Vojko 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 http://www.essierun.org/img/essie%5Esmile.gif Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Oj Tamara Se kar smejim, ko gledam te smejoče se obraze... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 http://www.tempest-sw.com/arthur/pictures/happy.jpg Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Smej se tako, da se bom tudi jaz. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 A se smeješ borism Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Seveda Volk... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši. Japonski pregovor Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 zdej se tud meni mal smehla smeh je nalezljiv dokazano... zato bom zdaj jaz modro vsako jutro v tole temo pogledal za lepši dan Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Imaš prav El Nino, smeh ti da čudežno moč ...lep dan xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Prav gotovo se je bolje s smehom otresati sveta, kakor zalivati ga s solzami. TAGORE Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Sreča vstopi v hišo, iz katere se razlaga smeh. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Se vam je kdaj že zgodilo (oz. se vam kdaj dogaja), da ste se tako smejali, da se niste mogli nehat smejat? Meni se to večkrat zgodi, ampak tako hudo, kot je bilo enkrat v osnovni šoli, se mi pa ni več zgodilo. Ne vem več, čemu sem se začela smejati... spominjam se samo, da sem se tako smejala pri uri biologije, da je začela učiteljica vpiti name, naj neham. To me je spravilo v še večji smeh, tako da me je učiteljica nagnala iz razreda. Na hodniku pred razredom sem se seveda še bolj smejala, saj mi je bilo smešno, ker me je učiteljica zaradi smeha nagnala ven. Ta moj smeh je slišal šolski psiholog v sosednjo pisarno in je prišel na hodnik pogledat, kaj se dogaja. Ko me je vprašal, zakaj se smejem, mi je bilo to njegovo vprašanje tako smešno, da sem se začela še bolj smejati in mu sploh nisem mogla odgovoriti. Potem me je še on nagnal ven pred šolo, češ, naj se zunaj umirim, jaz pa še bolj PHAHAHA... Skratka, čisti odklop. In največji hec je, ker še danes ne vem, čemu sem se smejala. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 http://www.gape.org/geeklog/public_html/images/articles/20040516212724942_1.jpg Smeh in sreča otrok. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Kdor se smehlja , namesto, da bi besnel, je vselej močnejši. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2004 Kdor se zadnji smeje, se smeje brez zob. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 podari nasmeh tistemu , ki se ne more več smejati .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Če smeh ne razveže vozla na duši, je boljši jok. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Smehljaj, ki ga nameniš drugemu, se vrne k tebi.(indijski pregovor) Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 S smehom na obrazu se loti sovra~nika.... in ta bo razoro~en Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Vse je smešno, dokler se dogaja nekomu drugemu. :o|o: Rogers Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ...ne vem, ali je bilo to že napisano, no če je bilo, nam še enkrat ziher ne bo škodilo... Nasmeh nas nic ne stane,pa vendar cudezno deluje.Obogati tistega, komur je namenjenin ne osiromasi tistega, ki ga poklanja.Zablesti kot soncni zarek,a spomin nanj ostane za vedno.Nihce ni tako bogat niti tako reven,da si ga ne bi mogel privosciti.Z njim lahko vsak samo pridobi.Je pocitek utrujenemu,kazipot zgubljenemu,soncni zarek zalostnemu innajboljse naravno zdravilo proti jezi.Ni ga moc kupiti, ker ima vrednostsamo kadar se podarja. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Najkrajša pot med dvema človekoma je nasmešek. (Sakal) Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.