Kljuka 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 Trst Istra Gorica Reka, slovenska osvobodilna organizacija iz pod jarma lahov. O tem kdaj drugič, tudi demografskih podatkih. Kak čudovit primer dezinformacije, ki govori sama proti sebi, kar je napisal artem. Pravilno je tako: Da je Tito lahko pobil "sovražnike ljudstva" in utrdil komunistično oblast, je Angležem prepustil Koroško. Trst, Gorico Trbiž in Furlanijo Julijsko krajino, predvsem pa Trst, smo izgubili, ker je bil Trst pomembno pristanišče in zavezniki nikakor niso dopustili, da bi pripadel komunistom. Ko pa je Tito pobil toliko in toliko narodno zavednih Slovencev, je začel v imenu bratstva in enotnosti v Slovenijo uvažati Turčine. (raki=rakija, Hrvaška=Hirvitstan, osel je magarac v turščini, hrvaščini in srbščini. Da ne govorim o dvakrat žgani populaciji. ). Vse z namenom izbrisati slovenski narod in na ozemlju bivše Jugoslavije narediti enoten jugoslovanski narod. Še posebno za Slovenijo velja rek: "Ko požanješ pšenico, ostane strnišče!" To je vsa resnica! Zaradi od Boga prekletega komunizma smo izgubili severni, zahodni del in južni del slovenskega narodnega ozemlja. Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 Če ne bi bilo delovnih brigad, bogve kdaj bi v Haloze pritekla voda...in ne samo v Haloze.... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 Mislim, da smo del Slovenije zgubil, ker Kardelj in še kak tak pametnjakovič niso geografije poznali... Sicer se pa strinjam s tistimi, ki pravijo, da je v vsakem sistemu nekaj dobrega in nekaj slabega. Tako slabo nam pod Titom pa spet ni blo.. Če ne drugo, me ni bila taka groza gledat poročila, kot danes, ko gre vsak dan 10 firm v stečaj, ljudje pa brez dnarja... Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 itak de je blo fajn na tujem rachunu (mojem, mojih sinov, vnukou in pravnukou) vsak let ene 5 miljard $ posojila.......ni blem gleda komunajzarje Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Ja seveda zdaj pa je kaj boljše. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emilija 28. april 2003 Prijavi Deli 28. april 2003 Jaz pa pogrešam to, da na hrvaškem primorju nismo več doma. Saj bi sploh ne hodili več tja,če bi ne bila na naši kratki obali takšna gužva in tudi cene so previsoke.Hodimo k sosedom, ker že 18 let kampiramo v nekem cenejšem kampu, kjer sicer nimamo elektrike, kamp pa je čisto ob morju in nikdar ni gužve. Za nas je to raj na zemlji, le za domačine nismo več isti kot smo bili nekoč. Res čutim, da imajo rajši Italijane kot nas- to me zelo moti .Za politiko se nisem nikoli zanimala, zaradi morja pa mi je žal za nekdanjimi časi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Na danasnji dan je umrl Tito. Leta 1980.Mislim, da smo bili s frendi v kinu, ko so film na sredi prekinili in objavili obvestilo.Spomnim se totalno zalostnega Tomaza Tercka.V soli smo potem morali vstati in se pokloniti predsedniku z minuto tisine, nam pa je slo na smeh in se nam je zdelo pretirano.Folk se je valil iz vseh mest (nekateri pes iz drugih republik!), na stacionu je bila totalna guzva.Folk je celo jokal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Jokal je celo moj oče, ki je pred tem jokal edino ob mojem rojstvu...pa pol ko je Tito umrl...no...pa potem, ko sem rodila hčerki..in lani....nekam pogosto, bi rekla..povprečje si je rahlo pokvaril Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Jaz pa nisem. Pa je bila mod a, da se je jokalo. Sem se silil pa mi ni ratalo Pol so pa drgnili Od Vardara pa do Triglava pa Druže Tito, joj Druže Tito, mi ti se kunemo I tako dalje Pa po Titu Tito. Svi idemo titovim putem (v grob brez noge) In podobne traparije, ki se jih lahko spomnijo samo komunisti in ćarapani! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Moram priznat, da tudi sama nisem mogla zajokat, kar je zelo čudno, ker sem jokala drugače non stop /zelo sem občutljiva in vsaka krivica ali nesreča me je prizadela/. Spomnim se, da sem na silo zehala, da bi zvabila solze v oči (v šoli). Groza! Moji sošolci so pa jokali brez problema...kakšna sramota (zame). Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 hmmmklele pr totem titu se pojavla en blem namrech:tito predn je umrl, se je spovedu (pr njem je biu shushtar)ampak...par tednou pred tem so mu odrezal nogoin evo en teoloshki blem:a gre noga tut u nebesa, al gre sama posebi u peku, al pa obratno, de gre telo u peku, noga pa samostojno u nebesa...hehe zhe komi chaka Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 hmmmklele pr totem titu se pojavla en blem namrech:tito predn je umrl, se je spovedu (pr njem je biu shushtar)ampak...par tednou pred tem so mu odrezal nogoin evo en teoloshki blem:a gre noga tut u nebesa, al gre sama posebi u peku, al pa obratno, de gre telo u peku, noga pa samostojno u nebesa...hehe zhe komi chaka Hmmm, to sem tud jaz slišal, pol bo nekaj drzalo. Bom pa ob priliki vprašal in se bom spet naslajal nad rdečim kretenizmom. Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 ......tito predn je umrl, se je spovedu (pr njem je biu shushtar) ..........aha res se jes povedu, to me veseli Kaj meniš, kaj mu je povedu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 khm... kolkr vem iz odbrih verou je biu pr nemu kr neki cajta....tko de..... bi spoved objavu na UDBA netu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Tito bi se režal ko bi bral tele poste. Znan je bil po tem da se je rad šalil na svoj račun. Zadnji mesec pred smrtjo, so mu prepovedali vso masno hrano. Rad je imel une domače kobasice iz hrvatskog zagorja, pa jih ni smel jesti. Zato je pel znano pesmico: "Druže Tito mi ti se kunemo, da nema više kobasica". Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 kolkr je meu ljudozhrskih prjatlou bi si lohk lastno nogo prvoshu ga bo zhe speku Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 8. maj 2003 Prijavi Deli 8. maj 2003 Ohhooo akkhut novo ikonco si dal. Tale ti pa bolj paše. Je b'l identična tvojemu karakterju, hehe, toooo . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 hehe volke© tib lohk meu tut bakreno plato,k na njej se tut volk nabera ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Ja saj je zato moja sestra Volkulja full slavna osebnost. Saj veš za tisto bronz skulpturo volkulje, ki doji Romula in Rema. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 mislish uno, k mora po prstkih hodit,de siskou po tleh ne vlach? S (SONO)P(PORKI)Q(QUESTI)R(ROMANI) je na tekochem z imperjalno zgodovino Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 Aha SPQR. Obvladaš latinščino. Bogam ti to sve znaš. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 je sveznalac Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 je možda više radoznalac Aaaa Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 V Lublani našli nogo!Kdo jo pogreša? Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2003 Prijavi Deli 7. junij 2003 TOTI TITO Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.