Skoči na vsebino

Kako prekiniti zvezo?

Tamburin

Recommended Posts

• Komentarji 110
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

mene pa firbec bl matra tist "skenslala"....oz način.. x:)x

kako mi je ratal? tko kt zmeri-začela sm se izmikat in umikat. sj vem da to ni prav, sam če nimam srca in pa jajc direkt rect xredx

Andromeda

Ne bo ti ratal to je....vodnar!!!

hvala-sm si nekak že pršla gor. :ermm: :o|o: cist prav mi je... x^x

pa je šla moja velikaaa ljubavi po vodi... buhuhuhuuu :C: (sej ni tko hudo. bom prezivela)

Čaki mal... tole je pa dost men podobn :eek: x:Dx sam da mam jaz sonce v drugem vodnem znamenju- v SCO! x:Dx

Hard to get? Jz? Don`t think so.... sam kadar hočem bit- takrat pa ja! Se mi pa skoz zdi, da so drugi hard to get in ne odneham dokler jih (GA) ne dobim! :vragec: x:Dx x:px x;)x x:o)x

moja mami je mal mojo uro rojstva pomešala in zadnje pol leta sm živela v zmoti!!! :o|o: sm pa šla dons pogledat na rojstni list, ker mi ni čist štimu tale ascendent-ćeprov se čist komot poistovetim z zmedenim dvojčkom x;)x in sm ugotovila d sm RAK po asc. -od tod najbrž hard to get=tough on the outside, but soft on the inside :palec: x:Dx

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Deli na socialnih omrežjih

Hm, Dvojčku vzameš telefon, z Vodnarjem je pa že težje.

Če nimaš nobene druge možnosti, bodi svinjsko groba, pa bo šel. Malo primitivizma ga požene, garant.

x;)x

bern, hvala. mislim, da tole s prekinitvijo komunikacije kar drži...če še kdo rabi ta podatek....bodite dolgočasni do konca, pa bo šlo.....če nima glih venere v sco...drgač bo pa bolj kriza....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ne vem...zgleda, da so dvojčki v družbi ok in zabavni...privat se jim pa ne da tega daru uporabljat.....al je pa sam osnovno delovanje med dvo in sco tako različno, da bolj bit ne more.....res tumač!....

Res ne vem več nič x:((x ... spet sm tko zjebana, da nič jasno... Spet me je cela familija napadla (od starih do mladih), češ kaj je z mano narobe k je on tok fejst, pa de se toook trudi in pomaga... je celo soboto in nedeljo poziral pred njimi... k so pa šli pa :vragec:

Zakva folk vid sam lupino... po 3h urah poziranja so vsi vse vedli... :xx!:

jp...štekam. sej to ti pravim. zgleda majo dvojčki enga od para za stike z javnostjo, tadruzga pa za doma....in pol jasno, tadruzga nihče od okolice nikol ne vidi, ker pride na plano samo v dvojiškem sistemu....

Jest sem tovrstno debato oz hvaljenje zlo hitr prekinla....da je fejst??? ja je seveda...njim,......aa kaj pa jest?? jest sem tud fejst njim a ne??....pa mal rdečice pa hitr zatrjevat, da ja, seveda jest pa oh in sploh fejst......heh pa sem jih hitr potolažla kako ne živijo z mano, pa pač ne vejo kok sem fejst in to velja za vse......pa mam mir s tem fejst fintami.!

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Seveda sta fajn, pa zgledata čist ok...vsak na svoji strani.....pa kregata se ne,...v končni fazi pa zakaj bi se......pa kwa se vpletajo,....svoje zakone nej rihtajo! :vragec: ....skratka na spet idejo, kok se spet pogovira, k tok neskregano zgledata.....kr mirno in zadovoljno izjavi, ....kako sta se že vse zmenila,....in kako sta ostala frenda,.....pa nej si svoje mislijo x:px

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

bern, hvala. mislim, da tole s prekinitvijo komunikacije kar drži...če še kdo rabi ta podatek....bodite dolgočasni do konca, pa bo šlo.....če nima glih venere v sco...drgač bo pa bolj kriza....

