pokowc 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 jest pa pravm, če upaš tole l...t potem lahko l...š še kej druzga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 doc_zenith mogoche si biu pa OB tampon je biu zmeri sam ....smrc Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anatha 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Bravo, Orhideja!Simpaticna francoska siviljica! Kul!Med zelo zelo zelo zelo redkimi si, ki niso kaksna pomembna zgodovinska osebnost!Poznam jih od Lukrecie Borgie do Lujev 14.-ih, papezev, vracev, kraljev etc... Nihce se ni bil mesar ali cevljar ali ... celo puscavnik ni bil nihce, kar me preseneca... najbrz ni dovolj zvenece. Tudi rabelj in morilec in posiljevalec ne.Sami na moc ugledni, castni, vplivni, mogocni in pomembni.Marsa, pa to ni čisto res. Jaz sem bila med drugim reven mizar/tesar na Kitajskem v 15. stoletju, in ful strahopetec. Kako zvenece je to? In večina nas je živela čisto običajna življenja. Tisto eno življenje, ki ga odkriješ, je sicer lahko ful posebno, ampak je eno med desetimi, stotimi ali celo tisočimi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Mam že v tem življenju dovolj dela s sabo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Bravo, Orhideja!Simpaticna francoska siviljica! Kul!Med zelo zelo zelo zelo redkimi si, ki niso kaksna pomembna zgodovinska osebnost!Poznam jih od Lukrecie Borgie do Lujev 14.-ih, papezev, vracev, kraljev etc... Nihce se ni bil mesar ali cevljar ali ... celo puscavnik ni bil nihce, kar me preseneca... najbrz ni dovolj zvenece. Tudi rabelj in morilec in posiljevalec ne.Sami na moc ugledni, castni, vplivni, mogocni in pomembni.Marsa, pa to ni čisto res. Jaz sem bila med drugim reven mizar/tesar na Kitajskem v 15. stoletju, in ful strahopetec. Kako zvenece je to? In večina nas je živela čisto običajna življenja. Tisto eno življenje, ki ga odkriješ, je sicer lahko ful posebno, ampak je eno med desetimi, stotimi ali celo tisočimi... Mene pa zanima, kdaj ste se odločili za regresijo, zakaj, vam je kdo svetoval?? Trenutno sem v fazi, ko razmišljam ali bi se odločila za kakšno regresijo. Pa me je v bistvu strah. Kakšen nasvet? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Mene pa zanima, kdaj ste se odločili za regresijo, zakaj, vam je kdo svetoval?? Trenutno sem v fazi, ko razmišljam ali bi se odločila za kakšno regresijo. Pa me je v bistvu strah. Kakšen nasvet? MucaMaca Izkusnje z REGRESIJO REGRESIJA Regresija 1 Regresija 2 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Mene pa zanima, kdaj ste se odločili za regresijo, zakaj, vam je kdo svetoval?? Trenutno sem v fazi, ko razmišljam ali bi se odločila za kakšno regresijo. Pa me je v bistvu strah. Kakšen nasvet? MucaMacaZakaj bi se pa odločila za regresijo?Kaj misliš da ti bo pomagala? Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Nisem imel prejshnja zhivljenja pa sem "drunk with life" (or without). Zanimivo kaj se mi dogaja. Najdem plac katerega domachi ne poznajo, pa ga je Zakomo Kaxanova poznal. To sem na svom forumu tudi objavil. Nisem siguren da vemo kaj so sanje...--pokowc ne se solit .. charovnice se nikoli noso, gre se za to da je sol agent matrixa, zapomni se vse... Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Anatha - VEM, da to ni res.... da so vsi bili nad carji...A vsakdo, ki je o tem govoril, je podal kaksno taksno... ki naj bi me/nas impresionirala nad njegovo osebnostjo.Dbest, vidis - ti pa si bila tesar... samo je malo takih, to sem hotela reci. Ki recejo, da so bili kaj malo manj uglednega.Itak pa imas koristi od vsega skupaj edino ti sam; ravno zato pa se mi zdi brezveze to postavljati sploh oz. se grozno podrobno poglabljati v to, sploh, ce ti sluzi samo kot pasa Egu. Ali pac ventil za zgolj bluzenje.Ce si odnesel ful od