astya 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Hehehe,jaz včasih tak prdnem,da me okrog riti kar zapeče,mi gate kar raztrga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Hehehe,jaz včasih tak prdnem,da me okrog riti kar zapeče,mi gate kar raztrga. To, Astya! Ena duhovna od tebe Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. april 2003 Avtor Prijavi Deli 26. april 2003 Kaj pa se je že komu zgodilo, da je prdnil tako močno da mu je skoraj ušlo Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 oja, se dugaja to; sam ko se imaš v kakem posebnem filingu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. april 2003 Avtor Prijavi Deli 27. april 2003 Najhuje je ko pomisliš da si se pokakcu v gate. Pa se greš pogledat v WC in vidš da si samo enga tazga spohal, kjer se je treba olajšat vsaj za eno kilo . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 pikola tale volk GA PA SERJE NA DEBELO TUT KAKA Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. april 2003 Avtor Prijavi Deli 27. april 2003 :xx!: . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 28. april 2003 Prijavi Deli 28. april 2003 1. Trenutno sem v službi in ravno sem prišla iz stranišča in sem se spet spomnila te teme, namreč, pri nas v fabriki imamo tista stranišča, kjer je zgoraj luknja in spodaj luknja, tako da vse slišiš kaj se dogaja v teh straniščih. Zanimivo, kako nekatere ženske lulajo prav previdno in "potiho", da jim iz napihnjenih trebuhov ne uide kakšen zrakec. Kako smo fine (z mano vred) - čeprav sem se že ogromno znebila te sramežljivosti.... Kar mora ven, MORA VEN! 2. Brala sem Astro - svaka čast, zakaj bi mogle biti ženske "DAME". Pa sem se spomnila, da je prdniti v kadi prav užitek, ko ti po hrbtu zlezejo smrdeči mehurčki zraka in se potem razblinijo v nič.... P.s. Če bi me zdej moje ožje sodelavke, tašča in mami slišale ali brale verjetno jim ne uidejo besede :"pujsi prekleti" Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. april 2003 Prijavi Deli 28. april 2003 jaaaaa, to je pa res, jutranji ZBOR prdcov na javnih wc-jih, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. april 2003 Avtor Prijavi Deli 28. april 2003 Manjka samo še dirigent prdevskega zbora . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 Ja prav, ti pa boš dajala takt prdenju, a je prov . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2003 Aja preskočili so te zaradi tega, ker vedo da dobro obvladaš zadevo . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. maj 2003 Prijavi Deli 3. maj 2003 volk bi te raj naskochu kokr pa preskochu... bi tut Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2003 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Pred nekaj dnevi sem sla s prijateljico v shopping in se lepo sprehajava po trgovinah, se pogovarjava,... in kar naenkrat ona postane rdeca v faco. Jaz jo gledam in vprasam kaj je.. Ona pa mi rece, da je spustila tako mocnega in smrdecega, da je bolje da pobegneva..Mislila sem, da se zajebava, a sem vseeno sla za njo... Ce 15 sekund je ene 10 ljudi "letelo" ven skozi vrata in se drzalo za nos, midve sva pa crkavali od smeha.. Frendica je baje prejsnji vecer pojedla skledo fizola in jo je skoraj razneslo... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2004 Kva da ga punce tud' spohajo tazga orng, dušečega. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Prdeti= smrdeti.Kdor prdi,za sabo slab zrak pusti.Ko te prime, da bi prdnil,pa ni prilike, da bi se stran obrnil,globoko vdihni in se zamisliin kolkr se da rit stisni.... Sem pesnik al nisem Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 devica...prav nič deviško si tole spesnla... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 rekel je, pa sedaj ga ni več med nami; prdnil sem pa za mano ostane duh njegov Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 jaz odhajam moj duh ostaja Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 ja tko. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 nekje sm enkrat prebral,da če neprdneš vsaj enkrat na dva dni obvezno obišči Dr. :o|o: Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 ah nene, ne moreš to tk poudarjat, važn, da sploh ideš na wc vsak dan v bilokateri obliki no sej tko in tko je to to Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 nekje sm enkrat prebral,da če neprdneš vsaj enkrat na dva dni obvezno obišči Dr. :o|o:Hja, jz sm že vidla dilemo enga mladeniča enkrat na potniškem vlaku, ko smo se zjutraj peljal v šolo. Pa na nabitem vlaku se on odloč prdnt ( sm vlekla na ušesa ) pa mu rečeta frend pa frendica, da nej raj zadrži on pa tak čist po savinjsko: "če mi je pa dohtar reku, da ne smem zadržvat" in pol je laufu okol pa iskal pravi plac za prdnt, pol ga je najdu... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.