Skoči na vsebino

ženske zadeve

astra

Recommended Posts

Sej ni edini primerek Todika! Namesto da bi ženska uživala in vračala nežnosti jih zavrača,...razlogov je seveda več.....od čustvene hladnosti do dotičnega,...vzgoje,..ali pa se ji preprosto ne ljubi (ima preveč dela samo s sabo).

Hm, moški so drugačni,...na srečo x:)x ....sam trdim, da še tak "mačo" potrebuje potrditev s strani ženske - "njegove" ženske.....žal se tega marsikatera ne zaveda,.....žal na svojo škodo! x:px

lp

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 54
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jp...

sam najbolj pa preziram sinfanje cez (ex) tipa/bejbo, ce je prej bla blazna love...

To pomen, da pljuvas po sebi, saj si TI tisti, ki je bil z njim, nekoc je bil OK al kaj?

in CIST se je spremenil, in ti pa ne? x:o)x

aja ne NI bil OK, ja za bozjo voljo, kaj pa si pol rinil z njim/njo? xrolleyesx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

js tud mislim da tipi rabjo to.....tisto nežnost, crkljanje....pa je lohk še tak dec.....

pa recimo pol ko so otroc dost bab misli da majo zdej prvezanga, da družine pač ne bo razdru, ker se to pač ne dela.....lajf in odnos pač je kakršn je.....pol pa se zgodi so pa djedi prasci xrolleyesx

ja marsa tega tud js ne bom nikol zastopla.....taprvo se majo ful radi kao, pol k grejo pa narazn pa sovraštvo totalno.....kaj mi je blo da sm bla z njim....ja čudno res :o|o: pa ful je tega res...sam gledaš pa se čudiš :eek: greš narazn, ok, pač greš, sam u tistmu cajtu ko si bil skup je pa zihr blo nekej lepih stvari....pa se to pozabi pol

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Točno tako Marsa!

Sej ne gre za sam razpad veze, gre predvsem tudi za način!

Pa še nekaj; moja bakica je bla rojena v konec prejšnjega stoletja (za info gled trad.vzgoje), pa mi je nekoč v puberteti rekla tole: ni problem "dobiti" moškega - to zna vsaka - oz.skoraj vsaka, "zadržat ga", terja od nas že nekaj znanja, da pa moški naredi v svojem imenu (v svojem interesu - to vzame za svoje) stvar ki jo želi ženska, je pa umetnost.....dajaj mu tisto kar potrebuje, da dobiš tisto kar si od njega želiš....preprosto bodi in ostani ženska!

Preprosto ne? x:)x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Preprosto???? Ne bi rekla! Biti in ostati ženska ni preprosto, če si obkrožen z ljudmi, ki to v tebi zatirajo. Jaz šele zdaj prihajam nazaj na tisto žensko, ki sem bila pred časom, pa sem jo enostavno izgubila, zaradi različnih vplivov, zaničevanj.....Nekoč me je bilo sram, da sem ženska. Na srečo sem zdaj našla moškega, ki je znal prebuditi žensko v meni!

Lahko se mu le zahvalim za potrpežljivost. Bila sem obupna!

It's a dog eat dog world

ah kje saj ne gre za to...

ampak ko si Z njim, si kul pac... ko in ce pa nisi, pa da si tud kul pac. :)

pol jaz ne bi bla z mitjo recimo, ce bi tko za prmej jemala. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>a ste res čist ziher, da je treba tipa zadržat za vsako ceno?......

urannaascendentu.press

niti slučajno......js osebno nisem prpravljena nič ekstra počet zato da bi ga zadržala....z mano je zato ker sam hoče......in jas preprosto sem kar sem......in če mu gdaj ne bo odgovarjalo, bo pač šel verjetno....mam rajš recimo da me pusti kt pa da umre......u večini primerov je pa verjetno obratno......

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ja, valjda... sam to hocem rect, v bistvu, da gre itak sam zato, kaksen si TI SAM V ODNOSU.

sam v TEM je zame point.

