Marsa 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Normalno - vse se da zmenit, ce se da normalno vse zmenit. Point pa je v tem, da jaz nic ne sodim in ne sklepam in zaradi tega vajinega stalisca (mislim s tem tudi kljuko) vama ne mislim nic metat naprej povsod...Samo ce pa gre cez mere in ce se dela kakrsnakoli krivica, pa bom prva se razburila.Pa ce se bo tehtnica nagibala tezko samo v eno smer, bom jaz zmeraj skocila na sosednjo - da uravnotezim. Jaz nikogar ne sodim po tej ali oni opredelitvi.na Forumu lahko sodim in sklepam po energiji, ki veje iz objav - poleg seveda samih objav oz. vsebine, stila, nastrojenosti... Ne zelim si pokvariti slike o nekom zgolj zato, ker o eni temi razmislja drugace.Res pa je, da ce sem nekomu naklonjena, da me zaboli, ce mi mora kaksen delcek njega pasti dol. Vseeno pa uspem prek vsega mogocega it in se vzpet. Tako sta mi seveda, tako ti Aakhut, kot tudi Kljuka - prav ljuba in bi mi bilo zal, ce vaju ne bi bilo - vcasih pa sem vaju res sita - jebiga* (*obcutljivejsi naj pogledajo stran, pase k mojemu temule... toku misli). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 ...eh , vem, da si bister......všeč so mi takšni ljudje, četudi so -i.....(pa nisem buzi ) in ni mi težko pohvaliti tudi kao "nasprotnika", če si to zasluži (to bi lahko opazil, pa nisi (hotel ).......čuj, le kaj imaš sedaj za bregom Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Eeeej, kolk je tuki zdej luštn Čestitam Marsa, tole je bilo vrhunsko! Pa čestitam tud tebi aakhut, zmoreš ene take zasuke delat, da kar strmim Pa seveda čestitam tud Micku za vztrajnost in potrpežljivost in strpnost Čaroben tale naš LF, vedno ob pravem času obrne energijo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Čuj Marsa.......zdaj pa mi že nerviraš .......vse misli mi skineš........ja, definitivno....tudi meni bi bilo žal, če aakhuta in Kljuke (no, tega malo manj.....sori Kljuka ) ne bi bilo.......saj zato pa sta nepogrešljiva člana, če se ne motim......tako.......smo si povedali........zdaj pa udrimo po starem naprej Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 YES!!! a cutite, da je ful dobra energija tlele... za vse! Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Ohoohoo kaj sem zamudu. Tole je pa zrelo, še za eno telenovelo. Ja prav ste slišali. Naslov nove telenovele bo "Aakhut loves Mick & others". Ma sem vedu, ma sem vedu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Veš kaj, Volki! Si nam en kup telenovel obljubu, pa še taprve nis do konca prpelou... mi še kr čakamo (pa reklam, a si misliš, kolk reklam vmes) na srečen konc... vse neki razpuščen...kam odvihrala Vila vetra, kaj dogaja aakhutu, kam sta izginla Volk in Mateja... Sej ne rečm, da naslov tele tanove ne obeta zanimivga in napetga dogajanja... Sej lohk pa vzporedno... ene tri al kolk na dan bi pa tud prenesl Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Saj že razmišljam da bi odprl novo temo kjer bi vsi pisali telenovelo, v nadaljevanjih. Nekaj podobnega se je že spomnila Marsa, ko smo vsi dopolnjevali zgodbico. Ampak ta telenovela bi se striktno nanašala na nas v LF. Sam bojim se da bomo takoj skrenili iz teme. Pol ne bo fore več. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 jaaa, dejmo, dejmo to pa to je jasn, da mi že po treh postih v vsaki temi skrenemo...ampak vseen pelemo ravn u tapravo smer Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 mick... a kaj de mam za bregom? hmmm.... ja!she en breg, a ne? za devetimi gorami,.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 ooooooo kok lepooooooooo v dolini sentflorjanski zavel je veter ljubezni, razumevanja in strpnosti se se je poboljsal in pokazal cloveske lastnosti....pa to je mozno samo na LF....o takem domu sem vedno sanjala. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 ... Nekaj podobnega se je že spomnila Marsa, ko smo vsi dopolnjevali zgodbico. ...Volk - sem ze tam videla - mislim, da nisem jaz nic takega odpirala - skoraj prepricana sem, da ne...Je pa res enkrat (mislim da Tadeja) odprla nekaj podobnega, pa je bilo v kali morda malo nerodno zastavljeno, ker je bilo postavljeno pravilo: 1 stavek. To pa je vcasih premalo.... Ali pa se ne da pac peljat potem nicesar - ker vsak po svoje tisti stavek potem obraca, pa je kar nekaj...Sem videla, da ste ze naklofali tam v oni temi in ful jaz nastopam nekaj (logisch), pa Aakhut (Logisch x3) itd...Sem se malo smejala, najbolj pa Matejinemu postu, ko so se bejbe spotaknile in v narocje priletele nic hidega slutecemu Aakhutu (ali nekaj takega)! Aja, saj res, Aakhut - sem vceraj potem nehala komentirat...Cestitke za spirit in jajca! To je LNF oz. to ga (zame) na prvem mestu krasi - iskrenost... In - vse se da zmenit. Aja, najpomembnejse pa bi pozabila ali kaj - tudi humor je njegova (nasa) vrlina! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 hehe marsa si kar koristno delo opraula ucheri... je biu zhe cajt, de se mal zamislm, pa ustavm....zadeve shle definitivno predelch bi se moru uchas mal bremzat Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 WoW.I am impressed! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 wow...hau tachi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 a si zaljubljen? ali imas samo trenutek slabosti? ali to ti resno? hmmm kaj pa pojoca travica a bi zapela? vsekakor pa pa kako ze po Titu Tito da ne skrenemo s teme Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 hehe...sej tole res mal paradoksalno... stran o totem titu... kle pa neke sprave.... nima zarad tega totega nch bl rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Ke dolgčas...Aakhut je čis't v redu... Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Ja - modelsko - sprava! Sem pa razmisljala - saj smo castitljivih 10 strani nastepali - in se nekako tudi izpeli... Vse povedali...Usput pa se vsemogoce razcistili in spedenali... pa je.No, evo - da je vsaka stvar za nekaj dobra. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 bemu...pa res.... she LNF.....a? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 še posebi LNF zgleda, da se nam okol 2-tisočke lahko obeta takale preobrazba Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 ti sam pridn klofi po testaturi...pa bomo vidl... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 klofala bom že sam... pridn tuki pa zna mal škripat Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 pish ribi, mi bomo pa pesti drzhal Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.