Kljuka 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102angel_1_prv.gif Tako pismo sreče se kar samo vrne nazaj! Vseeno pa doseže, da postaneš precej komunikativen. xfijux Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 El nino bo gotovo imel kakšen komentar, saj sem ravno danes od njega prejela eno tako sporočilo v elektronski obliki Pa kdaj za vraga sem jaz tebi kaj poslal... ?????????????' hm saj vem da mam luknje v spominu (recimo še zdaj ne vem kaj sem včeraj sanjal) ampak to je pa že od sile, res se ne spomnim da bi tebi pošiljal, kaj, katera Tina pa si ??? hm aha, oprosti moji razburjenosti že vem za kaj gre, nekaj z številkami ? hehe, ja sem rebil srečo ampak tisto pismo mi ni prineslo sreče, naj povem kar po pravici, ogromno preglavic, in ogromno težav, poslat 15 ljudem (kaj če mi je ta številka tolk všeč... ni bil mačji kašel), ampak še danes mam probleme z njim .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Kakšen pomen dajete na te mejle? Jih pošljete dalje ali jih pustite? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 kaj pa je to vazno? ej jaz dobim 150 takih mailov dnevno direkt v delete folder. *pa ziher je ze kaksna tema taka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Verižni maili... Hm... Včasih jih pošlem, včasih ne. Če gre za dobrega frenda pošlem. Če pa je kaka oseba, ki jo poznam pač tak- včasih pošlem včasih ne. Eni maili pa so izredno moreči :xx!: Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 sodelujem (če si le vzamem čas), torej pošljem naprej, a vedno ti ostane tudi koš - res je, da ne maram sporočil z grozilnimi konci (npr. doživel boš nesrečo, ne boš seksal, ne boš srečen,...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Avto-Delete. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 sem bil tak trot pa sem kliknil nekam zdaj mi jih pride par deset dnevno.... me ima da bi spremenil naslov :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Totalno me razp****** ...kadar vidim Fw: niti ne odpiram ampak gre sam Select all - Delete Izjema so verižni maili, ki jih res dobim od kake osebe in pridejo z "namenom" ...za te pa tako že takoj vem kateri so ker mi pošljejo verižni mail 1x na vsake 100 let pa po možnosti še pripišejo zakaj mi ga pošiljajo Tako da tak mail je apreciated pa ga včasih tut sama posredujem naprej, čeprav to počnem ...ja no tut tko nekak 1x na 100 let Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 hihi, saj jaz tudi mrzim, pol pa zahteva, pošli desetim frendom jaz nimam 10 frendov ki bi imelo email Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hihi, saj jaz tudi mrzim, pol pa zahteva, pošli desetim frendom jaz nimam 10 frendov ki bi imelo email Js... pa mam cel kup mailov, sam nimam takih prjatlov k bi jim prvoscu smeti v nabiralniku Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Js... pa mam cel kup mailov, sam nimam takih prjatlov k bi jim prvoscu smeti v nabiralniku Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 eh jaz pa al sem tolko otročja al pa naivna..jih pošljem naprej Naj bodo ljudje srečni Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh jaz pa al sem tolko otročja al pa naivna..jih pošljem naprej Naj bodo ljudje srečni Pozdravček iii Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>iii kaj se pa ti smeješ...mulc! pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelca 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 (popravljeno) mene pa verižni maili ne motjo tolk dobivam same lepe edin pošiljam jih ne v tolikšnih količinah naprej, tak da bi zdej mogla met že nevem kolk let nesreče pred seboj Popravljeno 19. julij 2005 -> čebelca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Hello. My name is Elizibeth......... When I died in 1953, I was only ten. I was kidnapped by two rapists who skinned me alive. My corpse has been rotting in the ground, only to awaken when someone reads this letter. Post this message on five different boards and your life will be saved. otherwise, in one hour I shall stand right behind you, tap you on the back and suck out your soul to nourish mine. If you post it, your life shall be spared and you shall never be bothered again Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Men so zadnjic poslali, da sem zadela milijon evrov Srecna izbranka. Iz amsterdama Drugace pa skoraj vse "fowarde" brisem. Edino ce je kej, kar mi ze v naslovu odgovarja, pa potem posljem naprej( kak vic mogoce, sam redko). Ponavadi se mi pa niti gledat ne da. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men so zadnjic poslali, da sem zadela milijon evrov Srecna izbranka. Iz amsterdama Drugace pa skoraj vse "fowarde" brisem. Edino ce je kej, kar mi ze v naslovu odgovarja, pa potem posljem naprej( kak vic mogoce, sam redko). Ponavadi se mi pa niti gledat ne da. Ma nemoj! Samo miljon? Jaz mam že križarjenje po Bahamih pa zastonj pico za eno leto pa zastonj bencin za eno leto pa plazma TV pa računalnik pa prenosnik... Ampak velja samo za ZDA in Kanado Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 jaz jih včasih pošljem naprej včasih pa ne lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 no kaj pa ostali? kaj ste zaj tak........... tiho............ ? lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 za take imam samo eno tipko: delete če bi vse držal, kar ti tam noter obljubljajo, sem si samo do zdaj nakopala nesreče še za naslednjih 10 življenj Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 une k srecho oblubljao ...zadrzhim une k nesrecho pa...delet....nkol ne vesh ...OM... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Morda pa že imava karmični dolg. verižna pošta iz prejšnjih lajfov :xx!: mrbit sm bla pa avtor kkšnga... k mam zdej tak odpor Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.