Skoči na vsebino

Tito

Penelope

Recommended Posts

HVALA ALEF PRJATU!!! , HVALA! :onfire: Kr predelagi me!!!

A za mer al za knizevnost,

Za znanost x:Dx x:Dx x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 525
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hm a je tito morda dobil kako nobelovo nagrado? al pa bil vsaj nominiran, nekajkrat je bil omenjen v tem kontekstu pa me zanima ce je kaj na tem ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hm a je tito morda dobil kako nobelovo nagrado? al pa bil vsaj nominiran, nekajkrat je bil omenjen v tem kontekstu pa me zanima ce je kaj na tem ;)

Mislim da je bil nominiran :eek: x?x

Za mir... :eek:

Tistega leta menda ko jo je potem dobil Henry Kissinger :eek: :wOOt:

Ne me držat za besedo... x:Dx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

men se tud zdi da je bil nominiran :inocent:

drgač je bil pa car ž zarad tega, k mu je uspel tk dobro držat jugo skup....vsi ti različni narodi v bratstvu in enotnosti......evo kaka štala je ratala iz balkana k njega ni blo več :o|o: mene kr daje jugonostalgija včas....mi je žal da je nism doživela, tiste prave......brez podjebavanja v smislu...šiptar....bosanc :xx!: to mi je mim čist

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

za tita ne vem, vem pa da je Bush bil nominiran! x:o)x :eek: x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

za tita ne vem, vem pa da je Bush bil nominiran! x:o)x :eek: x:Dx

Ne me basat! x:Dx x:Dx :vragec:

Prav zares prvič to slišim x:o)x x:o)x

A ti to resno... :eek:

Drugač je to bolj za v Šalo dneva al pa Samo za norce... x:Dx x:Dx :vragec:

Svašta... xDDx xsrcx

smo mel temo, pa sem jo mensezdi skenslala - prvic zarad blazne popacenosti, drugic pa zarad nekomentarjev..

ampak grem vseen za vsak slucaj uch vrzt, morda pa sem kaj pomesala?

(*ne ni je vec... bila pa je)

ja, smo vsi mislil, da je fora neka. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jst bi ga zaprla.......

Jaz bi tistega ali tiste ki so ga nominirali... :vragec: :xx!:

ma ja no.....ok tito je res dost prspevo tedi, so ble frke, pa jih je elegantno rešu.....čeprov mogoč mal sumljivo elegantno :inocent: pa že to nism zihr č je za nobelovo....sam bush :sick: sej folk ni več normaln

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Je en vic o Titu

Takrat ko so še rabljene avtomobile prodajali Pod Lipco

je tja enkrat tud Tito pripeljal tistega svojega tadolgega mercedesa.

In mu pristopi en po kmečko oblečen možakar in pravi:

"Jaz bi pa tole kupil!"

Tito ga pogleda, vidi da je bolj revno oblečen in ga zanima:

"Pa imaš ti denar za tole?Ni poceni..."

"O imam, imam...sem mal zemlje prodal pa se je nabralo"

In se zmenta.

Pa je možakarja zanimalo:

"Poslušaj, druže Tito, odkod pa tebi denar da si kupil tole mrcino?"

"Eh, stari, tidi jaz sem malo zemlje prodal..." x:Dx :vragec:

BINGA-BONGA a nis ti iz TRSTA???

Ah kaksna sreca ALEF!!! :onfire: Zamisl: uradno u tem forum sem NOMINIRANA za (ni vazn za kwa, bojo ze oni udlucil) NOBL NAGRADO, evo, zravn :onfire: Tita + Busa, evo skor moj najveci ziulenski uspeh! Hvala, ampak ublubm ti, CE me slucajo izvoljo, nagrada nau sla u TS, pridm prec LJ! :onfire:
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Ah kaksna sreca ALEF!!! :onfire: Zamisl: uradno u tem forum sem NOMINIRANA za (ni vazn za kwa, bojo ze oni udlucil) NOBL NAGRADO, evo, zravn :onfire: Tita + Busa, evo skor moj najveci ziulenski uspeh! Hvala, ampak ublubm ti, CE me slucajo izvoljo, nagrada nau sla u TS, pridm prec LJ! :onfire:

Boš častila kakšen pir če dobiš to nagrado? x:Xx xDDx xsrcx

PIR = gostija, aaaaaaa, to bi rad, ne, si hotu, d tuki pred ceeeeeeelim svetom recm DA, !!!

KRATKO + JEDRNATO!!!

