astra 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 Mi je Aakhut dal idejo... A je vašim dedcem tut tko težko povedat, ej, lepo te je slišat...mal te že pogrešam, kdaj prideš.... To je itaq jasno...po njihovo...bolj je pomembno kolk megabajtov prenosa ma PC... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 Moram rečt, da pri nas doma ni teh težav. Moj dragi pri tem celo pretirava, čeprav sva že več kot 10 let skupaj. Kdaj pa kdaj ga zanese med "tehnične stvari", t'ko da se spozabi, ampak to je malokrat. Če je pa slabe volje, pa če mi ne deli komplimentov, sem kar jezna...in prestrašena da kaj ne štima. Najbrž ni dobro, če tega ni in ni dobro, če je tega preveč. Kaj menite? Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 .....treba dajat povod˝ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. april 2003 Avtor Prijavi Deli 23. april 2003 Ja, Bobnar JAZ znam to cenit... Pa saj ne govorim o pretiravanju...komplimentih...samo lepo je včasih tut SLIŠAT, da je nekomu do tebe...tut če to veš... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Moram rečt, da s tem sploh nimam težav. Vsake toliko časa pade kak kompliment, včasih je pa dovolj tut kak vroč pogled . So pa dejanja tista glavna, ki mi povejo, da me ljubi. Je pa zanimivo, da on pa sploh ne zna sprejet komplimenta. LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Jaz bi pa prašau: a je še kje ktera ki zna to cenit? Zakaj cenit, to da mi reče, da me ima rad? :xx!: Mu bi morala biti hvaležna, zato ker mi to pokaže oz. pove? Jaz se trudim ljubezen vračat z ljubeznijo, ne pa s hvaležnostjo! Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Pa saj ne govorim o pretiravanju...komplimentih...samo lepo je včasih tut SLIŠAT, da je nekomu do tebe...tut če to veš...Astraja g.Astra, res je..te jest razumeti, ker pač se zavem, kaj so spontane ljubeče besede v pravilnem trenutku Nevem, a je treba vse to nakazat znat? al avtomatsko ni tip tak, ki bi blo vse to v njemu , ha? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 po moje che to povesh enkat na dan je chist coool che morsh pa to ponavlat u nedogled, pa she čpo telefonu....pol se pa zadeva poplitvi, sprazni, postane nekako samoumevna, brez pomena...bla bla bla -u se ne lub nakladat u tri dni kr neki......ma vas pa useen rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. april 2003 Avtor Prijavi Deli 23. april 2003 Ooo, ...cooool...jest bi točno tacga mela... da bi mi vsaj tupatam...povedal kej tacga... "moj" pa pravi...če sem s teboj...je itaq vse jasno...pa tega ni treba posebi govort... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 bemu astra mash konchn inteligentnga tipa se chist strinja iz nemu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 menim, da je treba ženske znat cenit, ne pa vzgajat sprot, se prav, da rabjo poklone kt besedne al pa kt nenadne, spontane prijeme; se mi pa zdi, da je sam bližina kt,da bi bilo potlej telo´na rastavi; človek ni vezan´ z polenom, vezan˝ je z bitjem .naučit se negovat, žal http://www.astrologija.org/forum/index.php...=ST&f=29&t=1333 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. april 2003 Avtor Prijavi Deli 23. april 2003 Mick, lepo in pošteno si povedal... jest sem se pritoževala sam zato, ker se mi zdi, da je med NON STOP in NIKOLI še veliko nians... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. april 2003 Avtor Prijavi Deli 23. april 2003 Slabe izkušnje Bobnar?... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. april 2003 Avtor Prijavi Deli 23. april 2003 Mick, Všeč mi je, popolnoma si razumel, o čem sem govorila... Hm, tvoja bejba zna bit presenečena... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 ASTRA, tud jaz se rada pocrkljam in slišim kakšno lepo sladko besedo na moj račun in ko se mi zahoče tega, jaz kar rečem.... Sicer, pa so moški tako ali tako iz drugega planeta - in prav je tako. Če ne bi bilo tako, bi bilo preveč dolgočasno.... Za boljše razumevanje moškega spola, vam nekaj pošiljam (seveda, če mi bo ratal) ŽAL NI MI RATAL, NEKEJ MI ŠTEKA. RAČUNALNIŠKO TEHNIČNE stvari mi gredo bolj slabo izpod rok. Bom vprašala in ponovila vajo! Do takrat pa LLLLLLLLLP Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 http://www.astrologija.org/forum/index.php...t=ST&f=29&t=996 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 menim, da je treba ženske znat cenit, ne pa vzgajat sprot, se prav, da rabjo poklone kt besedne al pa kt nenadne, spontane prijeme; se mi pa zdi, da je sam bližina kt,da bi bilo potlej telo´na rastavi; človek ni vezan´ z polenom, vezan˝ je z bitjem .naučit se negovat, žal http://www.astrologija.org/forum/index.php...f=29&t=1333 Ženske smo bogu hvaležne za take tipe!!! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Pokowc, ti znaš tako lepo popihat na žensko dušico. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 jah sej, se prilagodim zahtevi, ki je nehote zavibrirana , zato moram vedno igrat, da se kaj ne skuha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Yeah,Mr. Jeff , ti s moj človk. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Zenske zadeve, pa nic not???treba prec popravt tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 že več kot dve leti je bla tema tle.... ...čist tu mač..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 kot nalašč....tole glih sem paše...glih včeri sm zvedla da sta šla ena dva narazn...dva mejhna otroka mata, sam tip je enostavno šov....in je zdej totaln prasec blo je pa tko da jo je mel grozno rad in je to tud pokazov.....njej pa kot da je nerodn, kt da ji gre na živce....pa enkrat ji je vpričo vseh dal zapestnco, pa pokleknu in tam vpričo vseh izpovedov svojo ljubezn, ona ga pa napizdla totalno zdej mu je pa dokurčlo videt, ji je reku naj se mal pošlihta pa preštudira....ka hujšga.....on je baraba zdej, ona pa boga Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 uh kolk je tega.... vedno je 'ona boga'. kakor obrnes... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 sam je res js sm ji pa kr rekla da se čudim da ni že prej zgasnu sm pa tahujš kriminalc zdej.....mi je zamerla ful, sam jebi ga.....nam zdej podpihvala pa njega v drek tlačla, ga tak ona zadost....pa lohk bi vedla da ne more men jamrat o tem k vem kok je blo....sej ni fajn ostat z dvema otrokama sam, sam prej bi gruntala..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.