Skoči na vsebino

Prejšnja življenja

lena

Recommended Posts

regresija ni vedno srečna, sori....znanost pa itak še ni raziskala marsičesa, tko da...

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Deli na socialnih omrežjih

Sreča je relativen pojem. Kar je zame izjemna sreča, je zate morebiti najčrnejša gnojna jama. regresija omogoča ob strokovnem vodenju vpogled v dragocene podatke svojega nezavednega.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

daaaaaaan :)

sem čist nova in precej zmedena. iščem pa ne najdem kje bi pisala kakšna okvirna cena seanse pri regresorju in za kakšnega regresorja, ki ga priporočate tisti, ki ste se že srečali z njim (v okolici ljubljane). verjetno sem sfalila, ker verjamem, da je to že kje pisalo. vaše izkušnje sem prebrala in so zelo zanimive. zelo bom hvaležna, če bom dobila kakšno informacijo...morda na kar na mail, ker ne vem, če se smejo ti podatki objavljati... x?x hvala

Najprej se vprašaj, čemu potrebuješ regresijo in kaj od nje pričakuješ. V nasprotnem raje mene časti s pico in ti vržem karte - brezplačno.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

tudi to ni slaba ideja...kater tarot pa uporabljaš??crowleyew??samo če pač žensko to zanima očitno rabi uno izkušnjo...

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Ne. Uporabljam karte, katere sem sam narisal. V magiji velja, da so največ vredni lastni izdelki, čeprav niso tako zloščeni, kot kupljeni. Metoda, katero uporabljam, je t.i. METODA ŠTIRIH TEORIJ. Zakaj tako smešno ime? S to metodo človeku na osnovi sedanje situacije razberem pretekle trende, trenutne trende in bodoče trende, izhajajoče iz trenutka, v katerem se nahaja. Uporabi se vseh 22 adutov. Metoda se je do sedaj izkazala statistično izjemno natančna (preko 75% natančnost zadetka bodočih trendov). Seveda pa ima svoje omejitve:

1. Kart ni moč polagati na daljavo - nujen je osebni stik

2. Karte si oseba sama premeša in vleče

3. Metoda MORA biti brezplačna, ker nisem pod pritiskom denarja, ki vedno potegne na stran iskanja dobrih novic. tako lahko mirne duše povem tudi slabo novico ali človeku v fris povem, da ni ravno biserček.

Karte tuje roke ne morejo "umazati", ker so premočno zavarovane pred negatibnimi vplivi. Crowleyeve karte sem uporabljal za vaje fizične jasnovidnosti, a za divinicije sem jih opustil. Enostavno so preveč polne simbolov in tudi pregrobih sprememb simbolnega sistema, ki je izza Tarota. Tarot kot celovit simbolni sistem človeške podzavesti ne prenaša grobih sprememb.

verjamem..večkrat si rečem...mogla sem bit neka hudobna stvar..da zdaj plačujem....tak nekako jep

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

mogla sem bit neka hudobna stvar..da zdaj plačujem

To pa ne. Vsakdo plačuje zgolj za to, kar sam stori. Bog ni tako neracionalen, da bi krivdo mešal kot karte. Vzroke za lastne tegobe vedno najdeš ZGOLJ v sebi in nikjer drugje. Žal je ljudem težko broditi po lastni kanalizaciji, ker pač tam smrdi.

Kabalist Pri polaganju kart si prej omenjal, da ljudem poveš tudi slabo novico!

Pa lahko prevzameš odgovornost za posledice, ki ob taki sugestiji lahko nastanejo!! Ne vem sicer koliko intenzivno to počneš in kje imaš meje-tako samo sprašujem a ti je kaj znano, kako ljudje reagirajao na take in podobne sugestiije!!

S terapevtsko in klinično hipnozo se ukvarjam že od mladih let, sedaj jih imam nekaj čez trideset in verjemi mi da poznam desetine takih primerov, ko so npr. popolnoma zdravi ljudje samo na osnovi direktivnih sugestij- "jasnovidcev" ali nekih drugih bralcev prihodnosti (da bodo oboleli in pd.)dejansko pričeli organsko doživljati simptome!!

