Skoči na vsebino

Dedci in "opravljanje"

Penelope

Recommended Posts

Aha, Rachek, končno nekaj konkretnega. :palec:

Samo, da moški bolj delujejo iz razuma ne vem če je res.

Tudi mi vse prevečkrat delujemo iz čustev.

Problem je ko so nenadzirani oddzivi.

Dejmo, ja, skupaj reševat probleme.

Eden brez drugega ne moremo.

Poglejte v astro forum, koliko vprašanj

kako dobiti partnerja.

Čemu ves trud, če pa se ne maramo in nam

je bolje eden brez drugega.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 111
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mislim, da je res. Kar pa se tiče izražanja čustev, je to manjši problem, večji problem je v stereotipni vzgoji. Boys don't cry. x:Dx In pa glede odzivov, jaz gledam na to drugače, problem je, ko so nadzirani. Peberi Kar čutiš, lahko zdraviš - dr. John Gray . Free ga ima v podpisu.

Če se ne maramo ? Res se ne ... zakaj se ne ? ... zakaj je na začetku, ko smo polni zaljubljenosti in romantike vse vredu, pol pa se vse začne ? Vsakič znova ? Ste že kdaj naleteli na: Saj si moj idealni partner, ampak samo to moraš spremenit. Pa čez mesec dni: pa še to. Pa še to. Pa še to .... Kako končamo: Skupaj smo pod takim,pa takim, pa takim pogojem. In ko se enemu(tistemu z manjšim egotom) enostavno "utrga", pa smo končali. x:)x

Saj je v bistvu čisto enostavno: ali si skupaj z nekom, ali pa nisi. x:px

Po mojem skromnem mnenju.

V zadnjem casu postajajo moski in zenske cedalje bolj androgini. Poglejte si kako reklamo na Tv, mislim, tam so moski eni naparfumirani in maziljeni decki, ki se 1 km ne bi pretekli, ne da bi kaj drugega naredili. :xx!:

In ta x!x x!x x!x vpliv se prenasa naprej. Jasno, da moski opravljajo, ce pa postajajo cedalje bolj podobni zenskam x!x x!x x!x . Kaj je bilo pa prej, al kura al jajce, pa najbrz ne bomo odkrili.

Hocem reci, mogoce moski skusajo biti cedalje bolj podobni zenskam, da bi se nam lazje priblizali ali nas razumeli x?x

Ne vem, mi pa tudi pod razno mi niso vsec taki pozensceni moski.

Uf, Rachek, kaksno razocaranje nad zenskami. Same kurbe, pa to. Ti pa ne bi tvegal druzine zaradi ene mrhe? Pa gres pa porihtas eno mladoletnico, ki se ti ze ravno ponuja. Kaj pa ce je dekle nesmrtno ZALJUBLJENO vate, pa ti tega ne upa drugace povedati?

ena xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

menim, da ni ne eno in ne drugo zrelo; sploh pa pari,ki se poročjo malo po 20 je stat% res znano, da so se poglavja družine naužili in želijo z modrostnim znanjem naprej furat...

Menim, da se nekdo lahko predaja nekomu, ampak zarad tega mu lahko manjka znanje,pravilni pristop; se pravi ,da si taka oseba zihr ne zasluži nasprotja ali pravokacije zarad njenega načina izražanja ,ker pač ste jo-ga pogruntali kaj želi v tistem trenutku...to ni isto, odvisno kakšno je vaše široko razumevanje....delat je treba tako, da se koga ne užali, ker če se postaviš v nasprotno smer, potem vedi ,da si lahko ranjen isto˝ :eek:

jst še vedno sm zvest, bom ostal, dokler bo voda nerazburkana˝...ne maram pa sexepilnih bab, kot naprimer tip I.Šundove, al pa C.Zeta Jones

Za moške, ki niso stabilnega karakterja za mojo družabno okolje in ker se tudi ne trudjo ga izboljšat z tistim Uravnovešenim humanim nastopom, pa menim, da jih treba le tolerirat al postavt na ignor.

nevem......... layf me uči sprot in moja os. volja tut :palec:

:vragec:

evo mene nazaj...hehe

tole ste pa odprl temo....matrna

NI RES DE SE DECI POZHENSHCHUJEMO

BABE SO SAME MOZHACHE

je pa tale pen(IS)olopa ochitno eno tipichno grdobijo napraula u lajfu, k je eno srecno druzhinico sesula

:vragec: ma vas she zmeri rad

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

xrolleyesx Jejhata Lunar, moj dec je v sosednji sobi, bere cajtng (njegovo najljubše opravilo). In še nekaj ti povem: on je živ primer, kakšni ste deci. Imel je ženo in otroka in ko sem mu prišla na pot (17 let sem mlajša od njega), mi je podlegel in to odmah!! V treh mesecih od začetka najinega poznanstva je ženo pustil in se poročil z mano. :vragec: In nikamor ne more! Razen če ga omreži še mlajša od mene. :inocent: Vidiš, kakšni ste deci?!? :2src: Čeprav ti moram priznat, da sem v njega zelo zaljubljena in da se imava fajn. Pa tudi z njegovo hčerko se dobro razumem (živela je 13 let z nama, sedaj živi s fantom), imava še enega otroka, ki je star 11 let in vse je OK. :wub: Stojim mu ob strani ob slabih trenutkih življenja, on pa meni. Še kakšen question? x?x

