astya 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Danes prvič aktivno sodelujem na temu formu in na moje opažanje,kaj opazim,tuki ni skoraj ničesar o duhovnosti,ta forum je takšen kot vsi ostali forumi,brezvezno nakladanje in blebetanje,aja,pa nabijanje postov.Od vseh vaših odgovorov ne spraviš skupaj niti za en stavek koristnih stvari.Škoda,pa sem si kar nekaj obetal od tega foruma.Več duhovnosti slišiš na satanističnih straneh kot pa tukaj gor.Res,vidi se vaš odraz močne duhovnosti.Vem,da tukaj gori ni resnega iskalca duhovnosti,vidi se iz razbiranja postov in odgovorov.Res sem presenečen,vendar tudi ne tako veliko,bolj ko berem vaše poste in odgovore,bolj vidim,kam vse skupaj to gre.Res žalostno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Lepo, Astya, da si se nam pridružil...Sem prebrala tut tvoje druge poste, pa vidim, da si zelo izobražen, da imaš veliko povedati... :xx!: Krasno, da se nam je pridružil nekdo, ki nam bo odprl oči.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesnik 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Hojla Astya s tem odgovorom si pa pomoje stopu na neki prstov.Me zelo veseli, da si se pojavil, in to celo tak duhovnez, ki kar sam razume in steka vse. Celo o sebi imas, predvidevam, zelo dobro mnenje. Ker pa si ocitno toliko nad nami vsemi sploh ni cudno, da tega ne razumemo. Me pa en notranji glas nenehno odvraca od tega, da bi si te vzel za zgled. Cudno... No, kljub temu, da si objavil kar nekaj postov, pa tudi jaz za nobenega tvojega ne morem reci, da je ravno odraz vzvisene poduhovljenosti. Cakam... Uzivaj v svoji nadduhovnosti Citiraj Vas Pesnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Hojla, Astya in dobrodosel! Sem pa mislila, da si punca... Kul in lepo se mi zdi, ko si se vseeno pridruzil in povedal par mnenj in nas nekoliko poucil - glede na to, da se ti zdi brezvezen forum. Ceprav sem videla tegale zadnjega, pa me ni presenetil...Saj sem videla, koliko je duhovnosti in modrosti v tebi.V temah kruh in vegi. V bistvu hvala za tvoje mnenje. Fino je imeti tudi kaksnega taksnega around... Saj je, ves, semitnja pa vseeno tudi kaksen pameten komentar... Mislim tak, ki bi se tudi tebi zdel pameten - ker razmislja podobno kot ti - saj seveda nisi edini. Sicer pa vzamemo tole kot pac spet eno od provokacij. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 premalo si prebrau Prideš skozi vrata in zaupiješ; vaš forum je totalno blablabla; sej morda je v tvojem svetu tut totalno blablabal; obstajajo pa chati, kjer lahko se namnožiš z vzklikajočimi blablabla Dobili smo Pacienta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Ja - res so zanimive asociacije o temle svetu, iz katerega prihajas...Par okoliscin in par postavljenih besed v tehle stavkih mi je namrec dalo misliti... Tako trudis se... S taksno ihto te zdaj mi tule nekje v svojem svetu tako zelo motimo (dalec stran od tebe- ker sami izbiramo svoje poti, seveda se posebej te na internetu) ... Stevilo objav.... le zakaj je to kaksen point? Hmmm... Le zakaj bi to slo v nos nekomu.. In potem - "skoda, ker sem si obetal" - Le zakaj si obetati?In - "prvic aktivno sodelujem"... - aja, in sele zdaj, ko aktivno, si postekal, kako glup da je? Prav NIC da ni koristnega... ti sment... pa je toliko zanimivega in koristnega - celo znanstveni clanki, veliko ljudi ve ogromno o zgodovini, politiki, veliko teh, ki vejo povedati pametne in koristne stvari v Prehrani, veliko nas je, ki povemo kaj zelo koristnega v forum zdravje... Skratka - tale post tvoj, Astya - nekako ni 'pravi'... je prevec namenski. Prevec si se potrudil... