Larsy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 binga, a je s tabo v se OK? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ursha 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Še jst, še jst No tkole:ja, verjamem v prejšnja življenja. Nism pa čist ziher, al so to moja, al od entitet(e). Hočem povedat, včasih se mi zdi, da so moja (kt je nekdo pred mano zgoraj lepo povedal za Egipt ipd nagnjenja), včasih pa spet, da mogoče, pa le niso moja (torej morajo bit od entitet). Nekje sem brala, pred leti semizdi, da vsaka duša, nekje do 25 leta (nevem, zakaj glih 25 in ne recimo 26 ) "obnovi" znanja/veščine, ki jih je posedovala/razvila v prejšnjih življenjih. Se mi zdi pa čudno, da nekatre stvari preprosto "vem" (spet en tak čuden izraz), čeprav se o njih v tem življenju nikoli nisem učila, oz gre za stvari, ki v tej časovni "realnosti" niso bile še nikoli sprobane . Kolektivno nezavedno? Mogoče. Mogoče pa tut ne. Tole da si do približno 25 leta pridobiš znanje, ki si ga imel že prej sm pa tud js nekje prebrala. sm govorila z eno znanko k je rekla da se njej zdi to ful res - da je njej do nekak 28 vse lepo šlo, tud če ne glih najlepš, ratal pa je, pol ko je bla pa enkrat 28 se ji je pa zdel kot da ji nč več ne rata... za vse se je mogla ful potrudit - takrat je glih faks nardila pa službe ni nasla pa s tipom je nehala, stanovanje je iskala... s tem nočm povedat da se ti pa po 25 letu vse podre, sam da pride do neke spremembe... lohk tud pozitivne... js še nism bliz tko da ne morm rect... tud pr astrologiji pride takrat do saturnovega povratka in takrat nej bi se neke spremembe dogajale... se mi zdi da se te stvari pol ful poklapajo drugač pa tud js ful verjamem v prejšnja življenja, sm tud velik knjig ze prebrala... sm se tud ze "pozanimala" kaj se morm v tem naučit me pa zanima če je kdo že bil na regresiji pa kako to zgleda A obstaja kdo k se v Sloveniji s tem ukvarja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Jest sm pa cist sigurn reinkarnerana! Se dobr spounm kuko je blo, evo tkole:Bila sem na Noetovi barki. Edina, lepa, debela KOKOSKA, Noetova ljubljenka. Se zdaj slisim njegove besede, medtem ko mi je dajal za jesti zlata zrnca: Koki Koki pridi sem, pridna, papi, papi! Nosila sem velikanska blesceca jajca. Pa da vam ne govorim o mojem partnerju, gospodu Petelinu, ja takih se zdaj res manjka! Nobenega ljubosumja, nobenega dela, samo zabava in kurji ples! Zvecer sva se vlegla na zlato slamo, se ljubila vse do jutra.....aaaaaaaaaaah, kaksni cajti!Ob veselih dogodivscinah pa smo plesali in prepevali ze takrat znano popevko: L'Arca di Noe, ki jo je pozneje, doooosti pozneje priredila in z uspehom prepevala Orietta Berti, gre pa takole: Partira' l'Arca di Noe,dove se ne vaaaaaquesto non si saaaaaaaa.... Potuje Noetova Barkakam greeeeeese ne veeeeeee .... Kooookokokooooo koko koookoookooooo TINAL Daaaaaaa!!!! LOOOOL zdej si me spomnila!!! tle sm pa js tud bla... se spomnis? tam, takrat, tocno tisto soncno popoldne sem eno izmed zlatih zrn, k si jih ti pokljuvala, tocn tisto, k se ti je med zobe zataknu in so ti zato sprednja dva skoraj mogl ven zdret?! tocn se se spomnim kaksno prebavo si imela - groza... sam toplo je pa bilo uuuu, tega pa nisem vedla, da je noe govoril v slovenscini, mah sej ni cudn, kaj vse pa takrat niso znal Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 KAPICA Dej d te ne ustrelim, kaaaaksne bulecine s'mi nrdila! Evo, na, sma ze 2, pol nej pa recejo, d ni res!Noe je guvoriu tkole: Koki koki = Urlububu UrlububuPridi sem = HupajaguUpam, da te ta moja prevajanja dolgocasijo, toda takrat se je tako govorilo in se tudi vse razumelo. Zato pa sploh ni blo nubenga kreganja, ne!A se ti mugoce spoooooomns une koze in unga teleta? Joooooj, men se zdi, d sm jih prou tuki srecala! Upam, d bosta tih, d se nauta izdala, ne!