Mihela 10. september 2015 Prijavi Deli 10. september 2015 Nataly...vse je v pogledu...Merkura v strelcu vse zanima....kljub raztresenostiVenera v škorpju edina zares ve, da bo vsazga odnosa enkrat konc, zato ko je je duplšLuna v devici v deseti je odgovorna in skrbna in naredi kar je treba.... super mama tko davse je v pogleduto da je nek planet v izgonu ali na dnu, pomeni samo, da rabi dle časa da se prilagodi svoji funkciji... so tu izzivi..... 2 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2015 Prijavi Deli 10. september 2015 No ja, kar se materinstva tiče, imata moji dve srečo jaz pa tudi, da imam njiju - čeglih tole stežka in samo za velike praznike priznam mi pa godi, res, kadar katera vdihne od olajšanja, da nimata takšne mame kot recimo katera njima prijateljica. tudi glede Merkurja - zato evo se vsega boga lotim. tu pa je še strelčev pogum in navdušenje...pol pa dobiš mene pač tam nekje, ko bi si človek najmanj mislil. ni ovir.. 2 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. avgust 2016 Prijavi Deli 30. avgust 2016 Ko sem pred leti začela gledat v svojo natalno karto me je kar metalo od navdušenja. Sami trigoni, konjunkcije, par opozicij, en slab kvadrat...mogoče dva. Kup sekstilov. Pol pa začnem gledat - bolj natančno.. in evo razočaranje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png) večina planetov - vsaj osebne sorte, je v "napačnih" znamenjih....merkur je v strelcu - bleknem prvo kar pade na pamet,...mater, da me jezik tepe celi lajf, venera v sco...pa še retro in še za ziher v 12. pa še z jupitrom se ima rada...pa tudi z asc...bi člowek pomislil, da se grem kakšnih čudnih iger....ali pa vsaj ljubosumna do amena. nekaj že...sploh, čle ugotovim, da imam prav - in tule nastopi detektivska žilica. Luna v devici...nič ne pomaga, če v 10. če....me sili v spodobnost...in natančnost, ko to ni treba....pa seveda v konj. s Plutonom.. za ziher še mars (tudi v konj. z Uranom) v tehtnici. ma, da rabim poriv unterhunt, bi rekli v naših krajih. sonce je edino vredik...je pa za ziher oslabljeno z neptunom... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.pngNe govori o strelčevskem merkurju, skoz seka... AAAAAAAAAAAA . Ga ni težjega, kot vgriznt se v jezik. Še Venero imam v istem znamenju in v rikverc Zanimiv lajf, nimaš kej Ti pa rečem svaka čast z luno v devici, k trenutno jo imam v progresijah. Za znort kok sem kritična, pa dlakocepska, še bolj k drugač. Moram se kr kontrolirat. 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.