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 26. april 2003 Avtor Prijavi Deli 26. april 2003 Hm,interesantno,pa glih takšne odgovore sem pričakoval.To je za razmišljat.Astra,nisem izobražen,še šole nisem končal,tu mislim osnovno.A ni bolje nekaj neumnega napisat,se vsaj nasmejite,kot pa nekaj kar boste totalno popljuvali,strinjali se pa itak ne boste,ane. sam kar rdeč postal,a vi še imate zaprte oči??Ojla Pesnik,ti ko nisem težek tak ni problemov,jih ne bo veliko bolelo,pa lahko bi jim še skakal gor po prstih in jih nebi bolelo preveč.O sebi imam mnenje,ki ga ti nebi razumel,zato ga ne bom pisal,lahko si pa mislite kar hočete,to je demokracija in grše stvari si mislite,lepše mi je,pa bolj ko kdo popljuva moj post,bolše se počutim,hehehe. Tvoj notranji glas govori prav,le poslušaj ga,te ne bo zavedel.Čudno..... Uživam Pesnik,ne skrbi.Marsa,pozdravčka,ti pa si očitno punca,ne jaz sem fant.Ja,Marsa,a veš,tuki gor večinoma najdeš vsakodnevno nakladanje,res,zelo malo je kar bi lahko človek vzel za sebi koristno.Zdej pa še samo reči,da ni res,da se od kruha redi?marsa,te besede o gluposti so na tvojem zelniku zrasle,pardon,nisem nikjer napisal da je glup forum,napisal sem samo to kar po večini vidim,da na njemu ni duhovnosti je vsakdanje nakladanje in blebetanje,mogoče vi tega ne vidite ker ste že stari člani in ste že svoje povečini povedali,zdej pa še samo bla,bla,bla,no tako je moje mnenje.Bolje bi bilo da pogledaš-te,v kakšnem svetu ti živiš-te,na sebe usmerite pozornost,ne na mene,jaz se bom že znašel,še vedno sem se.Obetal,ja, škoda da še tega ne zastopiš in tako kot si duhovno razvita? Res čudno ??? Marsa,prvo razumi o čem sem jaz pisal,a sem pisal o celotni tej spletni strani ali pa samo o formu ??? kapiraš ali ne,je to je tvoj problem ne moj,vsak pač bere in razume tako,kot se njemu najboljše zdi ta trenutek,ane.Sej jaz ne trdim,da je moj post pravi,tudi tega nisem omenil,vidim iz tvojih in drugih odgovorov,da je preklemansko pravi in da je zadel bistvo in cilj zardi česar je bil napisan,vendar razumeli ga niste.Ste se pa vsaj malo prebudili in se razpisali in popljuvali enega Astyo,ki se je našel in začel vnašati nemir v vaše vrste normalen odzim vsakega foruma,stopimo skupaj,ta je nevaren,popljuvajmo ga,hehehehe, ,Čao iskalci duhovnosti,ali kar pač že iščete,pa oprostite,če sem vas zmotil v vsakdanjem blebetanju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Oh, no, ja, Astya...Hvala za tvoj odziv.'Popljuvali' da smo te zdaj - meni pa se zdi ravno nasprotno - bili smo prijazni, ti pa pravzaprav ne. Ti pa si vstopil z nacinom, ki se je odlocil, da bo v opoziciji. Ce nekdo stopi v prostor in zakrici, morda dozivi vec odziva, kot ce tiho stopi vanj...Ce prides in reces, dober dan, sem ta in ta, to in to, bos morda dozivel drugacen sprejem, kot ce bos rekel - Zivjo, sem pa mislil, da ste bolj kul... Ali si torej samo ti tisti, ki lahko tule 'pljuva' po ostalih??ODZVALI smo se pac.Ampak dobro - kaj cmo, a ne?Kako ves, koliko in ce naj bi bila jaz sama duhovno razvita?Ce si res kaj prebral, si lahko tudi videl - sama sem kar skepticna do teh izrazov in nikjer nisem napisala, da sem jaz duhovna ali kaj...Sem predvsem zelo ustvarjalen in vsestranski clovek... To je to, kar lahko ti ves in razberes o meni takole na spletu.. Moja duhovnost pa je moja stvar, kot je tvoja duhovnost tvoja stvar. In tako kot je tudi moj prosti cas moja osebna stvar ('blebetanje' na forumu), za katero nisem rabila nobenega tvojega mnenja - sam si se oklical in prisel povedat, kako mimo smo, seveda pa se bos zdaj odzval in dejal, da sam nisi uporabil te besede. Ja. ok. to smo torej