Skoči na vsebino

ženske zadeve

astra

Recommended Posts

Mi je Aakhut dal idejo... x;)x

A je vašim dedcem tut tko težko povedat, ej, lepo te je slišat...mal te že pogrešam, kdaj prideš.... x?x

To je itaq jasno...po njihovo...bolj je pomembno kolk megabajtov prenosa ma PC...

:V:

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 54
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:wub: Moram rečt, da pri nas doma ni teh težav. Moj dragi pri tem celo pretirava, čeprav sva že več kot 10 let skupaj. Kdaj pa kdaj ga zanese med "tehnične stvari", t'ko da se spozabi, ampak to je malokrat. xsrcx Če je pa slabe volje, pa če mi ne deli komplimentov, sem kar jezna...in prestrašena da kaj ne štima. Najbrž ni dobro, če tega ni in ni dobro, če je tega preveč. Kaj menite? :flower:
Love is hello and goodbye...until we meet again....

Moram rečt, da s tem sploh nimam težav. x:)x Vsake toliko časa pade kak kompliment, včasih je pa dovolj tut kak vroč pogled :onfire:. So pa dejanja tista glavna, ki mi povejo, da me ljubi. xsrcx Je pa zanimivo, da on pa sploh ne zna sprejet komplimenta. x?x x?x

LP

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Jaz bi pa prašau: a je še kje ktera ki zna to cenit?  x^x

Zakaj cenit, to da mi reče, da me ima rad? :xx!:

Mu bi morala biti hvaležna, zato ker mi to pokaže oz. pove? x?x

Jaz se trudim ljubezen vračat z ljubeznijo, ne pa s hvaležnostjo! xsrcx xsrcx xsrcx

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Pa saj ne govorim o pretiravanju...komplimentih...samo lepo je včasih tut SLIŠAT, da je nekomu do tebe...tut če to veš...Astra

ja g.Astra, res je..te jest razumeti, ker pač se zavem, kaj so spontane ljubeče besede v pravilnem trenutku :palec:

Nevem, a je treba vse to nakazat znat? al avtomatsko ni tip tak, ki bi blo vse to v njemu , ha?

:vragec:

po moje che to povesh enkat na dan je chist coool

che morsh pa to ponavlat u nedogled, pa she čpo telefonu....pol se pa zadeva poplitvi, sprazni, postane nekako samoumevna, brez pomena...bla bla bla

:vragec: -u se ne lub nakladat u tri dni kr neki......ma vas pa useen rad

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ooo, :vragec: ...cooool...jest bi točno tacga mela...

da bi mi vsaj tupatam...povedal kej tacga... x;)x

"moj" pa pravi...če sem s teboj...je itaq vse jasno...pa tega ni treba posebi govort... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

menim, da je treba ženske znat cenit, ne pa vzgajat sprot, se prav, da rabjo poklone kt besedne al pa kt nenadne, spontane prijeme; se mi pa zdi, da je sam bližina kt,da bi bilo potlej telo´na rastavi; človek ni vezan´ z polenom, vezan˝ je z bitjem .

naučit se negovat, žal x:Dx

http://www.astrologija.org/forum/index.php...=ST&f=29&t=1333

ASTRA, tud jaz se rada pocrkljam in slišim kakšno lepo sladko besedo na moj račun in ko se mi zahoče tega, jaz kar rečem....

Sicer, pa so moški tako ali tako iz drugega planeta - in prav je tako. Če ne bi bilo tako, bi bilo preveč dolgočasno....

Za boljše razumevanje moškega spola, vam nekaj pošiljam (seveda, če mi bo ratal) xnckrivx x;)x x;)x x:)x

ŽAL NI MI RATAL, NEKEJ MI ŠTEKA. RAČUNALNIŠKO TEHNIČNE stvari mi gredo bolj slabo izpod rok. Bom vprašala in ponovila vajo!

Do takrat pa LLLLLLLLLP

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

• 3 weeks later...
menim, da je treba ženske znat cenit, ne pa vzgajat sprot, se prav, da rabjo poklone kt besedne al pa kt nenadne, spontane prijeme; se mi pa zdi, da je sam bližina kt,da bi bilo potlej telo´na rastavi; človek ni vezan´ z polenom, vezan˝ je z bitjem .

naučit se negovat, žal  x:Dx

http://www.astrologija.org/forum/index.php...f=29&t=1333

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: Ženske smo bogu hvaležne za take tipe!!!

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

• 2 years later...

kot nalašč....tole glih sem paše...

glih včeri sm zvedla da sta šla ena dva narazn...dva mejhna otroka mata, sam tip je enostavno šov....in je zdej totaln prasec xrolleyesx

blo je pa tko da jo je mel grozno rad in je to tud pokazov.....njej pa kot da je nerodn, kt da ji gre na živce....pa enkrat ji je vpričo vseh dal zapestnco, pa pokleknu in tam vpričo vseh izpovedov svojo ljubezn, ona ga pa napizdla totalno xrolleyesx zdej mu je pa dokurčlo videt, ji je reku naj se mal pošlihta pa preštudira....ka hujšga.....on je baraba zdej, ona pa boga :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

sam je res xrolleyesx js sm ji pa kr rekla da se čudim da ni že prej zgasnu :o|o:

sm pa tahujš kriminalc zdej.....mi je zamerla ful, sam jebi ga.....nam zdej podpihvala pa njega v drek tlačla, ga tak ona zadost....pa lohk bi vedla da ne more men jamrat o tem k vem kok je blo....sej ni fajn ostat z dvema otrokama sam, sam prej bi gruntala.....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...