Hipnos 28. september 2009 Prijavi Deli 28. september 2009 Več o regresiji na strani:www.hipnoterapija.si Citiraj ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Dušan Markovič e-mail: dusan.markovic@hipnoterapija.si web: www.hipnoterapija.siGSM: 040 604 033 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 28. september 2009 Prijavi Deli 28. september 2009 Jaz sem bil v prejšnjem lajfu care in v tem isto in vmes isto in to nameravam ostati še naprej! Hare Krišna!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 15. oktober 2009 Prijavi Deli 15. oktober 2009 Zanimiva tehnika tale regresija. Bila sem tri leta v "norem razmerju" z moškim, pri katerem sem se vseskoz vračala in vračala, čeprav je me zelo prizadel. Vsa leta prej bi enostavno tipu pokazala finger in ga poslala nekam. Pritemu pa da ne govorim... NIkakor nisem razumela zakaj, je v tem razmerju vse kontra. Vse kar bi prej oz. tudi sem odpikala, sem pri njemu šla čez. Res pa je, da ko sem ga spoznala in še sploh nisem vedela dobro kaj je karma, mu takoj rekla ti si moja karmična ljubezen. Ajoj. Pogledala sem dva življenja. Videla svoje in njegove napake, se vrnila s svojo današnjo energijo in inteligenco ter spremenila situacijo in energijo v drugačno stanje. Smešno. Nekako lahko opazuješ človeka, veš kaj se je dogajalo in še danes opaziš iste lastnosti na njemu. Kar sem mogla jaz plačati v tem življenju, je da sem občutila to, kar je on v prejšnjih. Zares zanimiva zgodba. Nekako enostavno brez podvprašajev razumem. Tko da dragi moji, če imate zelo čudne situacije z določeno osebo, ki ji pravzaprav nič nočete ta oseba pa "udriha po vas,oz imate zelo nenavadne konfliktne situacije z njo, no ja potem je dobro če greste na regresijo. To je moja zahvala Jerneji, že deset let to počne, vrhunska je ,če vas karkoli zanima ji pošljite mail na:jerneja.gazvoda@gmail.com Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. oktober 2009 Prijavi Deli 15. oktober 2009 Prejšnja življenjaIzkusnje z REGRESIJO Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 15. oktober 2009 Prijavi Deli 15. oktober 2009 Zanimiva tehnika tale regresija. Bila sem tri leta v ........Ja dobra reklama...Drgač je pa tkole Natalie. Vse kar se ti dogaja je predvsem zato, ker sama dopuščaš, da se ti. Prav nobene regresiije ne potrebuješ, potrebuješ svojo samozavest, pamet in predvsem notranjo svobodo. Ne rabiš gledati nazaj, da bi ugotovila, kaj je danes. Saj prav zato se ti dogaja, da spoznaš in da se naučiš, zakaj se ti nekaj dogaja, to je tvoja naloga, zato smo na tem svetu in v tem času. To je tvoja današnja naloga in ko se po padcu pobirralš, se učiš, rasteš v svojem jazu. Regresija je samo potuha, a verjemi mi, da boš ponovno padla, ker je nekdo drug namesto tebe naredil to, kar bi morala ti sama. No tko jaz razumem. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. oktober 2009 Prijavi Deli 15. oktober 2009 ...Pogledala sem dva življenja. Videla svoje in njegove napake, .... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 15. oktober 2009 Prijavi Deli 15. oktober 2009 free...napisala je da je spregledala njegove napake...ej pa saj to ni njena naloga...napake je delala sama, drugače b že v štaru vedela s kom ma opravka... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 15. oktober 2009 Prijavi Deli 15. oktober 2009 Me prav zanima ali se ti je prav odvrtel filmček pred očmi ali pa se nisi nič zavedala in te je terapevt spraševal in ti na koncu dal zapiske.Sicer pa če hočeš videti vse vzroke iz preteklosti z regresijo, bi bilo eno življenje premalo.Ni pa nujno, da je glih to bil glavni vzrok. Mogoče je bil to samo vzrok ki je najbolj izrazito vplival nate in se je najbolj kazal v življenju,tisti glavni je pa še skrit,ker še nisi toliko močna da se soočiš z njim.Včasih je treba glavnega malo razrahljat,preden se ga lotiš,če ne ima lahko kar hude psihične posledice. Obstaja pa še neka fora pri vpogledu v preteklost.Če na določene stvari nisi pripravljen jih pač ne boš videl,ampak boš videl samo dogodke okoli tiste glavne zadeve in boš lahko samo predpostavljal. In tudi noben terapevt ne bo mogel videti,razen če ni na nivoju guruja.Kajti tvoj Jaz enostavno zablokira zadeve,če presodi da nisi sposoben tega prenest. Sicer pa jaz najbolje cenim filmčke, ki se ti spontano odvrtijo pred očmi.So pa skoraj isti kot jih doživijo tisti, ki umirajo.V sekundi,dve,tri se ti odvrti vse,cel življenje.Koliko pa možgani zabeležijo slikce je pa drugo vprašanje. Tukaj se um vsaj ne more vpletat,kar se med nekaterimi regresijami lahko zgodi. In rezultat je da stvari niso točne. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. oktober 2009 Prijavi Deli 16. oktober 2009 Mogoce sploh ni pomembno.Pomembno se mi zdi ze to, da je od terapije prisla ocitno zadovoljna, bolj vesela, oziroma predvsem s primernim obcutkom. Kakor sem razumel z vec zavedanja, kar je eden od namenom regresije. Torej, kaj je dozivela ona, ve samo ona in ce je kaj razresila tudi.Vse drugo je teorija, ki vcasih s prakso nima kaj dosti veze. Se posebej kadar zelimo tisto kar smo doziveli v notranjosti razloziti z umom. free...napisala je da je spregledala njegove napake...ej pa saj to ni njena naloga...napake je delala sama, drugače b že v štaru vedela s kom ma opravka... Res je! Zato imamo ze druge odprte teme.(bi blo fajn, da Marsa prestavi tole v primerno temo).Prejšnja življenjaIzkusnje z REGRESIJO Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 16. oktober 2009 Prijavi Deli 16. oktober 2009 Mogoce sploh ni pomembno.Pomembno se mi zdi ze to, da je od terapije prisla ocitno zadovoljna, bolj vesela, oziroma predvsem s primernim obcutkom. Kakor sem razumel z vec zavedanja, kar je eden od namenom regresije. Torej, kaj je dozivela ona, ve samo ona in ce je kaj razresila tudi.Vse drugo je teorija, ki vcasih s prakso nima kaj dosti veze. Se posebej kadar zelimo tisto kar smo doziveli v notranjosti razloziti z umom.Jest bi drugače rekel. Ko je prišla do stopničke je raje izbrala lažjo obvozno pot, a na koncu te obvozne poti bo zopet pred isto stopničko, ki jo bo morala vseeno prestopiti. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 16. oktober 2009 Prijavi Deli 16. oktober 2009 Res pa je, da ko sem ga spoznala in še sploh nisem vedela dobro kaj je karma, mu takoj rekla ti si moja karmična ljubezen. Ajoj. ajoj ? in, kaj je karma ? dobra reklama... ...med drugim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 16. oktober 2009 Prijavi Deli 16. oktober 2009 hm zanimivo morm rečt, da je meni zelo zelo pomagalo no. Uvid v pretekla življenja pomaga zakaj so se ti določene popolnoma nelogične stvari dogajale. KO stvar razrešiš sam dobesedno čutiš spremembo. V sebi. Načeloma pač vem da so bila pretekla življenja in da se vse vrača in vse plača tako ali drugače. In če so stvari kot naprimer, da za eno osebo v svojem življenju tega ki sedaj živiš, delaš samo dobro, ta oseba pa ti namerno škodi, nekaj ni razumljivo. In ko greš in pogledaš v globino in nazaj, vidiš stvari, ki jih v prejšnjem življenju nisi delal prow. ne vem, jest samo lahko rečem, da pri meni je izredno delovalo, kaj je karma ah, ne bi o tem, to sem se sicer učila eno leto pri šamanu, imam svoje zavedanje in svoje znanje, regresija je bila samo še zadnji kamenček, da sem zgodbo do konca razrešila. Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 16. oktober 2009 Prijavi Deli 16. oktober 2009 hm zanimivo morm rečt, da je meni zelo zelo pomagalo no. Uvid v pretekla življenja pomaga zakaj so se ti določene popolnoma nelogične stvari dogajale. KO stvar razrešiš sam dobesedno čutiš spremembo. V sebi. Načeloma pač vem da so bila pretekla življenja in da se vse vrača in vse plača tako ali drugače. In če so stvari kot naprimer, da za eno osebo v svojem življenju tega ki sedaj živiš, delaš samo dobro, ta oseba pa ti namerno škodi, nekaj ni razumljivo. In ko greš in pogledaš v globino in nazaj, vidiš stvari, ki jih v prejšnjem življenju nisi delal prow. ne vem, jest samo lahko rečem, da pri meni je izredno delovalo, kaj je karma ah, ne bi o tem, to sem se sicer učila eno leto pri šamanu, imam svoje zavedanje in svoje znanje, regresija je bila samo še zadnji kamenček, da sem zgodbo do konca razrešila. človek se lahko poistoveti z marsičem... najsi religiozno, ezoterično, znanstveno, itd., razlago.to, da se razlaga prilega osebnim izkušnjam, lahko pomeni marsikaj, med drugim tudi to,da razlaga sovpada s tvojimi osebnimi prepričanji... kar seveda ne pomeni, da je razlaga bolj verodostojna.ja, marsikateri od nas je že čutil olajšanje, ko si je lahko nek fenomen razložil,ko je lahko smiselno analiziral neka doživetja ali občutenja.tolmačenje, pa četudi po možnosti povsem fantazijsko, je pogosto prijetneje od negotovostiin od zavestnega soočanja z neznanim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 16. oktober 2009 Prijavi Deli 16. oktober 2009 napisala je da je spregledala njegove napake...To ni točno; napisala je, da je videla svoje in njegove napake. Sicer pa jaz najbolje cenim filmčke, ki se ti spontano odvrtijo pred očmi.So pa skoraj isti kot jih doživijo tisti, ki umirajo.V sekundi,dve,tri se ti odvrti vse,cel življenje.Interesting. Kako pa to dosežeš? in, kaj je karma ?Kakor se nanaša na ta primer, majo v sanskrtu eno zanimivo besedo: rnabandhana. V angl. prevedeno kot "the debt of bondage".Razlagica: the debt of bondage (Skt: rnabandhana) occurs between two entities as a result of previous actions. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 16. oktober 2009 Prijavi Deli 16. oktober 2009 Kakor se nanaša na ta primer, majo v sanskrtu eno zanimivo besedo: rnabandhana. V angl. prevedeno kot "the debt of bondage".Razlagica: the debt of bondage (Skt: rnabandhana) occurs between two entities as a result of previous actions. zanimivo. kao "nekdo nekomu nekaj dolžan" ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 16. oktober 2009 Prijavi Deli 16. oktober 2009 zanimivo. kao "nekdo nekomu nekaj dolžan" ?hja, po moje neki takega, samo da se ta pojem lahko raztegne tud na bolj subtilne nivoje, energije itd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 16. oktober 2009 Prijavi Deli 16. oktober 2009 hja, po moje neki takega, samo da se ta pojem lahko raztegne tud na bolj subtilne nivoje, energije itd. hm, ja, verjetno itak bolj primerno...menim da postane pojem dosti bolj moten in zavajajoč, če se ga nanese na