pokowc 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 koliko ste se naučili iz knjig o zdravljenju z urinom? kakšne posebne izkušnje_ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 28. april 2003 Prijavi Deli 28. april 2003 Ko sem prvic slisala, kako se zdravis z urinom, sem rekla bljak! Potem brala knjigo Tara centra, no, ze malo bolj verjela. Samo moras biti pa res bolan, da se prisilis in premagas vsemogoce predsodke. :xx!: Poznam dve gospe, ena si pozdravila sladkorno, ena hudo alergijo. Tako pravita. Iz prve roke pa nic. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. april 2003 Avtor Prijavi Deli 28. april 2003 ja ,jest sm enkrat tistiral na seb neko rano mislim ,da je bla kr na prstu( vrezau sem se v nož)pol pa naredu kt je pisal...začne seveda pečt, ampak pole se navadiš in sam strmiš k temu, da bo zdravo prej..:::::..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Urin je naš izloček, v katerem je vse kar ne rabimo.... Knjige gor ali dol, ni logike.Oziroma, logiko vidim v tem: Trdim, da če bi zares verjela, da me bo to, da desetkrat ali pa stokrat na dan potegnem roleto gor in dol, ozdravilo, bi bila zdrava kot dren.Analogno vidim zdravljenje z urinom in še marsičem... Torej je lahko marsikaj zdravilno, če le dovolj verjamemo... Ve se, kakšna je moč naših misli! Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Ja zdravljenje z urinom je nekaj, kot zdravljenje z avtomobilskimi izpuhi, sniiif Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 a je zhe kdo probau zdravljenje z VOLCHJO DLAKO? k za pasjo taco sm zhe slishu de neb ker probu iz -ovim repkom Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Ja zdravljenje z urinom je nekaj, kot zdravljenje z avtomobilskimi izpuhi, sniiif Ja, Art Buchwald je opisoval v eni svojih kratkih zgodbic, kako je pripotoval nekam v naravo, na svež zrak in je bilo njegovo smoga navajeno telo tako v šoku, da se je moral uleči pod en auspuh za nekaj časa, da je prišel k sebi..... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 to zna bit posebej problem recimo na himalaji kakshen monteverest tut u peklu tezhi za urbanim okoljem Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 Zakaj je urin ravno rumene barve? Zakaj ni recimo zelene ali modre? Nekje sem brala, da ima ohlajen urin okus po pivu??? Torej....pivci piva...kaj še čakate Se spomnite prizora iz Butec in butec....prava stvar Zdravljenje starih mam - konkretno moje - najboljše razkužilo za celjenje ran...ne vem, nisem sprobala ...vem recimo za slino...- preizkušeno. Menda bi v urinu naj bilo 5% odpadnih neuporabnih reči(ne spomnim se zdaj drugega izraza), ostalo je tekočina....Aja....pa še nekaj...resnično. Pokojni svak se ga je enkrat nalil...in to pošteno. Tako zelo(šnopseka), da se mu je alkohol med potjo domov vžgal....kako je to zgledalo ne vem. Vem pa, da mu je življenje takrat rešil njegov nekajletni sin....ki ga je polulal....dobesedno. Od kod petletniku znanje, da je ukrepal pravilno?? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 V tem primeru ni lulal ampak gasil Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Gasilec Samo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Grem scat zdaj.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Uf, kar malo nagravžna tema. Ampak vseeno. kot prvo, najboljše se ga je iznebit... v zmernih količinah Sem bila na morju, fasala v peto, podplat, od strani.. skratka polna noga ježkov..(bodic) .. Saj veste, kako ena boli, ne pa na stotine.. Torej bolečina neznosna, ne stopit na nogo.. Najprej sem probala z šivanko.. mrcvarjenje .. Nato je padel nasvet? Polulaj se na nogo, bodo šle bodice ven .. takrat bi probla vse (seveda, trapa neumna, stara 20 let) .. In tako sem lulala, pila, lulala na svojo ubogo nogo(skrivala se za drevesi , da me ne bi imeli za eno gravžo... in čakala , kdaj bodo vse te črne grdobe prilezle ven.. Nič x!x .. Pomagal je seveda samo ihtiol, saj veste "ta črna mast".. Noga je bila pa cel mesec povita, en teden nisem stopila nanjo, ker je bila vsa razbolela. Ampak mast je pomagala. kakšne urin, fuj ! Druga zgodbica. Kruta. Skoraj neresnična. ampak, človek verejtno naredi v življenju vse, ko mu gre ZA življenje. Mlada ženska, rak, nič več pomagalo, nekdo ji je svetoval pitje urina. Vsak dan, toliko in toliko... Se je zaprla med štiri stene.. to delala in kljub temu umrla.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.