Skoči na vsebino

Zavist

Marsa

Recommended Posts

Zavist ima energijo bumeranga;

zgrizla bo posiljatelja in ne prejemnika.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Pa še res! Saj prejemnik niti ne bo vedel, da mu je bilo kaj takšnega namenjenega x:px .....

.....in postale so zelene od zavisti.....hja...zakaj bi naj bila zavist zelena?

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Kajne, Volk?

Tudi sama nisem nikoli razumela zavisti... Kako prav imas! zelo malo bi bilo res treba... Samo par stopinjic v razmisljanju...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zavist je slovenska nacionalna specialiteta. Če bi "foušija" gorela, druge kurjave ne bi rabili. Naj sosedu koza crkne!

V novem tisočletju se bomo pa morda le nekoliko poboljšali. Nekateri posti na tem forumu že nakazujejo takšne trende.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Bigm kar se tiče slovenske faušarije x^x , ja saj imaš prav, ampak to ni samo slovenska specialnost. Imel sem opravka z veliko ljudi iz tujine, ne moreš verjeti kako smo si podobni v faušarijah, še posebej pri avtomobilih. Ko sem vsakemu tujcu razlagal slovenske faušarijske specialnosti, so se vsi iz srca nasmehnili in mi povedali da v njihovi državi ni čisto nič drugače. Kjerkoli Evropa, Afrika, Bližnji Vzhod, Azija, Amerika, Rusija.
Ja sam ka mali pao s lipe

Zavist je slovenska nacionalna specialiteta. Če bi "foušija" gorela, druge kurjave ne bi rabili. Naj sosedu koza crkne!

V novem tisočletju se bomo pa morda le nekoliko poboljšali. Nekateri posti na tem forumu že nakazujejo takšne trende.

To lahko pravi samo en komunist! :xx!:

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Če zavidaš, zavidaj v pozitivnem smislu. Privošči vsakomur med in mleko, veliko sreče in ljubezni. Privošči sosedu velik avto. Privošči prijatelju da napreduje v karieri, da naredi faks, reci vsakomur da je sposoben doseči zvezde na nebu. Enostavno zato ker je to res. x^x
Ja sam ka mali pao s lipe

• 2 weeks later...
Guest sanjalica
Privošči sosedu velik avto. x^x

Ja, to je vrhunec "zlobe"

Da privoščiš sosedu velik avto, da ima veliko porabo, da mora veliko plačevat za registracijo, da so dragi rezervni deli... :vragec: :vragec: :vragec: x;)x

Če zavidaš, zavidaj v pozitivnem smislu. Privošči vsakomur med in mleko, veliko sreče in ljubezni. Privošči sosedu velik avto. Privošči prijatelju da napreduje v karieri, da naredi faks, reci vsakomur da je sposoben doseči zvezde na nebu. Enostavno zato ker je to res.  x^x

Ja bilo bi res lepo!

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Res. In verjamem, da je Volk tocno tak.

Zelo kul - se nisem kancka tega pri njem zaznala - to pa mi je vsec pri Strelcih - ker so dinamicni in precej podjetni, pa tako stevilni tudi uspesni, ne poznajo zavisti. Govorim seveda o tipicnem predstavniku znamenja. Ocitno je pac Volk tu tipicen Strelec. x;)x

So poleg Levov in Rib tudi med najradodarnejsimi znaki. Morda prav zaradi tega.

Picasso

Guest sanjalica

Lev, Riba, Strelec...ti znaki se mi vedno znova pojavljajo na forumu...

o kozorogu niti besede (a smo tako v povprečju ali tako "nizko") ? :palec: :vragec:

So poleg Levov in Rib tudi med najradodarnejsimi znaki.

Potrjujem dejstvo, da smo Ribe med najradodarnejšimi znaki. Nekako se vedno trudimo ustreči in razveseliti vse ljudi okrog sebe. x:)x

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Guest sanjalica
Hmm mogoce pa bo Marsa "pregledala" donatorje in njihove znake...in bomo videli :-) kdo je najradodarnejši...če so res ribice... :vragec:

Jaz tudi, Mashinca. x:)x

Potrjujem tole.

Sanjalica - zdaj si me pa nasla, ko bom morala na dan z nekoliko diplomacije... ;)

Namrec.. khm... res je, kaj morem, Kozorog ni med najradodarnejsimi znaki....

Tezko je takole govoriti, poleg tega pa o sebi nihce ne sodi, da je skrt.

