trixi 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Ker je v sanjah vse pocukrano in cot, v realnosti pa smo omejeni s sanjanjem, saj smo včasih preveč obremenjeni pa sploh sanjati več ne znamo tko pocukrano .... Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 trixi tole se pa pruo schlazig bere obozhuje mars (chokolado de nau pomote) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Smo je zhe. Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Sanje so samo pobeg iz realnosti Pa tudi, če so še tako realne uživajte Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 kakšna pa je razlika med realnostjo in sanjami? Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Saj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2003 realnost pravi Da, Sanje Ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Zivljenje je sen... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Najstnik sanja seksi sanje, pride pa mu realno! Ups,...kaj pa zdaj Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 27. maj 2003 Prijavi Deli 27. maj 2003 Po moje bolj realnost pravi NE, sanje pa furajo po svoje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DUHOVNI ISKALEC 27. maj 2003 Prijavi Deli 27. maj 2003 Ne pripovedujte svojih sanj v javnosti - mogoče bodo prišli na naslednjih volitvah na oblast freudovci Citiraj vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 27. maj 2003 Prijavi Deli 27. maj 2003 bah,... po mojem ni razlike Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 Ne pripovedujte svojih sanj v javnosti - mogoče bodo prišli na naslednjih volitvah na oblast freudovci Ta tip je totalno zbluzu.ne morem si predstavljat, da bi nekdo delal po njegovih metodah Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DUHOVNI ISKALEC 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 Hoj artem veseli me, da si se oglasil in povedal svoje mnenje ta izrek sem namerno in malo provakativno dal na ogled, je pa izrek resničen in tudi po mojem mnenju vreden razmisleka, njegov avtor pa je poljski književnik in satirik Stanislav Jerzy LEC (1909 - 1966).lep dan ti želim Citiraj vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Verjetno je že tako, narod dobi kar si želi. Pred željo so sanje, sanjarjenje pol pride želja in ta se uresniči. Velikokrat je realnost drugačna od sanj ali pa si jij ljudje drugač predstavljajo. Dostikrat pa svoje želje spremenijo, ponavadi želijo vedno več. Daš prst in ti vzame celo roko. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Daš prst in ti vzame celo roko. Dokler ostane samo pri roki..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Kako prevarati realnost? Saj res lahko gledamo na vsako stvar z razlicnih zornih kotov... ampak nekako ne razumem kako lahko realnost prevaramo??? Kakorkoli se obracamo, lazemo, zavijamo v celofan... vedno je to realnost... (al sem pa jaz prevec blond, da tega ne razumem) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest DylanDog 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 Kako prevarati realnost? Kaj je realnost? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 Kako prevarati realnost? Saj res lahko gledamo na vsako stvar z razlicnih zornih kotov... ampak nekako ne razumem kako lahko realnost prevaramo??? Kakorkoli se obracamo, lazemo, zavijamo v celofan... vedno je to realnost... (al sem pa jaz prevec blond, da tega ne razumem) Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 Kako prevarati realnost? Kaj je realnost? Poskus odgovora: - Realnost je vse kar je- kar je okrog nas, skupaj z nami- pa naj poznamo ali ne- pa naj se zavedamo al' ne- je za nas predstavljivo ali ne- naj bo za nas spoznavno al' pa ne Je preprosto VSE - je Stvarstvo! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest DylanDog 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 Zanimiv odgovor..... mi je vsec Realne so sanje ki jih sanjam, in moja potovanja v njih, realni so svetovi ki jih dozivim na gobicah in prebliski v meditaciji, realno je vse kar "dovolim" da je realno, in se vec, ...realn je Castaneda in realn je Bush. Realna je sreca ki nas caka in realna je norost ki rusi na tem planetu..... Edine meje so meje nase domisljije..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 Zanimiv odgovor..... mi je vsec Realne so sanje ki jih sanjam, in moja potovanja v njih, realni so svetovi ki jih dozivim na gobicah in prebliski v meditaciji, realno je vse kar "dovolim" da je realno, in se vec, ...realn je Castaneda in realn je Bush. Realna je sreca ki nas caka in realna je norost ki rusi na tem planetu..... Edine meje so meje nase domisljije.....Dobro si to povedal! Strinjam se z vsem - razen z zadnjim stavkom. (morda bi ga bil ti lahko dopolnil) Meje moje domišljije omejujejo le - mojo realnost. Vsa realnost je še vedno tu.Če si ne predstavljam, če je moja domišljija "prekratka", da lahko jabolko pade sredi zime z neba predme - to še ne pomeni, da ne more! Včasih lahko malce pokukamo iz svoje realnosti - in si jo razširimo.Včasih nam je delček realnosti - ki ga nismo videli, si ga predstavljali, sanjali - vsiljen... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2003 hej, realen je dotik, vibracija, gobcanje, škiljenje ::: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.