Pa L.P. x?x

V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI.

Michael newton

oduim.p.'s Blog

• 3 weeks later...
Pa lahko prevzameš odgovornost za posledice, ki ob taki sugestiji lahko nastanejo

Ljudeku poleg tega, da povem slabo novico, tudi razložim vzroke, ki pripeljejo do tega in mu seveda nakažem, kako se izogne slabemu. Svet ni sestavljen samo iz lepega. Kart ne tolmačim nikomur, ki ni pripravljen sprejeti resnice. To pred polaganjem izrecno poudarim in ne polagam, če tipčina noče slišati resnice. Tudi namenskega polaganja ne izvajam. Saj pravim... tega ne počnem za denar in si lahko privoščim resnico. POvem v stilu: "Vaša strategija je izkoriščanje okoliščin in ljudi okoli vas. Ta strategija vas bo kmalu pripeljala v težave v službi, ker takšen način ne more večno trajati. priporočam vam, da se vzamete v roke in spremeniti svoj način dela - šlepanje preko tujih hrbtov. Prekinite dosedanji način že danes, ko greste od mene. Te karte kažejo te trende." Sicer je zmeden, ko to povem, a mu vse detaljno razložim, postavim nekaj vprašanj, kajti s treningom sem pridobil izostren občutek za zaznavanje tujih občutkov in znam postaviti prava vprašanja. Pravzaprav je skoraj vsak človek pred mano po pol ure odprta knjiga. Kot sem omenil, do sedaj imam cca. 75% natančnost in kdor je upošteval moje nasvete, je odstranil grožnjo slabega. Imel sem primer, ko me je tip nadrl, da nanj kličem nesrečo. Ponovil sem mu mehanizem njegove slabosti, a tega ni upošteval. Rezultat? Zgodilo se je, kot sem napovedal. Potem pa je čez čas skesano priznal, da je naredil napako in se opravičeval. A kot pravim... denarja ne smem pobirati, pa si lahko dovolim razkošje resnice.

Je v tem kaj slabega? Ne ni, ker sem ljudeku nasipal čisto vino. Naj ujčkam očitno lenobo in šlepanje preko tujega hrbta? Tega mi etika ne dovoljuje.

Vsekakor je treba pri divinicijah previdno uporabljati dobljene podatke. Vedno je treba gledati vse dobljene podatke in tolmačiti celoto. Smisel polaganja kart ni napovedovanje prihodnosti, ker se tega ne da. Možno je samo na osnovi trenutnih in minulih trendov predvidevati najverjetneši tok dogodkov in nič drugega. Namen divinicije je človeku pokazati pot, ki ga pelje mimo čeri. Laganje nima smisla. Tudi sam sem bil pred mnogimi leti pri eni kao dobri prerokovalki. Niti ena sama stvar se ni uresničila. Tudi prijatelju se ni nič uresničilo. Mi je pa sadila same rožice. Ima to kakšen smisel?

Izkustveno vem, da je to res.

Aha... kako? Samo ne bi govoriti o regresiji. Regresija pobrska po najtemnejših kotih nezavednega...

Aha... kako? Samo ne bi govoriti o regresiji. Regresija pobrska po najtemnejših kotih nezavednega...

Žal ti moram omeniti prav regresijo. Tako sem prvič zavestno videl in podoživel prejšnja življenja. Bil sem na nehipnotični regresiji, tako da sem vse sam doživljal in mi nekdo drugi govoril, kaj sem bil. V tistih kotih nezavednega se skriva marsikaj, tudi spomin na minula življenja. x;)x

Prvi stik s prejšnjimi življenji, deloma na nezavedni ravni, pa je bilo v otroštvu. Ko sem se igral z igračami, sem nekega dne izgubil mojo najljubšo igračo, ki je bil glavni junak zgodb, ki sem si jih izmišljeval. In kar vedel sem, kako se bo zgodba nadaljevala: ta junak se bo ponovno rodil in ne bo vedel za svoja prejšnja življenja. V zgodbi, ki je sledila, je to počasi raziskoval in spomin se mu je vračal.