A ne upaš, kaj? x:Dx x:Dx

A si mogoče Gorenjka ? xDDx x:o)x

Zbodlo me je ravno to - borili proti komunizmu

Samo toliko:

SODELOVANJE Z OKUPATORJEM NE SMEMO ENAČIT Z BORBO PROTI KOMUNIZMU!!

Tako kot partizanstva ne s komunizmom!

Prav v RAZLIKOVANJU teh stvari so mnogi padli na izpitu.

Sodelovanje z okupatorjem je zločin, izdaja!

.

Partija je itak vse svoje nasprotnike označla za okupatorjrve sodelavce. Po sistemu, kdor ni za komunizm, je za fašizm.

In na osnovi tega mislnega vzorca eni še dons razmišljajo.

Sicer je bla pa partija prvi okupatorjev sodelavc. Se deloval na področju demoraliziranja kraljeve vojske, in s tem pripomogl k lažji okupaciji.

jaz nisem tko prebrala (saj sem ze selene rekla isto): kot sem jaz stekala, je rekla, da je tedaj to bila resnica, edina jasno, ker so nam to tupil, zdaj pa je resnica cist drugacna oz. se jo pac spet uci v soli - in je to privzeta resnica pac.

.

Mogoče je blo tko mišlen, napisan je blo pa jasn.

Pa tud tisto, kar so učil v šoli je blo kaj res. So se hvalil, kako so istočasni izvedl osvobodilni boj in revolucijo. Dones pa poudarjajo sam osvobodilni boj, ko jim kdo oponese nasilno revolucijo. Večina ljudi pa je umrla zarad revolucije.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Ucim srbo-hrvasko-slovensko, mnogokrat studente prepricam, da naj se raje ucijo srbo-hrvasko, kajti tako bodo lahko razumeli tudi malo Ruse, Cehe...

Toda pri nas smo naredili 10 jezikov, NE DA SO TO REVNA NARECJA, neee, prav jeziki: slovenscina, bosanscina, hrvascina, crnogorscina ..... vse izvira iz srbscine, oziroma ruscine. Ce pa je tisti, ki je vknjizil slovenski jezik, narobe postavil naglase, aaaaa potem pa je to ze jezik!!!

"vse izvira iz srbscine, oziroma ruscine" Bedarija. Srbščina, bosanscina, hrvascina in crnogorscina so si med sabo dost bol podobni (bi lahko rekl, da gre za narečja enga jezika), kot pa slovenščina, ki se od teh jezikov dost bol razlikuje. A s slovenščino se pa ne da razumet čehe in slovake, al kaj? A pol tud češko izvira iz srbščine? Slovenščina pa je med vsemu evropskimi jeziki najbližja sanskrtu.

Razn tega pa smo Slovenci potomci Venetov (zahodnih slovanov, staroselcov), Keltov (točneje Tavrov oziroma Turcov) in Ilirov. To tvojo naučeno propagando jugoslovanstva razlagi komu drugmu, ne men.

"Ce pa je tisti, ki je vknjizil slovenski jezik, narobe postavil naglase, aaaaa potem pa je to ze jezik!!!"

Še ena velka bedarija. A ti boš določala kaj je prav, in kaj narobe. To tvojo velikosrbsko propagando si nekam zatlač.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Emanuel zivjo!

Nikoli nisem bila komunistra pa mi ni nihce rekel, da sem fasistka!

Cudno mi se zdi, kako da bivsi Partizani nimajo vec nikakrsne besede, kot da bi jih hoteli prepricati, da so delali narobe, da so bili na napacni strani.

Nimam nic proti voditeljem drzave, kajti kolikor vem, se nikoli noben predsednik ni rekel ljudem: drogirajte se, lazite, pijte, ubijajte ... vidis, prav to pa ljudje pocenjajo, potem se pa na slabega predsednika izgovarjajo.

Glede danasnje mladine: samo pritozujejo se, vse negirajo, protestirajo .... vse v smislu tisih bedastih ameriskih nadaljevank, ki so jim vzor.... vecina mladih pije in se drogira! Lep vzgled! Potem pa bo cez kaksnih 20 let prav eden od teh prisel na povrsje (poglej mladostno zgodovino nekaterih nasih bolj t'mladih voditeljev, ko smo jih use pijane in drogirane skor po tleh brcal v diskih) in kaj bo naredil, no kaj? Ti pa jaz povem: zagovarjal bo vse nepridiprave, kajti prav pri njih bo nasel oporo! Zalostno pa je, da je teh opor vedno vec!

