pokowc 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 .......kaj pravte o njih.......vera dovoljuje imet več partnerjev hkrati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 Ja, moškim... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 Svoboda, enakoprvnost spolov... to je to... kje? Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 Ooohhooo, bolan da je meni biti mormon, ja bi to kreso 7 puta na dan. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Sem zadnjič brala, da postajajo različne skupnosti, kjer je več partnejev, vedno bolj IN....dve ženski, en moški...dva moška ena ženska ( )... Če je to stvar dogovora in se vsi soudeleženi strinjajo, zakaj pa ne ... Pri mormonih je drugače.Ženske nimajo nobenih pravic in svobodnega odločanja.V takšne zakone jih PRISILIJO...starši...okolica... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Vera jim že dovoljuje, zakon pa ne Če ne jih amerikanosi ne bi trpeli uživajte Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 vera dovoljuje imet več partnerjev hkratiRes je, ampak samo moškim, ženske so pri njih več ali manj za to, da rodijo. Če imajo srečo, lahko pridejo gnjavit v Slovenijo in se naučijo slovenščine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2003 Avtor Prijavi Deli 23. april 2003 ...kaj potem se ne izzivljajo spolno ,domače......? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 vech zhen,vech tashch jebesh bigamijo je za samski stan Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Je, samski, to je to Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2003 Avtor Prijavi Deli 23. april 2003 Je, samski, to je to se pravi, sam v svojem prostoru, sčasoma sprostit nagon; menim, da je treba take dat v komune,heee... sej samostani so še vedno prisotni; no ja, tko smo se hecali, ko smo bli še mlajši.........spoznavam pa, da če ima nekdo tak izbran layf, da zihr moraš bit tak tip karakterja sam samski človek ne glede na spol, pa tut prej morda zboli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Vera jim že dovoljuje, zakon pa ne Če ne jih amerikanosi ne bi trpeli uživajte Mormoni so "amerikanosi"! Imajo celo svojo državo, ki se imenuje Utah, z glavnim mestom Salt Lake City. Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Vendar so si ji zato morali odrecht Utah se je prikljuchil, ko so se odrekli bigamiji uživajte Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 to, kar si napisal res ne morem komentirati. Vprašanje bigamije je bilo sigurno še aktualno v času, ko je Arthur Conan Doyle pisal o Sherlocku. Kdaj so bigamijo zakonsko prepovedali ne vem, bom pa ob priliki raziskal, kakor tudi vključitev Utaha v ZDA. Dejstvo pa je da so Mormoni "amerikanosi", tako kot praviš ti in ta krščanska sekta je nastala v ZDA! Imajo pa nekatere poglede, ki so mi zelo všeč. Npr., če si komunist ali imaš rdeče misli, si ga najebal in to zelo hudo. Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 Kljuka, južnaki so se za priključitev morali odpovedati sužnjelastništvu, mormoni pa bigamiji Če se ne bi, bi jih pa po pički dobili (slej ko prej) (izvajanje tega zakona v praksi, je pa mogoče res podobno izvajanju enakosti z zamorci uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 Je, samski, to je to se pravi, sam v svojem prostoru, sčasoma sprostit nagon; menim, da je treba take dat v komune,heee... sej samostani so še vedno prisotni; no ja, tko smo se hecali, ko smo bli še mlajši.........spoznavam pa, da če ima nekdo tak izbran layf, da zihr moraš bit tak tip karakterja sam samski človek ne glede na spol, pa tut prej morda zboli Samski, mislm da živiš sam, ker si zadovoljen s seboj. za to je potrebno imeti visoko stopnjo samozaupanja. Mislim da v samostan vstopajo slabiči, osebe, ki bežijo od realnega sveta. Tam ne živijo samostojno življenje. Ponavadi je samostansko življenje podrejeno kolektivu in strogim pravilom. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. april 2003 Avtor Prijavi Deli 24. april 2003 Samski, mislm da živiš sam, ker si zadovoljen s seboj. za to je potrebno imeti visoko stopnjo samozaupanja. Mislim da v samostan vstopajo slabiči, osebe, ki bežijo od realnega sveta. Tam ne živijo samostojno življenje. Ponavadi je samostansko življenje podrejeno kolektivu in strogim pravilom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 25. april 2003 Prijavi Deli 25. april 2003 He,he,včeraj je bil prjatu pri meni,pa visiva na balkonu in nekaj modrujeva,....pa pravi on:ej ta star mam neke probleme,..pa pravim;kva eksistencialne al osebnostne,...ma ne eksistenca je OK,za dva pira mam zmeraj dovolj v žepu,...aha osebnostne, pravim,...pa pravi on:ti pejva midva pa tvoja lubica med mormone,...pa pravim,a ni ravno obratno,en mož več bab,...pa pravi bomo mal na glavo obrnili,...ma ja ne, pač ne bomo mormoni,ampak hormoni,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. april 2003 Prijavi Deli 25. april 2003 je pa prjazn tale tvoj prjatu, de ti je dovolu svojo pichko sabo uzet.... mormoni al hormoni....usi k men Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 25. april 2003 Prijavi Deli 25. april 2003 Hja,ta moj prjatu je res pravi prjatu,..,sam tud ti si spomladansko naspidiran Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. april 2003 Avtor Prijavi Deli 25. april 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Jaz sem se pogovarjala z njimi pa so se mi zdeli kar o.k. no sicer pa je na začetku vedno vse fajn, sredico spoznaš po določenem času in hudo, če je gnila. Ko sta mi razlagala o krščanstvu in jezusu in tako...sem ju vprašala, kje pa je bog, če dovoli, da se takšne grdobije dogajajo....odgovora mi nista dala....sta obmolčala in zamenjala temo. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 To so sami Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 sta obmolčala in zamenjala temo.To baje Jehovine priče tudi delajo ... eee, pa ve kdo, so mormoni vegiji ? Ee, pa jehovine priče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 To je to, kar nas zanima v zvezi z Mormoni?Bigamija?A kaj drugega imajo tudi, po cemer so znani?A zastopajo kaksno ideologijo?Ali imajo kaj pametnega za povedati?Kaj neumnega?Ali morda avtor teme kaj vec ve o tem ali se razumevanje mormonov in debata o njih nanasa res zgolj na njihove spolne oz. partnerske navade? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.