pokowc 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 ......kak se vam zdi nova scena na tv dnevniku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 nisem vidu, bom pogledau Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 Kriza!In čista kopija 24UR od POPa.Prejšnja mi je bila bolj všeč in trapasto je, da ne najdejo neke izvirne ideje... Celo cela zasnova je kopirana (sklopi itd...) Meni je bedno! Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 No ja saj je bivši popovc v dnevniku, najbrž so veliko zamisli pobrali od njega. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Dolgočasni ratujejo tud tlele. (pa kdo jih ma cajt gledat eno uro?) užuvajte Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Podoba mi je čist adijo. Čist preveč rdeče barve. LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2003 Avtor Prijavi Deli 23. april 2003 ja res je, bivši popovci so pripeljali marsikakšni idejni design......ja preveč rdeče, se pravi, da se bodo oni morali prilagajati sceni zadaj, hHEEEE, obleke kombinirat, wuheeee, Men se zdi scena podobna enmu dnevniku iz YU,še od prej.... ..ja začenja se že ob 19h,fulk se še ne mure privajati gre se zato menim, da je rabil Naš nacionali tv dnevnik razgibano prenovo Dinamika! Vedno so bili skopi z novicami, fulk rabi širše zanimivosti, Več posnetkov, menim da pop tv to nudi; so naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Men so pa ful všeč. In Odmevi so mi še boljši. 24 ur na POP TV se mi zdi preveč tragično obarvan. Sicer pa gledam mal enga, mal druzga (istočasno - mam dve televiziji v istem prostoru, ker se z možem vedno skregava kdo bo kaj gledu). Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2003 Avtor Prijavi Deli 23. april 2003 Men so pa ful všeč. In Odmevi so mi še boljši. 24 ur na POP TV se mi zdi preveč tragično obarvan. Sicer pa gledam mal enga, mal druzga (istočasno - mam dve televiziji v istem prostoru, ker se z možem vedno skregava kdo bo kaj gledu). aha, tut pr nas bo tako. brez kreganja, ane, heeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Dobra tema, Pokowc! Novi Dnevnik oz. bolje - nova podoba mi ni prevec vsec iz preprostega razloga - zdi se mi nekarizmaticna, medla, kar nekako gre skozi in se ne zacne kul...No, predvsem to - neatraktivna podoba - zastarela, ceprav so hoteli bit moderni. Sicer pa kar rada gledam - 24 ur ne gledam velikokrat, vendar cesto srfam z daljincem in gledamo gibljivo in elasticno oba programa (pa ceprav imamo samo en televizor).Prvic je na vsem nivoju bolj... no, drugacen nivo je, drugic pa se mi vcasih zdijo kar ene novice, samo da je nekaj... Malo dolgocasno in malo mimo. Delajo senzacijo iz narobe parkiranega kolesa ipd. Dnevnik se mi zdi veliko kvalitetnejsi, nenazadnje zaradi jezika (ceprav so se tudi ti pokvarili), saj me moti nepismenost pri teh, ki naj bi obvladali jezik. To me zelo moti.Tudi razvlecenost me moti, vseeno pa mi je v bistvu kar kul, da je eno uro. Meni pa se ne zdi, da bi iz zlehtnobe ali da bi hoteli na vsak nacin kopirati popovce.Jaz pa jim kar verjamem, ko pravijo, da je to zato, ker pac hocejo ugoditi folku - saj je res tako...Vecina folka ima rada bolj 'rumeno' obarvana porocila in novice, pa so se najbrz odlocili, da bodo malo manj zapeti in se nekoliko prilagodili folku, kar je ok.Sledijo trendom, pac (koliko so pri tem uspesni, vsaj vizualno, je potem druga pesem).A Novice pa se mi zdijo kar na nivoju.Pa tudi voditelji so mi kar vsec, se posebej Manica Janezic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 http://www.mladina.si/tednik/200316/img/t-foto_display.jpg zoprn jih nima rad Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 zirosi jih tko al tko nima rad ampak kwa si mi ukaradu ma teba zmer manj rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. april 2003 Avtor Prijavi Deli 24. april 2003 današnja Mladina št.16-rdeča groza...sedaj izgleda tako kot sex talk show....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2003 Prijavi Deli 25. april 2003 Oh, no, ja... kot sex show pa najbrz Dnevnik se zelo zelo dolgo ne bo zgledal... ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 No ja,mal bodo naročnino povišali,pa se bo obneslo. Scena je pa bedna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Hehehehe, ste pa precej alergični na rdečo barvo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Star12 3. maj 2003 Prijavi Deli 3. maj 2003 Rdeča Res preveč SEVA ... Meni je bilo boljše prej. Sem ravno včeraj OPAZLA, pa nisem mogla verjet, da je to TV - Dnevnik... Rdeča...juhhhh... O.k... Citiraj Simona-simsi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Upam, da majo dost rdečih cunj za kombinirat. Rdeča barva je preveč agresivna. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Rdeča je Energija in ne Agresija. Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. maj 2003 Prijavi Deli 8. maj 2003 Upam, da majo dost rdečih cunj za kombinirat. Rdeča barva je preveč agresivna. look who's talking Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.