tega, se ti je kam poklopilo - dbest..Sicer pa je dokaj nepomembno, ali si bil prej Papez Pij ali pa Jack Razparac. Zame... ko gre za moje dojemanje tebe, si ga itak ustvarim - z ali brez tvojih pridevnikov, ki jih poves. meni govoris z dejanji in s svojim lajfom...TO je to, kar jaz govorim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Prebrala sem obe knjigi Barbare BRENNAN. Ona uporablja tudi regresijo pri zdravljenju dolocenih bolezni, ljudje, ki zdravijo po metodi Brennan v SLO pa prav tako.Ne mislim, da naj bi mi regresija nekaj pomagala. Niti nimam kake posebne bolezni. Ko mi moja intuicija nekaj svetuje, jo jaz pac ubogam. x!x Se mi zadnje case kaze, da je najbolje tako.In moja intuicija mi pravi, da naj grem na regresijo. Samo ker se ves cas trudim biti grozno racionalna, bom morda blokirala vse misli in spomine na prejsnja zivljenja, ce le ta res obstajajo. Bomo videli. Tina, tebi pa hvala, sem potem opazila, da si link dala se v drugo temo. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DUHOVNI ISKALEC 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Moje izkušnje z regresijo so zelo zanimive, saj so mi potrdile marsikatero lastnost in tudi zaupanje v prejšnja življenja.Regresijo ( 1999) je vodila ga. Gordana Stuparić in sicer na način z nihalom, tako da se je poglobila v mene in mi je kasneje skozi vprašanja oz. potrditve seznanila z dvema iz zadnjih treh življenj.Zadnje življenje sem bil graditelj stolpa na Japonskem, kjer pa sem zaradi strahu pred višino zapustil to delo in me je kasneje skupaj z otroci vzdrževala takratna žena. Vprašala me je, če se bojim višine in če slabše slišim. Sam sem bil zelo presenečen, ker dejansko imam strah ( sicer ga z močno voljo premagam) pred višino in to predvsem tam, kjer je ograja (npr. razgledni stolp ali balkon na nebotičniku). Prav tako slabo slišim nizke frekvence in pogosto se mi zgodi, da nekaterih besed ne slišim ali pa slišim v drugačnem pomenu. Dogaja se mi tudi, da sem občasno len in ne vem kaj bi si počel, kar je tudi posledica lagodnosti in vzdrževanja od takratne žene.Za drugo življenje nazaj mi ni ničesar povedala, njena reakcija pa je bila kar precej grozljiva.Tretje življenje nazaj sem imel svojo gostilno v Turčiji, kjer sem bil tudi zelo dober in priznan kuhar.Ga. Gordana me je tudi vprašala, če rad kuham, kar sem ji tudi potrdil, saj zelo rad eksperitiram s pripravo hrane, seveda takrat ko imam čas oz. inspiracijo.Trdno verjamem v prejšnja življenja in tudi zakon karme, ki nam omogoča učne lekcije v vsakem življenju. Prepričan pa sem tudi, da se da z močno voljo in predvsem z ljubeznijo in spoštovanjem vsega stvarstva pospešiti naše učenje in se dokončno združiti z ENIM.Pa lep pozdrav vsem bratom in sestram. Citiraj vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 No, fino! Koncno en konkreten komentar in opis in diagonala z dogodkom ali posebnim dozivljanjem v 'sedanjem lajfu'... ... Sama pa se celo zmotim, ko govorim o tem in recem, lani... - pac - eno 'enoto' prej... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Anatha - VEM, da to ni res.... da so vsi bili nad carji...A vsakdo, ki je o tem govoril, je podal kaksno taksno... ki naj bi me/nas impresionirala nad njegovo osebnostjo.Dbest, vidis - ti pa si bila tesar... samo je malo takih, to sem hotela reci. Ki recejo, da so bili kaj malo manj uglednega.Itak pa imas koristi od vsega skupaj edino ti sam; ravno zato pa se mi zdi brezveze to postavljati sploh oz. se grozno podrobno poglabljati v to, sploh, ce ti sluzi samo kot pasa Egu. Ali pac ventil za zgolj bluzenje.Ce si odnesel ful od tega, se ti je kam poklopilo - dbest..Sicer pa je dokaj nepomembno, ali si bil prej Papez Pij ali pa Jack Razparac. Zame... ko gre za moje dojemanje tebe, si ga itak ustvarim - z ali brez tvojih