Skoči na vsebino

Velika noč

Recommended Posts

• Komentarji 81
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Boris, full lepi pirhi! :palec: Tudi jaz si ponavadi vzamem čas za poslikavo,čeprav pa so tvoje pisanice za razstavo! :palec: x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
....Lep praznik, ki je pred vrati, tule bi samo dodal svojo fotko, kakšne pirhe rišem jaz vsako leto ter, da je z vsakim pirhom več kot 1/ 2 ure dela, torej mi kar vzame časa, ampak se je vredno potruditi...voščil vam bom pa jutri...lep dan x:)x

Ala ti vera, Boris, se spomnim, da smo jih včasih s špehom namazali, da so se svetili kot tvoji.

Tako lepi pa niso bili nikoli :palec:

Hvala Stane x:Ix , saj zame niso nič posebnega, zato, ker jih pač rišem vsako leto.....sem pa lansko leto narisal pirh, ki je visok kar 270 mm :eek: :eek: in je v primerjavi z malo jajčko, ki je tule na fotki iz plastike (višina 55mm) res pravi velikan, sem pa zanj porabil kar tri ure in je drugače iz stiropora x^x .

Slika je posneta ta trenutek z analogno kamero, pa niti ni tako slabe kvalitete... x:)x lep predpraznični večer x:)x x;)x

Full je lep! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Hvala, saj v resnici je še mnogo lepši, fini bi bil v GIF formatu (da se giblje!), ker je ves poslikan z različnimi vzorci, ampak kakšnega včasih nahecam :sori: , ko mu ga hočem dati v roke za pogledati, ampak ga neposredno pred njim spustim na tla in so vsi šokirani, kot da se bo razbil, pa se ne, ker je iz stiropora x:Dx x:o)x x;)x

Borism, kako krasni pirhi(?) - tako zovete pofarbana jajca? x:Ix Ti resno imaš potrpljenja :palec:

Zelo mi je všeč kako govorite "velika noč" (prav enostavno i lepo).

Znam za eden staru navadu - obarvana jajca se nose na mravljišče i mravlji idu po njima, puščaju mravlju kiselinu in pišu pojajima...

Kad sam probala to storiti, deževalo je pred kratko vreme in mravlji nisu hoteli ven :xx!:

Mogoče ovog leta :o|o:

Pozdrav Alica!

Pri nas so pisanice, pisanke, pirhi...vi pa pravite "uskrs", no vsaj v skupni državi je bilo tako, sa tudi ni slabo, kot tudi ne tale ideja, ki jo ti omenjaš v povezavi mravljišča, ampak mora biti zelo dobro potem videti, to pa moram poskusiti enkrat.....glede potrpljenja, ja ga kar imam, pa še roke se ti ne smejo tresti x:Dx x:o)x ....lep večer na modri Jadran, pa lepo "oboji jaja" Alica x:)x :palec:

Guest sstane

Jaz bom pa znova vse dni brskal po virih, kam se je izgubilo sporočilo zadnje večerje - neslan kruh, sol in vino.

Ali kdo kaj ve o tem?

....Lep praznik, ki je pred vrati, tule bi samo dodal svojo fotko, kakšne pirhe rišem jaz vsako leto ter, da je z vsakim pirhom več kot 1/ 2 ure dela, torej mi kar vzame časa, ampak se je vredno potruditi...voščil vam bom pa jutri...lep dan x:)x

Uaaaa......bravo, ful lepi x:)x :palec: .....sam...ti si pa potrpežljive sorte :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Boris - WoW! x^x x^x :palec:

(pih, ali pa ona moja 'cebulna' in celo 'pesina' jajca x:o)x :xx!:)...

Alica - x:Dx x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mojstri poslikav x;)x

jaz bi tudi rada poslikala svoje pirhe in jih podarila nekaj tudi svojim prijateljem...kje se kupi res žive barve za pirhe, ampak jaz želim risat na jajčka...to so sigurno kakšne posebne barve...poznate kakšne take in kje se jih dobi...sem iz Ljubljane x;)x

Hvala in LP, x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...