Vcasih potem raje uporabimo besedo varcen - je pa seveda razlika med tema dvema pojmoma...

Bik je recimo varcen, a ne skrt.

Zelo veliko pa je odvisno predvsem od tega, koliko si privoscimo. Sebi.

Nekdo je tak clovek, da ne mara dajanja. Tudi ljubezni, 'sebe' - in ne samo denarja.

Nekdo hoce imeti ciste racune, pa je prakticen, pa ga opredelijo za skrtega.

Nekdo vedno pozabi denarnico, sicer je zelo simpaticen in hrupen, pa se spregleda vse skupaj in dejansko mislis, da je zelo radodaren, da je pa nekoliko raztresen, ker praviloma pozabi denarnico doma. Ni pa recimo skrt - saj bi dal, a kaj, ko je pozabil. Saj bi dal, a kaj, ko nima...

Tudi nikoli ne bo imel - ker vsakdo ko ima vec, hoce imeti se vec in torej nima nikoli dovolj, vsekakor pa nima nikoli 'prevec'.

Je pa hecno, da govorimo o skrtosti ravno v temi zavisti...

To so lastnosti, ki so pri meni najmanj priljubljene.

Picasso

x;)x Sanjalica - res... bomo videli. x:Dx

Vendar pa - je ravno fino, ko pride takole prav - res je med prvimi, ki je nakazala 5.000 (se istega dne, ko smo tole objavili), ravno kombinacija Lev/Riba.

Pa reci, ce je to nakljucje! :palec:

x;)x

Picasso

Guest sanjalica
x;)x  Sanjalica - res... bomo videli.  x:Dx

Vsi tisti, ki niste levinje/riboni, levi/ribice, levčki/ribaki...dajte izprsite se :-)) da dokažemo...da tudi nismo za ... :V: x!x

x;)x  Sanjalica - res... bomo videli.  x:Dx

Vsi tisti, ki niste levinje/riboni, levi/ribice, levčki/ribaki...dajte izprsite se :-)) da dokažemo...da tudi nismo za ... :V: x!x

Če malo pogledam tiste, ki jih poznam, lahko rečem, da je v vsakem znamenju kakšen, ki je škrt in kakšen radodaren.

Vem, da znajo kozorogi biti zelo radodarni, pa leva in ribo, ki so ekstremno škrte živalice, ... pa tako naprej :vio:

Ti taka podpora ustreza x;)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Guest sanjalica
Ti taka podpora ustreza  x;)x

Hvala Tina...

sem ze klicala na upravno enoto da spremenim rojstni datum x;)x

pa marso sem klicala, da ji dam stevilko mojega tekocega ... x;)x

samo da dokazem...da smo tudi ostali :palec: ... daj, daj...odpri pest!!!!

Ti taka podpora ustreza  x;)x

Hvala Tina...

sem ze klicala na upravno enoto da spremenim rojstni datum x;)x

pa marso sem klicala, da ji dam stevilko mojega tekocega ... x;)x

samo da dokazem...da smo tudi ostali :palec: ... daj, daj...odpri pest!!!!

Ni potrebe po spreminjanju rojstnega datuma. Lažji način je, da spremenijo lastnosti posameznih znamenj. x:Dx

xokkx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

x;)x x:Dx

Itak...

Vendar seveda je to povezano tudi z lastnostmi cloveka, ki pa jih najdemo pac tudi v astroloskih znamenjih - ravno zaradi tega.

Ce je nekdo nekoliko bolj povrsen in lezeren, se rad zabava in nima prevec smisla za denar in si ne daje opraviti toliko z njim (npr. ribe - a brez skrbaj - poznam tudi sama zelo skrte ribe), je pac tak ze po znacaju.

In nasprotno oni, ki preudari vsak tolar in vse, pa ima lahko veliko, a vedno bo pac stremel k visjemu cilju in tako ne bo imel nikoli dovlj in se ne bo ustavil - tako je pac tudi v primeru casha - toliko bolj, ker ceni ugled in polozaj, ki ga slednji prinasa.

In tako dalje.

Ja, ja - cash.

A ni hecno, da ITAK VSAK jamra - ne glede na to, koliko ga ima...

Picasso

No, sory - zgornja objava je zdaj malo iz konteksta, kot da kar svoje tumbam dalje. x:Dx

Bil pa je reply na kakae dva posta nazaj.

:)

Samoiniciativna sprememba lastnosti - transformacija negativnih v pozitivne?

Slisi se kul. x8Dx x;)x

Picasso

• 7 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...