Skoči na vsebino

Dedci in "opravljanje"

Penelope

Recommended Posts

• Komentarji 111
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:  :O:

In Tjazy, moj mož je v sexu zelo aktiven (to te je zanimalo, a ne?), že vseh 14. let odkar sva skupaj in verjamem, da bo tudi v bodoče.

xsrcx

Ja seveda mora bit aktiven, pri 17 let mlajsi zeni.. ampak nekoc .. pravim nekoc ne bo vec tolk aktiven.. ti pa bos se vedno hotla bit aktivna... mogoce... te bo raven najbolj razganjal, ko bo mel on dost... Ni sicer receno da bo tko.. ampak, kaj pa ce?

Ahhh pa kaj.. sej.. ce je on nasu tebe, ki si 17 let mlajsa.. se ti bo to nekoc povrnilo in bos ti takrat nasla 17 let mlajsega.

Kar das, dobis.! Nooo kar dobra poteza...

IN jaz se samo hecam ves... Nimam nic proti tvoji vezi.. samo neki je treba nakladat, zdej si pac ti zrtev.. x:px x:px x:px x:px ko si se izpostavila. Drugic bo pa drug..

Uzivi..

"POKO.. MAS PA JAJCA PA NE VELIKONOCNA!" :palec:

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy
Deli na socialnih omrežjih

:OO: Tjazy, zakaj misliš, da se bo "meni nekaj vrnilo"? Kaj pa če se je to njegovi prvi ženi vrnilo?? Ne poznaš vse zgodbe, dragec. :2src: Lepo se imej in uživaj življenje... :palec: Še nekaj: moj mož je car, da tazga ni, drugačnega sploh ne bi poročila...He is simply the best... xsrcx xsrcx On vedno pravi: ko bom jaz imel 90 let in ti 73, razlika ne bo več tako očitna.... :palec:

:OO: Tjazy, zakaj misliš, da se bo "meni nekaj vrnilo"? Kaj pa če se je to njegovi prvi ženi vrnilo?? Ne poznaš vse zgodbe, dragec. :2src: Lepo se imej in uživaj življenje... :palec: Še nekaj: moj mož je car, da tazga ni, drugačnega sploh ne bi poročila...He is simply the best... xsrcx  xsrcx On vedno pravi: ko bom jaz imel 90 let in ti 73, razlika ne bo več tako očitna.... :palec:

Ja.. vedno je tako.. KAR DAS DOBIS.. zato mislim tako. Pravis, da je TVOJ dragec car. To si tako rekla, ker tako pac v druzbi imenujemo.. Ali si mogoce res mislila, daje to tvoj clovek? Kako to mislis TVOJ? A to zajema tudi to, da zdaj vec ne sme preziveti kaksen dan., ali teden.. z bivso zeno? Verjetno ne... si se pac napacno izrazila.. a ne? Tudi ti uzivi.. laif.

BTW--- koliko let imas??

xrolleyesx Bobnar - mi zavidaš? x:Dx

:xx!: Tjazy - njegova bivša je že 10 let srečno poročena. Ker sem z njo v dobrih odnosih (saj sem vendar vzgajala njenega otroka), ji lahko prenesem tvoje dobre želje - če želiš... x:Dx Imam 35 let!

Če ste izčrpali svoje energetske vire s to temo je bolje, da nehamo oz. jaz bom, ker ste že dolgočasni (nekateri). x:Dx BY BY

Ja pa dejmo opravljat, ce je ze zema taksna... Tukaj lahko x:)x x:)x

Hvala za odgovor Penelope.. torej 35 in 52. Cool... x:px x:px

Jaz te nic ne zafrkavam.. ali obtuzujem.. mene samo firbec, kako to laufa. Ker sicer tudi trdima, da leta niso pomembna.. in zdaj se je nasel nekdo, ki bi to lahko potrdil v praksi.. zato sem se zahakljal zate..

Torej je tvoj moz kot moj fotr pred dvemi leti.. Hahja.. no ja.. Sej.. No.. ce je teb OK.. je meni tudi.. x:px x:px x:px Ejj ampak.. Ahh nic... pismo si faca.. x:px x:px A ves.. ko.. nekoc.. , ufff.. kaj pa ce.. saj ne pravim, DA BO.. ampak kaj pa ce.. samo ne njega.. mogoce tebe.. pol pa.. AH NIC!!!

Dej se kaj povej... dej se sliko poslji.. Ah neee.. sej se hecam.. RES! Ni treba.. ampak ce zelis... Fajn..

Ejj vse dobro.. res... Tjazy

Dragi moji fantje,

odprto prvenstvo v opravljanju je pokazalo, da ste precej popravili svoje vmesne case od zadnjega merjenja.

Torej je Penelopin test (provokacija) enkratno uspel. x:Dx

Kljub vsemu pa smo se odlocile (iz gole vljudnosti, da vas ne pozenscimo prevec), da obranimo svojo kolajno in obdrzimo prvo mesto v opravljanju. :palec:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Uf, pa sem cisto pozabla opravljat. x:Ix

A tud vas zanima, kako to pocneta Michael Douglas in ful sexipilna Catherina Zeta Jones.