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Hehehe, binga (svasta) itak, da se spomnim jap, tvoja prevajanja me ful dolgocasijo, sam ne se s tem obremenjevat! ej ej ej, kero kozo pa teleta tocn misls? mal sm pozabla! spomn me, sej zato pa mamo spomin, ne, da se spomnimo kr pozabmo? joj, no...js se bol drugac spomnim une opice k se je druzila z unim oslom in je pojedla tvoj iztrebek po tem, ko si ti jedla zrnje...ti se je spomnis? ja valda, da me nis mogla ustrelit, ce se sploh kregal nismo!!! ves kaksn kaos bi s tem naredila, pa se obvladat bi mogla ciljanje, LOOOL zrno je ja manjse od metka Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 In sploh se ni podpisala kot Silva, ampak Sliva.Pač tipkarska napaka. Vidim, da vas je toliko že nekajkrat živelo... Vsaka vam čast! Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Hehehe, binga (svasta) itak, da se spomnim jap, tvoja prevajanja me ful dolgocasijo, sam ne se s tem obremenjevat! ej ej ej, kero kozo pa teleta tocn misls? mal sm pozabla! spomn me, sej zato pa mamo spomin, ne, da se spomnimo kr pozabmo? joj, no...js se bol drugac spomnim une opice k se je druzila z unim oslom in je pojedla tvoj iztrebek po tem, ko si ti jedla zrnje...ti se je spomnis? ja valda, da me nis mogla ustrelit, ce se sploh kregal nismo!!! ves kaksn kaos bi s tem naredila, pa se obvladat bi mogla ciljanje, LOOOL zrno je ja manjse od metka Zelo duhovita si, u redu! Ja ves, tut u tem ziulenju me rado spremlja, da nekateri moje drekarije kar z veseljem pogoltnejo, potem jim je slab, po pa me napadejo! Unadva, kaks par, pa kolk mu je tezila! Pa ce se ne motm, sem jih tut kle zapazla! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Pač tipkarska napaka.Kabelist,tudi sam delam tipkarske napake, le da včasih ne vem, katera se prej zgodi že v glavi in ji prsti samo sledijo,ali kdaj se mi zapletejo kabli, po katerih napeljujem na določene misli. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Evo, vrjam'm u reinkarnacijo. Pr men je prslo do nekaksnih cudnih reinkarnacijskih spletou, ze ud uceri kr pu japonsk pism. Zdej se mal pism pu lublansk, n vem kuko bo? Me prou skrbi! Evo, dokaz, zdej se kr tkole potpisujm: イレーナ Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Evo, vrjam'm u reinkarnacijo. Pr men je prslo do nekaksnih cudnih reinkarnacijskih spletou, ze ud uceri kr pu japonsk pism. Zdej se mal pism pu lublansk, n vem kuko bo? Me prou skrbi! Evo, dokaz, zdej se kr tkole potpisujm: イレーナ Ma kakšna reinkarnacija!Je bla burja v Trstu pa ti je kakšen cegu s strehe na glavo padu Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Ma kakšna reinkarnacija!Je bla burja v Trstu pa ti je kakšen cegu s strehe na glavo padu Ne zezaj! Res sm ena druga! Al pa mi je burja res mal crkovnico u glau pulomila! Evo, na, vids kwa pism! アーレフ Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Zanimivo, zanimivo Vendar boš morala napisat tud kakšen mali slovarček japonskih pismenk, ker nas po moje malo obvlada japonščino... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Zanimivo, zanimivo Vendar boš morala napisat tud kakšen mali slovarček japonskih pismenk, ker nas po moje malo obvlada japonščino... Amber, izkorist dokler se znam kej napisat po japonsk! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Verjameš, dokler ne veš.Piko, ti pač ne moreš brez svojega sarkazma. V tem si odličen. Hvala na opombah. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 [/b]Ne zezaj! Res sm ena druga! Al pa mi je burja res mal crkovnico u glau pulomila! Evo, na, vids kwa pism! アーレフ Ti si bila v vseh svojih prejšnjih življenjih verjetno taka kot si v tem... Upam da boš tudi v vseh naslednjih Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Ti si bila v vseh svojih prejšnjih življenjih verjetno taka kot si v tem... Upam da boš tudi v vseh naslednjih Uprost, a ves, kwa zgornji japonski napis pumen? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Uprost, a ves, kwa zgornji japonski napis pumen? Pojma nimam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Pojma nimam... Pa je tko ajnfoh! Ce ugans, ti slogam 1 tedn, ce ne pa 0. Zdej nima vec casa. Pozdrav Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Pa je tko ajnfoh! Ce ugans, ti slogam 1 tedn, ce ne pa 0. Zdej nima vec casa. Pozdrav OK pa da probam...čist na slepo ALEF Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 OK pa da probam...čist na slepoALEF Tko je! アーレフ - Itak mas pa pr Japoncih ze zdaaaaaauni napisan ime! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Tko je! アーレフ - Itak mas pa pr Japoncih ze zdaaaaaauni napisan ime! OK zdej mi pa šlogej!Pa glej da bo kaj dobrega! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 OK zdej mi pa šlogej! Pa glej da bo kaj dobrega! Ja si pa tut pusrecn! Tuki mi gres pisat, d ti nej slogam! Ja dej no dej, URED SE MAL, ne, ce pa ne ves kam pisat, pa Marso vsakic sprot upras, KJE JE KEJ! AMEN Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Ja si pa tut pusrecn! Tuki mi gres pisat, d ti nej slogam! Ja dej no dej, URED SE MAL, ne, ce pa ne ves kam pisat, pa Marso vsakic sprot upras, KJE JE KEJ! AMEN SAJ SEM ŠEL TJA!!!Pa odgovor prebral tud! Hvala! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 (popravljeno) prejšnja življenja??hm zelo zanimiva tema...o tem bi vam lahko marsikaj povedala...v enem izmed prejšnjih postov je mislim da Marsha napisala, da so bili vsi pomembni ljudje, jaz pa vem, da je to različno...bila sem od majhne deklice, do zloglasnega grškega mučitelja žensk, do astrologa v babilonu, potem kmet v franciji, nek ugledni znanstvenik na drugem planetu...skratka, glede regresij sem imela srečo. že kot najstnica sm šla iz radovednosti na eno tako seanso in ker sem bila izredno odprta, me je človek vzel za testing svojega znanja.sprehajala sva se skozi vsa moja življenja, dokler na koncu nisva prišla do nastanka duš...svetlobnega jajca, iz katerega izhajamo...zdaj pa sem izvedela, da je to v neki knjigi napisano...kot petnajst ali štirinajst letnica o tem nisem imela pojma...to je to...lepota našega uma nam lahko razkrije ogromno skrivnosti, če ga na pravilen način prosimo oz. uporabimo... Popravljeno 13. december 2005 -> moytsa Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 skratka, glede regresij sem imela srečoAha, pa je svizec zavil čokolado. Regresija je vedno srečna. Kako bo drugače operater upravičil cekin, katerega pokasira?Regresija je blodenje po tvoji h nezavednih plasteh in tam je neverjetno bogata mešanica usedlin, nastala skozi različne povezave. A vse to je samo tvoje sedanje življenje, kombinirano v različnih oblikah. Znanost še zdaleč ni uspela raziskati fantastične možnosti nezavednega. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.