mistr 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Tito je bil legenda ... tud punk je imel rad (podelil nagrado Pankrtom) ... skratka vsesplošni heroj, ki je učinkovito rušil nacizem ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 huhu, aakhut, kljuka ... korajžen tale, ta nov, a? mistr, za en micen prepih v :xx!: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 mistr dobr si povedu tito je BIL legenda ma raj sedanjik brez titota Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Jaaa, Titi je bil veči frajer od . Vse je meu kar je hot, pa še več saj su mu ljudje dajal ne da bi uprašau.A sbiu fouša......aa Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 jaaaa... za titovo jajce,pa titove delnice... pa goli otok mi mamo tut otoke Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 tko dobro mu je šlo,da se je po moje že inkarniral ... mal za nostalgijo pa tole: Dolazi Tito (srpska verzija)Prepisan letak kojim je 1974. godine bila oblepljena citava MZ Sava na Novom Beogradu, pred radosni dogadaj... Stamparske i gramaticke greske nisu ispravljane DRAGI UKUCANI IMAMO VELIKU CAST DA NAM U SUBOTU 14. MAJA DOLAZI DRUG TITO TO JE VELIKA CAST ZA NASU MESNU ZAJESNICU I NJENE GRADANE, ALI I VELIKA ODGOVORNOST DA SVE PRODE KAKO TREBA I DOLIKUJE. ZBOG TOGA VAS NAJLEPSE MOLIMO DA SE PRIDRZAVATE SLEDECEG: 1. Da uredimo nse terase i istaknemo sto vise cveca. Sa terasa da skinemo sve drugo osim cveca , /ves , posteljinu i sl /. 2. Izidjimo i na radnu akciju ciscenja oko zgrade i ulepsavanja naseg ulaza. Sklonimo svaki papiric sa zemlje. Napisimo neku parolu ili transparent. Isaknimo zastave na terasama koje gledaju prema Centru MZ. 3. U subotu u 9 casova izidjimo svi, ali bas svi! ispred zgade odakle cemo kolektivno da odemo na mesto koje nam je odredjeno za docek i isprecaj druga TITA. 4. Svako nek ponese bar po jedan cvet koji cemo baciti na put i to na 100 metara pre nego sto naidju prva kola iz pratnje. Na kola u kojima ce biti drug Tito nikako ne treba nista da se baca. 5. Prilikom prolaska kolone i posebno druga TITA budimo radosni i po kazimo nasu razdraganost sto docekujemo druga TITA sa pesmom i mahanjem zastavicama, skandiranjem TITO-TITO. 6. Kada prodje kolona ostanimo na svojim metima i sacekajmo da se drug Tito Vrati, a vratice se brzo, da ga opet veselo i srdacno ispratimo i pozelimo da nam opet dodje. 7. Na prozorima i na terasama niko ne moze da bude. Prozori moraju biti zatvoreni. Isprerd zgrade ostace jedan redar - koji ce cuvati zgradu dok se mi ne vratimo sa doceka i ispracaja. Za to vreme niko nece moci da ulaziti u zgradu. Stanove trba zakljucati i iskljuciti elektro uredjaje, svetlo, sporete, bojlere, televizore i dr. 8. Za vreme dolaska i odlaska na docek cuvajmo travu, cvece, drvece koje smo mi odnegovali. Sprecimo svako nekulturno i nedisciplinovano ponasanje. Pevajmo borbene i partizanske pesme. Dokazimo sve nase vrline i pozitivne osobine. Obezbedimo da se i drugi ponasaju kako to u ovakvim prilikama traba i kako dolikuje. Cim se zavsi docek i ispracaj, vratimo se u najboljem redu u svoje stanove, bez ikakve zurbe i guzve. Pri tom strogo vodimo racuna o deci i nasim najmladjima i sprecimo da se niko ne povredi. HVALA VAM NA SARADNJI I UCESCU ! ZIVEO VOLJENI DRUG TITO ! me pa na neke druge obiske spominja Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 chveka.... prevod prosim... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 chveka.... prevod prosim... ma neee nooo...se mi ne da..saj je tko podobno našemu jeziku pa saj,ko razmišljam.....nisi resno mislil,kaj? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 kdo bi pa biu resen, che ne jaz vash jst vendar zmeri resen skratka prevod....plizz Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 http://www.cnn.com/WORLD/Bosnia/history/tito.gif Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 A P A G E S A T A N O Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 s tem si mislil povedati...... Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 MARS(iches)A prosim, che tole fotko cenzurerash bi jo chlouk kr u shpajzo obesu, de otroc neb marmelade kradl... al pa za na pole....deb srake lansko koruzo nazaj nosile Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 mislim, da mu je tvoja ideja všeč, vsaj glede na njegov izraz na obrazu Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 ta nasmeh je she iz chasou trinoshtva pol je bla pa amputacija.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 men so pa tvoje perutničke dopadne ..a si jih v Bauhausu nabavu? Pa vseen..nekako mi ne gredo skup s celostno podobo :o|o: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 sej niso moje... to se moj angelvaruh skriva zadi -e morjo tut angelchki chuvat Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 dragi tito, oče našbudi zmeraj ti uz nasteh :vragec: zdaj nas brani nadaljevanje pihodnjič Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 za domovino, s Titom naprej http://student.math.hr/~dodo/pictures/pionir1.jpg Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 se je toti tito pelu iz bleda na pokljuko skos zg.gorje.....pa so gorjani napisal transparente: GORJE TITU Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Druže Aakhut mi ti se kunemo, mi ti se kunemo,da sa tvoga puta ne skrenemo, puta ne skrenemo... SWEET DREAM...... Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 kwa? dej prevod.... nsh ne shteka tegale lengvicha Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 se ti vchas mal zashteka... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Samo res. Je bil car. Ni kaj. Živel v velikem slogu. Imel kar hotel in še več. Ikona. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 ja... plachala si pa ti, pa jst, pa she ker.... pa she plachujemo... :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.