Volk K.L. 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Kolikokrat prdnete na dan Na kakšne načine se izogibate nerodnim situacijam, ko vas prime na primer v polnem dvigalu ali pa v avtobusu Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Kolikor je Najprej zdravje, potem pa kultura! uživajte Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Brez komentarja Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Tipi prdcev========================================================================Prdec Vulgaris (navadni) Prdec za vsako priložnost. Ne smrdi zelo, ker se ne strelja z veliko hudobe. Ponavadi se uporablja ob sprehodu po ulici. Čeprav želiš da zleze ven počasi, te vendar prevara. Dvakrat klikni ikono! ========================================================================Salonski prdec Nahajaš se sredi zmenka in se ti ne ljubi iti na stranišče. Nič boljšega ni, kot se umakniti v kot, narediti se nedolžnega, pogledati na drugo stran, nalahko privzdigniti nogo in dobrodošel salonski prdec. Dvakrat klikni ikono! ========================================================================S kašljanjem prikrit prdec Prdec, ki se uporablja v pisarni. Najlažje ga je prikriti, ne pa tudi vonja. Dvakrat klikni ikono! ========================================================================Prdec z neprijetnim darilom Tipični sočni prdec, za prijatelje tudi “jušni”. Pojavi se ravno tedaj, ko si sredi ulice in ti zakomplicira dan. Takoj moraš poiskati najbližji WC, da si očistiš rit. Je eden od najbolj problematičnih prdcev. Dvakrat klikni ikono! ========================================================================Jutranji prdec Ni lepšega načina začeti dan, kot z dobrim prdcem. V nobenem primeru pa ne smeš dvigniti rjuhe in ga sam povohati. Poznan je tudi, kot sebični prdec, kajti nihče ga noče deliti s tabo. Dvakrat klikni ikono! ========================================================================Prdec, ki se prilepi na stol Tipičen srednješolski prdec, primeren tudi ob partiji taroka s prijatelji. Pusti ti mehurček okrog anusa. Ko pa dvigneš rit – mama mia… Dvakrat klikni ikono! ========================================================================Prdec zaradi katerega boli rit Eden od najhudobnejših. Ko ga izritneš imaš občutek, kot da bi ti pulili vse dlake okrog riti. Nekateri strokovnjaki ga imenujejo tudi “Bombarder”. Poslušaj ga in imenuj kot želiš. Dvakrat klikni ikono! Žal tu ikone ne delajo, tako da če želite prdce tudi slišati, mi sporočite, vam pošljem po emajlu. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Mašinca, sedaj pa lahko oblikuješ še anketo o tem, za katero od naštetih možnosti se ljudje najbolj pogosto odločijo Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Mašinca, sedaj pa lahko oblikuješ še anketo o tem, za katero od naštetih možnosti se ljudje najbolj pogosto odločijo Za katero se pa ti? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 spet taka tema, ki je pobrana iz drugje, ´Fuj je prdu ;heeeeejahh..je moj sodelauc 1x prdnu zato, da je nekoga stran porinu, se pravi, da ga ni želeu v blizino_Men se to zdi ćist en human način,da nekoga avtomatsko odstraniš, ker je očitno njemu˝ nerodno, ne pa tistemu ,ki je te dišave predelau˝ Najbolj dišeče je to dejanje ustvarit ,ponoči pod kowtrom Najbolj olikano pa v nabitem mestem avtobusu, ker se fulk ne more odstranit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMaja 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Salonski prdecimenovan tudiTIHOMIREC Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Dr PRDDr RIGDr DRK trije najboljshi zdravniki ma rad de dogaja Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