pridevnikov, ki jih poves. meni govoris z dejanji in s svojim lajfom...TO je to, kar jaz govorim.Ja. Pa ce bi zadevo malo bolj razumeli, verjetno bi doumeli, da bili smo kralji, malarji in tatovi...bistvo je morda v tem, koliko smo dvignili svojo zavest!? Neglede kje in kaj smo bili, smo nekako verjetno napredovali; v tem zivljenju pa tudi; okoliscineimamo pac taksne, da lahko to storimo. Temu ne potrebujemo vedenja, da smo bili eskimi alihindujci. Jaz sem v regresiji videl bejbo! Pravo bejbo, ki je bila oblecena v tigrovo kozo in se zvijalakot muca. Bila je na skali, kamenju. Domneval sem, da je bilo v prazgodovini, saj so bili takoobleceni takrat in videl le skale.? maybe, ampak tega ne znam povezat z sedaj, torej mordani pomembno sedaj. Morda sem celo videl svoje podzavestne zelje. Za Kitajsko pa nisem prav siguren, ceprav so me je na skupinski regresiji videlo vec ljudi pravna tam. Bil sem kao nek vojscak, katerega so udarili po glavi vzadaj in takrat sem kaodobil nek vzorec, ki ga sedaj nimam vec, bil pa je precej prisoten v mojem zivljenju.Kar pa tudi ne verjamem prav zares, ker tega pac nisem obcutil sam. He, bejbo pa sem videl! Ja, polna ognja je bila in zelje po prilagodljivosti, sla... tako pac. Aj, pa napoleon sem bil pa kleopatra, pa kitajski cesar pa kralj artur, pa merlin zdej mam pa velik od tega, sploh pa jutri, ko bom poloznico placal Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Aj, pa napoleon sem bil pa kleopatra, pa kitajski cesar pa kralj artur, pa merlin zdej mam pa velik od tega, sploh pa jutri, ko bom poloznico placal Na šalterju sam povej, da si ta pa ta (gospod napoleon, še boljš -gospa kleopatra), pa bo! Baje majo en poseben šalterček za take - lohk plačaš z zlatniki! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 bu, ... jast se pa nč ne spomnem Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 bu, ... jast se pa nč ne spomnem kaj je to spomnt se? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Zivjo. Zanima me, ce mogoce kdo ve, kako, na kaksen nacin, v glavnem kakorkoli ze, lahko izvem kdo sem bila v prejsnj em/ih zivljenj u/ih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 S pomočjo regresoterapevta. Te zanima zgolj iz radovednosti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Mislim, da si s to informacijo lahko pomagam pri premagovanju mojih tezav - dolocene frustracije, si odgovorim, zakaj odreagiram na situacije tako kot odreagiram (vedno znova iste napake)...in mogoce se kaj podobnega... Poznas oziroma ves za kaksnega regresoterapevta tu v Slo? Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 O temle imamo pa kakih 350 tem ze... Cakam na Tino, Tina help, marsa nima casa, a se ji trga srce , ko vidi teme: Ego, Prejsnja zivljenja, ...Caka samo se na - ascendent, horoskop, prihodnost, partner in jaz, ljubezen in sreca... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Hei. Ok...si bom vzela mal vec casa in 'preletela' mal forum...Hvala. Lep dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Hvala za razumevanje. Cakaj, malo za pomoc, ko si nova (dobrodosla, seveda! )Kratek kurs iskanja na LNF Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Tule je nekaj o tem ... Prejsnja življenja Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomaž 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 HUDO JE1.v regresiji lahko kar umiraš2.gledanje severnih luninih vozlov3.tudi s ponovnim rojstvom-rebitthingom tudi grevse smo že bili,niso heci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 pa se - spol v prejsnjem zivljenju...itd..pa se.pa se.kolikokrat smo seveda o tem govorili... Odvisen je namen, kaj hoces s tem pridobiti, zakaj, cemu...To se ti sproti izoblikuje v zivljenju... dobis odgovore.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.