pokowc 29. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2003 tist k je dojemljiv razume vse tele stopnje, pa naj je v prehitevalnem cajtu al pa pospešenem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 tist k je dojemljiv razume vse tele stopnje, pa naj je v prehitevalnem cajtu al pa pospešenem. Žal zgleda mam težave z dojemanjem..... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 eni rajsh sam jemljejo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 eni rajsh sam jemljejo je hitrej, pa nič ni treba razmišljat Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 je zhe res...sam pol poznej si pochas zachnejo kr neki UMISHLJAT Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 je zhe res...sam pol poznej si pochas zachnejo kr neki UMISHLJAT Nč več n umišljajo Sam jemljejo Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Če sam jemlješ pol se rediš. Ko si debel pa trpiš. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 ko trpish, pa hujshash... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Kako prevarati realnost? Realnosti ni, so samo zaznave... Vsaka medalja ima miljon plati in miljon resnic in vse so prave Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 menjam resnico za zlato medaljo... je u kurcu s keshom Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Ja kero od teh miljon bi pa rad zamenjal ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 ti sam cifro povej... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 666 bi bla verjetno tvoja srečna cifra.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2003 TA J€ zat< Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Ne, ne ne, svinjska magična številka je 275... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Uh..... tale je pa sladka. Kje si pa našel tole slikco moje mladosti ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2003 jest najdem,če želim, potem vse ostalo samo pride in to je zate lepo,ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 samo za prasichko...: resnica sht. 666: je lohk tut , pa ne more bit Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 kaj nismo že rekli da there is no such thing as realnost.... obstaja samo bolj ali manj zlagana precepcija le te... vidim da je ta tema postala vedno bolj podobna dlavnici za proizvodnjo smeškov hehe hm realno, ma kdo SSKJ doma naj pogleda tole besedo... kaj sploh pomeni Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 El Ninjo! Poglej jih, a niso realni? ej teli so pa men najbolj všeč: Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 katastrofa!!!!!naky pozabla zram utaknt.... chist razocharan Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 Evo, sprijazni se, to je pa realnost. Ne moreš biti povsod zraven. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 je raj not kokr zravn Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 samo za prasichko...: resnica sht. 666: je lohk tut , pa ne more bit Zakaj pa Božiček ne bi mogel biti vragec, če si npr. neka svinjica za Božič želi postati vražja svinjica? Jah še za tarifo se morva zmenit, ko definirava tole resnico,... A se loh v kakšnih krvavicah zmeniva ? Moja pokojna svinjska teta mi je v oporoko zapisala 10 krvavic, ki ti jih z veseljem odstopim... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 To pa ne, imaš predstavitev brezpogojne ljubezni v živo... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.