Drugače pa sedaj sproti ugotavljam in se spominjam, ne da bi to posebej hotel, ampak ker "moram". x:)x Zato pravim, da ne verjamem v prejšnja življenja, ampak preprosto vem, da je reinkarnacija dejstvo.

Possible—but highly unlikely.

Žal ti moram omeniti prav regresijo. Tako sem prvič zavestno videl in podoživel prejšnja življenja.

regresija je blodenje po tvji podzavesti. Podzavest ustvari cela vzporedna življenja in v njih vtke vse nepotešene želje, nezavedne vplive, razne miselne kombinacije in podobno. Zraven je mogoče še kakšen tuj vpliv (možno je nezavedno ujeti tujo miselno sliko) itd. Vse skupaj sestavi to, čemur duhovneži pravijo prejšnja življenja. Kar se najde v tej podzavetsni brozgi, se odraža v vsakdanjosti, od tod ideja karme. Sem tudi sam brskal po sebi in vem, kako to deluje. S tehnikami to brozgo precejaš in razvrščaš in pri tem sproščaš precej energije. za to početje obstaja več tehnik, a vse uporabljajo simbole kot katalizatorje za preobrazbo zavestne energije. Tudi sam sem svoje dni verjel v reinkarnacijo in karmo, vendar so me ravno praktične izkušnje s tehnikami prepričale v nasprotno. reinkarnacija je možna samo v sferi duhovno popolnoma razvitih ljudi. Ti so sposobni dele svoje zavesti spolati v nerojeno drugo osebo. A pošljejo samo del in ne celote. Tibetanski budizem je primer takšnih prenosov in verjamem, da se najvišji lame prenašajo iz roda v rod. Saj tudi nekatere šole kabale to poznajo, vendar manj atraktivno in manj v oči bodeče.

regresija je blodenje po tvji podzavesti. Podzavest ustvari cela vzporedna življenja in v njih vtke vse nepotešene želje, nezavedne vplive, razne miselne kombinacije in podobno. Zraven je mogoče še kakšen tuj vpliv (možno je nezavedno ujeti tujo miselno sliko) itd. Vse skupaj sestavi to, čemur duhovneži pravijo prejšnja življenja. Kar se najde v tej podzavetsni brozgi, se odraža v vsakdanjosti, od tod ideja karme. Sem tudi sam brskal po sebi in vem, kako to deluje. S tehnikami to brozgo precejaš in razvrščaš in pri tem sproščaš precej energije. za to početje obstaja več tehnik, a vse uporabljajo simbole kot katalizatorje za preobrazbo zavestne energije. Tudi sam sem svoje dni verjel v reinkarnacijo in karmo, vendar so me ravno praktične izkušnje s tehnikami prepričale v nasprotno. reinkarnacija je možna samo v sferi duhovno popolnoma razvitih ljudi. Ti so sposobni dele svoje zavesti spolati v nerojeno drugo osebo. A pošljejo samo del in ne celote. Tibetanski budizem je primer takšnih prenosov in verjamem, da se najvišji lame prenašajo iz roda v rod. Saj tudi nekatere šole kabale to poznajo, vendar manj atraktivno in manj v oči bodeče.

