Skoči na vsebino

Mormoni

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 53
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sem zadnjič brala, da postajajo različne skupnosti, kjer je več partnejev, vedno bolj IN....dve ženski, en moški...dva moška ena ženska ( x8Dx )...

Če je to stvar dogovora in se vsi soudeleženi strinjajo, zakaj pa ne ... x^x

Pri mormonih je drugače.Ženske nimajo nobenih pravic in svobodnega odločanja.V takšne zakone jih PRISILIJO...starši...okolica...

:V:

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

vera dovoljuje imet več partnerjev hkrati

Res je, ampak samo moškim, ženske so pri njih več ali manj za to, da rodijo. Če imajo srečo, lahko pridejo gnjavit v Slovenijo in se naučijo slovenščine.

Je, samski, to je to x:)x

se pravi, sam v svojem prostoru, sčasoma sprostit nagon; menim, da je treba take dat v komune,heee... sej samostani so še vedno prisotni; no ja, tko smo se hecali, ko smo bli še mlajši.........spoznavam pa, da če ima nekdo tak izbran layf, da zihr moraš bit tak tip karakterja :eek:

sam samski človek ne glede na spol, pa tut prej morda zboli :eek:

Vera jim že dovoljuje, zakon pa ne x^x

Če ne jih amerikanosi ne bi trpeli x;)x

uživajte

x:Dx Mormoni so "amerikanosi"! x:Dx Imajo celo svojo državo, ki se imenuje Utah, z glavnim mestom Salt Lake City. x;)x :D

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

x:Ix to, kar si napisal res ne morem komentirati. Vprašanje bigamije je bilo sigurno še aktualno v času, ko je Arthur Conan Doyle pisal o Sherlocku. Kdaj so bigamijo zakonsko prepovedali ne vem, bom pa ob priliki raziskal, kakor tudi vključitev Utaha v ZDA.

Dejstvo pa je da so Mormoni "amerikanosi", tako kot praviš ti in ta krščanska sekta je nastala v ZDA!

x^x Imajo pa nekatere poglede, ki so mi zelo všeč. Npr., če si komunist ali imaš rdeče misli, si ga najebal in to zelo hudo. :palec:

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Kljuka, južnaki so se za priključitev morali odpovedati sužnjelastništvu, mormoni pa bigamiji x;)x

Če se ne bi, bi jih pa po pički dobili (slej ko prej) x;)x

(izvajanje tega zakona v praksi, je pa mogoče res podobno izvajanju enakosti z zamorci x;)x

uživajte!

Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel.

Je, samski, to je to x:)x

se pravi, sam v svojem prostoru, sčasoma sprostit nagon; menim, da je treba take dat v komune,heee... sej samostani so še vedno prisotni; no ja, tko smo se hecali, ko smo bli še mlajši.........spoznavam pa, da če ima nekdo tak izbran layf, da zihr moraš bit tak tip karakterja :eek:

sam samski človek ne glede na spol, pa tut prej morda zboli :eek:

Samski, mislm da živiš sam, ker si zadovoljen s seboj. za to je potrebno imeti visoko stopnjo samozaupanja. Mislim da v samostan vstopajo slabiči, osebe, ki bežijo od realnega sveta. Tam ne živijo samostojno življenje. Ponavadi je samostansko življenje podrejeno kolektivu in strogim pravilom. x:Dx

www.rael.org

Samski, mislm da živiš sam, ker si zadovoljen s seboj. za to je potrebno imeti visoko stopnjo samozaupanja. Mislim da v samostan vstopajo slabiči, osebe, ki bežijo od realnega sveta. Tam ne živijo samostojno življenje. Ponavadi je samostansko življenje podrejeno kolektivu in strogim pravilom. x:Dx

xokkx

He,he,včeraj je bil prjatu pri meni,pa visiva na balkonu in nekaj modrujeva,....pa pravi on:ej ta star mam neke probleme,..pa pravim;kva eksistencialne al osebnostne,...ma ne eksistenca je OK,za dva pira mam zmeraj dovolj v žepu,...aha osebnostne, pravim,...pa pravi on:ti pejva midva pa tvoja lubica med mormone,...pa pravim,a ni ravno obratno,en mož več bab,...pa pravi bomo mal na glavo obrnili,...ma ja ne, pač ne bomo mormoni,ampak hormoni,... x:Dx
Glej naprej, če se le da,...

• 4 weeks later...

Jaz sem se pogovarjala z njimi pa so se mi zdeli kar o.k. no sicer pa je na začetku vedno vse fajn, sredico spoznaš po določenem času in hudo, če je gnila.

Ko sta mi razlagala o krščanstvu in jezusu in tako...sem ju vprašala, kje pa je bog, če dovoli, da se takšne grdobije dogajajo....odgovora mi nista dala....sta obmolčala in zamenjala temo.

LP!

To je to, kar nas zanima v zvezi z Mormoni?

Bigamija?

A kaj drugega imajo tudi, po cemer so znani?

A zastopajo kaksno ideologijo?

Ali imajo kaj pametnega za povedati?

Kaj neumnega?

Ali morda avtor teme kaj vec ve o tem ali se razumevanje mormonov in debata o njih nanasa res zgolj na njihove spolne oz. partnerske navade?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...