veela 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Ja verjamem v prejsna zivljenja... Ne bom na dolgo in siroko zakaj..Sem pa lansko leto, ko sem bila v Indiji, obiskala Shukanadi - berejo ti prihodnost in povejo prejsna zivljenja iz palmovih listov... Neke stevilke so gor.. ampak v bistvu je tako, da mi noben prerokovalec se ni tako tocno vsega povedal kot Shukanadi.. In tudi prejsna zivljenja malo pove, kje si bil... Ne vseh valda, ampak mogoce kake kljucne, ki se morda se vezejo na to zivljenje...Ce ima kdo namen v Indijo- Bangalore imam naslov od Shukanadi- enkratno dozivetje res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Ampak..... kaj nam bo pomagal vpogled v prejšnja življenja..... se ne bi raje ukvarjali s tem življenjem, ki prav zdajle teče mimo Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ti to resno misliš?Kwa pa misliš ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 sm mogla nekaj hudega narest..al pa delat..da zdaj odplačujem....... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 sej res, full grozn ane... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 hm.....jst bi zhiher lahko mal bolj globje sla s prejsnjim zivljenjem...ker mi ni jasno od kod moja fobija do bolnic ,zdravnikov,medicincev nasploh in njihovih ustanov.v bolnicah se onesvestim ,kr zvrti se mi naenkrat...in to ne prihaja iz tega lajfa,more bit iz prejsnjega...ker sem v tem ze kot 2-letni otrok omedlevala v ambulanti... :xx!: Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 jean´d´arc jaz resno!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ravnokar sem dobila po pošti vse potrebne informacije o regresiji in kako se pripraviti nanjo.Za regresijo sem se odločila zaradi nezavednih in nezaželenih vzorcev in dogodkov, ki jih ponavljam v življenju.Upam, da se že drug teden odločim zanjo (odvisno od prihodkov) in potem vam POROČAM. kako misliš, dohodkov??? koliko pa ta zadeva stane? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 samo pazi, valkira, da bo to delal stručko, sicer te lahko še kaj zamuti - no saj vsak ve zase, jaz se s temi rečmi ne bi upala igrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Ne vem, ampak čutim, da bom za vedno hrepenel po tvoji blizini! In ne vem kako, nemogoce je, ampak obcutek imam, da te poznam ze vse zivljenje Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Draga moja principeska, daj naslovi to, komu ti to pises... ce ze pises v javnost, povzrocas seveda radovednost... kdo hrepeni za kom... al za cem nekdo hrepeni (iz prejšnjega življenja) .....radovednost je lepa čednost... pa naj si vsak svoje misli važno je , da jaz vem.... da sva bila v prejšnjem življenju skupaj.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 hrepenenje je lepa čednost jep........pa brez radovednsti..aham Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hrepenenje je lepa čednost jep........pa brez radovednsti..aham o lej jo he he važno da si srečno domov prišla... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 sem sem.....hvala.....pa sem te le nekaj pozabila prašat..a potem greva julija? heheheh sory no....v tem živlenju še aham saj veš kam a ne? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 seveda da greva..... komi čakam... v tem življenju še sam bog nej nama služi z zdravjem in pametjo še naprej.... za ostalo bova že sami poskrbeli... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 (popravljeno) so neki ljudje za to, ki se od časa in časa pojavijo, potem pa nekaj počnejo s tabo na neki mizi da ti lahko vidiš svoje sanje....moja teta je bila nekoč zelo revna punčka ki je živela v kolibi........ če bi kdo pogledu za moja prejšnja življenja, bi verjetno našli eno zver al pa divjo, prosto žival, ki ni vajena preveč omejitev drugače jast ne meti pojma o tta stvar Popravljeno 7. junij 2005 -> setsuna Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 lepo, sva že dva..... mislim no, tud js ne vedeti nč o tem, k me nikol ni zanimalo....mi je pa en kolega reku, da sm bil prej nekakšen kuščar, oranžne barve.... najbrž budistični kuščar, v uni oranžni halji Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 kk sma si podobna, jp sam kuščar? oranžen?ne rečem, kak krvavo zelen, ampak oranžen?? hehe Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 oranžen, ja - sej ti pravim, neki budistični stegozaver podobna - res, ja........oba 11ega rojena, pa s 14 minut razmaka.......sam sm js 9 let prej, ti si pa poležavala... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
syrinx 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Priporočam vsem knijgo Bruce Goldberg - Odkrivanje preteklih in prihodnjih življenj... tudi jaz sem prebrala Usodo duš in Potovanje duš..in moram reči, da me sedaj še bolj zanima vse skupaj... vedno sem bila drugačna in vedno so me privlačile stvari, ki so nenavadne, no..danes skoraj že dokazljive in sprejete s strani ljudi.. lp syrinx Citiraj Nikoli ne obstaja tako globoka tema, da je svetloba ne bi mogla razsvetliti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
newagegoga 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Tudi jaz imam veliko željo narediti načrtovano regresijsko terapijo, pod vodstvom strokovne osebe, ker bi rada razrešila neke dileme in probleme v vsakdanjem življenju. Sicer, imela sem eno spontano potovanje v preteklost ( če je to to ) ko sem meditirala. Pred zaprtimi očmi ( nisem spala ) se mi je počasi odvijal celi en film, v tako živih in prepričljivih barvah, da še danes ne morem verjeti! Ko sem večkrat potem skušala izprovocirati tako stanje zavesti, ni mi uspelo... Interesantno, doživela sem tudi spontano astralno potovanje iz lastnega telesa, ko pa sem hotela namenoma - ni šlo in mogoče je boljše tako, ker če nisi dovolj osposobljen za takšna potovanja, so lahko hude posledice... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Men se pa kar dostikrat zgodi to, da dozivim nekaj, kar se mi zdi da sem ze. In v trenutku, ko se zasacim sredi tega dogajanja in razmisljam, vem kako se bo dogodek odvijal, kaj bom rekla, kako bom reagirala, kako se bodo drugi obnasali... Tako, da me je vcasih prav groza, ker VEM, da sem to ze enkrat dozivela. Tako da v reinkernacijo absolutno verjamem. Me pa zanima naslednje, kot ze prenekaterega pred mano. In sicer, ce kdo konkretno pozna koga, ki se z regresijo ukvarja, ker bi zelo rada sla nanjo. Mislim, da bi bilo zame to koristno, ker sem vsakodnevno v konfliktu s seboj in tudi z ljudmi okoli mene. In nikakor ne morem najti bistva mojega zivljenja. Venomer se namrec sprasujem, ce sem res zrtev, zakaj se tako pocutim, kaj je moja naloga v tem zivljenju, cesa se moram nauciti oz. spremeniti, sem si to izbrala..... Torej rabim konretne informacije, kdo , kje, koliko stane..... Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 *spomnim se* (po fleshih) nekaterih lajfov...odtod *poznam*, dojemam... rdeco nit svojih lajfov. ne tolk da sem bila kaka lucrezia borghia ( ) ali oni nek model na sliki... kot so mi -bolj- znane okoliscine v zvezi s tem... vonji, ce hocemo... ... sem bila velikrat 'na moc'... zato mam to karmo..(pravim, da sem morala dobit vse te ribe za protiutezh )oh saj sem ze tisockrat govorilA. v vseh teh stevilnih istih temah, kjer se pointi zato zal pac pol zgubijo. Skratka, ne tolk fascinacija nad tem, kolk recimo pomembni smo bili in vse tole (hrana ega pac, zato beremo vse zive sisteme, da nam potrjujejo, kolk smo kul ), kot fascinacija nad... nelinearnostjo casa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Marsa, a ti si bila Lucrecia Borgia v enem od prejšnjih življenj??? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.