nekaj osebnega,zlasti kar se tiče verovanja reinkarniranja individualne duše.verjetno tako ali tako modreje, da se tovrstne domneve pusti v domenah verovanja...tam se potem lahko eksperti ukvarjajo z določanjem lastnine in davkarijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 18. oktober 2009 Prijavi Deli 18. oktober 2009 Čeprav sem vzgojena v katoliški veri, tudi jaz verjamem v reinkarnacijo, v pretekla življenja, spomin na katere z rojstvom pozabimo, ker smo pač prišli na svet z določeno nalogo, da se nekaj naučimo. In ravno zaradi teh preteklih, karmičnih povezav srečujemo ljudi, ki nam na tej poti pomagajo opraviti svojo nalogo čimbolje. Na žalost pri tem naletimo tudi na situacije, na življenske preizkušnje z ljudmi, ki nam pač ne sedejo najbolje. Zato se poskušam držati pravila, da nihče ni moj prijatelj, nihče ni moj sovražnik, vsi so le učitelji, da spoznamo in razvijamo sebe na poti življenja, ki nam je pač dano, ali bolje kot smo si ga v preteklosti zaslužili. In če smo v slabi vezi z nekom, da ne znamo prekiniti ali iti ven iz začaranega kroga. je lahko regresija zelo uspešna za trganje karmičnih povezav. S tem dobimo jasnejši uvid v situacijo, in s tem pride tudi do neobsojanja drug drugega, ker je situacija jasna iz vseh zornih kotov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 21. oktober 2009 Prijavi Deli 21. oktober 2009 Ne rabiš gledati nazaj, da bi ugotovila, kaj je danes. Saj prav zato se ti dogaja, da spoznaš in da se naučiš, zakaj se ti nekaj dogaja, to je tvoja naloga, zato smo na tem svetu in v tem času. To je tvoja današnja naloga in ko se po padcu pobirralš, se učiš, rasteš v svojem jazu. Regresija je samo potuha, a verjemi mi, da boš ponovno padla, ker je nekdo drug namesto tebe naredil to, kar bi morala ti sama. No tko jaz razumem. Malce sem tole prebral / le to stran, ne vse/ in sem podobnega mnenja kot Tomaž. Reinkarnacija ...pač je...Regresija- ne vem, meni je pomembna morda predvsem / za vsakega verjetno/ le od trenutka spočetja naprej v tem življenju. Ker pomemno je tukaj in sedaj in če veš vzroke svojih bodisi travm, strahov, bolezni itd, ki izhajajo samo iz tega življenja/ z vsemi vplivi okolice itd/ je tole več kot dovolj dela, da nekaj opraviš. In tole je tisto, kar je Tomaž napiosal in se zelo strinjam - današnja naloga....Ker vse skupaj deluje potem na načinu preventive, s čemer pa se izogneš preizkušnjam in izkušnjam v TEM življenju. Če je to za nekoga razreševanje karmičnih poti, tudi v redu...Drugi pogled / moj osebno/ pa je nekakot tudi tako: če se zavedamo univerzalnega informacijskega polja, če vemo za kolektivno zavest....kdo lahko natanko ve ali je to , kamor ga je popeljala regresija / v prejšnja življenja/ točno njegova pretekla življenska izkušnja, ali pa nekoga drugega. Morda je globoko vsajen podzavestni vzorec prepričanja, ki ga kot otroci/ tam do 7-8 leta/ v obliki domišljiskega hrepeneja zelo globoko vcepljamo v svojo podzavest. O teh stvareh je težko govoriti....ker ni nič določenega...podobno je s sanjami, vsi smo prepričani, da sanjamo iz samega sebe..a res? ali ne moremo ujeti miselno energijsko frekvenco nekoga drugega v theta stanju in "odsanjati" njegove sanje...ali je subjektivna resnica res vedno prisotne- predvsem- v spanju???Kar je pa free napisal, da je fajn, da je nekdo zadovoljen in bolj ozaveščen in to je lepo...se strinjam -je lepo in prav in dobro, le včasih na koncu, kot pri mnogih podobnih izkustvih čez čas naletimo na isto oviro, ki naj bi jo že premagali, pa se tokrat uštejemo. Podobno je pri transformacijah raznih negativnih vzorcev z mnogimi tehnikami...