:)x boš presenečena

Popravljeno -> Indigo

ma saj vem (sam se mi ni dal napisat, da ja, da saj je LOHK tud cist res - sem cakala na reply, pa da pol napisem xDDx x;)x).

jasno!

sama sem pevka, bobnarka (x!x - ce je to tisina x:px) - pa OBOZUJEM tisino.

ves dan sem sama in v tisini. :vio:

sam ko cvekam, pa hocem kaj povedat.....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ma saj vem (sam se mi ni dal napisat, da ja, da saj je LOHK tud cist res - sem cakala na reply, pa da pol napisem xDDx x;)x).

jasno!

sama sem pevka, bobnarka (x!x - ce je to tisina x:px) - pa OBOZUJEM  tisino.

Lisička ti......... :palec: x:)x xsrcx x:)x

....grem zdej mal vn pogledat....se že cel dan valam doma x;)x

<{POST_SNAPBACK}>ma saj vem (sam se mi ni dal napisat, da ja, da saj je LOHK tud cist res - sem cakala na reply, pa da pol napisem xDDx x;)x).

jasno!

:palec:

pri meni je isto...rad imam tišino, čeprav sem glasbenik...ker lahko prisluhnem glasbi svojega srca in duše, da dojamem njuno sporočilnost. xsrcx x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

neki bi omenil oz. napisal, čist tko mimogrede pa ravno paše v to temo x:o)x

pa naj najprej povem, da nimam nobenih homoseksualnih nagnenj(v to sem 110% prepričan) ampak, vseeno na svojem delovnem mestu srečujem veliko ljudi iz vseh kocev sveta in moram rečt, da nekatri moški, predvsem starejši, zreli, skrivnostni(vsaj tako delujejo) imajo fulll močno karizno oz. šarm, zelo se ga čuti in na meni pusti to nekakšen pečat.. full zanimivo, kakšno energijo oddajajo nekateri ljudje, ampak to sm do sedaj največ začutil pri moški populaciji... ja nekateri so res šarmerji, še moške zašarmirajo.. :inocent: x:o)x

honor and respect

jasno!

heh, ko clovk cveka navadn blebeta, ko govori pa lahk kej pove x:o)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

<{POST_SNAPBACK}>neki bi omenil oz. napisal, čist tko mimogrede pa ravno paše v to temo  x:o)x

pa naj najprej povem, da nimam nobenih homoseksualnih nagnenj(v to sem 110% prepričan) ampak, vseeno na svojem delovnem mestu srečujem veliko ljudi iz vseh kocev sveta in moram rečt, da nekatri moški, predvsem starejši, zreli, skrivnostni(vsaj tako delujejo) imajo fulll močno karizno oz. šarm, zelo se ga čuti in na meni pusti to nekakšen pečat.. full zanimivo, kakšno energijo oddajajo nekateri ljudje, ampak to sm do sedaj največ začutil pri moški populaciji... ja nekateri so res šarmerji, še moške zašarmirajo..  :inocent:  x:o)x

s tem se pa prav strinjam :palec:

ceprav ne padam na 40, 50 let starejse od mene x:Dx

itk, da vsak po svoje nekaj izzareva, sam nekateri prav mocno neko modrost, sarmantnost :inocent:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...