Tina 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 Khm ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 Si se verjetno od klime prehladila a ne ? No saj brezpogojna ljubezen je una brez pričakovanj in ker bi tako zelo podaril resnico... jest mam pa glih slučajno nekaj krvavic odveč... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Tale mali pujs pa ima že vsajene človeške gene. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Ja neka simpatična kombinacija svinjsko - človeškega, ne vem, kje je Pokowc prišel do mojega družinskega albuma, tule sem bila na slikci v prvem razredu, ko so mi mlečne zobe zamenjali stalni... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 u kermu razredu si pa zdej? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 ja, da bo videl, kakšno sliko lahko sedaj pričakuje http://www.artglass-pottery.com/imagesF/Pot%20Belly%20Baby%20Pig.jpg Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 D:\FOTKE\wasterpeeg.jpg Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 pa še tvoja,.. http://www.research.umbc.edu/~ikep/images/satan.gif Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 hehe...pa she tvoja:D:\FOTKE\anaconda.gif Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 ja, to si pa eno mojih boljših izbral sam glih takrat je bil pust, tako da na galvi nosim masko ps jezik je pa taprav Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 itak de jezik taprau...vse zhenske majo razceplenga... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Še kot otrok sem rad poslušal pravljico o treh prašičkih in o hudobnemu volku . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 dokler nom leva jedu,bo zame pujs kralj zhivali Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Za leva se boš mogu mal bl potrudit. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 bom kr pr pujsu ustau... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Kako gre tist komad od Predina,... jutri bom pujsa razbil . Brez zamere JanjaK. Drgač so mi pujsi zlo pri srcu . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 hehemen bla una fora ushech iz mapetshova: PIGS IN SPACE Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Jaaa to se pa dobro spomnem . Mater kolk so bli glupi . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 bom kr pr pujsu ustau... Lahko imaš pa vse troje, po naravi sem svinjica, včasih prasica v pravem pomenu besede, po horoskopu levinja, po kitajskem pa tiger. Upam, da rad glodaš kosti.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 u kermu razredu si pa zdej? Odvisno od predmeta, ene mam že par let popravce, ene mam pa magisterij .... Drgač sem pa glih ta prava, precej jezikava in se morš zlo potrudit, da neham jezikat, ampak se da, v določenih situacijah in dejavnostih.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Kako gre tist komad od Predina,... jutri bom pujsa razbil . Brez zamere JanjaK. Drgač so mi pujsi zlo pri srcu .Še posebej svinjice, saj vem, midva sva tako v isti državi - Živalskem carstvu, tako da ni druge.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Oh, jest doma s kravicami na parklčkih tik pred depilacijo... Ne maram britvic, ker me spominjajo na zakol, vosek me na sveče in grobove spominja, sprayi rulajo... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Hja morda se tega še ne zavedate ampak dosegli ste najvišjo realnost dosegljivo človeku... hehe lažno realnost Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 SPES PERDITA QUAE IN TEMPLA VENI Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.