Ena drzava = ena hisa. V tej hisi zivi ena velika druzina, ki se med seboj tudi vedno ne razume. Vsak clovek si doma montira najmanj 2 protivlomilski kljucavnici. Zdaj pa povejte: Zakaj bi se morale meje odpreti, zakaj? Jaz sem proti, kajti tako pridejo v tvojo hiso: lopovi, morilci .... no, pa tudi kaksen dober, ampak ta se ne boji pozvoniti in pocakati da mu kdo odpre!!! Zdaj, ko ni vec reda na mejah, droga prosto potuje po bivsi Jugoslaviji. In zdaj se bo spet en pameten oglasil: Ja full dobr je zdej zvet!!!

Geslo zate: Ko bom velik, bom razumel!!! Al pa se bols: KO BOM RAZUMEL, BOM VELIK!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

to je kar nekaj...

folk ki ne zivi tu, si vecX ene svoje predstave ustvari, ima v vatki spomina to obdobje, ki mu je odslo...

se mi zdi dost normalno to.

*

Bonga - kaj pa ti govoris? :o|o:

kar nekaj cvekas v tri krasne!

Poslus se!!!

VSI tamladi so junkyji (zdaj ze folku po temah to naprej meces, ko je v eni temi napisal mnenje, halo!), vsi so pokvarjeni in tako dalje.

No, zase govor! x!x

ce mas ti tak cudn folk okol, jaz ga nimam.

Prit v Slovenijo nazaj zvet, bos vidla, nc tacga ni.

So sami lustni - itak pa je folk tak, kot ga vidis.

pravis, skoz se pritozujejo - in vendar skoz tebe po temah gledam se pritozevati o tem in onem.

ej, stara, smo leta 2005.

v samostojni sloveniji. kar se mene in vecine nas tule tice.

Tito pa je pac pase'.

in ti cajti.

hvalabogu.

gremo naprej, a ves, oni ki zadaj zivi in se skoz pritozuje, pa ga bo povozil cas.

se dobr da sploh net uporabljas. :|||

Picasso

ma sploh se ni vredno razburjat... to je kar nekaj, eno mal brezvezno ven metanje.

tud Bonga jasno nima zveze s kako srbscino, jasno.

skoda sploh zivcev in besed. :|||

Picasso

Mystica ves, ne da jih prepricujem za srbscino, ampak zato:

V slovenscini moras napisati: V in se cita U /torej v srbo-hrvascini napises tisto kar izgovarjas, to je za tujce lazje. Ce jaz recem STOU, oni ne vedo kako napisati: ali STOV ali STOL. Tudi autobus, automobil in vse take besede ze avtomatsko pisejo z u. Potem pa imamo se D, Z/S, K/H..... Vidis, po slovensko se rece medveT, napise se medveD, po srbo-hrvasko pa je ze kar tako. Dalje ne razlagam, mi se zdi jasno. Moji ucenci znajo vsi pisati, kajti jaz jim ne dam ze izpolnjenih obrazcev, nalog. Ne, vse pisejo direktno v zvezek. Table ne uporabljam, ker vsakemu posebej prekontroliram kaj je napisal. Ti v zvezkih mojih ucencev skoraj da ne bos nasla vecjih pisnih napak, mogoce 5 v celem zvezku, ker se mi tudi kdaj kaj izmuzne.

Glede srbo - hrvascine: ucim raje srbscino, da se ne zafrkavajo z J, slovensko Lepo, srbsko Lepo, crnogorsko Lijepo. Zakaj sem rekla crnogorsko? Zato ker sta Crna gora in Bosna imeli kraljevino, Hrvaska pa nikoli. Torej: Kdo komu jezike krade, a? Mogoce Bosanci in Crnogorci Hrvatom, a? Ce pa ti lahko se to povem, tukaj v Italiji krozijo najnovejse hrvaske slovnicne knjige, kjer lepo obrazlagajo, kako je nastal hrvaski jezik in dodajajo na en cuden nacin, da izveni takole: Prvo je bil hrvaski jezik, potem pa so oni dobrotniki dovolili, da je nastal tudi srbski in potem se slovenski. Evo!!! Tiskano vse v Milanu!!! Potem se pa bojuj!

Zivjo!

:vragec:

kurchevo ekavshchino govorijo chist samo v srednji srbiji in nikjer drgje

vse ostalo so izpeljave ijekavshchine

to, de ste v trstu vsi usekani na srbe pa tko al tko vemo....i :xx!:

velikosrbske ideje si pa utakn v svojo rit :xx!: :xx!: :xx!:

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...