Skoči na vsebino

Prejšnja življenja

lena

Recommended Posts

Bravo, Orhideja!

Simpaticna francoska siviljica! Kul!

Med zelo zelo zelo zelo redkimi si, ki niso kaksna pomembna zgodovinska osebnost!

Poznam jih od Lukrecie Borgie do Lujev 14.-ih, papezev, vracev, kraljev etc...

Nihce se ni bil mesar ali cevljar ali ... celo puscavnik ni bil nihce, kar me preseneca... najbrz ni dovolj zvenece. Tudi rabelj in morilec in posiljevalec ne.

Sami na moc ugledni, castni, vplivni, mogocni in pomembni.

Marsa, pa to ni čisto res. Jaz sem bila med drugim reven mizar/tesar na Kitajskem v 15. stoletju, in ful strahopetec. Kako zvenece je to? In večina nas je živela čisto običajna življenja. Tisto eno življenje, ki ga odkriješ, je sicer lahko ful posebno, ampak je eno med desetimi, stotimi ali celo tisočimi...

Deli na socialnih omrežjih

Bravo, Orhideja!

Simpaticna francoska siviljica! Kul!

Med zelo zelo zelo zelo redkimi si, ki niso kaksna pomembna zgodovinska osebnost!

Poznam jih od Lukrecie Borgie do Lujev 14.-ih, papezev, vracev, kraljev etc...

Nihce se ni bil mesar ali cevljar ali ... celo puscavnik ni bil nihce, kar me preseneca... najbrz ni dovolj zvenece. Tudi rabelj in morilec in posiljevalec ne.

Sami na moc ugledni, castni, vplivni, mogocni in pomembni.

Marsa, pa to ni čisto res. Jaz sem bila med drugim reven mizar/tesar na Kitajskem v 15. stoletju, in ful strahopetec. Kako zvenece je to? In večina nas je živela čisto običajna življenja. Tisto eno življenje, ki ga odkriješ, je sicer lahko ful posebno, ampak je eno med desetimi, stotimi ali celo tisočimi...

Mene pa zanima, kdaj ste se odločili za regresijo, zakaj, vam je kdo svetoval??

Trenutno sem v fazi, ko razmišljam ali bi se odločila za kakšno regresijo. Pa me je v bistvu strah.

Kakšen nasvet?

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Mene pa zanima, kdaj ste se odločili za regresijo, zakaj, vam je kdo svetoval??

Trenutno sem v fazi, ko razmišljam ali bi se odločila za kakšno regresijo. Pa me je v bistvu strah.

Kakšen nasvet?

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

Zakaj bi se pa odločila za regresijo?Kaj misliš da ti bo pomagala?

Glej naprej, če se le da,...

Nisem imel prejshnja zhivljenja pa sem "drunk with life" (or without). Zanimivo kaj se mi dogaja. Najdem plac katerega domachi ne poznajo, pa ga je Zakomo Kaxanova poznal. To sem na svom forumu tudi objavil. Nisem siguren da vemo kaj so sanje...

--pokowc ne se solit .. charovnice se nikoli noso, gre se za to da je sol agent matrixa, zapomni se vse...

Anatha - VEM, da to ni res.... da so vsi bili nad carji...

A vsakdo, ki je o tem govoril, je podal kaksno taksno... ki naj bi me/nas impresionirala nad njegovo osebnostjo.

Dbest, vidis - ti pa si bila tesar... samo je malo takih, to sem hotela reci. Ki recejo, da so bili kaj malo manj uglednega.

Itak pa imas koristi od vsega skupaj edino ti sam; ravno zato pa se mi zdi brezveze to postavljati sploh oz. se grozno podrobno poglabljati v to, sploh, ce ti sluzi samo kot pasa Egu. Ali pac ventil za zgolj bluzenje.

Ce si odnesel ful od tega, se ti je kam poklopilo - dbest..