človek misli in je prepričan, da je za vekomaj rešil zadevo...Pa poglej tička, čez tri mesece naredi enako napako, po enakem kalupu, po istem negativnem vzorcu, ki bi moral biti / po lastnem prepričanju/ že odpravljen. Tisti moment prve transformacije pa je seveda bil zadovoljen in srečen pa normalno tudi ozaveščen...In rezultat...Transformiraš daljnih pet let isti negativni vzorec....Negativni vzorci / podobno kot reševanje določenih "napak" pri regresiji/ se pojavljajo in tudi nastajajo vsakodnevno...Ker ŽIVIMO- in to TUKAJ IN SEDAJ...in oddelati moramo vse kar nam pride SEDAJ na pot, ne samo preteklost. Ves čas govorimo o preteklosti in prihodnosti, da nista pomembni...se strinjam...toda- do katere mere ...Mislim da iskanje rešitev za to življenje in prihodnja v regresiji ni rešitev. Je zanimiva izkušnja, prebudi določeno čustveno sfero in še kaj zraven..o dvigu zavesti pa res raje ne bi ....Normalno pa je da človek izkusi tisto kar začuti, da potrebuje...in če je to regresija- lepo in pravilno...Podal sem le svoje mnenje, nič več.-je tole forum-narejen zato verjetno..pač se mi je Tomaževo razmišljanje zdelo sprejemljivo in podobno mojemu in sem se malce razpisal...nikomur pa ne bi rad kaj sugeriral, ker vsak hodi svojo svobodno pot. In prav je tako. Lepo bodite Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 21. oktober 2009 Prijavi Deli 21. oktober 2009 V regresijo ne verjamem. Do sedaj so vsi regresorji bili v prejšnjem življenju hollywodski junaki, ali pa so prevzeli živalsko obliko in sicer disnijevega Mckey Mousa! :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 21. oktober 2009 Prijavi Deli 21. oktober 2009 če se zavedamo univerzalnega informacijskega polja, če vemo za kolektivno zavest....kdo lahko natanko ve ali je to , kamor ga je popeljala regresija / v prejšnja življenja/ točno njegova pretekla življenska izkušnja, ali pa nekoga drugega. Tudi sam tako razmišljam, v bistvu mi samo najdemo informacijo, ki je vezana na našo nalogo in sploh ni bistvenega pomena, kako se je ta informacija našla v skupni zavesti (kdo jo je nadgradil), a ker je vezana na našo nalogo se takoj prilima kot "naše prejšnje življenje". Če bi bilo tako, kot se prejšnja življenja predpostavlja, bi na koncu vseh življenj mi bili "ADAM". Je pa še ena fora inforamcij skupne zavesti. Vse so brez časa, torej tudi brez prejšnjih življenj (življenje je vezano na časovno obdobje, ali ne), čas mi dodajamo pri pretvorbi v miselne vzorce. Skratka, da ne bom preveč zašel, popolnoma se zavedam, da je edino pomembno zame TUKAJ IN V TEM ČASU, tu je moja naloga in tu jo moram čim bolje rešiti. Če bi bilo pomembno še kaj drugega, bi nam bilo to tudi omogočeno v našem programu (naši usodi). Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 21. oktober 2009 Prijavi Deli 21. oktober 2009 ko se rodiš so karte že razdeljene, kako z njimi igraš je poanta. Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokoška 22. oktober 2009 Prijavi Deli 22. oktober 2009 dober dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 22. oktober 2009 Prijavi Deli 22. oktober 2009 dober dan, soseda. kako kaj jajčka. a se pazijo ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 22. oktober 2009 Prijavi Deli 22. oktober 2009 dober dan Dober dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.