Skoči na vsebino

Opojne supstance

PAMI

Recommended Posts

"...Basist Gantar je že na prvem Novem rocku nekoliko štrlel iz povprečja. Ko so bili ostali Lublanski psi mrtvo pijani, je bil Gantar trezen. Kariero bas kitarista je nadaljeval pri Pankrtih, danes pa je uspešen poslovnež - direktor KD Group..."

Source: http://www.nonameriders-club.si/lublanskipsi.htm

A si prepričan , da je bil vedno "trezen"? In da je danes tudi?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 62
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Odvisnik je bil; kadil cigarete. )

Kaj zdaj počne ne vem. Se nisva srečala že kar nekaj časa.

Drugač pa po odnosu isti kot je bil. Nič mu ni udarilo v glavo. Kar je naredu, je naredu iz totalne nule brez VIPa na začetku.

Enako kot advokat KP župana, s katerim sta skupaj v šolo hodila en časa.

Ko sta bila še mulca... Dvomim pa, da sploh mata kak kontakt. Sta zelo različni personi.

LP

Predvidevam, da bo tako tudi v nadalje. Vprašanje je samo, kaj se kdaj skuha izven oči javnosti in se potem plasira na trg?

Meniš da je levosredinski ali desničarski ( če bi se ga poskusilo pritegnit), oz. mar ne simpatizira nejavno z LDS? upss

lp

Matjaž simpatizira izključno tam, kjer je posel zanjga.

Podjetnik.

Janković je druga zgodba.

Prikrit poslovni klientilizem družinski, ...

Ex - prejšnjega direktorja Mercatorja; Kučanova linija: linija Živka Preglja.

Katerega je zamenjal po dirigentih iz ozadja...

Rop Jankoviću - obstaja video:

"Politika te je nastavla, politika te bo odstavla."

niete ne bi zlorabljal tuki... jst jih včasih še zdej poslušam in to edini slovenski bend, ki je dolgoročno v mojih ušesih pa sem daaaaaallleeeeeeeeečč stran od drog x;)x za nekatere je ta muska depresivna, ampak mene pa dvigne ker je orto nihilistična x:px

o gantarju pa raj nebi xDDx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

ja... gantar se pa drogira s pobiranjem provizij x:Dx

ja, če bi bli nieti nekje v osemsetih v seatllu ali kaj podobnega bi postali weltklasa x;)x kot npr. nirvana... me pa še neki zanima...a pozna kdo kmečko godbo... podobna zvrst muske... mel so npr. komad "felix langus", pa "ubil se bom" in podobno x:Dx tam, od začetka devedesetih...

na jutjubi nea nič x8Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...