zdajle razcistili ze vnaprej.In seveda - jasna stvar - veliko je se stvari, ki jih 'tudi jaz ne zastopim'. Ciao - iskalec!Clovek, ki je v sebi zadovoljen, je predan in ne isce okoli, kje potrebujejo njegovo kritiko.Jaz ze nisem iskalec - jaz sem ze nasla svoje - ti pa si med nama ta, ki ocitno se nisi - kajti jaz sem itak tu, ti pa isces okoli... In zdaj si nasel nas... Jutri pa bos nasel koga drugega - in enkrat bos koncno nasel pravo stvar zase - kot sem jo jaz.Srecno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Zakaj pa ti Astya ne odpreš duhovne teme? Najbrž bo zanimiva... Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 26. april 2003 Avtor Prijavi Deli 26. april 2003 Marsa,ojla,no popljuvali me dobesedno niste,ker to pač ne gre preko kablov,v živo pa,ne vem,če nebi dobil kakšnega mastnega,heehhehe.Bili smo prijazni,smo se kar topili in ti hoteli pomagati,ti pa takole,ti grdi Astya,kaj se pa greš,hehehe .Prijaznost ima več obrazov,ne bi jih tukaj zdele našteval. Aja,delite se tudi tukaj,pozicija,opozicija,levi,desni,duhovni,manj duhovni,pluvalci,popljuvani,katera politična stranka pa ste??Veš ti Marsa kdo se deli,menda ne veš ??No vedi pa nekaj Marsa,jaz nikoli ne kričim,še nisem povzdignil glasa,to se mi zdi barbarsko,ponižajoče,da bi moral vpiti,kričati na nekoga,vsak človek si zasluži lepo obravnavo,vendar,če se nekdo ne strinja z vami,ima drugačno mnenje o sodelujočiš,takrat se ve,morate stopiti skupaj in tega nesramneža okrcat,ga spravit na pravo pot,joj,kako je pa ta poreden,kaj pa govori?treba je žačeti braniti sebe,forum,ja kdo pa je ta,ki si to upa reči.Marsa,koga boš pa jutri branila,ko ne bo več tega foruma,ali ko boš zapustila ta forum,koga boš branila? se boš spomnala kaj si pisala in si mislila o nekaterih članih,je to duhovnost? mogoče zate,zame sigurno to ni duhovnost,ti ne braniš interesa duhovnosti,ti braniš forum,braniš stvar,ki je ni pomen braniti,forum je zato,da se kdaj pa kdaj najde tudi nekdo,ki pove z svojo glavo in vsaka stvar se gleda od blizu,daleč iz leve in desne,od spodaj in zgoraj,ti jo gledaš pa samo iz ene pozicije.Spet jemleš osebno,nikogar nisem osebno pluval in niti nimam namena pluvati,povedal sem samo,kar sem videla in prebral in si ustvaril eno mnenje.mene predvsem sploh ne zanima kaj in kdo si in koliko si duhovno razvita ali karkoli drugega,to je tvoj problem,tvoj način življenja,me sploh ne zanimaš,ne osebno ne drugač.Spet deliš,samo zdej na moje in tvoje stvari. Aha,že veš vnaprej,kaj bom napisal in kaj si mislim.Fenomenalno. Vidim,da sem te razkuril,ja kje pa pišem,da moraš ti imeti moje mnenje glede blebetanja,jaz sem samo povedal,da na forumu ni preveč duhovnosti,da so samo ena blebetanja,ki ne koristijo kaj preveč in iz njih lahko potegneš samo en zaključek.Sej jaz tudi ne zastopim vsega,pa se s tem sploh ne obremenjujem,se mogoti ti obremenjuješ s tem kar ne zastopiš? Pa sej me ne zanima,samo moral sem napisati. Predvsem vedi,nisem iskalec.Vidim da se bojite mnenja drugače mislečih,potem še sigurno niste zadovoljni in še sigurno niste našli kar iščete,kdor je našel,tega ne more iz njegove pozicije vršti prav nič,vas pa že vrže en napisan post,en stavek,ena beseda,si sigurna,da je tako kot pišeš?Jutri,ne bom našel nikogar,kajti jutri glada tisti kateri ne vidi ta trenutek,jaz ne živim za včeraj ali jutri,jaz živim ta trenutek,kajti jutri mogoče ne pride.In kaj naj bi bila ta prava stvar,mogoče tvoje mišljenje Kdor išče ta najde,vendar ne sprašuj.Kajti najti moraš v sebi,ne ve meni,ne v njemu,v sebi.Srečno :!: Kaj mi je lepo te znakce delat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 26. april 2003 Avtor Prijavi Deli 26. april 2003 Šeherezada,kaj me pa tko gledaš Jaz te gledam pa tako pa te spljoh ne poznam. xfijux A duhovno temo bi,menda ja ne Čao. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Jaz nikogar ne branim, Astya - samo vzamem si cas in se pregovarjam s tabo, ki si se ze v osnovi odlocil, kako bos nastopil. Koga pa ti napadas? Da je potrebno braniti?Tudi v astrologiji so planeti v opoziciji - to je pac termin... nima zveze s strankami - prehitro sklepas, opazam.Smo torej 'Mi', ki blebecemo na forumu, in si ti - ki zdaj tudi blebeces tule z nami.Navedla sem par dejstev - da tu SO tudi kaksni pametni in koristni stavki in da skratka s tem, da reces, da nisi ene pametne ali koristne stvari prebral, govoris neresnico in si v bistvu zaljiv do onih, ki so kaj koristnega in pametnega napisali in pustili tukaj kaksen koscek svojega casa in energije ali dva.Jaz samo reagiram. Komentiram. Povem svoje mnenje - ve pa se tudi, kdo sem. Torej jaz imam jajca nastopati s svojim imenom. In cisto vseeno mi je, kaj si nek Astya ali pa katerakoli izmisljena oseba misli o meni in/ali o forumu, se manj me zanima, kaj si misli o duhovnosti - kako pa slednjo zivi in kaksen odnos ima do ljudi, pa je ze kar takoj udarno pokazal.Semintja kdo res misli, da je pa zdaj zadel zebljico na glavo, da pa je res povedal nekaj zelo pametnega, pa nas pouci o zadevah - in o nas samih. Da nekdo zakrici ali pa ne, je bila seveda prispodoba - ne morem pa vseeno mimo prvega posta - ki je bil napisan s ful ogromnimi crkami. Prav nic me nisi razkuril, se mi pa zdi dolgocasno in ... in brezvezno trosenje energije in casa, sicer pa - danes sem si spet vzela malo casaza forum in pac naletela spet na enega teoretika in skeptika., In ker itak komentiram zelo veliko, in se na vecino odzovem, ne vem, zakaj bi bilo tu kaj drugace, v tvojem primeru.Pac - marsa spet odgovarja - nic posebno nenavadnega, se ti ne zdi? Ves, saj sicer pa lahko se naprej takole klepeceva, meni je vse izziv, mene nic ne razkurja - jaz samo dam povratno informacijo... in postavim spegu. Ce kdo krici, pomeni, da slabo slisi - pa morda moram se jaz zakricati nazaj...Aja - govorim spet v prispodobah... Nisi prvi, ki je prisel solit pamet, in najbrz tudi ne zadnji.Kar izvoli - kar se naprej udarno, welcome in dobrodosel!Kot sem rekla... Ampak kaj pa skusas sploh povedati, razen da ta forum ni duhoven in da jaz mislim, to kar mislilm? Je bil torej tvoj namen se kregati z mano ali kaj je bil ta tvoj namen, da si pa zdaj pa prav moral se oglasit...?Ne stekam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 26. april 2003 Avtor Prijavi Deli 26. april 2003 No Marsa,tist prvi post sem neki probaval zato je napisan tako veliko in plavo ker sem stiskal one gumbiče zgoraj,zdej ji ne,ker potem pride ven vse drugačno,tak za obrazložitev.A kaj ti mislim povedati sprašuješ,nič,kaj ti pa naj povem?Veš Marsa,nekje sem malo prejle bral en tvoj post,kako hvališ in govoriš,da je dobro da nekdo misli s svojo glavo in napiše s svojo glavo,to si menda pisala tako,brezveze,ker,ko nekdo le nepiše nekaj s svojo glavo,hehehehe,vidi se kaj se zgodi,Marsa,ne serji ga no,obračaš se z vetrom,kjer lepše piha tam si.Sem ti že povedal,da jaz nikogar ne napadam,le zakaj,povedal sem samo svoje mnenje o tem forumu,zame pač na veliko žalost nekaterih izgledata tako kot sem napisal.In nikjer nisem napisal,da je vse zanič,da ni kaj koristnega,je pa izredno malo in vsa čast tisti tukaj,ki res pišejo o duhovnosti,ki delijo nasvete in so lahko za nekoga zelo koristni,mu pomagajo in ga celo rešijo,tako,ni vse zanič,večina pa.Akcija sproži