Sicer pa je dokaj nepomembno, ali si bil prej Papez Pij ali pa Jack Razparac. Zame... ko gre za moje dojemanje tebe, si ga itak ustvarim - z ali brez tvojih pridevnikov, ki jih poves. meni govoris z dejanji in s svojim lajfom...

TO je to, kar jaz govorim.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Prebrala sem obe knjigi Barbare BRENNAN. Ona uporablja tudi regresijo pri zdravljenju dolocenih bolezni, ljudje, ki zdravijo po metodi Brennan v SLO pa prav tako.

Ne mislim, da naj bi mi regresija nekaj pomagala. Niti nimam kake posebne bolezni.

Ko mi moja intuicija nekaj svetuje, jo jaz pac ubogam. x!x Se mi zadnje case kaze, da je najbolje tako.

In moja intuicija mi pravi, da naj grem na regresijo. Samo ker se ves cas trudim biti grozno racionalna, bom morda blokirala vse misli in spomine na prejsnja zivljenja, ce le ta res obstajajo.

Bomo videli. Tina, tebi pa hvala, sem potem opazila, da si link dala se v drugo temo.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Moje izkušnje z regresijo so zelo zanimive, saj so mi potrdile marsikatero lastnost in tudi zaupanje v prejšnja življenja.

Regresijo ( 1999) je vodila ga. Gordana Stuparić in sicer na način z nihalom, tako da se je poglobila v mene in mi je kasneje skozi vprašanja oz. potrditve seznanila z dvema iz zadnjih treh življenj.

Zadnje življenje sem bil graditelj stolpa na Japonskem, kjer pa sem zaradi strahu pred višino zapustil to delo in me je kasneje skupaj z otroci vzdrževala takratna žena. Vprašala me je, če se bojim višine in če slabše slišim. Sam sem bil zelo presenečen, ker dejansko imam strah ( sicer ga z močno voljo premagam) pred višino in to predvsem tam, kjer je ograja (npr. razgledni stolp ali balkon na nebotičniku). Prav tako slabo slišim nizke frekvence in pogosto se mi zgodi, da nekaterih besed ne slišim ali pa slišim v drugačnem pomenu. Dogaja se mi tudi, da sem občasno len in ne vem kaj bi si počel, kar je tudi posledica lagodnosti in vzdrževanja od takratne žene.

Za drugo življenje nazaj mi ni ničesar povedala, njena reakcija pa je bila kar precej grozljiva.

Tretje življenje nazaj sem imel svojo gostilno v Turčiji, kjer sem bil tudi zelo dober in priznan kuhar.

Ga. Gordana me je tudi vprašala, če rad kuham, kar sem ji tudi potrdil, saj zelo rad eksperitiram s pripravo hrane, seveda takrat ko imam čas oz. inspiracijo.

Trdno verjamem v prejšnja življenja in tudi zakon karme, ki nam omogoča učne lekcije v vsakem življenju. Prepričan pa sem tudi, da se da z močno voljo in predvsem z ljubeznijo in spoštovanjem vsega stvarstva pospešiti naše učenje in se dokončno združiti z ENIM.

Pa lep pozdrav vsem bratom in sestram. :2src:

vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo

No, fino! x^x :palec:

Koncno en konkreten komentar in opis in diagonala z dogodkom ali posebnim dozivljanjem v 'sedanjem lajfu'...

... Sama pa se celo zmotim, ko govorim o tem in recem, lani... x:)x - pac - eno 'enoto' prej...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Anatha - VEM, da to ni res.... da so vsi bili nad carji...

A vsakdo, ki je o tem govoril, je podal kaksno taksno... ki naj bi me/nas impresionirala nad njegovo osebnostjo.

Dbest, vidis - ti pa si bila tesar... samo je malo takih, to sem hotela reci. Ki recejo, da so bili kaj malo manj uglednega.

