Amis 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 iiiiiiiiiiiiiiiiiiii contesa, kakšen srčkan zajček Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ....Lep praznik, ki je pred vrati, tule bi samo dodal svojo fotko, kakšne pirhe rišem jaz vsako leto ter, da je z vsakim pirhom več kot 1/ 2 ure dela, torej mi kar vzame časa, ampak se je vredno potruditi...voščil vam bom pa jutri...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Boris, full lepi pirhi! Tudi jaz si ponavadi vzamem čas za poslikavo,čeprav pa so tvoje pisanice za razstavo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Hvala Contesa , ampak dam prednost belokrajnskim ženskam, pa tudi drugje je veliko mojstrov, zanimivo, da prevladujejo ženske tukaj, ne vem, mogoče imajo več smisla ali potrpljenja za to..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ....Lep praznik, ki je pred vrati, tule bi samo dodal svojo fotko, kakšne pirhe rišem jaz vsako leto ter, da je z vsakim pirhom več kot 1/ 2 ure dela, torej mi kar vzame časa, ampak se je vredno potruditi...voščil vam bom pa jutri...lep dan Ala ti vera, Boris, se spomnim, da smo jih včasih s špehom namazali, da so se svetili kot tvoji. Tako lepi pa niso bili nikoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Hvala Stane , saj zame niso nič posebnega, zato, ker jih pač rišem vsako leto.....sem pa lansko leto narisal pirh, ki je visok kar 270 mm in je v primerjavi z malo jajčko, ki je tule na fotki iz plastike (višina 55mm) res pravi velikan, sem pa zanj porabil kar tri ure in je drugače iz stiropora . Slika je posneta ta trenutek z analogno kamero, pa niti ni tako slabe kvalitete... lep predpraznični večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Full je lep! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Hvala, saj v resnici je še mnogo lepši, fini bi bil v GIF formatu (da se giblje!), ker je ves poslikan z različnimi vzorci, ampak kakšnega včasih nahecam , ko mu ga hočem dati v roke za pogledati, ampak ga neposredno pred njim spustim na tla in so vsi šokirani, kot da se bo razbil, pa se ne, ker je iz stiropora Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Borism, kako krasni pirhi(?) - tako zovete pofarbana jajca? Ti resno imaš potrpljenja Zelo mi je všeč kako govorite "velika noč" (prav enostavno i lepo). Znam za eden staru navadu - obarvana jajca se nose na mravljišče i mravlji idu po njima, puščaju mravlju kiselinu in pišu pojajima... Kad sam probala to storiti, deževalo je pred kratko vreme in mravlji nisu hoteli ven :xx!: Mogoče ovog leta :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Pozdrav Alica! Pri nas so pisanice, pisanke, pirhi...vi pa pravite "uskrs", no vsaj v skupni državi je bilo tako, sa tudi ni slabo, kot tudi ne tale ideja, ki jo ti omenjaš v povezavi mravljišča, ampak mora biti zelo dobro potem videti, to pa moram poskusiti enkrat.....glede potrpljenja, ja ga kar imam, pa še roke se ti ne smejo tresti ....lep večer na modri Jadran, pa lepo "oboji jaja" Alica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Borism, čestitke za tako lepe pirhe! Sem prav presenečena, kakšni talenti se skrivajo tule na forumu! Uau! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Jaz pa letos prvič po dolgih letih..ne bom pripravljala kaj posebnega....sicer pa kaj tako lepega, kot Boris...tko al tko ne znam.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Jaz bom pa znova vse dni brskal po virih, kam se je izgubilo sporočilo zadnje večerje - neslan kruh, sol in vino.Ali kdo kaj ve o tem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ....Lep praznik, ki je pred vrati, tule bi samo dodal svojo fotko, kakšne pirhe rišem jaz vsako leto ter, da je z vsakim pirhom več kot 1/ 2 ure dela, torej mi kar vzame časa, ampak se je vredno potruditi...voščil vam bom pa jutri...lep dan Uaaaa......bravo, ful lepi .....sam...ti si pa potrpežljive sorte Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 jaz bom tudi jajčka barvala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Želim vam lepe VELIKONOČNE PRAZNIKE in obilo PIRHOV xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 BORISM, TI SI PA RES STRUČKO ZA FARBANJE ZELO LEPO, POHVALE VREDNO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Uau Boris, tole pa je dela Letos bi lahko še kakšne Vilinske pirhe naredil, a . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Saj sem že omenil pri vilinskih, da se bojim, da bom imel sedaj premalo jajčk, glavno, da bo vzorcev dovolj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Boris - WoW! (pih, ali pa ona moja 'cebulna' in celo 'pesina' jajca :xx!... Alica - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Uh, v Vilince pa res nisem nič pokukala . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 mojstri poslikav jaz bi tudi rada poslikala svoje pirhe in jih podarila nekaj tudi svojim prijateljem...kje se kupi res žive barve za pirhe, ampak jaz želim risat na jajčka...to so sigurno kakšne posebne barve...poznate kakšne take in kje se jih dobi...sem iz Ljubljane Hvala in LP, Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Vsem lunatikom želim veselo praznovanje, veliko pirhov, šunke in potic. Zlasti pa dobrega počutja. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 VESELE PRAZNIKE VSEM! Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasnaee 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Tudi mene zelo zanima s čim rišete pisanke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.