..tole pa ne bo slo... venera je lahko od sonca kvecjemu 48 stopinj oddaljena, se pravi kvecjemu 2 znamenji... in ce se napisano nanasa na vodnarja, je oddaljenost 3 znamenja, ce pa na dvjcka pa kar 5... x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...malce zbadljiva Valkira sorči (al pa tud ne),.....vsekakor jih naslednjič mirno povprašaj (ko in če ti spet talajo "finoče") a so šli oni tud tko frendovsko narazen,.....pa a to zarad otrok (tebe) ....al zato k so bli že tok dozoreli..... :xx!:

vem da ni šlo,......zato pa jim to "serviraj" na ta način.....bodo ziher takoj mirni ......al misliš, da bodo razlagal svojo nekdanjo nezrelost???

če men telofon uzameš še opazla nebi x:Dx definitvno me pa odžene ena rutina dosadna, pa pomanjkanje smisla za humor, ena mlahavost(takšna in drugačna x:px ) v zvezi........

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

xDDx :palec:

zna bit tud to,.......hja pol nej majo pa ZDEJ ful dela,.....pa moljo boga, da se na "svoje" spraviš,....pa da lahko preidejo v svoje stare tirnice..... xDDx

samson...sem zaj*...imaš prav....

todika...se strinjam...enim je sam težko priznat, da jim je že dolgo dolgcajt...al jim je pa raj dolgcajt kot se spopast s strašnim volkom Neznanim....

ej valkira kva pa tvoj prav.........sej tud on ne more bit blazno srečen če je tko v tej zvezi.......a misliš da se neb dalo z njim normalno poment :inocent: sej za tamalga še zmeri lohk oba skrbita, če sta kolkrtolk normalna pa znata ločit partnerstvo od starševstva.........sam vrag je k ponavad to ne gre........za otroka ni hudo to če greta starca narazn, ampat vso tisto sranje pol k zravn paše........... :xx!:

Bora

Valkira, da se ločit! ne sme se pa preko otrok "prepucavat",....dostojno vzdržat, tudi če on še ta moment ni pripravljen in rabi malo več časa, vendar se splača vztrajat na poštenem ferplaju,..tako zaradi malega, kot tudi vaju naprej!

... pa zarad česa ljudje božji mislite, da vztrajam in lepo počasi grem naprej... če bi bilo tko preden je bil tamal na svetu, bi že zdavnaj pobrala šila in kopita... sam dimček bi še vidu za mano... zdej sem si pa prav rekla, da bi se rada prijateljsko razšla in zato delam na tem... še celo pikra nisem in se trudim biti prijazna... x:Dx x:Dx x:Dx

:palec:

no nkol nism glih zastopla tega zaka se folk tok sovraži pol k grejo narazn.......mislim če bi ostali skup, bi se mel še naprej kao radi pa oh in sploh :xx!: tko pa..........sovraštvo pa pumpanje otrok pa metanje polen pod noge.....pa kdo bo vzel hladilnik pa kdo omare pa kdo to pa ono......... xrolleyesx

upam da ti bo uspelo tole lepo speljat pa da on ni tak buksl zagaman.......ker kot zakleto ponavad zmeri en levak najde :o|o: :xx!:

Bora

Tud jest upam, da ti bo uspelo lepo speljat,...pa bo če boš lepo vztrajala,......sej tud "levaki" slej k prej spregledajo,.....pa "municijo" strošjo,.....seveda v primeru, da je ni na drugi strani na zalogi,.....pa z leti ko se ozreš nazaj to veliko pomeni,.... :palec:

• 4 weeks later...
Guest mačona
s čim se da mene odgnat? zapečkarstvo, ljubosumje, posesivnost, dolgočasnost, dihanje za vrat, vmešavanje v stvari, ki se tičejo le mene, pretirana osladnost, preveč izkazovanja ljubezni, prevelike zahteve, premalo puščanja svobode in zasebnosti; pa to, da tip lazi za mano v kopalnico in me gleda, kako si prerem zobe in sedim na WC-školjki - totalno ubija erotičnost :xx!: ; pa tudi, ko ni več občudovanja (bodisi telesnega bodisi moralnega ali zaradi inteligence), je tudi bolj žalost vse skupy. :o|o:

Uf, uf, tole je pa že kar pravi vprašalnik za kljukce delat ...

A si tole dala tud onemu, ki se je tlele po netu Davil z vpitjem MAAAČOOONAAA - ?