reakcijo.Bral sem o tebi malo prejle v enem postu,kjer se hvališ in opisuješ, ima to kake veze,če si na ič ? pa iz kod si ? men se zdi,da smo vsi ljudje.Tudi jaz nisem čisti Slovenec,čeprav sem se rodil tukaj v Sloveniji,se pravi,sem Slovenc,to me delijo zakoni,prepovedi v življenju,jaz nisem ne Slovenc in ne kakšen drugi državljan,jas sem Božje bitje,sem trenutno Zemljan,delijo se,ve se kateri in kdo.In nisem izmišljena oseba,meni je ime Astya in se ne skrivam,zakaj le ? Nisem siguren v to kar pišeš,da te nism razkuril,izgleda da sem te le enmalo razkuril,ni moj namen,da te razkurim ali ti kakor koli drugače nagajam,moja namen je bil napisan v postu in napisal sem svoje mnenje.Če ti je pa dolčas pojdi pa raje meditirat,ti bo bolj koristilo kot da tukaj odgovarjaš nekemu izmišljenčku Astyi. Moje mnenje,pa ga vzmi kakor hočeš. In nikomur ne solim pameti,ker tudi sam ne uživam soli in sol ni preveč zdrava. Tu si pa udarla popolnoma mimo,jaz se niti z tistimi ki jih poznam osebno ne kregam,se nikoli nisem in se nikoli ne bom,trdno verjamem,če pa kdaj napišem ali reče kaj kar nekomu ni po godu,je to njegov problem. Tudi jaz ne štekam kaj ti ne štekaš Pa če misliš,da je tole kreganje kar si midva dopisujeva se motiš,mogoče se ti kregaš,jaz ne,ne vem. kaj pomeni ono Z VODICEM BREZ VODICATo sploh ne štekam Pol bom pa spet neki stisnu in boš rekla da se derem.Povej mi.Pa bodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Astya, lubi, da si ne boš kva naredu... <_< Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 26. april 2003 Avtor Prijavi Deli 26. april 2003 Šeherezada,nebom,nebom,nič se ne bati,bolše bo da na sebe paziš,da si nebuš kaj naredla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 OK.Glej, brez veze, da se se naprej takole pregovarjava... v redu, imas prav - res cenim, da nekdo razmislja s svojo glavo.Ravno zato pa tudi cenim mnenja in odgovore na forumu, tudi ce se ne strinjam z njimi. In zato ti pac povem, da ni res, da ni nic pametnega... je to kreganje? je to razburjenje in celo razkurjenje?meni se ne zdi. Sem vedno tako. Odgovorim na poste, sploh, ce se obracajo name.Da pa piham z vetrom, pa si ti udaril mimo. Nikakor in nikdar nisem bila tam, kjer lepse piha... Potem se ne bi sla tegale... ampak bi se bolje znasla. Meditiranje? Da mi bo bolj koristilo? Ves, saj jaz v bistvu kar skoz meditiram - tudi zdaj, ko se pogovarjam s tabo... Hvala pa za pameten nasvet in za skrb za moje zivce - ti pa zatrjujem, da imam kar trdo kozo in me zlepa ne spravis na tla.Dolgcas pa mi ni nikoli in sprejmem dosti izzivov - tudi brezvezne, to je res...Lahko si gres pogledat pa se moj osebni sajt - morda najdes se kaj, kar bos lahko pokomentiral... Res je - vsak lahko pove svoje mnenje in ti si ga povedal.Jaz pa tudi. Tisti z vodicem ali brez pa tudi jaz ne stekam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 26. april 2003 Avtor Prijavi Deli 26. april 2003 OK,roka,pa čeprav nisem,saj men se zdi nič kaj takega napisal,samo svoje mnenje.Hehehe,to je lepo,da skoz meditiraš,jaz tudi,še sedajle ko se s tabo menim meditiram in mantram.A veš,jaz skoz in skoz mantram.A ti OK,Marsa ti si Jaz tud ne štekam,bom probal,da vidim kaj bo,hehehe.Čao. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Astya, lep pozdrav! Opažam, da si našel prav forum, kakršnega potrebuješ. Morda se tega niti ne zavedaš, a tu med nami se odlično počutiš. Po tvojem prvem postu z velikimi črkami sem mislil, da je to tvoje slovo. Zmota. To je bila šele najava serije tvojih postov. Vsak naslednji post je pravtako kazal znake poslovitve, ampak v resnici gre za praznjenje tvojih napetosti. Nekakšna razelektritev. Očitno ti to koristi in naj ti bo srečno. Pravi razlog nastopov na tem forumu boš sebi morda priznal, da bi to priznal nam ostalim pa niti ne pričakujem. Pa, astya, dobro se imej! