Skoči na vsebino

Odsotnost elementa

nataly

Recommended Posts

sem vas brala pa se nahihitala:

Torej  sonček v levu,ascendent v levu,mars v levčku..luna v ovnu .... ohhhhhh kako se spanje prileže ;ne samo osem ur... x:Dx  x:Dx

Takoj za njim sonček v Ovnu,mars v Ovnu....lunca v vodnarju...zdi se mi,da je njegov življenski cilj,da prespi življenje x:Dx  x:Dx

Potem, je tu rakec:sonček v rakcu,mars v rakcu,merkur v rakcu...ascendent devička..jupiter na 5.st.prve hiše..v prvi še uran in pluton ....energije mu nikoli ne zmanjka,nesramen do vseh in vsakega .... pa to ni rak x?x  x?x  x?x ......aja spanja pa...štiri ure na noč.......deloholik sicer...

morda pa le ni vse v zvezdah ali pač

x?x  x?x  x?x  x?x

Zelo zanimivo,

dvakrat tako močen ogenj, pa mu manjka energije. Če te ne moti, bi te prosila, da mi pošlješ podatke na OS, da jih prečekiram, ker mi je fascinantno.

Grozljivo je, da človek, ki ima Sonce in Mars v levu v 1. hiši, ni divje aktiven. V tem primeru je Sonce vladar ascendenta, vitalnosti v prvi, vitalnost je ful visoka. Mogoče ima samo tako obdobje, ker to zelo težko verjamem. (poznam kar nekaj ljudi, ki imajo tudi asc v levu in Sonce v prvi v levu in imajo neverjetno življenjsko moč in so skoraj hiperaktivni)

Tazaden je tudi antiprimer, ker ne samo rak, tudi Jupiter, če le ni slabo aspektiran (kaka opozicija ali kvadrat s Soncem ali Marsom - kar jih naredi pretirano pompozne in prepomembne same sebi), ustvari skrbne in plemenite ljudi.

:palec: zanimivi primeri

Vse dobro.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Imam pa tudi pomanjkanje zraka - kot ognja, zelo podobno...

(Voda - 7, zemlja - 4, 1 zrak in 1 ogenj).

Celo v hisah ni zastopan, razen precej 'ponesreceno' Saturn v Vodnarju v 3. hisi... Tam se oba potem nekako 'dushita' in dejansko in dobesedno rabim ful zraka. Blazno rabim zrak, ful pomembno mi je dihanje, skoz zracim, obozujem svez zrak, edina smrt, ki je nocem, je, da se zadusim nekje. Brr...

A sicer zracnosti v recimo merkurjevskih ali uranovskih zadevah pa mi ne manjka, sem zelo elasticna in gibljiva sicer, ceprav je pa po drugi strani tudi res, da sem dostikrat v kaki zadevi pa tudi zemeljska in celo zategnjena, zagotovo zaradi edinega (x!x) kvadrata (Saturn/Asc). V bistvu je zanimivo, ker je satrun, ki je v 3., v opp. z Uranom, ki je vladar 3.

Zanimivo pa je to, da vrocine ne maram, ognja ne pogresam (ker mi 'primanjkuje'), zrak pa maram in ga pogresam (ker mi 'primanjkuje').

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tudi pri podrocjih lajfa, torej pri vsem, celotni osebnosti, kam peljemo stvari in vse, lahko lepo vidimo...

Tudi zato... Potem je tu se Luna, do katere pa imam podoben odnos kot Crowley (in jo imam tudi na isti stopinji kot on) - imam celo svoj sistemcek nekako - luna je tako doma v raku, eksaltira v biku, vendar custveno in ustvarjalno potentna (kar pa pravzaprav tudi predstavlja), pa je v ribah - nekaksna visja niansa... On tako tudi karte Lune v tarotu ne pripisuje Raku, pac pa Ribam. meni se to zdi skratka kar posreceno.

Pa tega nikjer nekako ni oz. njen vpliv redko razlagamo tudi tako... torej, komot si razvijemo svoje sisteme oz. nadgradimo...

Srednjeveški astrologi, ki so v glavnem prakticirali horarno astrologijo so Luno v Jupitrovem znamenju (takrat je bilo znamenje rib pod stoprocentno vladavino rib) tako cenili, kot Luno v Raku. V horarni astrologiji velja opozorila, včasih je bila celo prepoved, razlage karte, če je šla Luna v prazno, toda če je bila Luna v Raku ali v Jupitrovih znamenjih si še vedno lahko razlagal.

Tako, da je nekaj na tem, kar si rekla.

Po mojemu poznavanju konkretnih praktičnih ljudi so to vsekakor dobre duše z Luno v ribah, vendar zelo čustveno občutljivi, radi pomagajo, vendar se tudi zelo čustveno odzivajo. Poznam nekaj ljudi, ki majo tako Luno še v kvadratu s Saturnom in ko jih opazuješ misliš, da si želijo, da jih drugi izkoriščajo.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

O, fino, thx, Mihela, vidis, tega pa nisem vedela oz. se nic ne spomnim, da bi kdaj tole slisala (da je bila celo prepoved in to oz. da je bilo tako smrtno resno tole). x:)x

Ja, fino, ko se lahko takole pogovarjamo. x8Dx

Sem pa debelo gledala najprej, sem nekako preskocila citat, sem mislila, da mi na zgornje komentiras, pa potem cisto nekaj desetega... x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Imam pa tudi pomanjkanje zraka - kot ognja, zelo podobno...

