Stella 19. april 2003 Prijavi Deli 19. april 2003 Zlata ribica, dej mi prosim pomagaj s telefonskim klicom neke meni posebne osebe, ki bi me osrečila do konca! Prooooooooooooooooooooooossssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm nej me pokliče!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. april 2003 Prijavi Deli 21. april 2003 In A te je poklicu Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Če ti je v zvezdah zapisano BO, če ne, NE bo, nič hudega počakaj na naslednjega ki te bo poklical. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 No...pa smo izgubili Stello; vsi ji pravte...naj jo pokliče, poklical jo je, pa je več ni na forum...Grrrr....Nič klicanja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Stela Le kako naj te pokliče (pokličem), če pa nisi napisala svojega telefona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Sanjalica, Vojko - ... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Zlata ribica, zelim si da tudi mene poklice meni dragi osebek in ugotovi svojo zmoto!!! Prosim Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Prosim, prosim, prosim ... Ne zase...za svojega dobrega prijatelja...Aakhuta....prosim.... eno mlado, luštno, zateženo, južnjakinjo, z južnim temperamentom...ki bo Aakhuta omrežila... in da se nam Aakhut nekoč oglasi...s tipkovnice, ki ne bo imela ne č-jev, ne ž-jev, ne š-jev, ampak bo na njej - cirilica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Hihi, tale je pa mal zlehtna A slovenke pa nis(m)o dost dobre zanjga? Sej znamo bit tut divje pa neukrocene, pa ga lohka praskamo Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Če si nečesa močno želiš se ti bo želja uresničila...Potrpežljivost ti bo prinesla vso srečo tega sveta.... Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Star12 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Stella.Kaj sedaj...Te je poklical al` ne... hmmm Ma ta je pa dobra, glej jo, še skoz ja na telefonu... Se mi je zdelo... Uživaj v pogovoru Z njim... Citiraj Simona-simsi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.