Guest mačona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 nisi v eni drugi temi rekla, da se ti danes ne da kuhati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 to ni kuhat, to je PEČT ... nič dela s temi kruhki, vse skupaj kakih 10, 15 minut. sicer pa nimam ravno izbire .. sem brez kruha in trgovine so zaprte ... pa še prej jih spečem kot pridem do trgovine, če bi že vedela za katero odprto. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 že mljackam ... joj, so dobri. sem dala moko in skuto tokrat v razmerju 1:1 odlično. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlackCat 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 (popravljeno) js sm bla pa včasih tak smotko, da sm skor skos jedla sam bel kruh in mi je bil polnozrnat fuj. ampak zdej so mi pa njami tiste male polnozrnate bombetke (čeprav se baje ne reče prav polnozrnate - s semeni v glavnem) ampak poleti je pa tolk sadja pa takih stvarc, da pr men čist pade poraba kruha Popravljeno 21. avgust 2006 -> BlackCat Citiraj ... How do you sleep, while the rest of us cry ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Jest mam tut najraj polnozrnat kruh oz. kruh s semeni. Najboljši mi je pa pečen doma, ko damo not koruzno in polnozrnato moko, pa raznih semen po želji. Bel kruh pa jemo doma sam za večje praznike, npr. za božič ali pa veliko noč. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Pri nas doma smo še naprej zapriseženi jedci koruznega kruha. Glede na to, da se nam je mašina za peko kruha spet pokvarila , je Velikan 100% prevzel peko na klasičen način z vrhunskimi rezultati. Ni primerjave s kruhom iz mašine. Ampak vseeno bi mašino lahko nesli popravit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 jaz sem se pa tistega iz mašine kar hitro naveličala ... skutine kruhke, katere sem omenjala zgoraj, pa sem mlatila 3 dni (iz polovičnih sestavin). se sploh niso posušili. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manara 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Zanima me, kakšen kruh vam je najljubši. Ali mora biti vsak dan svež, če vam prejšnji dan ostane, ali ga vržete v kanto? Sama sem dolgo kupovala črn kruh. Vedno pa sem se čudila, zakaj je tako zelo črn, saj je vendar tudi črn pečen iz pšenice. Zato sem nekega dne poklicala pekarno in vprašala, zakaj je njihov kruh tako črn, pa sem dobila odgovor, da dodajo v testo nekaj kavinega ekstrakta. Seveda to ni škodljivo, ampak človek se vpraša, kakšne primesi vse dodajajo! . Pri nas sicer porabimo kruh do konca. Če ostaja, ga posušim in naredim drobtine, kruhove cmoke in podobno. Pa vi? Jaz če že jem kruh je to beljakovinski oz kruh iz sojine moke... Drugače pa kruha sploh ne konzumiram. Pa ne zato ker mi ne bi bil fin. Kruh iz bele moke ne bi niti povohala, ostalim pa tako ali tako dodajajo svašta noter. Sploh ga ne pogrešam v prehrani in ga pol pač niti ne jem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 22. januar 2012 Prijavi Deli 22. januar 2012 Polnozrnati kruh za kruhomat 360 ml vode25g masla ali margarine ( sama dam rastlinsko maslo http://www.zazdravje...?kat=27&prod=12 ) 1 čajno žličko soli1 čajno žličko sladkorja540g polnovredne moke1 zavitek suhega kvasa Program za polnozrnati kruh 1kg srednje pečen. Seestavine se dodaja v napisanem vrstnem redu. Sol sladkor se lahko prilagodi okusu, vedno pa v dodajam v enakem razmerju 1:1 sol sladkor. Dober tek 2 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 o, super!to sem iskala!seveda sporočim, ko naredim. samo bom morala prilagodit količino ker mam kruhoma za 700 ali 900 gramov. mal oda obnovim matematiko marsa, dobro da si me spomnila na to stran (Kruh), zdaj veselo berem in cedim sline Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 beli lotos, še nekja bi te vprašaala: katero vrsto moke pa uporabljaš?zadnjič sem delala iz ržene, pa ni šlo. pretežka zgleda. iz pirine pa super.ostalih še nisem probala (no ja sem pšenično). Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 o, super!to sem iskala!seveda sporočim, ko naredim. samo bom morala prilagodit količino ker mam kruhoma za 700 ali 900 gramov. mal oda obnovim matematiko Aha čist pozabljam, da nimajo vsi kruhomati enakih funkcij Sem danes stehtala pečen kruh in ima samo 830g tko da bi moralo biti 900 v redu, jaz dam na 1kg ker imam možnost 750g, 1000g ali 1250g. Moko pa uporabljam polnovredno, kupujem pa jo na kmetiji kozina http://www.ekokozina...p?p=1_7_P-enica tam jo poimenujejo polnovredna, to ki ji je odstranjen del otrobov in je malo lažja kot čist polnozrnata. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 ... še nekaj sorodnih tem: Recepti za kruhPoseben kruhKruh prijateljstvaKruhovi cmoki Aparat za peko kruhaKruh naš vsakdanji (revolucionaren film) Klošar in vroč hlebček kruha 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 pa še ena fotka kruha, ki ga je spekla moja mama zadnjič (ko je blo v teh dneh tolk govora o kruhu).Tale je z orehi. nad dobr. 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 uffff Marsa, tale kruh zgleda božanskohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, predvidevam, da je bil tut božansko doberhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif, vse pohvale tvoji mami, resnohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.