Picasso

Guest mačona
Včasih ne znam cenit to, kar imam. On je nežen, se rad carta, vsak dan mi reče:"Rad te imam.", kuha, pospravlja, vse se dogovoriva, ne sili ne seksat, če mi pač ni. Včasih mi je v breme, ker pač je kruta resnica, da nisem človek, zaljubljen v ljubezen in pretrane nežnosti. Pa rada mam plac zase.

<{POST_SNAPBACK}>:switz: ...ok...sej se mi je zdelo, da to ni tolk zabetonirano....mnenje mislim....

x:Dx

Men če ne daje tisto kar kot ženska potrebujem, tudi vračam čez čas ne....in?....kaj zdej?....oba nezadovoljna....in?....ostat skupaj zaradi dolžnosti?...kake pa?.....vzorca familiy?......ne. x:)x

Ampak, ni bilo tako mišljeno v prejšnjih postih! MIšljeno je bilo, da marsikatera ženska v moškem ne najde tisto kar želi oz potrebuje, ker tega v njem ne poišče, oz.ga ne vzpodbudi, oz točnje ga ne nauči da bi ji to znal dajat. x:px

lp

<{POST_SNAPBACK}>:palec: lepo to slišat x:Dx

vendar ne razumem, zakaj si se držala ljudi, ki so v tebi zatirali ženskost.

Po večini je bil to moj fotr....njega se pa nisem držala, sam na žalost nisem mela izbire...sej veš kaj pravjo, pol si pa še partnerja iščeš, k je tvojmu fotru podoben in sem na same take naletela. No ampak, zdej je tega konec xDDx xsrcx

It's a dog eat dog world

...mislim, da je moj najvecji problem, da zenski v sebi ne pustim dihat... :C:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Včasih res ne dojamejo, tut ko tko očitno pogledaš-rabm se crkljat, ti pa itak reče,da si čudna,k tko čudn škilš al pa kej.

sicer moj kr hitr dojame kaj rabm, če ne mu pa hitr povem.

ker mislim,da če se jaz lahko njemu posvetim pa vse,se bo pa tut on men-to more bit vzajemno.sej ne,da se more plazit po men, ko se jaz zmislim,vseen pa tut js rabm čutit pa da mi pokaže to.

je pa res, da se eni dedci obnašajo, kokr, da si morš zaslužit, da te mal poboža

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

<{POST_SNAPBACK}>

je pa res, da se eni dedci obnašajo, kokr, da si morš zaslužit, da te mal poboža

Se,.....pa se jim da hitr "dopovedat", da si morjo prslužit, da ti lohka pozornost namenjajo oz se približajo,.....se mi zdi.

lp

<{POST_SNAPBACK}>Preprosto???? Ne bi rekla! Biti in ostati ženska ni preprosto, če si obkrožen z ljudmi, ki to v tebi zatirajo.  Jaz šele zdaj prihajam nazaj na tisto žensko, ki sem bila pred časom, pa sem jo enostavno izgubila, zaradi različnih vplivov, zaničevanj.....Nekoč me je bilo sram, da sem ženska. Na srečo sem zdaj našla moškega, ki je znal prebuditi žensko v meni!

Lahko se mu le zahvalim za potrpežljivost. Bila sem obupna!

Popolnoma te razumem :palec: sem podoben primerek v malo drugačni obliki.Ko mož pozabi,da ima ženo doma,ki potrebuje ljubezen,nežnost,prijaznost,potrditev in tako dalje.Samo zato,ker je deloholik.

Zato poiščeš sebi primerno dušo,da ti nudi vsaj tiste nežne trenutke in ljubezen,ki je v zakonu lahko iz strani moža že pozabljena.Saj to sodi k potrditvi ženskosti.Seveda ostati moraš ženska,da lahko tudi vračaš.

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

...al ji pa preveč... x;)x

...zanimivo... takega mnenja so pa res cist vse mozace, ki jih poznam.. x:Dx :vragec: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Čvekasta baba si, da veš!!! x:Dx  :vragec:  x;)x

:frog: :frog:

Frank Zappa

...tudi jaz te imam rad...

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...