Kaj pa ko se mu bojo poznala leta.. pa bo .. nooo.. ne bo.. vec mogu tko kot zdaj? Pol bos pa ti isto taktiko uzgala.. malo mlajsega.. x:px x:px

kaj pa najraje bere v cajtengu? A isce mlajso??? x:px x:px

In pol se bo cen neki casa prijavila ena tipica in napisala.. "Moj moz bere cajtenge (beri.. isce mlajso) bil je dvakrta porocen.. prvic pustil zeno in otroka, ko je spoznal 17 let maljso.. drugic spet pustu zeno, ker je spoznal mene.. in tista je mislila, da on nikamor vec ne more.. " x:px x:px

HEC.. je tole bil samo.,.. x:Dx x:Dx x:Dx

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

ja to, ravno zarad tega se jest borim ze ceu layf, raje odstopim mesto kirmu drugmu, kt pa pol se pogovarjat z vestjo.......... menim, da je lažje imet koga, če mu parter umre.. taku sem meu dva primira taka ob seb.

danes pa je naša luna v škorpijonu.

Hej, tale tema pa zelo >laufa< :palec: , sploh ne morem napisat komentarja,ne da bi me vsaj trije prehiteli.

Mislim, a je kdo razumel, da odobravam ravnanje Penelope & co.? (Kolkr jaz vem, je bila ona prva Penelopa zelo zvesta, ko je cakala svojega Odiseja).

Jaz razumem Penelopo takole:

x!x seveda je lahko v skrbeh, ce ga je zapeljala samo s fizicnim izgledom (ki je itak kratkotrajnega znacaja, sploh pa n,pr, ob 2 ponoci, ko se moz zbudi in ugotovi, da njegova 17 let mlajsa zena brez licil zgleda brrrrrr..)

Verjetno ne bi bral cajtnga v sosedni sobi, ce bi si bila kakorkoli sorodni dusi in bi se imela kaj pogovarjat! (al pa kaj drugega pocet!)

Skoraj zmeraj xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca, zdajle pa mal jezna na Bobnarja

A, luna v skorpijonu! Saj jaz se pa super pocutim!! x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

ful dobro ko se takole kregate, seveda je popolnoma jasno, da so tiste največje cvetke v posameznih postih ( vse ženske so kurbe, moški pa prasci,poženščeni...) namenjene točno določeni osebi, ki ima ime in priimek in je bila ali pa je naš partner, ljubimec ali neuslišani ljubimec. Jasno, da je veliko lažje svoj gnev in nezadovoljstvo razliti takole anonimno na celotni ženski oziroma celotni moški rod, kot pa zazreti se vase in si pošteno priznati kakšen je naš partnerski odnos.In če je naš partnerski odnos na nivoju s katerega mirno vpijemo, da so vsi moški prasci pokvarjeni, ki tako ali drugače ne mislijo drugega kot na mlado žensko telo, ja potem pa imamo problem ker je potrebno ugotoviti kaj s takim moškim sploh počnemo.Ampak to je že druga zgodba. Za začetek je vseeno bolje tak način čiščenja, kot da bi vsa ta negativna čustva potlačili.

Prav lepo pozdravljam vse ženske in vse moške, kajti brez enih ali drugih bi bilo življenje (saj ga ne bi bilo) velik dolgčas. x:)x

Metja

Res je, Bobnar.

MUCAMACA, Metja, žal sta moj post premalo pozorno prebrali. Če bi ga pozorno prebrali, bi dojeli, da jaz nimam takšnega mnenja o ženskah in da z tisto punco nisem imel ničesar. x;)x

Malo sem se "na kratko" razpisal o "vseh" moških. x;)x

:vragec: :O: Uau, kako ste se razpisali... :palec: Pravi đeki ste! Zdaj pa naenkrat sem jaz razdiralka srečne družine? x?x Strašno srečna je bila, če se je otrok, ki ni bil moj, odločil živeti z menoj. HALOO - OBRNILA SE JE OD MAME IN ŽIVELA Z MENOJ!! Koliko od vas, ki me tako kritizirate, ima jajca da bi skrbelo za tujega otroka? xsrcx Lahko je bit pameten tako po internetu, dragi moji, življenje je pa čisto nekaj drugega. :angry: Ugotavljam, da če tisti dan, ko sem temo začela, ne bi v kavarni slišala 4 dedce kako blesavo so opravljali, se zdaj o tem ne bi pogovarjali. :vio: Življenje pa je res zanimivo!! Koga vse spoznaš, tako, mimogrede. :wub: Ampak vseeno, vaši domišljiji puščam prosto pot, če mislite da sem ga zapeljevala, O.K., pač mislite (resnica je popolnoma drugačna). x:Dx Važno je, da se jaz imam FAJN! In Tjazy, moj mož je v sexu zelo aktiven (to te je zanimalo, a ne?), že vseh 14. let odkar sva skupaj in verjamem, da bo tudi v bodoče. :2src: Lep pozdrav vsem in lepo se imejte!

Zaradi vas moje življenje ne bo nič manj srečno!! BY-BY xsrcx

Lepo Metja.

Jaz te ne kritiziram, kot je Metja povedala, samo ti poznaš svojo resnico. Če bi te kritiziral, bi naredil točno to, čemu sem se uprl: posploševal bi. No,mimogrede, imam pa jajca, da bi skrbel za tujega otroka.

Tale tema se je precej oddaljila od svojega naslova ... :)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...