Ne bom se prerekal s teboj, ali reinkarnacija obstaja ali ne. Mi ni do tega. Bistveno je: ne glede na to, kaj verjamemo, če reinkarnacija obstaja, obstaja -- ne glede na naše verjetje ali dokaze; če ne obstaja, pa ne obstaja -- ne glede na naše verjetje ali dokaze. Življenje se požvižga na naša verjetja, prepričanja in dokaze, ki jih tako povzdigujemo. x:)x

Verjamem v reinkarnacijo ! x:)x

In sem prepričan v to, če se mi bo ljubilo, v naslednjem življenju bom spet tukaj, če ne pa kje drugje, odvisno od razpoloženja ! x:Dx

Sam ne mi o nekih prejšnjih življenjih, ker dvomim, da ti lahko nekdo pove kaj si bil oz. kdo !! xrolleyesx

Tukaj lahko le sam vidiš kaj si bil oz. kdo...to pa je odvisno od tega, če je pomembno za tvoje trenutno življenje (vizija), da bi te ta usmerila na pravo pot oz. tvojo misijo za kjero si rojen v tem življenju ! :palec:

Tukaj pa nisem, da bi kjerega koli prepričeval v reinkarnacijo DA ali NE...! Imam dokaze, da ta obstaja...kar je zame pomembno, za ostale pa bom le to povedal 'se išče', mlada duša. x:)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ne bom se prerekal s tebo

Saj ne gre za prerekanje. prerekajo se ljudje, ko en drugemu mečejo v fris neargumentirane floskule. Ti pač imaš svojo vero in vere se običajno ne da spodbijati z argumenti. Pri soočenju vere z dejstvi vedno zmaga vera.

Življenje se požvižga na naša verjetja, prepričanja in dokaze, ki jih tako povzdigujemo.

Verjetno je tako. Vendar je življenje lažje, če ga usmerjajo dejstva, zaupanje in smelost. Pri osebnostni rasti se podirajo različna verovanja in prepričanja. Tudi moja vera v reinkarnacijo se je pred cca. 10 leti podrla zaradi dokazov o nasprotnem. Tisto, kar je sprva kazalo na prejšnja življenja, je bila kombinacija vplivov mojega zemeljskega življenja tukaj in sedaj. Brodil sem po tisti brozgi vsega z vsem in ko sem vse precedil, sem ugotovil, da gre samo za moj osebni drek. Lažje ga čistim, ker lažje najdem njegove korenine. Tiudi v Boga nisem verjel, sedaj pa enostavno vem, da je. vendar ni to, kar množice udobno verjamejo, temveč je enostavno vse. Tudi vero o gnostični delitvi sveta sem zavrgel pod težo dokazov pri delu na sebi. Ker je Bog eden, večen in popln, ni niti dober, niti slab, zatorej nima protiuteži. Slabo (zlo) je proizvod človeških napak in človekove končnosti in ne naravne delitve. Isto je z dobrim. Ja, marsikaj se podre, ko človek zagrizne v kislo jabolko lastnega gnoja.Vero premagajo dejstva samo na poti osebnostne rasti. že zelo zgodnja stopnja to omogoča.

Santos... knjiga Potovanje duš od dr. Michael Duff Newton... priporočam x;)x xsrcx

x:Dx No thanks...saj sem jih prebral kr neki teorij... xrolleyesx Jaz dojemam skozi izkušnje, kjere doživljam na lastni koži ! :palec:

Če bi že bral knjigo o reinkarnaciji...bi ta bila od Dalailame ali podobnega...! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Saj ne gre za prerekanje. prerekajo se ljudje, ko en drugemu mečejo v fris neargumentirane floskule. Ti pač imaš svojo vero in vere se običajno ne da spodbijati z argumenti. Pri soočenju vere z dejstvi vedno zmaga vera.

Kakšno vero?! Pa sem ti lepo razložil, da več ne verjamem, verujem, ker mi ni potrebno, prav tako nikomur karkoli razlagati in pojasnjevati. Čeprav to še vedno kdaj počnem. x:)x

• 4 weeks later...
da sprožiš spomine na kakošno prejšnje življenje

Sprožiš samo vtise, potunkane v globini podzavesti, ki se navežejo na obstoječe zavestne spomine. Globok strah povzroči precejšenj stres in takšna stanja vzpostavijo vez zavesti z najgljobljimi podazvestnimi plastmi. Klinična psihiatrija pozna ta mehanizem in ga celo uporablja za brskanje po podzavesti pacienta. Ponovno poudarjam, da za to ni potebna nobena reinkarnacija.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...