Skoči na vsebino

Duhovnost

astya

Recommended Posts

• 9 years later...

Danes prvič aktivno sodelujem na temu formu in na moje opažanje,kaj opazim,tuki ni skoraj ničesar o duhovnosti,ta forum je takšen kot vsi ostali forumi,brezvezno nakladanje in blebetanje,aja,pa nabijanje postov.

Od vseh vaših odgovorov ne spraviš skupaj niti za en stavek koristnih stvari.

Škoda,pa sem si kar nekaj obetal od tega foruma.

Več duhovnosti slišiš na satanističnih straneh kot pa tukaj gor.

Res,vidi se vaš odraz močne duhovnosti.

Vem,da tukaj gori ni resnega iskalca duhovnosti,vidi se iz razbiranja postov in odgovorov.

Res sem presenečen,vendar tudi ne tako veliko,bolj ko berem vaše poste in odgovore,bolj vidim,kam vse skupaj to gre.

Res žalostno.

Ja, Tudi jaz sem To spervidel že po nekaj trenutkih pregledovanja teh strani tule gor .

Takrat , ko sem prišel semkaj .

In Zraven je še Ogrooomno Zavajanja .

Moram pa povedati, da so se zadeve od Takrat , ko sem bil prvič tu, pa do danes, zadeve nekoliko popravile .

Čeprav je še Dooooooolga Pot, do kakega Spodobnega Duhovnega Nivoja, ... Ampak, nesmemo obupat, temveč se trudit , še naprej .

No, pa saj ti že itak tudi naslov sam pove, de je to tule vseskupaj bolj ko ne " za luno" .

Ampak, nesmemo posploševat vsegaskupaj, kajti niso vse Duše tu gor enake .

Namreč, imamo tudi nekatere precej Dobre Duše, le Pravega Spoznanja jim žal Manjka .

No, saj, ob pravem času , upam, da jim ga bo Stvarnik dal, da Spoznajo svoje zmote v katere so bili zapeljani , in da zaživijo Življenje Ljubezni .

Lp do tedaj, ajd', čaw :8):

B. + xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Kok ste eni superiorni x:o)x sam čudn da nisi predvidel tudi to, da citiraš post iz leta 2003 x:Dx

Bojante upošteva dejstvo, da je vse samo tukaj in zdaj..x:Dx

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Kok ste eni superiorni x:o)x sam čudn da nisi predvidel tudi to, da citiraš post iz leta 2003 x:Dx

No, če tako kratkovidno razmišljaš o meni, se potem zopet motiš , heh xDDx

Vseeno sem Dobro Sprevidel x:)x

Lp + #

Bojante upošteva dejstvo, da je vse samo tukaj in zdaj..x:Dx

Ja, ga res probam,xDDx ... čeprav ga pa ravno tukaj + zdaj - žal - nisem :o|o:

Lp + #

Sem si že v prejšnjem Tisočletju domišljal , da kak "zmagovalec" da sem, ... in mi je potem Stvarnik pokazal, da sem en navaden poraženec :o|o: :V:

Samo ob Naaajnižjem možnem Ponižanju, je možno tudi Najvišje Povišanje .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

To Je Edina Pot .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

B + #

"Grave digging at it's best!"

:D Morem reči, sem se prisrčno nasmejal postom iz leta 2003, Duhovnost se ni veliko spremenila, niti se ni forum. Mi pa smo se, razni Bobnarji, Pokowci, ljudje iz moje oddaljene preteklosti.

Duhovnost še vedno deluje. Naša jogijska skupina se je prebudila, sem dobil sms naj spet pridem po 4 letih. Življenje se obrača in obrne, duhovnost je v tebi ne na forumih.

Ta forum, je zgolj odličen most, kjer lahko pridemo do ljudi, ki imajo duhovnost pravtako v sebi. Tu toleriramo drugače misleče, različno mnenje ni neumnost, temveč vrlina.

V naši družbi je vse preveč delitve, na naš in njihov, na prav in narobe. To je eden izmed redkih domačih forumov, kjer drugačna misel ni napačna.

Vsi imamo svojo duhovno pot, moja se nekako obrne vedno skozi knjige. Prvič, ko sem se spoznal s lunin.net, s Marso, je bilo to posledica branja Alkimista. Tokrat ponovno, Paulo Coelho - Valkire, njegova druga knjiga. Prebral sem jo en lepi dan, našel sem jo doma na mizi in prebral, par ur in moj duh ponovno ne da miru.

Duhovnost je zame, ko duh prevzame pot našega življenja, ko je nekaj pomembnejše od telesa, dnevnih problemov, zaljubljenosti, ko si vzamemo odmor in spregovori naš duh. Ne tuj, ne po nekih navodilih. Ampak naš duh.

Pogledam po internetu in 10 let kasneje LNF je še vedno tu, duhovnost ni umrla, čeprav se ljudje še vedno pritožujejo, da je ni več.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Duhovnost je v tvoji Duši, Odraža pa se tudi na straneh tega foruma x:)x

Zatorej ; Vsak, Ki se Ukvarja z Duhovnostjo Je Duhovnik http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Lucky us x;)x

Lp + #

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...