Itak pa imas koristi od vsega skupaj edino ti sam; ravno zato pa se mi zdi brezveze to postavljati sploh oz. se grozno podrobno poglabljati v to, sploh, ce ti sluzi samo kot pasa Egu. Ali pac ventil za zgolj bluzenje.

Ce si odnesel ful od tega, se ti je kam poklopilo - dbest..

Sicer pa je dokaj nepomembno, ali si bil prej Papez Pij ali pa Jack Razparac. Zame... ko gre za moje dojemanje tebe, si ga itak ustvarim - z ali brez tvojih pridevnikov, ki jih poves. meni govoris z dejanji in s svojim lajfom...

TO je to, kar jaz govorim.

Ja. Pa ce bi zadevo malo bolj razumeli, verjetno bi doumeli, da bili smo kralji, malarji in tatovi...

bistvo je morda v tem, koliko smo dvignili svojo zavest!?

Neglede kje in kaj smo bili, smo nekako verjetno napredovali; v tem zivljenju pa tudi; okoliscine

imamo pac taksne, da lahko to storimo. Temu ne potrebujemo vedenja, da smo bili eskimi ali

hindujci.

Jaz sem v regresiji videl bejbo! Pravo bejbo, ki je bila oblecena v tigrovo kozo in se zvijala

kot muca. Bila je na skali, kamenju. Domneval sem, da je bilo v prazgodovini, saj so bili tako

obleceni takrat in videl le skale.? maybe, ampak tega ne znam povezat z sedaj, torej morda

ni pomembno sedaj. Morda sem celo videl svoje podzavestne zelje.

Za Kitajsko pa nisem prav siguren, ceprav so me je na skupinski regresiji videlo vec ljudi prav

na tam. Bil sem kao nek vojscak, katerega so udarili po glavi vzadaj in takrat sem kao

dobil nek vzorec, ki ga sedaj nimam vec, bil pa je precej prisoten v mojem zivljenju.

Kar pa tudi ne verjamem prav zares, ker tega pac nisem obcutil sam. He, bejbo pa sem videl! :)

Ja, polna ognja je bila in zelje po prilagodljivosti, sla... x:)x x:)x x:)x

tako pac.

Aj, pa napoleon sem bil pa kleopatra, pa kitajski cesar pa kralj artur, pa merlin x:o)x x:Ix

zdej mam pa velik od tega, sploh pa jutri, ko bom poloznico placal x;)x

Aj, pa napoleon sem bil pa kleopatra, pa kitajski cesar pa kralj artur, pa merlin  x:o)x  x:Ix

zdej mam pa velik od tega, sploh pa jutri, ko bom poloznico placal  x;)x

Na šalterju sam povej, da si ta pa ta (gospod napoleon, še boljš -gospa kleopatra), pa bo! Baje majo en poseben šalterček za take - lohk plačaš z zlatniki!

x;)x

• 9 months later...

Mislim, da si s to informacijo lahko pomagam pri premagovanju mojih tezav - dolocene frustracije, si odgovorim, zakaj odreagiram na situacije tako kot odreagiram (vedno znova iste napake)...

in mogoce se kaj podobnega...

Poznas oziroma ves za kaksnega regresoterapevta tu v Slo?

Hvala.

O temle imamo pa kakih 350 tem ze... x:o)x x;)x

Cakam na Tino, Tina help, marsa nima casa, a se ji trga srce xcivx x:o)x x:Dx x:px x;)x x:Dx , ko vidi teme: Ego, Prejsnja zivljenja, ...

Caka samo se na - ascendent, horoskop, prihodnost, partner in jaz, ljubezen in sreca... x:o)x x:Dx x:Dx

Picasso

pa se - spol v prejsnjem zivljenju...

itd..

pa se.

pa se.

kolikokrat smo seveda o tem govorili...

Odvisen je namen, kaj hoces s tem pridobiti, zakaj, cemu...

To se ti sproti izoblikuje v zivljenju... dobis odgovore...

.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...