pokowc 19. april 2003 Prijavi Deli 19. april 2003 Kako prevarati realnost? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. april 2003 Prijavi Deli 19. april 2003 kuko lohk obrnesh okol neki, chesar tko al tko ni... ma rad irealno Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. april 2003 Prijavi Deli 19. april 2003 Zakaj pa bi jo prevaral? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. april 2003 Prijavi Deli 20. april 2003 Res. Zakaj bi jo prevaral? V vsakem primeru te bo dohitela. Enkrat....prej ali slej...Mogoče celo takrat, ko boš na njo(realnost) najmanj pripravljen. Pol pa imaš Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 20. april 2003 Prijavi Deli 20. april 2003 Svet je kreacija uma.(pri umi,z umo) misel vodi vse stvari... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. april 2003 Avtor Prijavi Deli 20. april 2003 gre se zato, ko se ti neki morda zgodi...se potem tolažiš˝ z nekimi prepričanji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. april 2003 Prijavi Deli 20. april 2003 Hmm, vsak dojema realnost na različne načine. Oziroma realnost je pri vsakemu drugačna. Realnost vseh nas ali naša skupna realnost, pa je konsenz vseh nas posameznikov. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 21. april 2003 Prijavi Deli 21. april 2003 Če se lahko potolažiš z nekimi prepričanji, ti to lahko včasih dobesedno reši življenje.Zakaj pa ne bi prevaral realnosti (če temu tako rečeš), če ti to le koristi in ne dela nobenemu drugemu škode? KAKO prevarati realnost?Prepustiti se, odpreti se, odpreti dušo in izklopiti ego. Kaj prebrati, kaj poslušati, kaj poskusiti... In "prevara" (če temu tako rečeš) pride sama od sebe- ravno tista, ki jo potrebuješ in ravno ob pravem času. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 Ko prevaš sebe,prevaraš realnost (svojo realnost). Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 Naši možgančki tak al tak ne ločijo med realnostjo in nerealnostjo. Vse je realno in nič ni realno. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 No no no no Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Tolažilna prepričanja, izgovori ali kako bi jih že imenovali...nam pomagajo ubežati pred ODGOVORNOSTJO za stvari, ki se nam dogajajo, našo realnostjo.pač fintena katere vedno pademoker nam je potem lažjekao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Ja, Uma, samo enkrat pride trenutek, ko se na finte ne naseda več in se je potrebno soočiti z dano situacijo. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Ja.Šit pa je, da potem ni več možnosti za popravca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Kako prevarati realnost? Hmm... A ne prevaramo realnost vsak dan, ko se našminkamo in zakamufliramo naš realni videz? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. april 2003 Avtor Prijavi Deli 26. april 2003 tut to je niki še oblačiš se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Dejmo bit realnostni,.....sprehajajmo se goli,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 goli, kosmati, bradati, nasmejani in srečni Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Ja, ja, lunin net se bo sprehajal gol okrog, da se ve kdo smo ! Jaz bi tudi malo realnost prevarala, ko ne bi bila takšen moralist, zakaj so mi le v glavo zabili, kaj se spodobi in kaj ne ? LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Ja saj- kakšno vezo pa ima realnost z moralo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 kakshno vezo ma pa morala s chemerkoli? (morala je vendar samo zhenska, ki je vedno morala) -u se sladko .... za moralo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 odgovor je na dlani- od aakhut-a seveda ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Poskusi s sanjami.... V njih je podoba realnosti takšna kot si želiš.... Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 zakaj bi bla pa realnost v sanjah kej lepsha od sanj v realnosti? mal zmeden klele Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.