Skoči na vsebino

Tito

Penelope

Recommended Posts

• Komentarji 525
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

kwa?

dej prevod....

:vragec:  nsh ne shteka tegale lengvicha

kolk si pa malad, da ne razumeš srbo-hrvaščine, oz srbščine oz. hrvaščine, oz. bosanščine, oz. kaj pa vem, kateri jezik je sedaj to x:Dx

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO
Deli na socialnih omrežjih

Ja ja plačuješ zaradi Tita, ali zaradi njegovih naslednikov  x?x

njegov naslednjiki, so si poiskušali pridobiti njegovo mesto, pa jim ni ratalo. Jer druže Tito, je samo jedan. x;)x

hehe anaconda

star sem zadosti, ti pa povem, kako je tole zgledalo pri nas doma

ko sem imeu v 5-em razredu popravca iz srbo-hrvashchine, mi je star foter za nagrado kupu bicikel

(gospod je bil zelo znan slavist)

:vragec: -u je treba vse ono spodnje prevajat

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx

ja no, a vseeno mislim, da več znaš več veljap x;)x

je pa tud res, da saj znam ta jezik, če grem na morje, al pa kam drugam južno, govorim slovensko, pač, ne vem, zakaj je to dobro, ampak takšna sem x;)x

Ja ja plačuješ zaradi Tita, ali zaradi njegovih naslednikov  x?x

njegov naslednjiki, so si poiskušali pridobiti njegovo mesto, pa jim ni ratalo. Jer druže Tito, je samo jedan. x;)x

Druže tito mi ti se gonimo.

ups to je pa tema za grupni a ne? x:)x

www.rael.org

Anaconda - lustno je tistole, ki si podala gor...

"Fico je prevozno sredstvo, kojeg su velikodusno zvali automobil"... x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men se je pa tko dopadla tista slikica z rdeco rutko in pa modro kapico...aaaaaaah, kje so te casi pa ko je tovarisca vstopila v razred smo vstali in tovarisica rece : Za domovino , mi pa zagrmimo : s Titom naprej.

Tita se spominjam s Tv-ja, pa partizanskih zgodbah pa neuvrscenih pa kje je vse potoval ( ko mi nismo smeli) pa on nam je bil okno v svet. Bilo je kot je bilo in danes je kot je nikoli nam ni prav.

Jaz se tega obdobja spominjam z nostalgijo ker je bil pac to moj cas otrostva povezano ali nepovezano z Titom. Barbike so bile redke, kavbojke tudi, pa brooklyn cikgumiji tudi, nutela je sem pa kje zajadrala do nas ...drugace se je jedel eurokrem iz Takova in sploh ni bil tako slab. In kako smo spremljali zdravstveno stanje ''nasega'' Tita, ko so porocali iz KC-ja.

Pa pride dan in pride njegova ura...

Spominjam se velicastnega pogreba, ki smo ga skoraj vsi gledali po Tv. Starsi so nekaj zmajevali z glavo in govorili da nic vec ne bo kot je bilo, starejse sosede so vse jokale, skoraj vse so bile partizanke, se najbolj se je jokala moja botra, ki je bila zavedna partizanka spomnih se njenih solz in hlipanja in kako mi je bilo hudo, ker je njej bilo hudo...

Danes lahko v Bistri obcudujemo del njegove zapuscine in lahko si zamislimo zakaj je bil tako popularen kot je bil...zgodbe krozijo taksne in drugacne.

Meni je ok danes in tudi takrat mi je bilo...oba casa sta mi nekaj posebnega, pa spominjam se Tita z neko patino,ker mlajse generacije tega nimajo vec, nimajo vec svojih herojev in idolov.

V tujini je se vedno prepoznaven...ce recem Tito vsi vedo , ce recem Drnovsek, Jansa ...pa zaenkrat se nic feetbackov....vse zahteva svoj cas...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

hehe anaconda

star sem zadosti, ti pa povem, kako je tole zgledalo pri nas doma

ko sem imeu v 5-em razredu popravca iz srbo-hrvashchine, mi je star foter za nagrado kupu bicikel

(gospod je bil zelo znan slavist)

:vragec: -u je treba vse ono spodnje prevajat

:palec: x8Dx

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

a ni tole zhalostno

povsod v normalnem svetu otrok napishe svojo prvo besedo MAMA

V JUGI PA TITO

ZA POPIZDIT

:vragec: jih bo prou pochas packe nemarne fentavou

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

a ni tole zhalostno

povsod v normalnem svetu otrok  napishe svojo prvo besedo MAMA

V JUGI PA TITO

ZA POPIZDIT

:vragec:  jih bo prou pochas packe nemarne fentavou

x8Dx :palec:

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...