Cookie 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 a maš kak dobr recept Vzameš enga dobrga tipa (pravzaprav je za ta namen dober katerikoli )... ... tole men nekak ne gre po grlu... bom jst kr pr kvasu ostala Ja, še kvas ima boljši okus se strinjam Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Vzameš enga dobrga tipa (pravzaprav je za ta namen dober katerikoli )... Ja, še kvas ima boljši okus se strinjam hmm............da bi biv kerkol dobr :xx!: aja....to pa nemorte djede z ananasu fotrat bo kvas hitr pozablen tko pravjo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Todika, za namen pridobivanja oz. največjega izkoriščanja B komplex. vitaminov, je sperma najprimernejša Okus je postranskega pomena Sej veš, kar je najbolj zdravo, ni zmer najboljšega okusa. Čeprou jst rajš kilo kvasa požrem, kt pa... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 hja sam je pa fajn če je zdravo pa še dobro pa kvas se ti zalepi vsepovsod po zjalah.........lohk se pa z djedu zmeniš da ma na nočni omarci jogurtov lonček za zbiralnik pa pol mal pocukraš pa kak malinovc zravn daš......slabš kt kvas zihr ne more bit Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 hja sam je pa fajn če je zdravo pa še dobro pa kvas se ti zalepi vsepovsod po zjalah.........lohk se pa z djedu zmeniš da ma na nočni omarci jogurtov lonček za zbiralnik pa pol mal pocukraš pa kak malinovc zravn daš......slabš kt kvas zihr ne more bit Hvala, ampak ne hvala; takega pomanjkanja B vitamina pa tut niam . I'll just stick to the yeast. Če ga po mikro koščkih jem, pa pol malo nesladkanega čaja spijem, sploh ni taka ogaba. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ja sej ideja je bla tvoja js sm jo sam mal nadgradila Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 joj...sta cela čreva s tega Bkompleksa nardile..jaz bom kr tablete kupla, pa bo... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Baje ima tisto, pa nimam smeskota, da ga uporabim, no tisto, kar predstavlja zeleni smesko, ampak je v resnici belo oz. prozorno, saj vidla sem jaz tisto tudi ze, no pozret pa tistega hotla, v glavnem, ananasa se mora tip najest, pol pa je pa baje ful uzitno A to ve mene mal zezate al res??? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Mantis, ena slikca zate: ... joj, ne me kregat... nisem si mogla pomagat... kriv je smajli k obstaja valkira pa tis čist pajsja ja drgač pa definitivno hrana vpliva na okus sperme Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Aja, kolk ananasa je pa treba pojest? Pa če velja tut un konzerviran al sam svež? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 vsekakor!tu gre za kislost in bazicnost. preprosto. zivlaske blejakovine lahko povzrocajo veliko kislosti v organizmu in to tudi za nase lase ni fajn. docim kaksne druge in taksne, ki ne zakisajo organizma ali pa ga zelo malo, pa imajo seveda lahko zelo dobre ucinke. kar pa se tice beljakovin in las, pa sem jaz osebno sem zelo dober primer tega!!! in to lahko tudi dokazem! -------Kaj pa zdaj slišim...Ne morete tako posplošeno govort, no! Je odvisno tudi od tega v kakšni obliki oz. stanju so beljakovine. Tiste v pecivu so gotovo bolj škodljive kot ne... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Aja, kolk ananasa je pa treba pojest? Pa če velja tut un konzerviran al sam svež? lej kok je zagrabla resno pojma nimam.....verjetno je odvisno kok je tip zapacan z razno svinjarijo sam res ne zastopim zaka se vam tok ogabno zdi.....a ko vam ga pa med noge potiska pa ni ogabno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Ja lejo zdej...Kdo pa pravi, da TOLK ogabno? Samo fajn bi blo najd rešotev, da bi bilo MANJ Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 verjetno ima nekjka tudi presnova pri tem, vsekakor pa mislim, da nima vecje vloge!torej, kakor sem ze zgoraj napisal, moja osebna izkusnja je enostavno uporaba zadovoljive kolicine cimbolj cistih beljakovin! in tudi lasje bodo vsekakor dosti bolje kvalitete kakor tudi videza! Sveda pa, ce je problem drugje (recimo zakisanosti organizma), pa je seveda zadeva malo bolj dolgorocna, saj je v tem primeru potrebno otganizem razstrupiti. Ob tem NE zagovarjam stradanja, temvec tezo: Najprej nahrani, potem razstrupi. Ker pa se nekaterim osebkom danes niti sanja ne, kaj je 'bolj zdrava' prehrana, pa zal tudi taksna teza verjetno ni dosti v pomoc. --------ja pa saj tud nimamo enakih presnov... drugac pa - kul punce, kolk ste povedale, Iksa! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 mana sej nism glih tebe misnla no zdej maš rešitu, za froštik ananas, za južno tud, pol pa še za večerjo.....pa še vmes gdaj pa ni vrag da nau zaleglo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Hudica, me je tako sram, da sodelujem v tej temi pa taksne govorim... se bom spokala ven takoj zaka pa Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Hehehe Valkira, mene se takole bolj tezko zrajca Mana baje deluje še isti dan, 2 ure prej, 2 ananasa je menda zadost, sicer pa- poročaj 2 ananasa???Ma ja...direkt v glavo jih bom dubla Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 2 ananasa???Ma ja...direkt v glavo jih bom dubla in če bo prov utrofu sploh nauš vedla kak okus ma kej........tud ni slaba Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 C c c c...Tole z ananasi prvič slišim, hm...mejbi...Vsekakor bom pa raj B kompleks tablete kupla...pa bo Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 pa to ni res....kaj ste face....se vzdržim komentiranja, ej sila sem, sama sebe premagam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 jaz pijem kvas vsako jutro odkar smo tu debatirali o tem...koza je bistveno boljsa.lasje mislim tudi, vsaj kvalitetno ce ne kolicinsko kar ga naredi zelo bolj prebavljivega je, da ga zmesas z jabolcnikom.jaz kar zeksam zjutraj po obvezni slani limonadi se deci jabolcnika z dvema zlickama kvasa...ni panike! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 kokr od kerga. odvisno s cem s futra! tako kot vonj telesa je tudi ostali vonj odvisen od zdravja osebe predvsem od stanja toksicnosti organizma kakor tudi od tega s cim se prehranjuje, koliko strupe odvaja ter delovanja limfnega sistema, ter seveda kaj pije. --------------Vzameš enga dobrga tipa (pravzaprav je za ta namen dober katerikoli )... Ja, še kvas ima boljši okus se strinjam ---------- lej kok je zagrabla resno pojma nimam.....verjetno je odvisno kok je tip zapacan z razno svinjarijo sam res ne zastopim zaka se vam tok ogabno zdi.....a ko vam ga pa med noge potiska pa ni ogabno pomoje najbols, d mu sploh za jest vec ne da, sam se ananas in to 1 mesec ---------mana sej nism glih tebe misnla no zdej maš rešitu, za froštik ananas, za južno tud, pol pa še za večerjo.....pa še vmes gdaj pa ni vrag da nau zaleglo he he he... kwa se szedj fino delas. znamo mi tebe pusko kad si bila metak sicer pa je kle zih full kandidatov k bi se prostovoljno javli he he.. sam kaksn bi se pa najdu, k bi ti reku, da se u USA spermo v banki sperme dobro placa! he he---------Zato Pa ne, ne grem se! Najprej me hoce ena zrajcat, pol pa jaz drugi razlagat, kako naredit faf uziten in ravno jaz, ki tolk fafam madona, naj to ena govori, ki res fafa in papca, ne pa jaz Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 verjetn res kej pomaga.sicer pa, recimo alge spiruline ipd... pa vsebuje svega i svacega in pomaga se za dosti vec kokr sam kvas. pa tut drage niso v kaksnem kalcku. kot dopolnilo prehrani pa vsekakor zelo dobre in priporocljive. naj pa se enkrat povem, da so vse taksne tegobe ali tegobice le rezultat in alram organizma, ki govori o tem, da je nekaj narobe. Dr. Ron Meyers jim pravi: mali b-ji. Vecje degenarativne bolezni kot so rak, alzerhajmerjeva bolezen, sladkorna bolezen, ipd... pa imenuje kot velike B-je. Vse tevelike B-je imenuje medicinska literatura kot kronicne degenerativne bolezni, ker se beseda 'kronicno' nanasa na dejstvo, da te bolezni nastajajo vec let, beseda 'degenarativne' pa pomeni, da se velik del nasega obrambenga sistema, npr. imunski sistem najprej narusi in potem odpove, preden koncno umremo zaradi velikih B-jev. Ko dr. govori o malih b-jih, pa uporablja izraz degenerativno povsem enako kakor pri velikih B-jih, saj je degeneracija proces, ko zacno odpovedovati naravni obrambni mehanizmi telesa. Vendar z razliko od velikih B-jev, pri katerih zacne v daljsem obdobju odpoveovati celoten organizem, preden se pojavijo ocitni simptomi bolezni, zadostuje pri malih b-jih za pojav ze to, da celic svojega telesa ne uspemo ustrezno nahraniti zgolj nekaj dni.Male b-je lahko torej razumemo kot zgodnji opozorilni sistem nasega telesa oz. nacin na katerega nam telo sporoca, da so nase celice zaradi pomanjkanja hranilnih snovi nezdrave oz. bolne. pa se moj dodatek: hkrati pa se tudi nepretocnost energije v telesu lahko kaze prav tako kot pomanjkanje v dolocenem delu organizma. Kar lahko v daljsem obdobju vodi do degenerativnih posledic oz. velikih B-jev. vec o tem pa si lahko prebete v knjizici 'Super zivila za trajno zdravje' ----------jaz pijem kvas vsako jutro odkar smo tu debatirali o tem...koza je bistveno boljsa.lasje mislim tudi, vsaj kvalitetno ce ne kolicinsko kar ga naredi zelo bolj prebavljivega je, da ga zmesas z jabolcnikom.jaz kar zeksam zjutraj po obvezni slani limonadi se deci jabolcnika z dvema zlickama kvasa...ni panike! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
charlie 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Pozdravljene, pozdravljeni Star sem dobrih 18 let in že imam problem z izpadanjem las, vedno sem imel precej visoko čelo in ne preveč močne lase. Zadnje 2-3 leta pa mi lasje predvsem obstraneh hitreje izpadajo in postajajo vse šibkejši. Če bo šlo tako naprej bom čez kako leto že precej plešast. Prosil bi vas, da mi napišete kakšen preprost nasvet da bi lasje dobili več hrane in boljšo hrano, kako naj si masiram lasišče in če obstajajo kakšni preparati za nanos ki zaviraju izpadanje in krepijo lasišče. Bi bilo dobro če bi začel jesti kvas? Že kar nekaj časa uporabljam tudi šampon fitoval + ampak ni videti izboljšav. LP in hvala za odgovore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.