Skoči na vsebino

Prdeti

Volk K.L.

Recommended Posts

• Komentarji 68
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

1. Trenutno sem v službi in ravno sem prišla iz stranišča in sem se spet spomnila te teme, namreč, pri nas v fabriki imamo tista stranišča, kjer je zgoraj luknja in spodaj luknja, tako da vse slišiš kaj se dogaja v teh straniščih. Zanimivo, kako nekatere ženske lulajo prav previdno in "potiho", da jim iz napihnjenih trebuhov ne uide kakšen zrakec. Kako smo fine (z mano vred) - čeprav sem se že ogromno znebila te sramežljivosti.... Kar mora ven, MORA VEN!

2. Brala sem Astro - svaka čast, zakaj bi mogle biti ženske "DAME". Pa sem se spomnila, da je prdniti v kadi prav užitek, ko ti po hrbtu zlezejo smrdeči mehurčki zraka in se potem razblinijo v nič....

x:Dx x:Dx x:Dx

P.s. Če bi me zdej moje ožje sodelavke, tašča in mami slišale ali brale verjetno jim ne uidejo besede :"pujsi prekleti"

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Deli na socialnih omrežjih

• 1 year later...

Pred nekaj dnevi sem sla s prijateljico v shopping in se lepo sprehajava po trgovinah, se pogovarjava,... in kar naenkrat ona postane rdeca v faco. Jaz jo gledam in vprasam kaj je.. Ona pa mi rece, da je spustila tako mocnega in smrdecega, da je bolje da pobegneva..

Mislila sem, da se zajebava, a sem vseeno sla za njo... Ce 15 sekund je ene 10 ljudi "letelo" ven skozi vrata in se drzalo za nos, midve sva pa crkavali od smeha.. xDDx x:Dx

Frendica je baje prejsnji vecer pojedla skledo fizola in jo je skoraj razneslo... x:Dx

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Prdeti= smrdeti.

Kdor prdi,

za sabo slab zrak pusti.

Ko te prime, da bi prdnil,

pa ni prilike, da bi se stran obrnil,

globoko vdihni in se zamisli

in kolkr se da rit stisni....

Sem pesnik al nisem x:Dx x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

devica...prav nič deviško si tole spesnla... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

nekje sm enkrat prebral,da če neprdneš vsaj enkrat na dva

dni obvezno obišči Dr. :eek:  :o|o:

Hja, jz sm že vidla dilemo enga mladeniča enkrat na potniškem vlaku, ko smo se zjutraj peljal v šolo. Pa na nabitem vlaku se on odloč prdnt ( sm vlekla na ušesa ) pa mu rečeta frend pa frendica, da nej raj zadrži on pa tak čist po savinjsko: "če mi je pa dohtar reku, da ne smem zadržvat" in pol je laufu okol pa iskal pravi plac za prdnt, pol ga je najdu...

Dear Human,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...