bela vrtnica 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Sem reka življenja, ki teče skozi tuja srca in jih napaja z modrostjo in upanjem v lepše in boljše dni, obdane s srečo in ljubeznijo ter zdravjem. Zvezdica, ki ponoči pazi, da ne zaideš s poti in sonce, ki sije na tvoje ljubeče srce in lunca, da te vodi v skrivnosti in snu, kjer ti novo neznano podobo razkriva. Vse to sem jaz, iskrica v tvojih svetlečih se očeh Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 26. april 2003 Prijavi Deli 26. april 2003 Super si, črna vrtnica! Le tako naprej! Kmalu ne boš več rabila Lunine črne luknje. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. april 2003 Prijavi Deli 28. april 2003 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.