Helena 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 Ne morem si kaj, da se ne bi izrazila Tjazy. Včasih paše malo, ozaljšati kaj,da izgleda ljubko boljin ne tako hladno in sivo,zato želim, da je toplo in sončno kot je tole pravljično drevo,ki sem ga včeraj v topli knjižicidobila v dar. Hvala ti Mateja! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 Lepo je živeti Lepo je živeti,če veš, da nisi sam,lepo je peti,če ti v srcu sije dan,lepo je biti tu,če veš, da nisi sam,saj s tabo je tvoj jaz učečiiz dneva v dan,da postaneš boljši sam. Lepo je biti Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Včasih paše malo, ozaljšati kaj,da izgleda ljubko boljin ne tako hladno in sivo,zato želim, da je toplo in sončno kot je tole pravljično drevo,ki sem ga včeraj v topli knjižicidobila v dar. Helenca skrbi, da so njene teme mavrične ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Kaj pa izrazas s tem? Zakaj se ti zdi zivljenje hladno in sivo? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 Rada imam barve in barvice Tudi sivo imam rada v kombinaciji z oranžno.Zakaj Ne vem Tjazy. Ni vse sivo, ni vse oranžno. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Ne ves? Koliko iskrena si zdaj? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Pomeni to, da rajsi ne bi zdaj o tem? Kdaj pa bos? sigurno bos zdaj.. samo kdaj bo prisel ta zdaj? Ce ne bos rekla ZDAJ! potem ne bo nikoli prisel ta ZDAJ, ker ga ni nikjer drugje kot Tukaj in Zdaj! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Lepo je živeti Lepo je živeti,če veš, da nisi sam,lepo je peti,če ti v srcu sije dan,lepo je biti tu,če veš, da nisi sam,saj s tabo je tvoj jaz učečiiz dneva v dan,da postaneš boljši sam. Lepo je biti Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Včasih paše malo, ozaljšati kaj,da izgleda ljubko boljin ne tako hladno in sivo,zato želim, da je toplo in sončno kot je tole pravljično drevo,ki sem ga včeraj v topli knjižicidobila v dar. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Hvala ti Mateja!O, Helena, zdaj šele videla... ... hvala tudi tebi ... ker barvaš naš forum z veselimi barvami, lepimi mislimi in navdihujočimi slikicami xrosex Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 10. november 2003 Avtor Prijavi Deli 10. november 2003 Tjazy, Volk, Andrej in Mateja Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 12. november 2003 Avtor Prijavi Deli 12. november 2003 Nov dan Nov dan je nova priložnost,nov dan je nov začetek,je čas za nove izzive,je čas za nova (spo)znanjain čas za nova dejanja. Z veseljem grem vanj,v dan iz sanj. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 http://members.aol.com/esmith2718/angel.gif Bog me je ustvaril, da mu naredimčisto določeno uslugo.Poveril mi je neko delo,ki ga ni poveril komu drugemu.Imam svoje poslanstvoin sem člen v verigi,povezava med ljudmi.Ni me ustvaril za propad,dobro mu bom služila.Opravila bom njegovo delo.Angel miru bomin zdravitelj resnice na svoj lastni način.Zato mu bom zaupala kar koli, kjer koli sem.Nikoli se ne bom pustila omajati.Če zbolim, naj moja bolezen služi,če sem zmedena naj moja zmedenost služi,če sem žalostna, naj moja žalost služi.Bog ne naredi ničesar zastonj.On ve kakšna je najina naloga. xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 13. november 2003 Avtor Prijavi Deli 13. november 2003 Bog me je ustvaril, da mu naredimčisto določeno uslugo.Poveril mi je neko delo,ki ga ni poveril komu drugemu.Imam svoje poslanstvoin sem člen v verigi,povezava med ljudmi.Ni me ustvaril za propad,dobro mu bom služila. xrosex Vsak izmed nas ima točno določen poziv oziroma poslanstvo v življenju,nikogar ni mogoče nadomestitiin nobenmega življenja ni moč ponoviti,zatorej je naloga vsakega posameznikatako edinstvena kot je edinstvenanjegova priložnost, da jo izvrši. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 http://www.cyber-kitchen.com/holidays/xmas/angel.gif Jaz sem drobcen angel.Sem manjsi kot je vas palec.Živim v zepih ljudi tam imam svojo radost.Domnevam, da me se niste videli,sem predroben,da bi me odkrili,ceprav sem z vami ves cas,dvomim,ce smo se ze kdajkoli srecali. Preden sem bil angel,sem bil skrat v cvetu.Sam Bog me je pobral in mi je dal moc angela. Sedaj ima Bog mnogo angelov, ki jih trenira na angelskem podrocju.Mi postanemo njegove oci in ušesa in roke.Mi postanemo njegovo posebno orodje. In, ker je Bog tako zaposlen ima mnogo za storiti, mi je rekel,da je moja dodeljenost,da tesno bdim in pazim na vas. Ko me je skril v vas žep,me je blagoslovil z angelsko skrbjo,nato mi je povedal, naj vas nikoli ne zapustimin sem mu obljubil, da bom vedno tam. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 15. november 2003 Avtor Prijavi Deli 15. november 2003 Hvaležna sem Hvaležna sem, da služim lahkoin da mi zdravje služi tako,hvaležna sem za ljubeče ljudi,ki mi križajo poti,hvaležna sem,da v lepem okolju živim,da narava še tako lepa je,zato cenim vse in s hvaležnostjo v srcupojem radostno, ker mi je lepo, da je tako Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 20. november 2003 Avtor Prijavi Deli 20. november 2003 Skrbim za svoje telo Kako lepo se počutim,ko naredim nekaj zase. Enkraten občutek je,ko premagam svojo lenoboin se spravim hodit, na kolotako da mi bije močno. Diham hitreje in čutimkako dobro dene to,saj kisika polno je telo. In čutim, da mi je tempelj,v katerem moja duša domuje,hvaležen. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 27. november 2003 Avtor Prijavi Deli 27. november 2003 Hvala za bolečino v želodcu,ki mi je povedala, da delam nekaj narobein mi pokazala pot do pravilnega izbiranja hrane,ki je ljubeča za moje teloin hvala za to,da sem spoznala,da sem doslej napačno hrano uživala. To je hrana za telo moje,ki naj bi mi dobro delain bom poskusila http://images.webshots.com/ProThumbs/74/42974_wallpaper280.jpg Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 Miklavžev večer Miklavžev večer je nocoj in spomini nanj potujejo z menoj,kako lepo je bilo tedaj, ko še majhna punčka sem bilain ga na ta večer nestrpno čakala. Z bratoma smo skoz okno zrli v temo,ko je zunaj naletavaloin čakali nanj in na njegove angele,ki so vsako leto prihajali,da nas obdare. Pa niso sami bili,z njimi so še parkeljni rogovililiin najbolj nas je strah bilonjih - črnih ov. Potem je začel lajati naš pesin na vratih pozvoni,vedela sem, da prišel je onz delegacijo svojo iz nebes. In res, žvenket verig in Miklavžev glaspredrami nas, ki smo ga v kuhinji čakali,da bi pokazali,kako smo se moliti naučiti znali. In smo molili vpričo njih,pa izvedeli, da pridni čez leto smo bili,zato dobili smo vreče tri,za vsakega po enoz darili odarjeno. Ko so odšli,smo z bratoma v sobi našiše pozno v noč se sladkali,saj toliko vsega prinesel je za nasMiklavž spoštovani. Lepo je bilo in še bo. Mama moja danes že miklavžev krušni peči pečein suho sadje v vrečke pakira. In se že veselim jutrišnjega dne,ko pridem domov,saj vem, da bo spet čakalo na naskot nekoč ta časpolno tople ljubezni in pozornosti od dragih staršev Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Jaz sem danes napisala pismo Miklavžu ... in se že veselim obilnih darov Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 Jaz sem danes napisala pismo Miklavžu ... in se že veselim obilnih darov Lepo Mateja! Pričakovati kaj lepega je fajn Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Ko opazuješ moč valov, ki udarjajo ob skalo,spoštuješ mogočnost tega dramatičnega prizora.Ne moreš zgrešiti spokojnostinajmanjšega cveta,zadovoljnega s svojim majhnim prispevkomk lepoti obrežja.Ličnost mogočnih skal me spominja,da sem majhna in umrljiva,skale bodo živele dosti dlje kot jazin počutim se ponižna.Zvezde, kako svetle, kako pomembne.Spomnijo me na skrivnost.Ne vemo in ne razumemo vsega.Lepota in vedrina borov in brezme spomni, kaj ej resnično, kaj je lepo.In koča sama, dovolj trdna, da varuje,in dokaj prijazna, da nudi zadovoljstvo,redka kombinacija grobosti in mehkobe.A predvsem čutim prisotnost Boga.V družbi dela,smeha,solz, hrane in pogovorovse počutim cela in živa,sem del nečesa, kar je močnejše od mene.Če bi lahko udejanjila spoštovanje, zadovoljstvo,ponižnost, skrivnostnost, razumevanje in zaupljivost,ki sem jih občutila na Burkliffu,bi našla Boga in se mu zahvalila. Sharon Wegscheider - Cruse Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 VEČNA ENOSTKI NAM POJEŠ V TIŠINI IN NAS UČIŠ PO DRUGIH,ODLOČNO IN MODRO VODI MOJE KORAKE.NAJ UVIDIM NAUKE, KO STOPAMIN ČASTIM NAMEN VSEH STVARI.POMAGAJ MI, DA SE SPOŠTLJIVO DOTIKAM.DA VEDNO GOVORIM IZZA OČI.NAJ OPAZUJEN, NE SODIM.NAJ NE ŠKODUJEM IN NAJ ZAPUSTIM GLASBO IN LEPOTO, KO ODIDEM.IN, KO SE VRNEM V VEČNOST,NAJ SE KROG SKLENEIN SPIRALA RAZŠIRI. pozabila, kje sem našla to meditacijo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 O, fino, da si nasla in komentirala, lepo, pa se lepa zelena umirjena... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.