Sta skupaj za reklamo, otroke delajo pa dublerji? Pri njima je razlike ....30??? :palec:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Še moj lonček :vragec:

opravljajo nesamozavestni moški :vragec: . S tem ko opravlja hoče pridobiti veljavo...v tujih očeh. Potem se za kratek hipec tudi počuti takoooooo dobrooooo.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:wub: Sem 100 %, da moški brez žensk ne morejo ž'vet. Še najbolj zlobni moški zgodovine (npr. Hitler), so doma bili odvisni od ženske; :blink: Ali recimo Clinton (ki ni bil tako zloben), podleže pripravnici. Druga resnica o moških: mlajša kot je, boljša je, ker s tem dokazuje svojo moč in seksipilnost in se pretvarja, da je mlad. :xx!:  xredx Pa recimo, če pogledamo črno statistiko, ki nazorno kaže, da moški definitivno ne morejo brez sexa: posilstva, zlorabe,... ne morejo, da ne bi dokazovali svoje moči nad žensko: nasilje nad ženo, otroci,... Žal mi je, to so dejstva.  xnckrivx Vsekakor pa drži, da so (hvala Bogu) večinoma fantje v redu, malo se postavljajo, ampak nič hudega, in je z njimi prav luštno. Sem pa skoraj prepričana, da bi vsak, še tako zaljubljen v svojo ženo ali dekle, podlegel kakšni "dobri mrhi". Zdaj boste rekli, da bi tudi ženska kakšnemu "mladcu". Tudi to drži, vendar so v manjšini, ker je za njih najprej družina in otroci in marsikatera krepko razmisli, preden naredi neumnost, ki bi prizadela njene otroke. Dec se pa kar pobere! :xx!:

Hej pikica mala. Andres08 tu, prej registriran kot Andres.

Ti torej pravi, da moški ne morejo brez žensk živet. Joj, ritka mala, saj če bi vsi tako mislili, kot ti bi bilo to še izvedljivo. Misli bi se enostavno razširile na vse in to bi postalo samoumevno.

Torej. Je samoumevno, da moški ne more živet brez ženske. Ne ni, in veš kot tistemu, ponovno samskemu je tačas prav lepo. Nimam več žene, me ne penetrira, jaz pa nje ne :palec: in tako kot rečeno se počutim naravnost fantastično.

Resda vse delo doma pade na mene, toda sam tudi "posvinjam", torej pospravljam za seboj in za svojima otrokoma kadar sta pri meni.

Priznam pa pikica mala, da je lepo eno ob sebi imeti. Sam ta prava mora biti.

Obenem je res, torej imaš prav, da je full nekih nasilnih tipov in pa tudi full enih mačotov in kaj vem kakšni smo na tem svetu nametanu. Ampak res veš. Brez ženske se da živeti, sam brez seksa bolj težko, če podam samo svoje mnenje.

No, topic govori o opravljanju. Saj veš, vsi ljudje se štekamo z enim bolje z drugim slabše, zato če naletimo na nekoga, ki nam ustreza imamo na izbiro večji spekter pogovorov. "Joj, kaj je tista zalita. Sam poglej to. Ampak je po duši dobra, verjetno zato, ker je debela in ima kompleks na tem, ter se tako trudi biti boljša kot je." No vidiš, pa sem opravič prirejeno moško opravljanje.

Andres

Ampak da deci b'l opravljajo k' babe :V: . NEEE. To pa ni res. To pa ne drži. NEEE, NEE in NEEE. Ne ni res.

:vragec: Recimo moja kolegica je zadnjič kupila ene tangice, namesto rdečih s čipkami je kupila bele brez čipk. Misl'm full je smotana, full je glupa. Spoh ne zna izbirat tangic. Pa kakšnga tipa ima. Brez zob, ful je grd, sploh se ne zna obnašat. Full njen tip gleda za ostalimi, ona mu n'č ne reče. Mislm full je smotana :vragec: .

No punce če ste to kdaj slišale iz moških ust, pol pa jaz nisem volkec. Ajja sem se spozabil, saj sem jaz opravljal kolegico, ajjaaa :8): xrolleyesx :ukid: .

Ja sam ka mali pao s lipe

Tudi sam sem 100% prepričan : moški nikoli neeeeeeeeeee opravljajo tolk kot ženske, še zdaleč ne.

Če bi bil tako 100% prepričan, se ne bi tolk branil :devil:

Se morate uskladit moški: ali ne opravljate tolk kot ženske ali tako kot ženske (k' babe je reku volkec)? x?x

Moški definitivno opravljate! x!x Sem imela priložnost biti v sami moški družbi, kjer sem se "zlila z ozadjem" in sem slišala. :huh: Res pa je da praviloma ne opravljate na isti način kot ženske. x;)x Mogoče se vam zato ne zdi to isto. :unsure:

LP

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

, ..Joža ima hudo dobro bejbo - pa kaj mu to pomaga, ko vsakemu da x8Dx ipd.). No sedaj sem se spomnil - za eno, ki nam je vsem všeč smo ugotavljali s kom spi in zakaj z njim he-he, to verjetno že spada med opravljanje, pa tudi očitno favš smo mu ...........

...menim, da se moški ne spušča toliko v drobnarije ,dlakocepske dialoge kt pa ženska; raje radovedno spremlja celo žrtev˝ in se naslanja le na potek dogotkov; za razne detajle nima filinga˝jadrat_

nevem, morda manjka kaj tiste ženske žilice mu, hee

Mašinca: Se morate uskladit moški: ali ne opravljate tolk kot ženske ali tako kot ženske (k' babe je reku volkec)?  

x;)x Tko k' Sašo Hribar k' prav' : "Babe je treba fejst užgat' ", x:Dx seveda po ritki.

Kaj je to, kakšna vedenjska motnja x?x , al enostavno vsako žensko po rit klofaš xcivx ?

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...