muras 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Malo črnega humorja na temo prdcev. Zakaj prdeci smrdijo? Zato,da imajo tudi slepi kaj od njih(prdecov). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 A ste vedeli da babe tut prdijo? ja elegantno in prikrito ampak vsem se zmuzne ,ko mora Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 HOJLA PRDEČI! Mene pa bolj zanima, zakaj je nekaj tako naravnega postalo TABU. Vsi ljudje prdimo, tudi ženske, bobnar! PAR PRDCEV NA DAN ODŽENE SEDEM ZDRAVNIKOV STRAN, pravi moja stara mama! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Ko jaz prdnem v javnosti (n.pr. v trgovini v vrsti za na blagajno), se obrnem in grdo pogledam kako starejšo osebo za mano, in rečem glasno, zgroženo: "Pa bojo rekli, da smo mladi brez kulture!!!" Ne, ne, se hecam! Nisem tako nesramna! Jaz sploh ne prdim v javnosti. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. april 2003 Avtor Prijavi Deli 24. april 2003 Ufff kdo je prdnu, matr smrdi :xx!: . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 Kdor ga zvoha, tist ga spoha :o|o: lp Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 ...Ko smo ravno pri prdenju (kaksna tema, Volk! ) - zadnjic sva bili s prijateljico v kinu (pa namenoma nisem dala k filmom, da ne bi dodajala teh vtisov, ceprav sem komentirala v tisto temo in tudi pomislila na to, no, pa zanalasc nisem hotela). - No, bili sva v kinu in je vso predstavo ravno moj sosed prdel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :xx!: Mislim! Totalno mi je pokvaril film, skoz sem dihcala s procentkom pljuc in nosa, da ne bom prevec vdihnila tega smradu...Mislila sem, ok, mu je enkrat malo uslo.. a spet.. in spet... Potem razmisljam, a cem mu rect?Samo a si predstavljate, da recimo ne bi bil on - ampak nekdo zraven njega ali za njim... torej - zelo nerodno nekoga kar obsodit.In meni se je zdelo nevljudno x!x - haloo, kaksna sem vcasih trapasta! - da bi kao besno vstala in se presedla.Ma. Pokvaril mi je film in celo sploh ne vem, kaj sem gledala.Samo tega .. prdenja se spomnim. Fuj! :xx!: Tako da - kar se mene tice, sem proti prdenju v javnosti in sama NIKOLI ne postopam tako. Ze od najmlajsih nog. Ne samo zaradi vzgoje - tudi sem taka, v nekaterih smislih sramezljiva (vem, ceprav ne 'zgledam'). Menim, da se morajo dolocene zadeve odvijati v intimi. Po drugi strani pa me vcasih ne moti, ce kdo spusti glasen prdec nekje. Enega. Pac, kaj pa potem... Ampak vseeno raje ne.. A ce pa te tisci in napenja in si jedel recimo fizol, ali si bolan, pa prosim te - ne hodi v kino... (ali pa imej sedez cimdlje od mene)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 Naky: pa veš da nisem vedeu tega....No, vidis, Bobnar, to je pa zato, ker si imel opraviti z Ribami in Skorpijonkami... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 pikola jst tut nism vedu verjetn zarad socjalnga okolja ma tut rako-shkorpijo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 prdeti...pomeni pihniti skozi ritko? no te umetnosti najbolj ne obvladam,mi rečejo, da pihnem... kot nekoč naš papagajtak da s tem se ne morem pohvalitfižola pa ne maram preveč :xx!: razn stročn s kislo smetanco najboljši prdec kar sem jih vidla pa je bil v filmu Butec in butec-ko je zagorelo taki so prav nevarni! Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 no pri kaki globoki meditaciji bi se temu reklo >analni OM< prdne kadar je Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 ja, analni 0M~ ..sej obstajajo prdeci, ki tut ne smrdijo, nimajo vonja, vem to....sproscajo se v eni obliki meditacije joge . Ta plin je treba dat ven, ker potem se to nalaga v drugem stanju v telesu .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 plin(beri eter)je itak stanjeduha - telasa? je skos u duhovnem (beri dishechem) stanju Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 ............je skos u duhovnem (beri dishechem) ...........keri parfum uporabljaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. april 2003 Prijavi Deli 25. april 2003 pokowc jst zhe po naravi dishim dishi po ceumu teleshchku Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. april 2003 Prijavi Deli 25. april 2003 morda vse to vemo, pa ne povemo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.