Ker če je tole prebral, ga je moral garant minit ...

x:Dx

Guest mačona
Uf, uf, tole je pa že kar pravi vprašalnik za kljukce delat ...

A si tole dala tud onemu, ki se je tlele po netu Davil z vpitjem MAAAČOOONAAA - ?

Ker če je tole prebral, ga je moral garant minit ...

x:Dx

tole ni moj job. x:Dx

hm, ene res rabijo dežurnega klovna pr bajti x:o)x

tim dala klovna. :o|o: x:Dx mir mora bit, ko se baba zdere! :vragec: x:Dx

mogoče sem prfuknjena, meni je pa všeč takšna bližina, da lahko lulam in vse počnem, v kopalnici in drugje, v njegovi bližini (se mi zdi ful sexy.., če ga gledam, ko se brije.. x:Dx )...ker drugače tudi seksat ne morem. :eek: x:o)x nisem pa vsiljiva..se mi zdi, malo za hec... malo ognja malo ledu, malo cukra in malo soli na rep... :8): x:o)x x:Dx x:Ix mah, zafrkavam se.

obojestransko občudovanje je tudi meni pomembno.

ej, sori, meni je to mim in sluzasto. morda, ker sem pač bolj neodvisne sorte in ne maram tok zelo nenehne telesne bližine in slinjenja. če je lčjubezni preveč, izgubi čar. ne, niti slučajno tole ni sexi! ogenj in led - vse ob pravem času, v pravem razmerju, odvisno od para ...

Sem razmišljala, a se čem sploh vtaknit v tole debato.Pa saj smo tukaj, da si med drugim tudi svetujemo...

Valkira...ne poznam tvoje situacije, niti ni potrebna tvoja razlaga.Samo nekaj bi dodala.

NAJLAŽJE se je raziti, čeprav mislimo, da je to najtežje.Pa je v resnici veliko težje ostati skupaj in graditi odnos.Na žalost mislimo, da je partnerstvo ena sama sreča, zaupanje in ljubezen, v resnici se pa izkaže, da je to eno mukotrpno delo...ki ga včasih zmoremo težko, ker nismo pripravljeni toliko narediti na sebi.samo, kaj pa potem??? Pride drugo partnerstvo, poližeš med...in se soočičiš z istimi ali podobnimi preizkušnjami kot prej...

sama sem se mislila ločiti najmanj 15x... x:Dx ...ene 3x pa sem o tem zelo resno razmišljala.Ko danes gledam nazaj...gledam nase pomilovalno, kako sem bila nezrela...in nisem imela pojma.Sicer pa je lahko biti pameten, ko si že vse te peripetije dal skozi...

Prva in najpomembnejša stvar je POGOVOR. Pa kakšen špegu, da se mal pogledamo v njem, koristi...

otrok pa je gotovo eden pomembnejših razlogov, zaradi katerega bi se morali potruditi, da gremo skozi vse te jeb*** procese...ker v končni fazi smo samo na profitu... x^x

Eh, samo malo pametujem... x:px

Astra

Per aspera ad astra

... pa zarad česa ljudje božji mislite, da vztrajam in lepo počasi grem naprej... če bi bilo tko preden je bil tamal na svetu, bi že zdavnaj pobrala šila in kopita... sam dimček bi še vidu za mano... zdej sem si pa prav rekla, da bi se rada prijateljsko razšla in zato delam na tem... še celo pikra nisem in se trudim biti prijazna... x:Dx x:Dx x:Dx

Tole pa zelo razumem, kaj hočeš dosežt. To sem se jaz trudila z bivšim, pa sem jih full dobila po buči, vedno znova...v smislu, da se je hotel vedno sfajtat, potem pa sem mu pustila njegov način, ker moje srce ni več zdržalo in drugega izhoda ni bilo več, kot na grdi način.

Čeprav jaz tega še sedaj ne razumem, zakaj se nekateri hočejo skregati, ali jim je potem lažje pozabiti, to je krasen način, da se ti potem ni treba ubadati s tem, kaj sem pa jaz naredil narobe in samo drugega kriviš. No ja, saj razumem. :8):

Držim pesti, da tebi uspe. :palec:

Kako čemo? Lako čemo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...