nosorog 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Šit. Pozabil, da je danes dan Zemlje.Ampak slučajno sem ravno danes usklajeval energije v enem stanovanju z Zemljo in kozmosom. Ql. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2004 Avtor Prijavi Deli 22. april 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 prouzaprou tale dan she najbl intenzivno praznujejo na zhalahso vsi pod zemljo 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 prouzaprou tale dan she najbl intenzivno praznujejo na zhalahso vsi pod zemljo 666 zlomkou....tralalaZ veseljem opažam, da si "po vrnitvi" vsaj tok odbit, kot si bil prej. Ql. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 prouzaprou tale dan she najbl intenzivno praznujejo na zhalahso vsi pod zemljo 666 zlomkou....tralala kaj pa jamarji? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 kaj pa komunalni delavci k po kanalih shetkajo 666 zlomkastih zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 prouzaprou tale dan she najbl intenzivno praznujejo na zhalahso vsi pod zemljo 666 zlomkou....tralalaZ veseljem opažam, da si "po vrnitvi" vsaj tok odbit, kot si bil prej. Ql. ooooo....hvala 666 odbitkou ino pribitkou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 prouzaprou tale dan she najbl intenzivno praznujejo na zhalahso vsi pod zemljo 666 zlomkou....tralala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Hvala Marsa, in zemlja, name ob 21. uri še posebej računaj! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Petek popoldan kosim travo in premišljujem o dnevu zemlje. xrosexPriplava vprašanje - kako si pa včeraj občutil zemljo. Osvečujem pretekle občutke in se zavem: ob postu danes je dan zemlje je bil datum 22.4. O, 666 zlomkou! Minuto pred deveto se zavem obljube, ki sem jo dal zemlji. P.S.Med košnjo sem izgubil vijak.Hitro sem ga našel, ne pa matice. Vzamem detektor kovine in prečešem velik kos trave. Nič. Mudi se mi, kosim naprej brez ročaja. :o|o: Na drugem koncu vrta mi glavo samodejno obrne na stran, zagledam podložko. Zraven še matica.... Najlepša hvala za darilo, si mi prišepnila, ti, zemlja? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Dogodki po sloveniji 2008:http://www.mod.mop.gov.si/2008/dnevi/dan_zemlje.htmLokacije ciscenja v aprilu:http://www.danzemlje.si/ Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2010 Avtor Prijavi Deli 22. april 2010 Danes je svetovni dan naše ljube uboge Zemljice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 22. april 2010 Prijavi Deli 22. april 2010 oj vsem ki boste posvetili 3min. naši prelepi zemljici tudi jaz bom pošiljal energije kolikor je le mogočehvala da si me spomnila in pa veliko sreče lpDomen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.