Skoči na vsebino

Opojne supstance

PAMI

Recommended Posts

V krogu prijateljev.Eni pijejo alkohol, drugi se vdajajo in rolajo zvitke-džointe!Steče tema, na katero vsak odgovarja drugače in oni zadeti, se vsemu krohotajo in so kao na višji stopnji.Vse jim je kao jasno, ljudi si razlagajo drugače, potekajo tihi,miselni dialogi, ki si jih inpretirajo čisto drugače kot so bili izgovorjeni.Zlahka pride do prepira, če oni drugi njihovih razlag ne razumejo.Priznam, njihove razlage so globoke,zanimive,lahko bi rekla,da duhovne. Poskusim, in že sem na njihovi liniji.....

Kaj mislite vi o tem????

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 62
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ne ukvarjam se z osebki, ki propagirajo in se morda enačijo s tem :eek:

za opojnost rabim le svoje počutje, ki mi ga prikaže lahko tudi narava´ sam videz človeka, objekt, melodija....... in svoje os. misli x:Dx

Kadim - torej se drogiram. Pijem kavo - sem odvisna. Alkohola sicer ne konzumiram. Enkrat do dvakrat na mesec skadim tudi kakšen joint - in prav sede mi. Ne odobravam kemičnih substanc niti popivanja.

Ejga, vsi ste tko redkobesedni! Pa prav dobro temo je odprla Pami! Pokowc, pa ti si POPOLEN! x:)x

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

• 3 weeks later...

Torej,vi ki ste že probali,kaj mislite pa o globokih temah, ki se takrat pogosto odprejo. Pa ne mi reč, da se ga sam zadaneš, potem greš pa spat!!Ker to je brezveze.Kaj pa humor, ki se poraja takrat!!

In pa komentar za tiste, ki še probal niste enga skadit-nisi takoj odvisnež, verjemte, vam govorim iz lastnih izkušenj.Ko sem nehala,sem se zavestno odločila in se mi niso čez en teden nič roke tresle,pa moram reč, da smo kr prežural zadeve.Jo nič ne pogrešam, z nasmeškom na obrazu pa se prav rada spominjam teh dni.

Odvisen od tega ne rataš, si upam trdit, razen seveda , če furaš kasneje še kaj močnejšega in močnejšega.Zato ne pametuj preveč,ker zadeva se kamot lahko enač z alkoholom al s cigareti, pa še od tega si lahko hitreje odvisen.

Travca je v redu stvar, če jo kadiš s tapravimi ljudmi.

Ne govori, če ne veš.Govorim iz lastnih izkušenj.Sem prežurala svoje cajte in ko sem se zavestno odločila, da neham, nisem nič pogrešala.Nič se nisem tresla naslednje dneve.Čist kul.

Še danes ne pogrešam džointe, se pa z veseljem spominjam teh dni.Saj pravim, kaditi je treba s ta pravimi ljudmi.Ni fora,da se napokaš in greš spat, ampak, da pleteš zanimive dolge, globoke,intelektualne pogovore, obarvane tudi s humorjem.

Kdo ti pa verjame? x:Dx :2src: :2src:

Kaj pa betoniranje (šnopc pa pir), kaj pa moceradovec, hahaha.

Glede na to, da ne kadim, tezko kaj recem na to temo. Ampak vidim, da so kadilci bolj odvisni kot alkoholiki. So pri nas v sluzbi povsod prepovedali kajenje, zdaj pa imamo nekaj problematicnih tipckov s tresocimi rokami in vseh bledih (mogoce pa imajo po sebi nalepljene kake oblize, da prezivijo, nisem raziskovala).

Na zob smo ga pa ja kdaj dali, vcasih je pac zur. Sem pa ful proti mocnim substancam (heroin, kokain, ekstazi).

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

A ja, ima kdo kaksne samanske izkusnje in visja stanja???

Ne govori, če ne veš.Govorim iz lastnih izkušenj.Sem prežurala svoje cajte in ko sem se zavestno odločila, da neham, nisem nič pogrešala.Nič se nisem tresla  naslednje dneve.Čist kul.

Še danes ne pogrešam džointe, se pa z veseljem spominjam teh dni.Saj pravim, kaditi je treba s ta pravimi ljudmi.Ni fora,da se napokaš in greš spat, ampak, da pleteš zanimive dolge, globoke,intelektualne pogovore, obarvane tudi s humorjem.

TI DAM ČIST LEPO PRAV. :palec: JST KŠNGA ŠE SKADIM NA VSAKE 5 MESCOV, PA JE ČIST QL.

Ja ampak res moraš bit s pravim folkom, pol se pa rolaš, pa včas pol že ne veš več zakaj x:Dx xrolleyesx

Se mi kar smeji ko se spomnm.. x:Dx

Mah debate so pa itak hude..tok not padeš :eek:

Al pa muzko je dobr poslušat, k čist na drugačen način slišš..

lp

"Kam gredo ptice umret?"

Guest sanjalica

Pokaditi kak joint x;)x , tudi o tem sem sanjala v življenju, da "probat ni greh"...

Pa jaz prpa...nikoli nisem.

Še mehko drogo, cigarete sem opustila (hmm zadnje čase mi spet diši...pa nočem kadit, ampak zadiši, vzamem kakšnega možu... :vragec: )...

Ampak kak joint...a bom šla v onostranstvo brez tega, da bom vedela, kako slišim to glasbo drugače?

• 4 years later...

ja, vsak se na svoj način zadeva...

evo, uzameš bicikl in ga tišiš u klanc dokler se ne stemni x:px

pa tut tole od klarus je lahka močna šprica x;)x

če je pa slab vreme greš pa še vseen lahk na pir :palec:

od ostalih substanc pa čimdlje stran...

čeprav najbolj zadet je človek od ljubezni... xrolleyesx

hehe, never ending story x:o)x

pol pa varanje, pa trikotniki, pentagrami, kdo s kom, kako in kje, prijatelji, partnerji, v službi in doma... :o|o:

ammmm...

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...