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Bigm, !! Astya, sedaj bom tudi jaz malo razmišljala s svojo glavo, kar je tebi všeč in ti naravnost povedala, da mislim, da si nek zafrustriran osnovnošolec, ki se zabava s takimi posti, ker ga pač zunaj nihče ne opazi... Lep večer še naprej. xfijux Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Živjo, Astya ! Ti se lepo sprosti in razkomoti, vse je . Bomo že poskrbeli zate Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Danes prvič aktivno sodelujem na temu formu in na moje opažanje,kaj opazim,tuki ni skoraj ničesar o duhovnosti,ta forum je takšen kot vsi ostali forumi,brezvezno nakladanje in blebetanje,aja,pa nabijanje postov.Od vseh vaših odgovorov ne spraviš skupaj niti za en stavek koristnih stvari.Škoda,pa sem si kar nekaj obetal od tega foruma.Več duhovnosti slišiš na satanističnih straneh kot pa tukaj gor.Res,vidi se vaš odraz močne duhovnosti.Vem,da tukaj gori ni resnega iskalca duhovnosti,vidi se iz razbiranja postov in odgovorov.Res sem presenečen,vendar tudi ne tako veliko,bolj ko berem vaše poste in odgovore,bolj vidim,kam vse skupaj to gre.Res žalostno.Zakaj pa gre? p.s. me prav zanima kaj hočeš povedati! p.p.s Če boš odgovoril, te bom z zanimanjem poslušal, če ne boš, si pač nižja rasa! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 27. april 2003 Avtor Prijavi Deli 27. april 2003 Kljuka,pozdravčka. No o nižjih ali višjih rasah se ve in tudi se ve kam ti spadaš,če že deliš ljudi po tem.Če ne znaš brati,prosi nekoga da ti prebere in obrazloži.Če pa znaš brati in ne znaš razumeti,potem pa veš kje lahko poiščeš pomoč za take primerke.Ker pa očitno ne znaš ne brati,ne razumeti,se pa ve po tvojem v katero raso spadaš.Mene se pač ne da deliti na nižje ali višje,na leve ali desne,na zgornje ali spodnje............Žal je v večini primerov danes tako,da se ljudje delijo in s tem se vidi njihova intelegenca,vidi se njihov način razmišljanja in vidi se stopnja razvoja in nenazadnje,vidi se kako si duhovno bogat.Delitelj,vsa čast ti,edino,zamudil si leta 1939-1945,takrat bi ti sigurno prav lepo ustrezalo biti delitelj.Blagor slabim na duhu in bolnim na umu,kajti njihovo je............Si zadovoljen delitelj z odgovorom.Čao. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Sicer se me ne tiče, vendar, Astya, moram pripomniti, da je tvoj besedni zaklad strahotno skromen in ker je več kot očitno, da Kljuke nisi razumel, ti priporočam, da sam poiščeš pomoč, ki jo tako velikodušno priporočaš Kljuki. By-by Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 27. april 2003 Avtor Prijavi Deli 27. april 2003 Moj besedni zaklad je skromen,normalno,zakaj bi uporabljal bolšega,Če pa nekdo ne zna prebrati postov ali jih pa noče razumeti in potem še napiše stavek ali dva kot mimogrede,nižja rasa,se ve kam cilja.Kar se pa pomoči,strokovne tiče bi jo pa prej kdo drugi potreboval kot jaz,če jo pa bom kdaj potreboval,me pa ne bo sramota iti po takšno pomoč,zaenkrat je ne potrebujem.Bilo bi pametno,da ne vklapljaš čustev pri branju postov,kajti lahko te kdo kar hitro upredeli v kakšno nižjo raso.Meni je pa tako vseen v katero raso me kdo tiši,važno da jaz za sebe vem,kdo sem in kaj sem.Čao. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astya 27. april 2003 Avtor Prijavi Deli 27. april 2003 Samo zato,ker sem hotel videti kaj boš ti napisal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.