(Voda - 7, zemlja - 4, 1 zrak in 1 ogenj).

Celo v hisah ni zastopan, razen precej 'ponesreceno' Saturn v Vodnarju v 3. hisi... Tam se oba potem nekako 'dushita' in dejansko in dobesedno rabim ful zraka. Blazno rabim zrak, ful pomembno mi je dihanje, skoz zracim, obozujem svez zrak, edina smrt, ki je nocem, je, da se zadusim nekje. Brr...

A sicer zracnosti v recimo merkurjevskih ali uranovskih zadevah pa mi ne manjka, sem zelo elasticna in gibljiva sicer, ceprav je pa po drugi strani tudi res, da sem dostikrat v kaki zadevi pa tudi zemeljska in celo zategnjena, zagotovo zaradi edinega (x!x) kvadrata (Saturn/Asc). V bistvu je zanimivo, ker je satrun, ki je v 3., v opp. z Uranom, ki je vladar 3.

Zanimivo pa je to, da vrocine ne maram, ognja ne pogresam (ker mi 'primanjkuje'), zrak pa maram in ga pogresam (ker mi 'primanjkuje').

Veš kaj sem jaz ugotovila v svoji praksi, da ljudje, ki imajo izrazito ravnovesje v elemnetih, pa potem tudi v modusih in naprej , da to potrjujejo tudi planeti, da ni nobeden izrazito močan, da so ti ljudje res uravnoteženi, toda (vsaj zame) totalno dolgočasni in na nobenem področju pretirano izraziti.

Če ima nekdo nek element močnejši, pa da to podpirajo tudi planeti, je lahko precej genialen na nekem področju, vendar je pa tudi neuravnotežen in izmenično si sledijo zelo dobra in zelo težka obdobja.

Jaz mislim, da ti sploh nimaš pomanjkanja ognja, jaz stojim za teorijo o dispoziciji, pa če sprejmeš ali ne.

Tudi pri sebi opazujem, da imam veliko ognenih ljudi okrog sebe (ker mi manjka ognja), da jih tudi na poseben način spoštujem in imam rada, ker pogrešam tisto, kar nosijo v sebi. Poleg tega pa tudi sama veliko več naredim, če sem v stiku z ljudmi, ki so precej ognjeni in delujejo name kot veter na jadrnico.

Če prav razumem ti od zraka manjka samo igrivo in lahkotno sprejemanje življenja. To da ne jamlješ sebe in življenje preveč zares. To lahko nadometi Jupiter, pa tudi spremenljiva znamenja.

Objektivnost imaš z Merkurjem in Uranom.

Vse dobro,

Mihela.

Vse dobro,

Mihela.

dnevni horoskop

..Če prav razumem ti od zraka manjka samo igrivo in lahkotno sprejemanje življenja.

Ma niti ne, Mihela - sory, ocitno nisem bila dovolj jasna... Rekla sem res, da vcasih znam biti pa tudi trda (sicer pa da sem bolj elasticne sorte)... Vcasih se celo prevec elasticno jemljem stvari...

... Jaz mislim, da ti sploh nimaš pomanjkanja ognja, jaz stojim za teorijo o dispoziciji, pa če sprejmeš ali ne. ...

x:o)x x;)x x:px hehe, kaj pa, ce ne sprejmem? x;)x

Res mi ga pa ne manjka (ker je mars v konjunkciji s soncem - in z ostalimi v steliju), jupiter v 5. pa mi daje blazno ustvarjalnost. :) ;)

Zdajle se malo hecam... v resnici pa seveda veliko dam na dispozitorje, le da jemljem pac druge.

Nisem trmasta (no, tudi, tako na splosno, a ne zelo in mislim, da vsekakor ne prevec) - a gre za to, kako jaz to vidim - recimo konkretno pri sebi...

Kot zgolj jupitrova riba bi morda risala, bila fit, sponala, tudi slikarstvo bi slo notri... a ne bi bila tako vsestranska glasbenica kot sem, ker sem neptunovka, prav tako pa tudi moje prevajanje simbolov, kar nekako sodi k mojemu poslanstvu oz. je med najpomembnejsimi, 100% sodi v domeno Neptuna, da ne govorim o sanjanju oz. nekaksni zmoznosti ali sposobnosti, da sem takoj v obsvetovih, v nekaksnem stanju zamaknjenosti - kadarkoli, v trenutku.

Ce bi bil taksen poudarek na jupitru, tudi ne bi bila tako natancna in ne bi imela take koncentracije, kot najbrz tudi ne takega spomina, ki ga imam - kar pa stejem tako k vodi kot k zraku.

Res pa je tudi to, da imam (velik) del prve hise v Strelcu - vendar nimam nic v Strelcu in nic v tej hisi.

Skratka - nikoli nisem stela jupitra kot vladarja, pac pa neptuna (a nisi prebrala, ko sem napisala, zakaj vse ga tako mocno upostevam?).

x:)x :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...