artem 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 a bil štajrc? Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 Ja je bil Štajerec po materi. Zato pa je bil dober voditelj. Josip Broz dobar skroz, ni ga čez Tita. Aakhut pazi na svojega kita. Jebemti kaj me je prijelo, da sem napisal pesmico. Pa še rima se. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 volk© pesni kakor krava,naj mu sije vechna slava.... (bemu, tole se tut rima) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 tito, tito, vsak pesem spesni pol se za rit drži. ti to, jast to, vsi to, zato Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 francozi so mel TATI-ja,italjani TOTO-ja,juga pa TITO-ja ti ti ti Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 TI TO -le ti pa gre Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 MA-TA-TE-TI-TO-TU-JA Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 Ma-nimam-nobenga-TA-TU-ja Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 JA-MA-TE-TI-TO-TA-TU Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 NE-NIMAMO-TITO-TATU TITOviranje pr men ne prime Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 kaj pa pr teb prime? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 kej-MEN-PRIME-rnga Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 to pomen..... treba sam zagrabt Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 je reku Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 sam tkole po internetu je to mal tezhi izvestse bom morau she s tabo na pjachki dobit Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 ohhh yeaaaahhhhh Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 ,Glede na to, da tud tole tle prerašča v tele - novelo,samo eno prijazno opozorilo Mateji: če si slučajno bela voda, potlej pod nobenim pogojem zavrnit nobenega povabila za pijačko v mesecu juniju. Pa tudi če nisi... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 YEEES!!! YEEESSS!!! A ste vidli tistele zvezdice? MucaMaca vidi vse zvezdice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 ,Glede na to, da tud tole tle prerašča v tele - novelo,samo eno prijazno opozorilo Mateji: če si slučajno bela voda, potlej pod nobenim pogojem zavrnit nobenega povabila za pijačko v mesecu juniju. Pa tudi če nisi... MucaMaca Mucicamacica, nisem sicer bela voda, ampak bom upoštevala tvoje dobronamerne nasvete BTW - sem črna prst in sem presnet žeeeejjjjnnnnaaaaa te dni Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 Mucamaca, sem šla prebrat temo o energetskih spremembah... ja, mi je mal bolj jasno, kaj je s to pijchko tko nujnga ...pr men ni tko usodn ...ti pa le merki, da ne bo taprau mem padu madonca, a to mi u temi "Tito"? swashta Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 Ti- to je pa res hecn!!!!! Se verjetn v grobu obrača, ampak to bi vedel le Ampak ko je bil še živ, je pa tudi on šel rad na kakšno pijačko, a ne? Mislm, kakšen šampanjček.... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 dobr si tole na Tito-ta nakrancljala kako je zdej s tvojimi pijachkami? se že kaj dogaja Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 toti tito se ne obracha u grobu ampak na razhnu pr na pjachko pa le s Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 12. junij 2003 Prijavi Deli 12. junij 2003 ne bo držalo, gor je skupaj s kardeljem uvedu samoupravljanje in sedaj se vrti Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 pa na neuvrshchene si pozabu....ljudozhrci Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.