Volk K.L. 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Ja ja plačuješ zaradi Tita, ali zaradi njegovih naslednikov Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 volk© to vse ista balkanska banda :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 kwa? dej prevod.... nsh ne shteka tegale lengvichakolk si pa malad, da ne razumeš srbo-hrvaščine, oz srbščine oz. hrvaščine, oz. bosanščine, oz. kaj pa vem, kateri jezik je sedaj to Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Ja ja plačuješ zaradi Tita, ali zaradi njegovih naslednikov njegov naslednjiki, so si poiskušali pridobiti njegovo mesto, pa jim ni ratalo. Jer druže Tito, je samo jedan. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 hehe anaconda star sem zadosti, ti pa povem, kako je tole zgledalo pri nas domako sem imeu v 5-em razredu popravca iz srbo-hrvashchine, mi je star foter za nagrado kupu bicikel(gospod je bil zelo znan slavist) -u je treba vse ono spodnje prevajat Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 ja no, a vseeno mislim, da več znaš več veljap je pa tud res, da saj znam ta jezik, če grem na morje, al pa kam drugam južno, govorim slovensko, pač, ne vem, zakaj je to dobro, ampak takšna sem Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Ja ja plačuješ zaradi Tita, ali zaradi njegovih naslednikov njegov naslednjiki, so si poiskušali pridobiti njegovo mesto, pa jim ni ratalo. Jer druže Tito, je samo jedan. Druže tito mi ti se gonimo.ups to je pa tema za grupni a ne? Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 a misliš, da ga tam pa niso mel Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 http://www.derventskilist.com/august2002/razbriga.htm Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 ko sem imeu v 5-em razredu popravca iz srbo-hrvashchine,kakšen nakladač tale naš tardeč Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 jaz mu pa vse verjemem Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Anaconda - lustno je tistole, ki si podala gor..."Fico je prevozno sredstvo, kojeg su velikodusno zvali automobil"... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 pa čačkalica vsega boga najdeš gor Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 Ej Aakhut, a ti je dedi slavni Toporišič Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 ne, ni tis pa na meki ch pozabu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 men se je pa tko dopadla tista slikica z rdeco rutko in pa modro kapico...aaaaaaah, kje so te casi pa ko je tovarisca vstopila v razred smo vstali in tovarisica rece : Za domovino , mi pa zagrmimo : s Titom naprej.Tita se spominjam s Tv-ja, pa partizanskih zgodbah pa neuvrscenih pa kje je vse potoval ( ko mi nismo smeli) pa on nam je bil okno v svet. Bilo je kot je bilo in danes je kot je nikoli nam ni prav. Jaz se tega obdobja spominjam z nostalgijo ker je bil pac to moj cas otrostva povezano ali nepovezano z Titom. Barbike so bile redke, kavbojke tudi, pa brooklyn cikgumiji tudi, nutela je sem pa kje zajadrala do nas ...drugace se je jedel eurokrem iz Takova in sploh ni bil tako slab. In kako smo spremljali zdravstveno stanje ''nasega'' Tita, ko so porocali iz KC-ja.Pa pride dan in pride njegova ura...Spominjam se velicastnega pogreba, ki smo ga skoraj vsi gledali po Tv. Starsi so nekaj zmajevali z glavo in govorili da nic vec ne bo kot je bilo, starejse sosede so vse jokale, skoraj vse so bile partizanke, se najbolj se je jokala moja botra, ki je bila zavedna partizanka spomnih se njenih solz in hlipanja in kako mi je bilo hudo, ker je njej bilo hudo...Danes lahko v Bistri obcudujemo del njegove zapuscine in lahko si zamislimo zakaj je bil tako popularen kot je bil...zgodbe krozijo taksne in drugacne.Meni je ok danes in tudi takrat mi je bilo...oba casa sta mi nekaj posebnega, pa spominjam se Tita z neko patino,ker mlajse generacije tega nimajo vec, nimajo vec svojih herojev in idolov.V tujini je se vedno prepoznaven...ce recem Tito vsi vedo , ce recem Drnovsek, Jansa ...pa zaenkrat se nic feetbackov....vse zahteva svoj cas... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 hehe anaconda star sem zadosti, ti pa povem, kako je tole zgledalo pri nas domako sem imeu v 5-em razredu popravca iz srbo-hrvashchine, mi je star foter za nagrado kupu bicikel(gospod je bil zelo znan slavist) -u je treba vse ono spodnje prevajat Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 lepo al grdo, ampak vseeno je bila prva beseda, ki sem jo napisla TITOše tako enostavno jo je bilo prerisat Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 a ni tole zhalostno povsod v normalnem svetu otrok napishe svojo prvo besedo MAMA V JUGI PA TITO ZA POPIZDIT jih bo prou pochas packe nemarne fentavou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 a ni tole zhalostno povsod v normalnem svetu otrok napishe svojo prvo besedo MAMA V JUGI PA TITO ZA POPIZDIT jih bo prou pochas packe nemarne fentavou Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 Glede na to, da si tak privrženec Bush-ovcev mi povej, kje je zdaj tisto orožje, zaradi katerega so napadli Irak? V Iranu? <_< Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 povsod po dezheli 1001 nochi to bi pa zhe lohk glede na nik vedla bi (B)arabcem zhe pokazu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 Tole pa točn tuki sede : v sredo je na TV2 Rdeči boogi ali kaj ti je deklica tko lepo zadžezirajo tole Kaj ti je deklica... (bosta naša klukec in aakhutek gotou uživala ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 muska je d best vsebina pa suks :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.