Skoči na vsebino

Tito

Penelope

Recommended Posts

Normalno - vse se da zmenit, ce se da normalno vse zmenit. x;)x :palec:

Point pa je v tem, da jaz nic ne sodim in ne sklepam in zaradi tega vajinega stalisca (mislim s tem tudi kljuko) vama ne mislim nic metat naprej povsod...

Samo ce pa gre cez mere in ce se dela kakrsnakoli krivica, pa bom prva se razburila.

Pa ce se bo tehtnica nagibala tezko samo v eno smer, bom jaz zmeraj skocila na sosednjo - da uravnotezim.

Jaz nikogar ne sodim po tej ali oni opredelitvi.

na Forumu lahko sodim in sklepam po energiji, ki veje iz objav - poleg seveda samih objav oz. vsebine, stila, nastrojenosti...

Ne zelim si pokvariti slike o nekom zgolj zato, ker o eni temi razmislja drugace.

Res pa je, da ce sem nekomu naklonjena, da me zaboli, ce mi mora kaksen delcek njega pasti dol.

Vseeno pa uspem prek vsega mogocega it in se vzpet.

Tako sta mi seveda, tako ti Aakhut, kot tudi Kljuka - prav ljuba in bi mi bilo zal, ce vaju ne bi bilo - vcasih pa sem vaju res sita - jebiga* (*obcutljivejsi naj pogledajo stran, pase k mojemu temule... toku misli).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 525
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...eh :vragec: , vem, da si bister......všeč so mi takšni ljudje, četudi so :vragec:-i.....(pa nisem buzi x;)x ) in ni mi težko pohvaliti tudi kao "nasprotnika", če si to zasluži (to bi lahko opazil, pa nisi (hotel x?x ).......čuj, le kaj imaš sedaj za bregom x?x x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Eeeej, kolk je tuki zdej luštn x:)x :hepko: x8Dx

Čestitam Marsa, tole je bilo vrhunsko!

Pa čestitam tud tebi aakhut, zmoreš ene take zasuke delat, da kar strmim :palec: x8Dx

Pa seveda čestitam tud Micku za vztrajnost in potrpežljivost in strpnost

Čaroben tale naš LF, vedno ob pravem času obrne energijo x8Dx x:)x

Čuj Marsa.......zdaj pa mi že nerviraš x;)x .......vse misli mi skineš........ja, definitivno....tudi meni bi bilo žal, če aakhuta in Kljuke (no, tega malo manj.....sori Kljuka :V: ) ne bi bilo.......saj zato pa sta nepogrešljiva člana, če se ne motim......tako.......smo si povedali........zdaj pa udrimo po starem naprej x;)x x:Dx x:Dx x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:)x x:)x x:)x

YES!!!

a cutite, da je ful dobra energija tlele...

x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx za vse!

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Veš kaj, Volki! Si nam en kup telenovel obljubu, pa še taprve nis do konca prpelou... mi še kr čakamo (pa reklam, a si misliš, kolk reklam vmes) na srečen konc... vse neki razpuščen...kam odvihrala Vila vetra, kaj dogaja aakhutu, kam sta izginla Volk in Mateja... x?x Sej ne rečm, da naslov tele tanove ne obeta zanimivga in napetga dogajanja... x:Dx

Sej lohk pa vzporedno... ene tri al kolk na dan bi pa tud prenesl x8Dx x:Xx

Saj že razmišljam da bi odprl novo temo kjer bi vsi pisali telenovelo, v nadaljevanjih. Nekaj podobnega se je že spomnila Marsa, ko smo vsi dopolnjevali zgodbico. Ampak ta telenovela bi se striktno nanašala na nas v LF. Sam bojim se da bomo takoj skrenili iz teme. Pol ne bo fore več.
Ja sam ka mali pao s lipe

ooooooo kok lepooooooooo v dolini sentflorjanski zavel je veter ljubezni, razumevanja in strpnosti se :vragec: se je poboljsal in pokazal cloveske lastnosti....pa to je mozno samo na LF....o takem domu sem vedno sanjala.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

... Nekaj podobnega se je že spomnila Marsa, ko smo vsi dopolnjevali  zgodbico. ...

Volk - sem ze tam videla - mislim, da nisem jaz nic takega odpirala - skoraj prepricana sem, da ne...

Je pa res enkrat (mislim da Tadeja) odprla nekaj podobnega, pa je bilo v kali morda malo nerodno zastavljeno, ker je bilo postavljeno pravilo: 1 stavek. To pa je vcasih premalo.... Ali pa se ne da pac peljat potem nicesar - ker vsak po svoje tisti stavek potem obraca, pa je kar nekaj...

Sem videla, da ste ze naklofali tam v oni temi in ful jaz nastopam nekaj (logisch), pa Aakhut (Logisch x3) itd...

Sem se malo smejala, najbolj pa Matejinemu postu, ko so se bejbe spotaknile in v narocje priletele nic hidega slutecemu Aakhutu (ali nekaj takega)! x:Dx :palec:

Aja, saj res, Aakhut - sem vceraj potem nehala komentirat...

Cestitke za spirit in jajca! :palec:

To je LNF oz. to ga (zame) na prvem mestu krasi - iskrenost...

In - vse se da zmenit. x:)x :palec:

Aja, najpomembnejse pa bi pozabila ali kaj - tudi humor je njegova (nasa) vrlina! x8Dx x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

hehe marsa :palec: x:Xx

si kar koristno delo opraula ucheri... :palec:

je biu zhe cajt, de se mal zamislm, pa ustavm....zadeve shle definitivno predelch

:vragec: bi se moru uchas mal bremzat

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec: a si zaljubljen?:onfire: :inlove: ali imas samo trenutek slabosti? ali to ti resno? hmmm kaj pa pojoca travica a bi zapela?:fiju:

vsekakor pa xokx

pa kako ze po Titu Tito da ne skrenemo s teme

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec:

hehe...sej tole res mal paradoksalno...

stran o totem titu...

kle pa neke :palec: :palec: :palec: sprave.... x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec: nima zarad tega totega nch bl rad

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ja - modelsko - sprava! x:Dx :palec:

Sem pa razmisljala - saj smo castitljivih 10 strani nastepali - in se nekako tudi izpeli... Vse povedali...

Usput pa se vsemogoce razcistili in spedenali... pa je.

No, evo - da je vsaka stvar za nekaj dobra.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...