Skoči na vsebino

Igre%

pokowc

Recommended Posts

Ali ste že doživeli al okusili ,da vam ljudje, znanci, bližnji preprečujejo dostop , kontakt z drugimi_ ?

Kak ste odreagirali, kak ste se borili.......morda je bla to ljubljena oseba, morda kaka prijetna služba, kakšena trgovska poteza, .........

Deli na socialnih omrežjih

Zaznati oviro

postati ovira

in jo preskočiti

Boj je vsemu oče, je vsemu kralj. Ene izkaže kot bogove, druge kot ljudi, ene naredi za sužnje druge za svobodne. (Heraklit)

uživaj!

Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel.

...veš marsikaj sem doživel, pa se nisem mogu ;v bistvu znau obranit......

najbolj splošno znano je to, da vsaka mama al pa fotr želijo met za svoje potomce vse naj naj...s e pravi, da ga tudi k temu primerno in pretirano ščitijo, napeljujejo in podobno. .......

ne glede koga drugega oškodiš!

:xx!:

Ja to drži. Starši želijo vse naj, naj..otrokom.

Ali pa finta..da kao če bi imel/a svoje znanje pri 18 bi bilo vse drugače.....pa res ne vem, če bi bilo...

Pač te nekaj vleče, da reagiraš, kot reagiraš...se odločiš kot se odločiš..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Starši vzgajajo svoje otroke, dokler so le-ti majhni. Mlado drevo se da upognit, starega ne več - starega lahko samo zlomiš (če se pusti)!

Ko meni mama začne solit pamet (pri mojih 34), ji rečem: "Prej bi me morala to naučiti - zdaj je prepozno." Saj vem, da mi želi dobro, vendar zdaj me ne more več upogibati...

(Sicer se pa na žalost sploh ne zaveda, kakšno fajn hči ima! x^x x:Dx x8Dx x;)x xsuperx )

Zdaj si toliko stara, da se lahko sama... x;)x

Mama je bolj slab izgovor.

Ja seveda, Bobnar! Saj se ne izgovarjam na mamo, da se zaradi nje ne morem spremeniti, upogibati... Pravim samo, da me ne more mama ali kdo drug. Sama pa seveda, kolikor se hočem in zmorem! :palec:

Bobnar, a tebe še vedno mama "upogiba", vzgaja...?

Jaz recem samo: Pih...

Nihce mi ne bo nicesar prepreceval...

Bollj preprecujes, bolj me zanima, in vec moci in trme imam za zadevo potem...

Mama? Ata? Profesor? Policaj?

NOBEDEN. Bom kar jaz povedala in najbolj vedela, kaj je zame kul.

Scasoma jih navadis - se da to izsiliti, skratka - ce imas le dovolj moci - moci pa imas itak toliko, kolikor imas pravic, ki si jih pac izsilis, ker imas -v tem primeru- pac veliko moci.. x;)x x8Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Se popolnoma strinjam s tabo Marsa.... jaz tudi ne maram kontrole od kogarkoli... in vse kar mi prepovedujejo samo še bolj vzbudi zanimanje v meni.... in vse je samo odvisno od časa... :bomb:

Jaz sem svojim staršem pokazala da s prepovedjo ne bodo daleč prišli... pa so me pustil raj... :fiju:

...kaj pa ,če imaš nekoga ful rad, pa ga ne moreš imet, ker ti ga morda okolje ne dopušča, ne pusti, al pa frendi, al pa tudi starši odsvetujejo.....pa se matraš potem to res realno razumet , pa tko....... pa še vedno mladostno kljubuješ........na koncu vidiš, da se je pač to´ moralo zgodit_ in si pustit duhovno razmišljanje.........

ne vem zakaj ne mores biti z nekom ki ga imas rad? Saj bos ti tisti, ki bos z njim, ne pa okolica oz. prijatelji ali starsi... mi je vsec, ce ljudje povedo svoja mnenja... se pa vse ustavi pri tem, ko jih zacnejo vsiljevati... :o|o:

tamara ti kr neki govoriš.......to se je dogajalo in past tense......

´´In temu ti rečeš, da ti želijo dobro, da te imajo radi.........KWA TO ,A SPADA KEJ ZRAVN?

To, da ti ne privoščijo, zihr ne spada k temu, da ti želijo dobro in da te imajo radi. Če bi te imeli radi, bi ti privoščili dobro zate, ne dobro za njih. Ne bi te zavajali in ti vzpostavljali načrtno igrice (kot praviš).

Saj tudi meni se je to dogajalo in past tense... No, jaz jim nisem podlegla (staršem, prijateljem...), ampak sem se pustila naučiti iz lastnih izkušenj...

Saj tudi meni se je to dogajalo in past tense... No, jaz jim nisem podlegla (staršem, prijateljem...), ampak sem se pustila naučiti iz lastnih izkušenj...

:eek:

jha, ko so lastne izkušnje na testu, potem je že prepozno....dobijo drugi pokal :xx!:

o.k.,hvallas za odgovor :palec:

Poko, če te prav razumem, sprašuješ, kaj je bolje:

- poslušat druge (starše, prijatelje...), ki ti govorijo, da neka oseba ni zate,

- al delat po svoje in izkusit na lastni koži, torej sam spoznati, al je zate al ni.

Glej, jaz jih nisem poslušala in sem raje spoznala na lastni koži. Vendar mi zdaj ni prav nič žal. Sem se tako več naučila, kot če bi poslušala druge.

Če bi poslušala druge, ne bi nikoli vedela...

In konec koncev sploh ni nujno, da imajo drugi vedno prav. Lahko bi se zveza, ki so mi jo odsvetovali, tudi izkazala za dobro in trajala...

Jaz se nikoli ne bojim izkušenj. Izkušnje, ki me vlečejo, mi celo predstavljajo en izziv. Tako se v življenju vsaj kaj dogaja.

...kaj pa ,če imaš nekoga ful rad, pa ga ne moreš imet, ker ti ga morda okolje ne dopušča, ne pusti, al pa frendi, al pa tudi starši odsvetujejo.....pa se matraš potem to res realno razumet , pa tko....... pa še vedno mladostno kljubuješ........na koncu vidiš, da se je pač to´ moralo zgodit_ in si pustit duhovno razmišljanje.........

:sori: E sad si me ufatio. Glede ljubezeni do nekoga, ne. To se mi pa še ni zgodilo. To pa mora bit' težka zadeva. Kot vidim tukaj v tej temi, to se je tebi zgodilo Pokowc a ne da x?x x!x Je bla poročena x?x

Ja sam ka mali pao s lipe

veš blo je tku kt v nekem romanu. Ni se v bistvu vedelo pri čem si, ker pač nisem mogu vedet, ker me je okolje zadevalo´se pravi; sem se nedolžno miselno predajau, ne glede na

ne-poslušanje te prečudovite energije w x:Dx

Moram pa povedat, da sem dočakau izpuhtenje ,razblinjanje te neuslišne energije w xcivx

• 2 weeks later...
Ja, se spomnem, da moja mama ni hotela, da se družim z neko punco, ker so govorili slabo o njej. Kasneje sem pač mami dokazala, da vse skupaj je ena velika laž, tako da sem vse rešila na normalen način. Ker drugače...se že vidim....in ker se poznam,, po mojem bi začela jokat in ne vem še kaj vse. To kar hočem, moram imet. x:px Hecam se! Nisem razvajenka!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...