pokowc 25. september 2003 Avtor Prijavi Deli 25. september 2003 ..to je usoda al igra tekmovanja, hmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Pa dobro, poko, a smo nedorasli al kaj?!S kakšno pravico lahko kdo komu preprečuje kontakt z drugimi?Tamara Pravice nimajo, preprečiti pa vseeno poskušajo - poznam take primere... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Torej če ti nekoga branijo videvati, ti pa z lglavo skozi zid. Normalno, tud men je bil prepovedan sadež v najstniških letih, pa sem bila trmasta in svojeglava in dosegla svoje. ampak konec moje trme, prav so imeli žal. Veliko stvari, ki jih je napovedala mama se je uresničilo. Sam pol je bil problem to ji priznat. rabila sem deset let, uh, dolgo, da sm rekla; veš mami, imela si prav glede tega in tega in tega.... Pa hvalabogu nisem dobila odgovora, saj sem ti rekla, ampak žal mi je, da je tako. Tko, da če nekdo se na vse pretege trudi, da bi ti nekaj obranil, je mogoče včasih to dobro pogledati tudi iz njegove plati. še posebni, ko si zaljubljen, takrat je tvoja oseba tko zavita v rožnat celofan. Sicer pa mislim, da ti je vsaka oseba dana v točno določenem času in da ima zate lekcijo, ki se jo moraš, moram naučit, tko da A sem čist mim teme naj se vam naredi lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Ja težko je tole. Vprašanje je kdo ima prav. V bistvu ne, to ni vprašanje. Tukaj se v bistvu sprašujemo, koga poslušat. Res je, da je zaljubljen človek nerealističen, da ne more razmišljati objektivno. S te strani največkrat tudi starši ne morejo, gre le za njihovega otroka. Dejstvo je, da se ljudje ne znamo učit iz napak drugih, zato rabimo lastne izkušnje, zato ponavljamo napake svojih prednikov,... V tem primeru bi rekla, da je potrebno vse tehtno premisliti z vseh možnih zornih kotov in če še vedno misliš, da je to to, potem "go for it", navkljub drugim. Na koncu je prav, da so tvoje napake tvoje. Včasih lahko neizživeta zaljubljenost preraste v veliko obžalovanje in naredi več škode, kot strto srce. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Jaz recem samo: Pih... Nihce mi ne bo nicesar prepreceval...Bollj preprecujes, bolj me zanima, in vec moci in trme imam za zadevo potem... Scasoma jih navadis - se da to izsiliti, skratka - ce imas le dovolj moci - moci pa imas itak toliko, kolikor imas pravic, ki si jih pac izsilis, ker imas -v tem primeru- pac veliko moci.. Tudi meni je moja mama prepovedala zvezo z možem, ker pač ni 100% zdrav, pa sem jo vprašala, če moram preden se v koga zaljubim narest skupaj z njim sistematski pregled, pa če se moram ločiti, če je zdrav, ko se spoznava, pa naknadno zboli. Ker se jaz nekako ne počutim v njeni družbi, sem ji sicer njeno mnenje že zdavnaj odpustila, ne čutim pa kakšne neustavljive želje po stikih. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Se, pa še kako se, pa me je zelo šokirala ne samo iz stališča, da če že nič drugega zastopa človeško vrsto, pa da je tko mimo grede moja mama, pa poleg tega še visoko izobražena na pedagoškem področju . Sploh mi ni blo nič jasn. Kako ona ali kdorkoli po tem, da ga enkrat vidi ve, če bom kdaj v življenju srečna, če je on tisto kar v življenju potrebujem - pa lekcije, ki jih človek dobi iz vsake zveze. Lahko je slab sin, slab prijatelj, dober mož ali pa dober sin, odličen prijatelj, slab mož. Kako lahko kdorkoli razen vpletenega para sploh lahko ugiba? Jaz nikoli ne komentiram kdo za vraga je za skupaj in kdo ne, pa kaj kdo v zvezi išče in dobi, to vesta samo vpletena in se mene sploh ne tiče. Jaz vsakomur privoščim, da iz vsake zveze dobi tisto kar v tistem trenutku potrebuje, pa naj bodo lepi trenutki, ljubezen ali pa lekcije... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.